(Paling Keri Dianyari On: 17/10/2019)

A Sepur kulo pasukan kita ngaso, ndeleng metu jendela lan appreciate kemewahan njupuk wektu kita. Traveling macem nanging kadhangkala bisa njupuk munggah kabeh energi, lungo adoh Sepur dawa kasempatan kanggo ngalih mati lan unwind. Priksa metu paling trip - kene iku kita ndhuwur apa ing laku Sepur dawa kanggo njamin saben wong lelungan kulo sayah lan nyenengake.

 

Listen to music while taking a long train Journeys

Sijine ing headphone lan alon mudhun nalika ngrungokake musik favorit. Ana cara sing luwih apik kanggo seneng sesawangan picturesque. Ngendhokke lan nonton malang rush sasi ayu sing ngrungokake seniman favorit.

Dijon to Paris Trains

Reims kanggo Paris Trains

Lille kanggo Paris Trains

Lawatan ke Paris Trains

 

Sinau basa anyar

Apa ora berkembang skill anyar ing pelayaran Panjenengan? Yen lelungan menyang negara sing ngandika basa beda, lelampahan Sepur dawa nawarno kesempatan kanggo Pick munggah sawetara tembung lan phrases.

Milan to Langkawi Trains

Padua kanggo Venice Trains

Bologna to Langkawi Trains

Roma kanggo Venice Trains

 

Iku apa ing Spring Sepur dawa

Iku apik kanggo ngerti kerja basa nalika ngunjungi negara manca. Kebeneran, ana akeh app lan podcast sing bisa ngundhuh sing nawakake kursus kalebu populer Spanyol, German, Italia, lan basa Inggris.

 

Baca

Reading gedhe kanggo sayah lan tansah cara penake kanggo pass wektu. Long apa jam lan sibuk gesang bisa ateges kurang wektu kanggo maca, supaya lelampahan Sepur dawa nggantosi kesempatan kanggo mlumpat menyang buku utawa eBook. Yen sampeyan ngrasa males lan pengin piyantun apa maca kanggo sampeyan, audio-buku alternatif gedhe.

Bremen to Berlin Trains

Leipzig kanggo Berlin Trains

Hanover kanggo Berlin Trains

Hamburg kanggo Berlin Trains

 

Gunakake teknologi

karo laptop, iPads, lan Smartphone ing pembuangan, iku gampang kanggo golek hiburan melu. Nyekel munggah ing serial televisi favorit utawa nonton sing film sing wis kangen nonton.

Iku apa ing Spring Sepur dawa

Apa ana WIFI kasedhiya utawa ora, iku apike ngundhuh gambar utawa movie rencana kanggo nonton sadurunge trip. Nyekel munggah ing akeh-tresna crita ing layar lan sadurunge ngerti, sampeyan bakal ing panggonan.

Frankfurt kanggo Trains Prague

Munich kanggo Trains Prague

Berlin kanggo Trains Prague

Wina kanggo Trains Prague

 

Dolan maring kantin sing

Iku gampang kanggo aran kesel lan sluggish sak lelampahan Sepur dawa. Sawise lungguh ing Sepur kanggo jam, iku penting kanggo babagan sikil nalika bisa. A mate cendhak kanggo kantin bakal mbantu kanggo nggunakake wektu lan kanggo aran recharged. Lumaku ana ing Trem menyang kantin, katon ing malang lan seneng panganan cuci mulut karo wedang Sampéyan

Milan kanggo Roma Trains

Florence kanggo Roma Trains

Bologna kanggo Roma Trains

Naples kanggo Roma Trains

 

 

Ketemu wong anyar ing Spring Sepur dawa

Traveling dening Sepur bisa dadi pengalaman sosial. Patemon wong anyar ing sepur luwih gampang saka mode liyane Tumpaan. Boten kados bidang, sampeyan duwe hak bebas kanggo mindhah watara lan aktif karo lelungan liyane. Iku narik apa bisa sinau saka wong liya lan crita sing – Dhiskusi bab urip, bisa lan tuwuh jaringan. Ask the person next to you about the book their reading, nawarake manis utawa mung serangan munggah pacelathon bab panggonan lagi lelungan kanggo. Punika maringaken obrolan sing duwe nalika lelungan Eropah dening Sepur sing nggawe kenangan langgeng.

Lyon kanggo Trains Marseilles

Paris kanggo Trains Marseilles

Nice to Trains Marseilles

Bordeaux kanggo Trains Marseilles

 

Siapke kanggo sabanjuré Spring Sepur dawa

Sepur laku dawa sing kadhangkala mung suwé saka kalem sak Panjenengan trip. Bisa dadi kasempatan Fantastic kanggo sampeyan kanggo ngisi bahan bakar lan nyiapake kanggo panggonan milih. Drink kathah banyu, mangan pangan lan yen bisa, turu. Nggunakake lelampahan Sepur dawa wisely bakal mbantu kanggo aran dibalèni unggah manèh lan energized - siap kanggo tujuan sabanjuré.

 

Apa apa sak laku Sepur dawa? Ayo kita ngerti dening tweeting kita ing @SaveATrain! , Sampeyan bisa nemokake saluran sosial kita liyane ing Saveatrain

 

Aja pengin nampilaké kirim blog kita dhateng situs, banjur klik kene: https://embed.ly/code?url=https://www.saveatrain.com/blog/things-long-train-journeys/ - (Gulung mudhun kanggo ndeleng Embed Code)

  • Yen sampeyan pengin dadi apik kanggo kedhaftar, sampeyan bisa nuntun wong-wong mau langsung menyang kaca search, ing link iki sampeyan bakal nemokake paling populer Sepur rute kita – https://www.saveatrain.com/routes_sitemap.xml – nang sampeyan duwe pranala kita karo / en / nanging sampeyan bisa ngganti menyang / fr / utawa / de / utawa / iku / lan basa liyane