(Dimutakhirkeun Pamungkas Dina: 25/03/2020)

A karéta numpak Angkatan kami keur ngareureuhkeun, gaze kaluar jandela jeung ngahargaan méwah nu nyokot waktos urang. Iinditan téh seru tapi kadang bisa nyandak up sagala énergi kami, a perjalanan karéta lila mangrupakeun kasempetan pikeun pindah dipareuman jeung unwind. Jieun mangpaat pangseueurna ti lalampahan anjeun - dieu hal luhur urang pikeun ngalakukeun on journeys karéta panjang pikeun ngajamin tiap traveler naek reureuh tur nikmat.

 

Ngadengekeun musik bari nyokot karéta lila journeys

Ditunda headphone anjeun sarta ngalambatkeun turun bari ngadengekeun musik favorit anjeun. Aya jalan hadé menikmati tetempoan picturesque. Bersantai jeung lalajo bentang gawena kaliwat geulis anjeun ngadengekeun seniman favorit anjeun.

Dijon ka Paris Kareta

Reims ka Paris Kareta

Lille jeung Paris Kareta

Tur nepi ka Paris Kareta

 

Diajar basa anyar

Naha henteu ngamekarkeun skill anyar dina perjalanan Anjeun? Lamun keur iinditan ka nagara nu speaks basa béda, lalampahan karéta lila nawarkeun kasempetan pikeun nyokot sababaraha kecap jeung frasa.

Milan ka Venice Kareta

Padua mun Venice Kareta

Bologna mun Venice Kareta

Roma pikeun Venice Kareta

 

Hal pikeun ngalakukeun on journeys karéta panjang

Ieu alus uninga dasar tina basa mana waé nalika ngadatangan nagara deungeun. Kabeneran, nyaéta loba aktip sreng podcast Anjeun bisa ngundeur éta tawaran kursus kaasup populér Spanyol, Jerman, Italia, sarta basa Inggris.

 

maca

Bacaan téh gede pikeun reureuh tur sok cara pikaresepeun maot waktu. Panjang jam gawe jeung kahirupan sibuk tiasa hartosna kirang waktos keur bacaan, kitu lalampahan karéta lila ngagambarkeun hiji kasempetan pikeun luncat kana buku anjeun atanapi ebook. Mun anjeun perasaan kedul jeung hayang si ngalakonan maca pikeun anjeun, hiji audio-buku alternatif hébat.

Bremen ka Berlin Kareta

Leipzig ka Berlin Kareta

Hanover jeung Berlin Kareta

Hamburg ka Berlin Kareta

 

pamakean teknologi

kalawan laptop, iPads, sarta smartphone di pembuangan Anjeun, éta gampang pikeun manggihan hiburan onboard. Nyekel up on Anjeun seri televisi favorit atawa lalajo eta film nu geus longing lalajo.

Hal pikeun ngalakukeun on journeys karéta panjang

Naha aya wifi sadia atanapi henteu, éta mangrupakeun ide nu sae pikeun ngundeur acara naon atawa pilem rencana pikeun lalajo saméméh lalampahan anjeun. Nyekel up on loba-dipikacinta carita anjeun dina layar tur saméméh anjeun terang eta, Anjeun bakal di tujuan anjeun.

Frankfurt kana Kareta Iraha

Munich ka Kareta Iraha

Berlin kana Kareta Iraha

Wina ka Kareta Iraha

 

Didatangan kantin

Ieu gampang ngarasa capé sarta sluggish salila lalampahan karéta panjang. Sanggeus diuk dina karéta keur jam, hal anu penting pikeun manteng suku anjeun nalika mungkin. A walk pondok mun kantin bakal nulungan anjeun ngagunakeun waktos jeung mun ngarasa recharged. Leumpang ngaliwatan gerbong ka kantin, kasampak di pamandangan terasrasakeun sababaraha dessert ku inuman tina pilihan Anjeun

Milan ka Roma Kareta

Florence ka Roma Kareta

Bologna ka Roma Kareta

Naples ka Roma Kareta

 

 

Nepungan batur anyar dina journeys karéta panjang

Iinditan ku karéta tiasa janten pangalaman sosial. Rapat jalma anyar on karéta téh gampang ti modeu sejen tina ngangkut. Teu kawas pesawat a, Anjeun boga kabebasan mindahkeun sabudeureun sareng terlibat sareng travelers séjén. Ieu matak naon anjeun tiasa diajar ti jalma sejen tur carita maranéhna – ngobrol ngeunaan kahirupan, dianggo jeung tumuwuh jaringan anjeun. Tanya jalma nu salajengna ka anjeun ngeunaan buku bacaan anu bisa, nawiskeun eta amis atawa ngan saukur nyerang nepi paguneman ngeunaan tujuan aranjeunna nuju iinditan ka. Hal ieu ngalirkeun paguneman anjeun gaduh bari iinditan Éropa ku karéta nu nyiptakeun kenangan langgeng.

Lyon kana Kareta Marseille

Paris keur Kareta Marseille

Hade ka Kareta Marseille

Bordeaux ka Kareta Marseille

 

Nyiapkeun salajengna anjeun journeys karéta panjang

The karéta journeys lila téh kadang hijina période tenang salila anjeun perjalanan. Bisa jadi kasempetan hebat pikeun anjeun ngeusian bengsin na nyiapkeun tujuan dipilih Anjeun. Inuman nyatu cai, tuang sababaraha dahareun jeung lamun mungkin, sare. Ngagunakeun lalampahan karéta lila anjeun bijaksana bakal nulungan urang ngarasa refreshed na energized - siap pikeun tujuan anjeun salajengna.

 

Naon anu anjeun ngalakukeun salila journeys karéta panjang? Hayu urang terang ku tweeting kami di @SaveATrain! , Anjeun tiasa mendakan saluran sosial urang lianna dina Saveatrain

 

Ulah rék Lebetkeun pos blog urang onto situs anjeun, lajeng klik di dieu: https://embed.ly/code?url=https://www.saveatrain.com/blog/things-long-train-journeys/ - (Gulung ka handap pikeun ningali Code Lebetkeun)