(Paling Keri Dianyari On: 19/10/2019)

Kanthi atusan wisata sejarah lan views gedhe sing sawetara saka srengenge ngambong coastlines kanggo gunung cavernous, Eropah saestu wis kabeh. Iku panggonan sampurna kanggo dalan trip, kang bisa kanggo nggawe dalan saka negara siji lan sijiné ing prakara jam. Sampeyan uga salah siji saka wilayah paling aman ing donya kanggo lelungan. Senadyan kabar sing EU bubar gagal ngurangi tingkat driving mbebayani, tingkat pati saben isih paling iku wis tau wis (1 ing 49 yuta).

Iku worth kang lagi nyimak sing ana tartamtu kawicaksanan lan Watesan ing panggonan gegayutan mobil rental lan sing saben negara wis pesawat dhewe hukum unik. Apa iku becik ditrima ing salah siji negara (nyopir tanpa wates kacepetan ing Autobahn ing Jerman, Tuladhane) bisa uga ora ing liyane, supaya kebayar ngerti aturan dalan sing nggawe dalan liwat bawana.

Kanthi iki ing atine, kita wis disiapake sawetara tips Handy kanggo sampeyan tetep aman lan ing kungkungan hukum sak dalan trip Eropah sabanjuré:

 

1) Asuransi Vehicle Panjenengan

Iku utomo sing duwe insurance lan tutup risak nalika nyopir ing Eropah. Yen sampeyan njupuk kendaraan dhewe, sampeyan kudu hubungi Panjenengan perusahaan insurance kanggo ngatur iki. Insurance biasane bolted ing kontrak nalika ngrekrut mobil, kang ndadekake iku rada luwih gampang.

Trains Amsterdam Kanggo London

Paris kanggo London Trains

Berlin kanggo London Trains

Brussels kanggo London Trains

summer mountain driving

 

2) Nggawa Kaca Spare Lan Lenses Contact

Apa sampeyan ngerti yen sampeyan perlu kanggo nyandhang lensa resep nalika nyopir ngrekrut mobil liwat Spanyol, you are dibutuhake kanggo nindakake pasangan karo kapan wae? Negara liya sing kurang ketat babagan iki, nanging laku apik kanggo nindakake pasangan nyandhang mripat karo kapan wae, kanggo njamin sampeyan wis weruh kabeh beboyo sak lelampahan kudu utama nyandhang mripat break utawa dadi ilang.

Brussels kanggo Amsterdam Trains

London menyang Amsterdam Trains

Berlin kanggo Amsterdam Trains

Paris kanggo Amsterdam Trains

 

driving in the snow

 

3) Temenan Supaya Drinking Lan Driving

Nalika iki bisa koyone kaya statement ketok, sampeyan bisa uga ora weruh sing negara tartamtu duwe watesan toleransi nul pembalap ngombe. Iki tegese pembalap sing ora diijini duwe alkohol sembarang punapa wae getih sing. Komisi Eropah advis ing watesan alkohol getih standar kanggo saben negara. ing Siprus, iku malah marang hukum kanggo ngombe soft drink nalika nyopir. Iki bisa uga koyone ketat, nanging iku penting kanggo ngormati hukum negara sing dibukak kanggo munggel dendo ora dikarepke.

Genoa to Trains Milan

Roma kanggo Trains Milan

Bologna kanggo Trains Milan

Florence kanggo Trains Milan

 

4) Drive Kanggo Kanan Utawa Kiri

Kajaba kanggo Raya, Ireland, lan Malta, kabeh negara Eropah drive ing sisih tengené dalan. Pedunung UK, iki bisa nggawe maneuvers kaya rembugan Roundabout ing arah counter clockwise cukup angel, supaya iku worth njupuk wektu kanggo nyetel. Drivers kudu tansah kelet ing sisih tengen lan supaya tetep ing dalan tengah embong padha Tembang. Nalika overtaking, tansah elinga kanggo mriksa mburi tampilan pangilon Panjenengan uga.

Interlaken kanggo Zurich Trains

Lucerne kanggo Zurich Trains

Bern kanggo Zurich Trains

Geneva to Zurich Trains

 

sleeping inside a car

 

5) Sikat Up On Road Pratandha Panjenengan

Understanding pratandha dalan Eropah bakal mbantu tekan panggonan aman lan bakal mbantu supaya breaching hukum. paling Eropah tujuan nggunakake tondo umum standar kang akal panjelasan poto, nanging beda suntingan ing font utawa werna kathah galau. Sadurunge embarking ing lelampahan, you might want to familiarize yourself with the beda subtle ing dalan tondo umum saindhenging Eropah. Ing paling banget, iku uga bantuan kanggo nyegah kebingungan, lan ing paling, bisa nyimpen gesang.

Luksemburg Trains Brussels

Antwerp kanggo Trains Brussels

Amsterdam kanggo Trains Brussels

Paris kanggo Trains Brussels

 

6) Ngerti Carane Toll Collections Work

negara duwe tarif tol beda lan cara saka koleksi Toll. ing Prancis, Tuladhane, iku isih ditrima kanggo mbayar karo awis ing gapura tol. wilayah liyane bakal mbutuhake kanggo nampilake stiker ing mobil kanggo nyorot sing wis mbayar kanggo nggunakake dalan tartamtu. Familiarizing dhewe karo carane tolls ing saben tujuan dimaksudaké bakal mbantu supaya Hukuman sembarang.

Amsterdam kanggo London Trains

Rotterdam kanggo London Trains

Paris kanggo London Trains

Brussels kanggo London Trains

 

7) Njupuk The Train Tinimbang Driving

Uga yen pancene pengin seneng trip, ninggalake musuhan saka driving, lan mung njupuk Sepur ing Eropah, everybody ing bawana iki nggunakake Sepur, lan kados panggonan liyane ing donya, iku gampang banget kanggo tuku karcis sepur online karo kaya Simpen A Train, lan sampeyan kanggo lelungan lan ndeleng alam tanpa gawe kuatir kakehan.

Amsterdam kanggo Paris Trains

London kanggo Paris Trains

Rotterdam kanggo Paris Trains

Brussels kanggo Paris Trains

 

Siap seneng Eropah? weather sampeyan milih nyopir utawa njupuk Sepur, elinga kita ing Simpen A Train!

 

Aja pengin nampilaké kirim blog kita “5 Ombenan Local Best kanggo Coba ing Eropah” dhateng situs? sampeyan bisa salah siji njupuk foto lan teks kita lan mung menehi kita kredit karo link kanggo kirim blog iki. Utawa klik kene: https://embed.ly/code?url =https://www.saveatrain.com/blog/things-to-know-when-driving-in-europe/ ‎– (Gulung mudhun sethitik kanggo ndeleng Embed Code)