(Last Updated On: 19/10/2019)

Kalawan ratusan atraksi bersejarah sarta pintonan hébat anu dibasajankeun panonpoé dicium coastlines ka gunung cavernous, Éropa sabenerna boga eta sadayana. Ieu téh mangrupa tujuan sampurna pikeun hiji jalan lalampahan, sakumaha kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun nyieun jalan anjeun ti hiji nagara ka sejen dina hitungan jam. Ieu oge salah sahiji wewengkon safest di dunya nu diperlukeun keur indit. Sanajan warta yén EU nembe gagal pikeun ngurangan tingkat nyetir bahaya, laju maot rata masih panghandapna eta kantos (1 di 49 juta).

Eta sia noting nu aya kawijakan tangtu jeung larangan dina tempat ngeunaan mobil rental jeung nu unggal nagara boga set sorangan miboga hukum unik. Naon éta sampurna bisa ditarima dina hiji nagara (nyetir tanpa wates speed dina Autobahn di Jerman, salaku conto) bisa jadi di sejen, kitu deui bayaran ngartos aturan jalan sakumaha nu nyieun jalan ngaliwatan buana.

Kalawan ieu dina pikiran, kami geus disiapkeun sababaraha tips gunana pikeun mantuan Anjeun tetep aman tur dina confines hukum salila lalampahan jalan Éropa salajengna anjeun:

 

1) Nanggungkeun ka kantor asuransi Vehicle anjeun

Éta imperatif nu gaduh asuransi na panutup ngarecahna bari nyetir di Éropa. Mun anjeun ngalakukeun kandaraan sorangan, anjeun bakal kudu ngahubungan Anjeun parusahaan asuransi ngatur ieu. Asuransi biasana bolted on kana kontrak Anjeun mun anjeun nyewa mobil, nu ngajadikeun hal rada gampang.

Kareta Amsterdam Pikeun London

Paris ka London Kareta

Berlin ka London Kareta

Brussel ka London Kareta

summer mountain driving

 

2) Bawa Kacamata Minus cadang Jeung lenses Kontak

Naha anjeun nyaho yén lamun kudu ngagem lenses resép bari nyetir a nyewa mobil ngaliwatan Spanyol, you are diperlukeun pikeun ngalaksanakeun hiji pasangan kadua sareng anjeun sepanjang waktos? nagara séjén anu kirang ketat ngeunaan ieu, tapi mangrupa amalan hade mawa pasangan kadua maké panon sareng anjeun sepanjang waktos, pikeun mastikeun anjeun sadar kabeh hazards salila lalampahan anjeun kedah primér Anjeun maké panon putus atawa jadi leungit.

Brussel ka Amsterdam Kareta

London nepi Amsterdam Kareta

Berlin ka Amsterdam Kareta

Paris ka Amsterdam Kareta

 

driving in the snow

 

3) Jelas Hindarkeun Nginum Jeung nyetir

Bari kieu bisa sigana kawas hiji pernyataan atra, Anjeun bisa jadi sadar yen nagara tangtu boga wates toleransi sarua jeung nol keur drivers inuman. Ieu ngandung harti yén drivers teu diwenangkeun mun gaduh alkohol sagala di sama sekali getih maranéhna. Komisi Éropa nawarkeun nasihat dina wates alkohol getih baku keur unggal nagara. di Siprus, éta malah ngalawan hukum pikeun inuman anu inuman lemes bari nyetir. Ieu mungkin sigana ketat, Tapi hal anu penting pikeun ngahormatan hukum nagara nu didatangan ulah sagala fines kaduga.

Genoa kana Kareta Milan

Roma pikeun Kareta Milan

Bologna kana Kareta Milan

Florence kana Kareta Milan

 

4) Ngajalankeun Pikeun The Katuhu Atawa Kénca

Iwal Britania Raya, Irlandia, sarta Malta, sadaya nagara Éropa ngajalankeun di sisi leungeun katuhu jalan. Pikeun warga Inggris, ieu bisa nyieun manuver kawas negotiating Bundaran di arah counter jarum jam rada tricky, kitu deui sia nyokot waktos pikeun ngaluyukeun. Drivers kudu sok lengket ka katuhu jeung ulah tinggal dina lajur tengah jalan tol aranjeunna sapatemon. nalika overtaking, sok inget mun pariksa kaca spion Anjeun ogé.

Interlaken ka Zurich Kareta

Lucerne ka Zurich Kareta

Bern ka Zurich Kareta

Jenéwa ka Zurich Kareta

 

sleeping inside a car

 

5) Sikat Up Di Jalan Tanda anjeun

Ngarti tanda jalan Éropa bakal nulungan urang ngahontal tujuan anjeun aman tur baris mantuan anjeun pikeun nyegah breaching hukum. paling maksud Éropa make signage baku nu alesan explanatory diri, tapi béda minor dina font atawa warna condong keur galau. Sateuacan embarking dina lalampahan hiji, you might want to familiarize yourself with the Bedana halus di jalan signage sakuliah Éropa. Di pisan kurangna, eta bisa ngabantu pikeun nyegah kabingungan, na di paling, eta bisa ngahemat hirup anjeun.

Luksemburg kana Kareta Brussel

Antwerp kana Kareta Brussel

Amsterdam kana Kareta Brussel

Paris keur Kareta Brussel

 

6) Ngartos Kumaha tol Bondowoso Gawé

Nagara béda gaduh ongkos tol béda jeung métode kempelan tol. di Perancis, salaku conto, éta kénéh ditarima mayar kalayan kontan di gerbang tol. wilayah sejen ngabutuhkeun Anjeun pikeun nembongkeun stiker dina mobil anjeun nyorot nu geus dibayar ngagunakeun jalan tangtu. Familiarizing diri kalawan carana tol dianggo di unggal maksud Anjeun dimaksudkeun baris mantuan anjeun pikeun nyegah hukuman naon.

Amsterdam ka London Kareta

Rotterdam ka London Kareta

Paris ka London Kareta

Brussel ka London Kareta

 

7) Candak The Train Gantina nyetir

Ogé lamun rék ngarasakeun lalampahan anjeun, ninggalkeun repot of nyetir, sarta ngan butuh ka karéta di Éropa, everybody di buana ieu migunakeun karéta nu, sarta teu saperti tempat séjén di dunya, eta pisan gampang mésér tikét karéta online kalawan loka kawas Simpen A Train, tur anjeun meunang diperlukeun keur indit jeung ningali alam tanpa pikahariwangeun teuing.

Amsterdam ka Paris Kareta

London ka Paris Kareta

Rotterdam ka Paris Kareta

Brussel ka Paris Kareta

 

Siap mikaresep Éropa? cuaca Anjeun milih nyetir atanapi nyandak karéta nu, apal urang di Simpen A Train!

 

Ulah anjeun hoyong pikeun embed urang post blog “5 Inuman Lokal pangalusna pikeun Coba di Éropa” onto situs anjeun? anjeun bisa boh motrét téks urang na ngan masihan kami kiridit kalawan tumbu ka pos blog ieu. Atawa klik di dieu: HTTPS://embed.ly/code?url =HTTPS://www.saveatrain.com/blog/things-to-know-when-driving-in-europe/ ‎– (Ngagulung ka handap saeutik ningali Code Lebetkeun)