Wacan Maca: 3 menit(Paling Keri Dianyari On: 24/03/2020)

Brisbane iku ibukutha Queensland lan pinuji dening A-dhaftar wisata kaya Sea World, lawns nggoleki lan Kebon Bank South, lan Bridge Story lan akeh liyane - Australia kang paling dawa bridge cantilever.

Iku uga kutha Creative, karo gambar musium lan galeri lan kafe elegan aplenty, plus iku springboard sampurna kanggo pesisir Gold Coast, sea, lan Surf.

 

 

Yen sampeyan lagi sebagean kanggo olahraga travel, sistem alur menika menyang kutha kang infrastruktur transportasi lan budaya Sajarah.

Dadi yen sampeyan pengin ndeleng Brisbane dening Sepur, kene limang tips ndhuwur.

 

  1. Station Central

Dumunung ing baris Utara Coast, Central Station iku kutha jaringan stasiun utama lan ana bang ing jantung central business district Brisbane kang.

Dibukak maneh ing 1889, teras klasik sawijining ngadep Anzac Square lan iku arteri utama kanggo porsi Queensland rute lan liyane saka Australia.

Yen ngene kaya lodgings cedhak, Oaks Charlotte Towers Hotel apik banget Pick - iku ora prohibitively larang lan Suites sumptuous klalen skyline kutha.

 

  1. Brisbane Metro

Brisbane Metro durung operasional - nanging sistem angkutan cepet massa kanthi mbiayai, construction wiwit ing earnest taun lan sing mbukak kanggo masyarakat dening 2023.

ing 21 kilometer dawa, iku bakal ngawula 18 stasiun saindhenging kutha lan residents lan turis memper bakal bisa mlumpat lan mateni lagi please.

Iku nggowo beyo A $ 944 yuta, nanging keuntungan kalebu suda rame lan meksa kurang ing bus beleaguered Brisbane kang.

 

  1. Uap Train Sunday

Yen sampeyan pengin jeblugan saka sasi (ing cara liyane saka siji), sirah kanggo Brisbane kang Roma Street Station kanggo biasa Uap acara Train Sunday.

Langkah nang Trem kayu genteel lan sampeyan bakal langsung diangkut bali menyang jaman elegan liyane, sing lan chug kulawarga bebarengan kepungkur Brisbane kang paling apik panggonan.

Iku nyenengake kanggo kabeh abad, nanging Anak lan wong tuwa sing utamané menawa jimat sawijining.

 

  1. The Workshops Rail Museum

Ipswich dumunung kidul-kulon saka wilayah metropolitan Brisbane lan iku ngendi sampeyan bakal nemokake apik Workshops Rail Museum.

Iku pengalaman warisan interaktif lan Inspirational manggon ing pelatihan railway paling tuwa ing Australia lan dikempalken karo lokomotif uap langka, mesin industri ageng, lan pameran multi-media.

Nalika arep dolan pendidikan lan nyenengake kanggo kabeh kulawarga, katon ora luwih.

 

  1. AirTrain

Brisbane Airport punika transportasi penghubung sibuk sing ndongkrak dening kafe kaya Fonzie Abbot, bar kaya Kangoo Tavern lan panyedhiya parking kaya Looking4.com.

Nanging akeh para petualang ingkang rawuh kanthi online, bab sing paling apik babagan iku AirTrain, ing 13 sepur kilometer commuter sing wis lincah spiriting lelungan saka bandara kanggo Central Station wiwit 2001.

Sawise pesawat tiring, AirTrain kaleksanane sampeyan tengah kutha ing mung 20 menit - cantik nyengsemaken.

Follow limang tips kita kanggo navigasi Brisbane dening Sepur lan sampeyan bakal tetep ing trek kanggo sing paling apik liburan.

 

Aja duwe tips for travel Sepur Brisbane? Share ing bagean komentar lan yen sampeyan kudu Sepur Simpen A Sepur.

 

Aja pengin nampilaké kirim blog kita dhateng situs, sampeyan bisa salah siji njupuk foto lan teks kita lan mung menehi kita kredit karo link kanggo kirim blog iki, utawa klik kene: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftips-brisbane-train%2F%3Flang%3Djw - (Gulung mudhun sethitik kanggo ndeleng Embed Code)