(Last Updated On: 14/08/2019)

Brisbane MODAL Queensland urang jeung keur rahayu ku A-daftar atraksi kawas Laut Dunya, nu lawns rupa jeung Kebon Raya Bank Selatan, sarta Sasak Story jeung loba deui - Australia urang pangpanjangna sasak cantilever.

Ieu ogé hiji kota kreatif, jeung seni museum jeung galeri jeung cafe Srimanganti aplenty, tambah éta nu springboard sampurna pikeun pantai Cengkareng, sagara, jeung internetan.

 

 

Mun anjeun parsial mun ngalatih perjalanan, Sistem rail téh museur kana kota urang infrastruktur transportasi budaya sajarah.

Ku kituna lamun hoyong ningali Brisbane ku karéta, dieu lima tips luhur.

 

  1. Stasion sentral

Lokasina di garis North Basisir, Sentral Station teh kota jaringan urang stasiun utama sarta situated bang di jantung Kabupaten bisnis sentral Brisbane urang.

Dibuka deui dina 1889, adul Palasik na overlooks Anzac Square sarta éta arteri utama pikeun ngaladénan Queensland ruteu sarta sésana Australia.

Lamun remen lodgings nutup ku, Oaks Charlotte Towers Hotel mangrupakeun pick terrific - éta henteu dimeunangkeun jeung suites sumptuous mopohokeun nu skyline kota.

 

  1. Brisbane Metro

Brisbane Metro teu acan operasional - tapi sistem transit gancang massa geus pinuh dibiayaan, konstruksi dimimitian dina earnest taun ieu sareng sakuduna muka ka umum ku 2023.

di 21 kilométer panjang, eta bakal ngawula ka 18 stasiun di sakuliah kota jeung warga jeung wisatawan sapuk bakal tiasa ngaluncat sareng mareuman sabab mangga.

Hayu urang costing A $ 944 juta, tapi kauntungan ngawengku ngurangan kamacetan sarta tekanan kirang dina beus beleaguered Brisbane urang.

 

  1. Kukus Train Minggu

Upami Anjeun hoyong blast ti baheula (di leuwih cara ti hiji), sirah kana Brisbane urang Roma Jalan Station keur nu biasa Kukus acara Train Minggu.

Lengkah di jero gerbong kai genteel jeung anjeun bakal geuwat diangkut deui ka jaman nu leuwih elegan, anjeun sarta chug kulawarga anjeun sapanjang kaliwat Brisbane urang paling endah tempat.

Ieu fun pikeun sakabéh umur, tapi kids sarta manula anu utamana captivated ku charms na.

 

  1. The bengkel Rail Museum

Ipswich ieu situated kidul-kuloneun wewengkon métropolitan Brisbane sarta éta tempat pikeun anjeun nimu nu éndah bengkel Rail Museum.

Ieu hiji pangalaman warisan interaktif tur inspirational housed di bengkel kareta api pangkolotna Australia sarta dikemas kalawan locomotives uap langka, mesin industri badag, sarta némbongkeun multi-média.

Nalika rék hiji piknik atikan tur nikmat pikeun sakabéh kulawarga, kasampak aya salajengna.

 

  1. Airtrain

Brisbane palabuan udara mangrupakeun angkutan hub sibuk nu bakal boosted ku kafe kawas Fonzie Abbot, bar kawas Transit Tavern na panyadia parkir kawas Looking4.com.

Tapi keur loba adventurers anu sumping ku hawa, hal pangalusna ngeunaan éta Airtrain, éta 13 garis kareta kilométer komuter nu bakal geus swiftly spiriting travelers ti bandara mun Tengah Station saprak 2001.

Saatos hiber tiring, Airtrain mawa anjeun ka puseur kota di ngan 20 menit - geulis impressive.

Tuturkeun lima tips kami pikeun nganapigasi Brisbane ku karéta jeung anjeun bakal tetep dina lagu pikeun luhung lebaran.

 

Dupi anjeun gaduh tips kanggo perjalanan karéta Brisbane? Bagikeun aranjeunna dina bagian koméntar sarta lamun peryogi karéta a Simpen A karéta.

 

Ulah rék Lebetkeun pos blog urang onto situs anjeun, anjeun bisa boh motrét téks urang na ngan masihan kami kiridit sareng link mun pos blog ieu, atawa anjeun klik di dieu: https://embed.ly/code?url=https://www.saveatrain.com/blog/tips-brisbane-train/ - (Ngagulung ka handap saeutik ningali Code Lebetkeun)

  • Lamun hayang jadi nanaon jeung pamaké anjeun, anjeun bisa pituduh aranjeunna langsung kana kaca pilarian kami, dina link ieu anjeun bakal manggihan nu pang populerna karéta ruteu urang – https://www.saveatrain.com/routes_sitemap.xml – jero anjeun boga tumbu kami kalawan / en / tapi anjeun bisa ngarobahna ka / fr / atawa / de / atawa / eta / na basa leuwih