(Paling Keri Dianyari On: 24/10/2020)

Liburan kulawarga ing Eropa bisa nyenengake para wong tuwa lan bocah kanthi kabeh umur yen sampeyan ngrancang kanthi becik. Éropah minangka laladan kastil lan jembatan, Taman lan cadangan mewah ing endi bocah-bocah wadon lan bocah-bocah enom bisa ndalang dadi putri lan pangeran sedina. ana tilase hiking sing apik lan akeh papan kanggo petualangan ing njobo ruangan sing apik, nanging lelungan karo bocah minangka tantangan.

Saka rencana nganti pengepakan, kita wis ngrancang pandhuan utama kanggo lelungan kulawarga sing ngimpi. Mung tindakake kita 10 tips paling apik kanggo liburan kulawarga ing Eropa kanggo njamin perjalanan kulawarga epik.

 

1. Tips Kanggo Liburan Keluarga ing Eropa: Gawe Anak Sampeyan melu

Rahasia kanggo liburan kulawarga sing hebat yaiku nalika kabeh kulawarga ing papan lan bungah. Eropa kebak landmark sing apik tenan, wisata, taman hiburan, lan panggonan kanggo dikunjungi, lan anak sampeyan melu ngrancang perjalanan menyang Eropa bakal dadi plancongan impen. Lakukan riset sadurunge, pilih atraksi sing pengin dikunjungi, lan bintik-bintik sing disenengi bocah-bocah, banjur pilih bocah 3-4 atraksi ing dhaptar. Kanthi cara iki, kabeh wong seneng lan bisa ngenteni saben dina.

Rega Sepur Brussels nganti Amsterdam

Rega Sepur London nganti Amsterdam

Rega Sepur Berlin nganti Amsterdam

Rega Sepur Paris nganti Amsterdam

 

kid sitting on a suitcase in an airport

 

2. Tetep Ana ing AirBnB

Airbnb luwih murah, luwih pribadi, lan wis krasa omah, sing penting banget kanggo bocah-bocah yen adoh saka omah. AirBnB minangka pilihan akomodasi sing apik kanggo plancongan kulawarga ing Eropa amarga hotel ing Eropa larang banget, malah karo kesepakatan sarapan. Nginep ing Airbnb nyedhiyakake dapur kanggo masak panganan, nedha awan, lan sarapan nalika sampeyan bisa ngrembug dina.

uga, ana akeh papan lan privasi kanggo bocah lan wong tuwa, ngaso sawise dina suwene njelajah.

Rega Sepur Florence menyang Roma

Rega Sepur Napoli menyang Roma

Rega Sepur Florence menyang Pisa

Rega Sepur Roma menyang Venesia

 

3. Tips Kanggo Liburan Keluarga ing Eropa: Metu Pusat Kutha sing Sibuk

Eropa kebak cadangan alam sing apik lan taman nasional, kanthi jalur hiking lan papan piknik sing apik. Keagungan alami ing Eropa pancen serba guna, sanajan sampeyan lelungan karo bocah cilik, sampeyan isih bisa njelajah air terjun lan sudut pandang.

Umume taman bisa diakses liwat Sepur saka pusat kutha gedhe. Yen sampeyan rencana sadurunge lan siyap-siyap, ora ana sebab kenapa sampeyan ora seneng-seneng ing njobo sing apik lan nikmati hawa seger, alas, lan taman tema.

Rega Sepur Milan menyang Roma

Rega Sepur Florence menyang Roma

Rega Sepur Pisa nganti Roma

Rega Sepur Napoli menyang Roma

 

Get Out Of Busy City Center and do A Family Vacation In European Alps

 

4. Pesen Transportasi Sampeyan

Ngerti cara sampeyan ngubengi papan asing iku penting banget nalika lelungan karo bocah-bocah. Sampeyan ora pengin kesasar lan ngubengi kutha kanthi mlaku utawa lelungan saka bandara, preduli saka cuaca. Mulane, ngrancang lan pesenan sarana transportasi sampeyan ing Eropa bakal menehi preinan kulawarga sing apik.

Transportasi umum dipercaya banget lan kepenak ing Eropa. Ana akeh pilihan plancongan ing njero pusat kutha. Mlaku-mlaku nganggo kreta lan trem pancen cocog karo bocah-bocah amarga bisa tekan endi wae, aja nganti lalu lintas kanthi anggaran plancongan.

Yen dibandhingake karo nyewa mobil lan nglampahi wektu sing suwe kanggo golek parkir utawa mung fokus ing dalan, sampeyan bisa nikmati kulo lan cemilan, nalika a olahraga plancongan karo bocah-bocah ing Eropa. A ageng kauntungan lelungan ing Eropa karo bocah-bocah nganggo sepur yaiku bocah sing lelungan gratis nganggo tiket Euro.

AAmsterdam nganti Rega Sepur London

Rega Sepur Paris nganti London

Rega Sepur Berlin nganti London

Rega Sepur Brussels menyang London

 

5. Tips Kanggo Liburan Keluarga ing Eropa: Paket cahya

Traveling ing Stasiun sepur Eropa nganggo strollers lan suitcases gedhe bisa uga tantangan. Sawetara stasiun sepur ora bakal duwe elevator utawa eskalator, mula luwih becik nggawa lan nggawa lampu plancongan. Priksa manawa sampeyan bisa nggawa stroller lan barang sing bisa dilipat, kanthi cara iki yen bocah wis diwasa, dheweke bisa nggawa koper dhewe.

Kejabi, kemasan lampu tegese ngemot kabeh penting kanggo lelungan kulawarga. Mangkono, supaya bocah-bocah padha sibuk nunggang kreta kanthi bahan pewarnaan, buku audio, utawa wektu nonton kartun ing iPad, bakal dadi pitulung nulungi.

Rega Sepur Munich nganti Salzburg

Rega Sepur Munich nganti Passau

Rego Sepur Nuremberg nganti Passau

Rega Sepur Salzburg nganti Passau

 

6. Mangan Metu Karo Bocah-bocah ing Eropa

Sampeyan kudu ngerti manawa restoran ing Eropa ora nawakake dhaharan bocah, dadi wong diwasa’ bagean kanggo kabeh wong. Iki penting banget kanggo dicathet kayata yen sampeyan lelungan menyang Italia, sampeyan ora bakal nemokake bagean ukuran pizza utawa pasta kanggo bocah, dadi siyap-siyap.

nanging, sampeyan ora prelu mangan. Salah sawijining tips paling apik kanggo lelungan karo bocah-bocah ing Eropa yaiku duwe piknik kulawarga. Wis akeh sing dicritakake babagan taman lan alam Eropa amarga lahan sing subur sing ijo dirancang kanggo dadi tuan rumah piknik kulawarga. Nyekel jajanan, woh seger, lan sayuran ing pasar lokal lan sampeyan siyap siyap piknik. Rega ing pasar tani murah luwih murah tinimbang swalayan lan restoran. Kanggo nambah kabeh, mung pikirake tampilan sing bakal sampeyan lakoni kanthi saben gigitan lan gratis.

Rega Sepur Munich nganti Zurich

Rega Sepur Berlin nganti Zurich

Rega Sepur Basel nganti Zurich

Wina nganti Sepur Harga Zurich

 

Picnic is a good Tip For Family Vacation In Europe

 

7. Tips Kanggo Liburan Keluarga ing Eropa: Kapal lan Tur Lumampah Gratis ing Eropa

Sampeyan bisa nindakake kabeh kanthi peta lan buku lan aplikasi, nanging gabung karo prau utawa tur mlaku-mlaku iku paling apik. Ing umume kutha-kutha Eropa, ana tur mlaku-mlaku ing kutha kanthi pandhuan lokal. Pandhuan sing nyenengake iki bakal nuduhake lan ngandhani rahasia kutha sing paling dijaga, tanpa sampeyan kesasar ing labirin ing dalan. Pandhuan uga bakal nuduhake restoran lokal kanthi menu nedha awan lan menehi saran paling apik babagan apa sing kudu ditindakake ing kutha kasebut.

Eropa kebak kanal lan kali, supaya tur prau nyenengake liyane lan cara unik kanggo lelungan lan njelajah. Bakal nyenengake kanggo bocah-bocah lan santai kanggo sampeyan.

Interlaken menyang rega Sepur Zurich

Rega Sepur Lucerne nganti Zurich

Bern nganti Sepur Zurich

Rega Sepur Jenewa nganti Zurich

 

Boat And Walking Tours while doing a Family Vacation In Europe

 

8. Gawe Wektu Kanggo Nunggang Carousel

Umume kutha Eropa duwe karusel sing padhang lan apik ing alun-alun kutha utama. Ora mbukak menyang situs sabanjure, mandheg, lan ngidini bocah supaya bisa mlaku kaya sing dikarepake. Seneng numpak karusel nalika Menara Eiffel ana ing buri sampeyan, minangka wayahe sing ora bisa dilalekake kanggo bocah cilik lan wong diwasa.

Rega Sepur Amsterdam nganti Paris

Rega Sepur London nganti Paris

Rega Sepur Rotterdam nganti Paris

Rega Sepur Brussels menyang Paris

 

Make Time For Carousel Rides in a fun fair

 

9. Tips Kanggo Liburan Keluarga ing Eropa: Gawe Wektu Kanggo "Ups"

Mung amarga sampeyan ana ing Swiss, ora njamin kabeh bakal lancar ing perjalanan kulawarga. Nalika sampeyan lelungan karo bocah-bocah, apa wae bisa kelakon, malah ing Eropa, so be sure to leave time for oops on the trip. Make time for unplanned surprises, telat, pangowahan saka rencana amarga bocah sing grumpy, lan saiki lan siyap nyetel.

Rega Sepur Salzburg nganti Wina

Rega Sepur Munich nganti Wina

Rega Sepur Graz nganti Wina

Rega Sepur Prague menyang Wina

 

10. Tampilake Bocah-bocah Eropa ing dalan sing dikalahake

Salah sawijining tips utama kanggo lelungan karo bocah yaiku nuduhake cara lelungan ing jalur sing diantemi ing Eropa. Aja nganti akeh ing alun-alun utama, garis kanggo gelato, lan gambar kulawarga, kanthi nggawa dheweke menyang papan sing didhelikake, desa apik, lan alam sing luar biasa.

Bocah-bocah seneng crita lan petualangan, dadi nggawa legenda kasebut menyang papan-papan kasebut. Cara sing paling apik kanggo nglampahi wektu kanthi kualitas bebarengan, ngoptimalake liburan kulawarga ing Eropa, lan mulang babagan budaya lan sejarah Eropa sing sugih.

Eropa minangka tujuan liburan kulawarga sing apik kapan wae taun. Apa sampeyan kulawarga sing golek petualangan utawa kepengin nyawang lan musium, Eropa wis entuk kabeh. Saliyane, Eropa grapyak kanggo kulawarga nalika nerangake transportasi lan tiket kutha khusus. kita 10 tips paling apik kanggo liburan kulawarga ing Eropa bakal dadi pitulung nalika sampeyan ngrancang perjalanan sabanjure utawa malah kaping pisanan menyang negara istana lan legenda.

Rega Sepur Milan menyang Venesia

Rega Sepur Padua nganti Venesia

Rega Sepur Bologna nganti Venesia

Rega Sepur Roma menyang Venesia

 

Hiking is among the best Tips For Family Vacation In Europe

 

Punika ing Simpen A Train, kita bakal seneng mbantu sampeyan ngrancang plancongan kulawarga paling apik ing Eropa kanthi sepur.

 

 

Apa sampeyan pengin masang postingan blog "10 Tips Terbaik Kanggo Liburan Keluarga ing Eropa" menyang situs sampeyan? Sampeyan salah siji bisa njupuk foto lan teks kita lan maringi kita kredit karo link kanggo kirim blog iki. Utawa klik kene: https://embed.ly/code?url =Https://www.saveatrain.com/blog/tips-family-vacation-europe/ Nyawang- (Gulung mudhun sethitik kanggo ndeleng Embed Code)