Waktos Maca: 6 menit(Dimutakhirkeun Pamungkas Dina: 24/10/2020)

Liburan kulawarga di Éropa tiasa pikaresepeun pisan pikeun kolot sareng murangkalih sagala umur upami anjeun ngarencanakeun kalayan hadé. Éropa mangrupikeun bumi istana sareng sasak, taman sareng cadangan anu héjo dimana budak awéwé sareng budak lalaki ngora tiasa pura-pura janten putri sareng pangeran sadidinten. Nyaéta jalur hiking hébat sareng seueur tempat pikeun petualangan di luar ruangan anu hadé, tapi iinditan sareng murangkalih mangrupakeun tantangan.

Ti saprak ngarencanakeun dugi ka ngepak, kami parantos ngararancang pituduh pamungkas pikeun perjalanan kulawarga anu ngalamun. Ngan ukur nuturkeun urang 10 tips pangsaéna pikeun liburan kulawarga di Éropa pikeun mastikeun perjalanan kulawarga epik.

 

1. Tips Kanggo Liburan Keluarga di Éropa: Kengingkeun Barudak Anjeun Kagabung

Rusiah pikeun liburan kulawarga anu hébat nyaéta nalika sakulawarga aya di kapal sareng bungah. Éropa pinuh ku tengara anu endah, atraksi, taman hiburan, sareng tempat-tempat pikeun didatangan, sareng gaduh murangkalih anjeun ilubiung dina ngarencanakeun perjalanan anjeun ka Éropa bakal janten pakansi impian. Ngalaksanakeun panilitian sateuacanna, pilih tempat wisata anu rék didatangan, sareng bintik anu dipikacinta ku murangkalih anjeun, terus sina nyokot budak 3-4 atraksi dina daptar. Ku cara ieu sadayana urang bagja sareng ngagaduhan hal anu kedah ditunggu unggal dinten.

Harga Karéta Brussel ka Amsterdam

Harga Karéta London ka Amsterdam

Harga Karéta Berlin ka Amsterdam

Paris ka Amsterdam Harga Train

 

kid sitting on a suitcase in an airport

 

2. Cicing Dina AirBnB

Airbnb langkung mirah, langkung pribadi, sareng gaduh aran homely, anu penting pisan pikeun murangkalih nalika jauh ti bumi. AirBnB mangrupikeun pilihan akomodasi anu saé pikeun liburan kulawarga di Éropa kusabab hotél di Éropa lumayan mahal, malah ku tawaran sarapan. Cicing di Airbnb nyayogikeun anjeun dapur pikeun masak tuang anjeun, dahar beurang-ka-buka, sareng waktos sasarap nalika anjeun tiasa ngabahas dintenna.

oge, aya nyatu rohangan sareng karusiahan pikeun murangkalih sareng sepuh, beristirahat saatos dinten anu panjang ngajajah.

Harga Karéta Florence ka Roma

Naples ka Roma Harga Train

Harga Karéta Florence ka Pisa

Roma ka Venice Train Train

 

3. Tips Kanggo Liburan Keluarga di Éropa: Kaluar Pusat Kota Sibuk

Éropa pinuh ku cadangan alam anu saé sareng taman nasional, kalayan jalur hiking anu hébat sareng tempat piknik. Kaagungan alam di Éropa pisan serbaguna anu bahkan upami anjeun ngumbara sareng murangkalih alit, anjeun masih tiasa ngajajah curug sareng sudut pandang.

Kaseueuran taman tiasa diaksés via karéta ti pusat kota gedé. Upami anjeun ngarencanakeun sateuacanna sareng sumping siap, teu aya alesan naha anjeun teu kedah senang-senang di luar hébat sareng ngararasakeun hawa seger, leuweung, sareng taman bertema.

Harga Karéta Milan ka Roma

Harga Karéta Florence ka Roma

Pisa ka Roma Harga Train

Naples ka Roma Harga Train

 

Get Out Of Busy City Center and do A Family Vacation In European Alps

 

4. Pesen Transportasi Anjeun

Nyaho jalan anjeun pikeun ngurilingan tempat asing penting pisan nalika ngumbara sareng murangkalih. Anjeun teu hoyong musna sareng ngumbara di sakitar kota nganggo jalan kaki atanapi ngumbara ti bandara, paduli cuaca. kituna, ngarencanakeun sareng mesen sarana transportasi anjeun di Éropa bakal ngajangjikeun liburan kulawarga anu hébat.

Angkutan umum dipercaya pisan sareng nyaman di Éropa. Aya seueur pilihan perjalanan di jero sareng luar pusat kota. Ngiringan nganggo karéta sareng trém idéal ku murangkalih sabab anjeun tiasa ngahontal dimana-mana, hindarkeun patalimarga dina anggaran perjalanan anjeun.

Dibandingkeun sareng nyéwa mobil sareng nyéépkeun waktos kanggo milarian tempat parkir atanapi ngan ukur fokus kana jalan, anjeun tiasa ngaraosan numpak sareng jajanan, iraha a ngalatih ngumbara sareng murangkalih di Éropa. A badag kauntungan ngumbara di Éropa sareng murangkalih kalayan karéta nyaéta yén murangkalih bébas ngumbara nganggo Euro rail pass.

AAmsterdam ka London Harga Train

Paris ka London Harga Train

Harga Karéta Berlin ka London

Brussel ka London Harga Train

 

5. Tips Kanggo Liburan Keluarga di Éropa: pak Lampu

iinditan di Stasion karéta Éropa kalayan strollers sareng koper ageung tiasa nangtang. Sababaraha stasiun karéta moal ngagaduhan lift atanapi éskalator, janten anu pangsaéna pikeun ngarangkep sareng ngarambat lampu. Pastikeun pikeun ngepak stroller anu tiasa dilipat sareng bawa-bawa, cara kieu upami murangkalih parantos sepuh, aranjeunna tiasa nyandak koper nyalira.

sajaba ti, ngepak lampu hartosna ngepak sadayana kabutuhan pikeun perjalanan kulawarga. kituna, ngajaga murangkalih sibuk dina tunggangan karéta kalayan pasokan ngawarnaan, buku audio, atanapi waktos nonton kartun dina iPad, bakal janten bantosan anu hébat.

Munich ka Salzburg Harga karéta

Munich to Passau Train Harga

Harga Train Nuremberg ka Passau

Harga Karéta Salzburg ka Passau

 

6. Dahar Kaluar Barudak Di Éropa

Anjeun kedah terang yén réstoran di Éropa henteu nawiskeun tuangeun barudak, tah déwasa na’ bagian pikeun saréréa. Ieu penting pisan pikeun dicatet contona upami anjeun iinditan ka Itali, anjeun moal mendakan ukuran pizza atanapi bagian pasta barudak, jadi kudu siap.

tapi, anjeun teu kedah tuang. Salah sahiji tip pangsaéna pikeun perjalanan sareng murangkalih di Éropa nyaéta gaduh piknik kulawarga. Seueur anu parantos dicarioskeun perkawis taman Éropa sareng alam kusabab lahan anu héjo anu subur ngan saukur dirancang pikeun janten piknik kulawarga anjeun. Candak pastry, buah seger, sareng sayuran di pasar lokal sareng anjeun siap piknik tuang siang. Harga di pasar patani jauh langkung mirah tibatan di supermarket sareng réstoran. Ka luhur sadayana, ngan ukur pikirkeun pandangan anjeun bakal resep sareng unggal ngigel sareng lengkep gratis.

Munich to Zurich Train Harga

Harga Karéta Berlin ka Zurich

Basel ka Harga Zurich Train

Harga Wina ka Zurich Train

 

Picnic is a good Tip For Family Vacation In Europe

 

7. Tips Kanggo Liburan Keluarga di Éropa: Parahu Sareng Wisata Jalan Gratis di Éropa

Anjeun tiasa ngalakukeun éta nyalira ku peta sareng buku sareng aplikasi, tapi ngiluan parahu atanapi jalan-jalan wisata anu pangsaéna. Di kaseueuran kota-kota Éropa aya wisata jalan-jalan kota gratis sareng pituduh lokal. Pitunjuk anu bageur ieu bakal nunjukkeun sareng nyaritakeun rahasia kota anu paling dijaga, tanpa anjeun musna di jalan Maze. Pitunjuk ogé bakal nunjukkeun réstoran lokal kalayan ménu dahar beurang sareng masihan naséhat anu pangsaéna ngeunaan naon anu kedah dilakukeun di kota.

Éropa pinuh kanal sareng walungan, jadi hiji wisata kapal téh pikaresepeun anu sanés sareng cara unik pikeun ngarambat sareng ngajajah. Éta bakal pikabungaheun pikeun murangkalih sareng sayah pikeun anjeun.

Dianteur kana Harga Karéta Zurich

Harga Karéta Lucerne ka Zurich

Bern ka Zurich Harga Train

Harga Jenéwa ka Zurich Train

 

Boat And Walking Tours while doing a Family Vacation In Europe

 

8. Jantenkeun Waktos Kanggo Numpak Carousel

Kaseueuran kota Éropa bakal ngagaduhan carousel anu caang sareng éndah di alun-alun kota utama. Daripada lumpat ka situs salajengna, eureun, sareng ngantepkeun kiddos pikeun ngaléngkah sakumaha seueur anu dipikahoyong. Ngarasakeun tumpak karusel nalika Menara Eiffel aya di tukangeun anjeun, mangrupikeun waktos anu cukup berkesan pikeun balita sareng déwasa.

Harga Karéta Amsterdam ka Paris

Harga Train London ka Paris

Rotterdam ka Paris Harga Train

Harga Karéta Brussel ka Paris

 

Make Time For Carousel Rides in a fun fair

 

9. Tips Kanggo Liburan Keluarga di Éropa: Jantenkeun waktos Kanggo "Waduh"

Ngan kusabab anjeun aya di Swiss, henteu ngajamin sadayana bakal lancar dina perjalanan kulawarga anjeun. Nalika anjeun iinditan sareng murangkalih, naon waé tiasa kajadian, komo di Éropa, so be sure to leave time for oops on the trip. Make time for unplanned surprises, reureuh, Parobihan kana rencana berkat kiddos gumpalan, sareng hadir sareng siap ngarobih.

Harga Karéta Salzburg ka Wina

Harga Karéta Munich ka Wina

Harga Karéta Graz ka Wina

Iraha ka Harga Kereta Wina

 

10. Tembongkeun Barudak Éropah Pareuman Jalur Anu Dipukul

Salah sahiji tip luhur kami pikeun ngumbara sareng murangkalih nunjukkeun aranjeunna kumaha carana ngarambat jalan anu keok di Éropa. Nyingkahan massa di alun-alun utama, garis pikeun gelato, sareng gambar kulawarga, ku nyandak aranjeunna ka tempat-tempat anu disumputkeun, désa anu endah, sareng alam anu luar biasa.

Barudak resep carita dongéng sareng petualangan, jadi bawa ka éta tempat-tempat legenda anu didamel tina. Mangrupikeun cara anu saé pikeun nyéépkeun waktos kualitas babarengan, nguntungkeun liburan kulawarga di Éropa, sareng ngajarkeun aranjeunna ngeunaan budaya anu euyeub sareng sajarah Éropa.

Éropa mangrupikeun tujuan liburan kulawarga anu hadé iraha waé taun. Naha anjeun kulawarga anu milarian petualangan atanapi resep kana wisata sareng musium, Éropa parantos ngagaduhan sadayana. Salaku tambahan, Éropa ramah-kulawarga nalika ngeunaan transportasi sareng pas kota khusus. Kami 10 tip anu pangsaéna pikeun liburan kulawarga di Éropa bakal janten bantosan hébat nalika anjeun ngarencanakeun perjalanan salajengna atanapi bahkan ka bumi istana sareng legenda.

Harga Karéta Milan ka Venice

Harga Karéta Padua ka Venice

Bologna ka Harga Karéta Venice

Roma ka Venice Train Train

 

Hiking is among the best Tips For Family Vacation In Europe

 

di dieu di Simpen A Train, kami bakal senang ngabantosan anjeun ngarencanakeun liburan kulawarga anu pangsaéna di Éropa ku karéta.

 

 

Naha anjeun badé ngalebetkeun tulisan blog kami "10 Tips Pangsaéna Kanggo Liburan Kulawarga Di Éropa" kana situs anjeun? Anjeun boh bisa nyokot poto urang jeung téks jeung méré kiridit us jeung link ka pos blog ieu. Atawa klik di dieu: HTTPS://embed.ly/code?url =Https://www.saveatrain.com/blog/tips-family-vacation-europe/ Nyawang- (Ngagulung ka handap saeutik ningali Code Lebetkeun)