(Paling Keri Dianyari On: 06/10/2020)

Traveling Eropah dening Sepur iku salah siji sing paling ayu, scenic and cultural journeys in the world. Apa sampeyan are looking for sepur langsung antarané kutha Eropa kaya anyar London menyang Amsterdam olahraga utawa sampeyan are looking for romantis Sepur laku, travel Sepur Eropah wis dadi kabeh.

Jumlah wong interrailing liwat Eropah tahunan punika 400,000 wong. Sampeyan bisa visit liwat 30 countries using interrailing tickets. Wiwit interrailing wiwit ing 1972, mayuta-yuta wong wis kesah liwat Eropah nggunakake tiket sepur siji iki.

Traveling Eropah karo tiket siji nerangake karo Pros lan cons. Ana saperangan online darmabakti kanggo tips kanggo lelungan sing pengin ndeleng Eropah dening Sepur. iki kalebu apps rute Planner lan situs / blog sing kurban tips carane budget.

 

Traveling Eropah piyambak

Traveling liwat Eropah dening dhewe wis akèh keuntungan. Nalika sampeyan dhewe, sampeyan duwe lengkap kontrol liwat lelampahan.

Kang piyambak menehi kesempatan kanggo arep itinerary dhewe, mangan apa wae pengin lan nalika pengin lan aja nganti padu karo wong liya sajrone lelungan,

ingatase hak bebas bisa mimpin kanggo liyane poto-panemon lan kesempatan kanggo ketemu wong anyar lan nomads liyane, salawasé reinventing dhewe. iki pengalaman solo bisa mimpin kanggo poto-wutah.

Dortmund kanggo Trains Hanover

Essen kanggo Trains Hanover

Bonn kanggo Trains Hanover

Luksemburg Trains Hanover

 

Woman lelungan europe piyambak lenggah karo guide pandhu arah

 

gadhah kanca karo nalika sampeyan lelungan, menehi wong kanggo nuduhake pengeling-eling karo, Kang minangka bagean ageng saka lelungan liwat Eropah.

 

tips

Yen lelungan liwat Eropah piyambak nyoba kanggo tetep ing hostels.

Hostels kapenuhan karo wong sing solo lelungan liwat Eropah, dadi sosialisasi lan ketemu karo wong.

Coba dadi loropaken lan metu sing bisa nalika lelungan piyambak lan Yen wong introverted, sampeyan kudu sijine ing gaweyan ekstra kanggo dadi loropaken kanggo lelungan liyane. Sampeyan bisa njupuk sawetara dina kanggo njaluk digunakake kanggo kang luwih mbukak lan loropaken, nanging bakal worth wektu sing miwiti kanggo berkembang sambungan karo fellow lelungan.

Sampeyan uga dianjurake kanggo cook dhaharan ing hostel, kang bakal nyedhiyani kesempatan liyane kanggo ubungan karo wong.

Lyon kanggo Nice Trains

Paris kanggo Nice Trains

Avignon to Nice Trains

Marseilles kanggo Nice Trains

 

 

Yen luwih kasengsem ing patemon warga saka lelungan liyane, banjur Couchsurfing bisa dadi pilihan apik kanggo sampeyan.

Couchsurfing, kang kalebu meetups dhewe ing bar lan pub bakal nyambung sampeyan budaya lokal lan uga kasempatan kanggo ketemu expats.

Ana sawetara kutha Eropah ing ngendi ana akèh pickpockets lan jinis kriminal sing bisa looking kanggo njupuk kauntungan turis, Gunakake pangertèn umum dhewe lan uga maca forum travel utawa informasi sing cocog kanggo ndeleng panggonan lan wong supaya.

 

Kanggo nemokake prices paling apik kanggo lelungan liwat Eropah mlebu kanggo kita situs saiki. njupuk 3 menit kanggo ngrampungake pesenan tiket Sepur.

 

Aja pengin nampilaké kirim blog kita dhateng situs, banjur klik kene: https://embed.ly/code?url = https://www.saveatrain.com/blog/tips-for-traveling-europe-alone-by-train/ - (Gulung mudhun kanggo ndeleng Embed Code)