(Dimutakhirkeun Pamungkas Dina: 06/10/2020)

Iinditan Éropa ku karéta téh salah sahiji anu pang geulis, journeys endah jeung budaya di dunya. Naha Anjeun keur pilari karéta langsung antara kota Éropa utama kawas nu anyar London nepi Amsterdam ngalatih atawa Anjeun keur pilari romantis karéta journeys, perjalanan karéta Éropa boga eta sadayana.

Jumlah jalma interrailing ngaliwatan Éropa taunan nyaéta 400,000 jelema. Anjeun tiasa didatangan leuwih 30 countries using interrailing tickets. Kusabab interrailing dimimitian dina 1972, jutaan jalma geus ngumbara ngaliwatan Éropa ngagunakeun tikét rail single ieu.

Iinditan sakuliah Éropah sareng tikét hiji hadir kalawan pro sarta kontra. Aya sababaraha situs online dedicated ka tips keur travelers anu hayang ningali Éropa ku karéta. situs ieu ngawengku aktip jalur Nu Ngarencana jeung jaba / blog nu nawiskeun Anjeun tips on kumaha anggaran.

 

Iinditan Éropa nyalira

Iinditan ngaliwatan Éropa ku diri miboga loba kauntungan. Nalika anjeun ku diri, anjeun gaduh kontrol lengkep leuwih Anjeun perjalanan.

Keur nyalira méré Anjeun kasempetan pikeun mutuskeun rancana perjalanan sorangan, dahar kadaharan naon rék sareng nalika anjeun hoyong sareng hindari gaduh perdebatan sareng jalma sanés ngeunaan perjalanan anjeun,

kabebasan sapertos bisa ngakibatkeun leuwih timer kapanggihna jeung kasempetan pikeun nepungan batur anyar jeung nomaden séjén, whilst reinventing diri. ieu pangalaman solo bisa ngakibatkeun timer pertumbuhan.

Dortmund kana Kareta Hanover

Essen kana Kareta Hanover

Bonn kana Kareta Hanover

Luksemburg kana Kareta Hanover

 

Awéwé iinditan Éropa nyalira sits sareng pituduh navigasi

 

ngabogaan babaturan sareng anjeun nalika anjeun indit, méré Anjeun batur babagi kenangan anjeun kalawan, Nu mangrupakeun bagéan badag iinditan ngaliwatan Éropa.

 

tips

Nalika iinditan ngaliwatan Éropa nyalira cobian tetep di hostels.

Hostels nu ngeusi jalma anu keur solo iinditan ngaliwatan Éropa, janten sosialisasi sarta papanggih jeung jalma.

Coba mun jadi sakumaha ramah tur kaluar anjeun bisa lamun iinditan nyalira tur Mun anjeun hiji jalma introverted, anjeun bakal kudu nempatkeun dina usaha tambahan janten ramah mun travelers séjén. Bisa nyandak sababaraha poé meunang dipaké pikeun mahluk beuki kabuka sarta ramah, tapi bakal patut waktos Anjeun sakumaha Anjeun ngamimitian ngamekarkeun sambungan kalawan sasama travelers.

Hal ieu ogé dianjurkeun masak hidangan dina hostél, nu bakal nyadiakeun leuwih kasempetan pikeun interacting jeung batur.

Lyon ka nice Kareta

Paris ka nice Kareta

Avignon ka nice Kareta

Marseille ka nice Kareta

 

 

Mun anjeun leuwih museurkeun pasamoan locals ti travelers séjén, lajeng Couchsurfing bisa janten pilihan alus pikeun anjeun.

Couchsurfing, nu ngawengku meetups sorangan di bar jeung pubs bakal nyambung anjeun ka budaya lokal na oge kasempetan papanggih expats.

Aya sababaraha kota Éropa dimana aya loba pickpockets sarta tipe séjén penjahat anu bisa jadi pilari nyandak Kauntungannana wisatawan, Paké common sense sorangan na oge maca panglawungan perjalanan atawa informasi relevan séjén ningali tempat na urang ulah.

 

Pikeun manggihan harga pangalusna keur indit ngaliwatan Éropa login ka kami website ayeuna. nyokot 3 menit ngalengkepan hiji booking tiket karéta.

 

Ulah rék Lebetkeun pos blog urang onto situs anjeun, lajeng klik di dieu: HTTPS://embed.ly/code?url = HTTPS://www.saveatrain.com/blog/tips-for-traveling-europe-alone-by-train/ - (Gulung ka handap pikeun ningali Code Lebetkeun)