Order A Train Ticket SAIKI

blog Post

10 Tips Cara turu ing Sepur

Wacan Maca: 6 menit(Paling Keri Dianyari On: 19/02/2021)

3 jam utawa 8 jam – Plancongan sepur minangka setelan sing sampurna kanggo turu santai. Yen biasane sampeyan nemoni masalah turu ing dalan, kita 10 tips babagan cara turu ing sepur bakal nggawe sampeyan turu kaya bayi. Saka prelu lelungan sepur nganti tips saka njero papan sing paling apik kanggo impen sing manis ing kereta apa wae, kita miwiti lelungan menyang impen sing manis!

transportasi ril cara paling ramah lingkungan kanggo lelungan. Artikel iki ditulis kanggo ngajari babagan Travel Train lan digawe dening Simpen A Train, Tiket Kereta Api Paling Murah ing Eropa.

 

1. Tips Cara turu ing Sepur: Nggawa Selimut

Cuaca ing sepur cenderung lombok, lan yen sampeyan duwe dawa utawa lelungan sepur wengi ndhisiki, disiapake. Sampeyan kudu rumangsa santai lan santai nalika plancongan, lan kemul cahya bisa dadi jawaban kanggo lelungan sepur sing paling nyenengake.

Supaya wengi ora turu lan medeni ing plancongan saka antisipasi utawa mung AC, sampeyan kudu ngemas kemul. Ora preduli musim ing njaba, iku mesthi cedhak karo mangsa ing kreta. dadi, nggawa kemul minangka salah sawijining ndhuwur 10 tips carane turu ing sepur. Cuddling ing sangisore kemul bakal langsung nggawa sampeyan menyang dreamland.

Lyon to Nice With A Train

Paris Menyang Apik Karo Sepur

Cannes menyang Paris Kanthi Sepur

Cannes ke Lyon Kanthi Sepur

 

Tips Cara turu ing Sepur: Nggawa Selimut

 

2. Sijine Dhaptar lagu sing Ngaso ing Spotify

Melodi sing nyenengake yaiku kuping kaya lullaby nalika kabin rame utawa rame. Mulane, sampeyan kudu nyiyapake sawetara dhaptar lagu ing Spotify kanggo mesthekake yen mung ngrungokake musik. Kanthi cara iki sampeyan bakal aman saka ngorok utawa ngobrol karo penumpang ing jejere sampeyan.

Swara alam, dhaptar lagu getar santai, utawa lagu saka artis favorit sampeyan, sing pilihan dhaptar lagu paling apik kanggo turu apik ing sepur. Musik minangka salah sawijining 10 cara paling apik kanggo turu ing sepur, cekak utawa trip dawa.

Amsterdam Ing London Kanthi Sepur

Paris menyang London Kanthi Sepur

Berlin menyang London Kanthi Sepur

Brussels menyang London Kanthi Sepur

 

3. Tips Cara turu ing Sepur: Nggawa Bantal Gulu Inflatable

Ora ana sing luwih ala tinimbang tangi karo gulu sing kecut lan kaku. Mulane, bantal gulu karet iku penting kanggo lelungan. Kanthi cara iki, gulu sampeyan didukung, lan sampeyan bakal tangi saka turu sing nyenengake, karo mesem ing rai.

Yen, sampeyan duwe risiko miwiti petualangan anyar kanthi gulu sing kaku, lan ora ana cara kanggo ngujo kabeh papan anyar lan entuk pemandangan sing paling apik.

Dusseldorf menyang Munich Kanthi Sepur

Dresden menyang Munich Kanthi Sepur

Nuremberg tumuju Munich Kanthi Sepur

Bonn menyang Munich Kanthi Sepur

 

4. Nggawa Headphone

Good, headphone utawa earphone tanpa swara ana ing saben piranti dhaptar priksa lelungan. Headphone penting banget kanggo lelungan sepur sing apik, lan dhaptar lagu Spotify kasebut kanggo plancongan.

Yen sampeyan lali headphone ing omah utawa hotel, ana akeh toko ing stasiun sepur. Saka tengah lan stasiun sepur sing sibuk menyang stasiun cilik lan off-the-beat-path, earphone minangka salah sawijining komoditas sing bakal ditemokake ing endi wae.

Venesia ke Bologna Kanthi Sepur

Florence menyang Bologna Kanthi Sepur

Roma menyang Bologna Kanthi Sepur

Milan menyang Bologna Kanthi Sepur

 

Nggawa Headphone kanggo lelungan sepur sampeyan

 

5. Tips Cara turu ing Sepur: Klambi Nyaman

Lapisan, katun, lan klambi kain sing ramah lingkungan iku kudu dienggo kreta. mbayangno 8 jam ing kreta nganggo sweter gatel utawa kaos tipis, janji yen wengi lan turu ora turu ing wayah esuk.

Sampeyan bisa uga ora kepenak nganggo pajama ing sepur, nanging pelatih lan pullover minangka klambi sepur sing sampurna. Klamben kanthi nyaman minangka salah sawijining sing paling dhuwur 10 carane turu ing kreta, lan nduwe perjalanan sing paling apik.

Frankfurt to Berlin Kanthi Sepur

Leipzig menyang Berlin Kanthi Sepur

Hanover menyang Berlin Kanthi Sepur

Hamburg menyang Berlin Kanthi Sepur

 

 

6. Nggawa Topeng Turu

Penting banget lelungan liyane yaiku topeng turu utama. Turu maneh, nutupi mata lan njaga supaya ora ana cahya apa wae sing sampeyan butuhake kanggo turu sing nyenyet. Kasunyatan sing dingerteni manawa sampeyan pengin turu kepenak, sampeyan kudu mbusak gangguan sing ngganggu, lan ngilangi awakmu saka sembarang lampu.

Yen sampeyan ora lelungan ing kabin pribadi, lan ora bakal ngontrol saklar lampu, manawa sampeyan nggawa masker turu. banjur, sampeyan ora bakal kuwatir yen penumpang ing jejere sampeyan mutusake maca wengi utawa yen lampu ing kreta padhang banget.

Amsterdam menyang Paris Kanthi Sepur

London menyang Paris Kanthi Sepur

Rotterdam menyang Paris Kanthi Sepur

Brussels menyang Paris Kanthi Sepur

 

7. Tips Cara turu ing Sepur: Jaga Belanja Sampeyan Aman

Dompet utawa tas cilik ing pundhak sampeyan lan ing ngisor lapisan minangka cara paling apik kanggo njaga barang-barang sampeyan aman. Priksa manawa cukup paspor sampeyan, dompet, mobile, lan gadget liyane sing sampeyan rencanakake.

Kanthi cara iki sampeyan bisa duwe lelungan sepur sing apik lan ora kuwatir, tinimbang turu kanthi mripat mbukak.

Milan menyang Venesia Kanthi Sepur

Florence menyang Venesia Kanthi Sepur

Bologna menyang Venesia Kanthi Sepur

Treviso menyang Venesia Kanthi Sepur

 

Tips Cara Turu ing Sepur: Jaga Belanja Sampeyan Aman

 

8. Pesen papan ing tengah kreta

Papan sing paling apik kanggo impen sing manis yaiku ing tengah kreta. Alesan kanggo iki yaiku amarga tengah cukup adoh saka lawang mlebu, yen ana mandheg ing dalan. Saliyane, sampeyan bakal aman lan adoh saka jedhing lan aroma apa wae.

Nanging, yen sampeyan lagi lelungan ing sepur turu, umume sampeyan ora bakal nemoni tantangan apa wae. Iki amarga kasunyatan, iku sepur turu yaiku sepur A-B, tanpa mandheg sadawane dalan, lan mila, ora ana gangguan.

Milan to Rome With A Train

Florence menyang Roma Kanthi Sepur

Pisa menyang Roma Kanthi Sepur

Napoli menyang Roma Kanthi Sepur

 

Pesen papan ing tengah kreta

 

9. Sijine telpon sampeyan

Saiki kabeh jagad nganggo ponsel sampeyan. kanthi app lan game telas, tantangan sing paling gedhe yaiku log out lan nyelehake telpon sampeyan. Iki pancen angel banget yen sampeyan lagi ing perjalanan adoh, ing sepur, karo ora ono tujuane.

Nanging, salah sawijining tips utama kanggo turu ing kereta yaiku nyelehake telpon sampeyan ing tas, utawa malah ing mode pesawat.

Milan menyang Napoli Kanthi Sepur

Florence menyang Napoli Kanthi Sepur

Venesia ke Napoli Karo Sepur

Pisa menyang Napoli Kanthi Sepur

 

10. Tips Cara turu ing Sepur: Nggawa Materi Maca

Ora ana sing nggawe pikiran tenang tinimbang crita sing apik, lan pancen sampeyan butuh turu sing apik ing kereta. Nggawa majalah favorit sampeyan, utawa buku ing a lelampahan Sepur minangka salah sawijining tips paling apik kanggo turu ing kereta.

Nalika maca, pikiran sampeyan pindhah menyang papan liya, setelan, lan kabeh kuwatir dina ilang. Maca sing apik yaiku olahraga santai, taking your mind off any meticulous details. For an hour or two, sampeyan drift adoh, lan cukup kanggo nggawe sampeyan turu lan ngalamun.

Amsterdam menyang Bruges Kanthi Sepur

Brussels menyang Bruges Kanthi Sepur

Antwerp menyang Bruges Kanthi Sepur

Ghent menyang Bruges Kanthi Sepur

 

Nggawa Materi Maca

 

kene ing Simpen A Train, kita bakal seneng mbantu sampeyan ngrancang lelungan sepur sing ora iso lali, kanthi kursi paling apik lan tarif paling apik kanggo turu ing kereta.

 

 

Apa sampeyan pengin masang postingan blog "10 Tips Cara Turu Ing Kreta" ing situs sampeyan? Sampeyan salah siji bisa njupuk foto lan teks kita lan maringi kita kredit karo link kanggo kirim blog iki. Utawa klik kene: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftips-how-sleep-on-train%2F%3Flang%3Djw Nyawang- (Gulung mudhun sethitik kanggo ndeleng Embed Code)

© Copyright 2021 - Simpen A Train, Amsterdam, Walanda
Aja ninggal tanpa saiki - Njaluk Kupon lan News !