Urutan A Train tiket AYEUNA

Blog Post

10 Tips Kumaha Bobo Dina Train

Waktos Maca: 6 menit(Dimutakhirkeun Pamungkas Dina: 19/02/2021)

3 jam atanapi 8 jam – Perjalanan karéta mangrupikeun setting anu saé pikeun sayah santai. Upami anjeun biasana ngagaduhan masalah bobo dina jalan, urang 10 tips kumaha bobo dina karéta bakal ngajantenkeun anjeun bobo sapertos orok. Ti kabutuhan poko perjalanan kana tips pikeun insider ngeunaan tempat anu hadé pikeun impian anu raoseun dina karéta naon waé, urang nuju dina perjalanan kana impian anu saé!

angkutan rail geus cara paling ramah lingkungan jeung perjalanan. artikel ieu ditulis ngadidik ngeunaan Travel Train na ieu dijieun ku Simpen A Train, Tiket Karéta Anu Pang Murahna Di Éropa.

 

1. Tips Kumaha Bobo Dina Train: Bawa simbut

Cuaca dina karéta cenderung cabé, sareng upami anjeun gaduh panjang atanapi perjalanan karéta wengi payunna, jadi disiapkeun. Anjeun kedah ngaraos santai pisan sareng bersantai pikeun perjalanan anjeun, sareng simbut lampu tiasa janten waleran kana perjalanan karéta anu paling cozyest anu kantos aya.

Pikeun nyingkahan wengi anu teu sare sareng ngageter dina perjalanan anjeun ti antisipasi atanapi ngan AC, anjeun kedah salawasna ngarangkep simbut. Paduli usum di luar, éta salawasna caket ka usum salju dina karéta. janten, mawa simbut mangrupikeun puncak kami 10 tips kumaha bobo dina karéta. Ngarangkul handapeun simbut bakal nganterkeun anjeun langsung ka tempat impian.

Lyon ka Bagus Kalayan Karéta

Paris ka Nice Kalayan Train

Cannes ka Paris Kalayan Karéta

Cannes ka Lyon Kalayan Karéta

 

Tips Kumaha Bobo Dina Train: Bawa simbut

 

2. Pasang Daptar puter Anu Rileks Dina Spotify

Mélodi meredih dina ceuli sapertos lullaby nalika kabin ribut atanapi rame. kituna, anjeun kedah nyiapkeun sababaraha daptar puter dina Spotify pikeun mastikeun yén hiji-hijina hal anu anjeun ngupingkeun nyaéta musik. Ku cara ieu anjeun bakal aman tina ngorondang atanapi ngobrolkeun panumpang anu gigireunna.

Sora alam, daptar puter geter santai, atanapi lagu ti seniman karesep anjeun, anu pilihan daptar puter anu pangsaéna kanggo bobo anu saé dina karéta. Musik mangrupikeun salah sahiji 10 cara anu hadé pikeun bobo dina karéta, pondok atanapi lalampahan panjang.

Amsterdam Ka London Kalayan Karéta

Paris ka London Kalayan Karéta

Berlin ka London Kalayan Karéta

Brussel ka London Kalayan Karéta

 

3. Tips Kumaha Bobo Dina Train: Bawa Bantal Beuheung Tiup

Teu aya anu langkung parah tibatan hudang sareng beuheung anu asem sareng kaku. kituna, bantal beuheung kembung mangrupikeun perjalanan anu penting pikeun karéta. Jalan dieu, beuheung anjeun didukung, sareng anjeun bakal hudang tina bobo amis, ku seuri dina ramo anjeun.

sabalikna, anjeun nuju résiko ngamimitian petualangan anyar ku beuheung anu kaku, sareng henteu cara pikeun ngagumkeun sadaya tempat énggal sareng néwak pintonan anu pangsaéna.

Dusseldorf ka Munich Kalayan Karéta

Dresden ka Munich Kalayan Karéta

Nuremberg ka Munich Kalayan Karéta

Bonn ka Munich Kalayan Karéta

 

4. Bawa Headphone

alus, headphone atanapi earphone anu kadéngé aya unggal waktos Daptar pariksa perjalanan. Headphone penting pisan pikeun perjalanan karéta anu hadé, sareng daptar puter Spotify pikeun pelayaran.

Upami anjeun hilap headphone di bumi atanapi di hotél, aya seueur toko di stasiun karéta. Ti tengah na stasiun karéta anu sibuk ka stasiun alit sareng luar-jalan, earphone mangrupikeun hiji komoditi anjeun tiasa mendakan dimana waé.

Venice ka Bologna Kalayan Karéta

Florence ka Bologna Kalayan Karéta

Roma ka Bologna Kalayan Karéta

Milan ka Bologna Kalayan Karéta

 

Bawa Headphone pikeun perjalanan karéta anjeun

 

5. Tips Kumaha Bobo Dina Train: Pakéan Nyaman

Lapisan, katun, sareng baju lawon anu ramah lingkungan kedah pikeun numpak karéta. ngabayangkeun 8 jam dina karéta dina baju haneut gatel atanapi kaos ipis, janji pikeun wengi teu sare sareng nyeri sirah di énjing.

Anjeun panginten henteu raoseun nganggo piyama dina karéta, tapi palatih sareng pullover mangrupikeun baju tidur karéta anu sampurna. Pakéan nyaman nyaéta salah sahiji luhur 10 kumaha bobo dina karéta, sareng ngagaduhan perjalanan anu pangsaéna.

Frankfurt ka Berlin Kalayan Karéta

Leipzig ka Berlin Kalayan Karéta

Hanover ka Berlin Kalayan Karéta

Hamburg ka Berlin Kalayan Karéta

 

 

6. Bawa Topéng Saré

Perjalanan anu penting anu sanés tangtosna nyaéta topéng bobo pamungkas. Ngagolér deui, nutupan panon anjeun sareng jaga lampu naon waé anu anjeun peryogikeun kanggo bobo anu saé. Mangrupikeun kanyataan anu dipikaterang yén upami anjeun hoyong bobo-bobo, anjeun kedah ngaleungitkeun gangguan anu ngaganggu, sareng ngaleupaskeun diri tina sagala rupa lampu.

Upami anjeun henteu ngumbara dina kabin pribadi, sareng moal ngagaduhan kontrol kana saklar lampu, pastikeun pikeun bungkus topéng bobo. Saterusna, anjeun moal ngagaduhan hariwang upami panumpang di gigir anjeun mutuskeun maca sapeupeuting atanapi upami lampu dina karéta teuing caang.

Amsterdam ka Paris Kalayan Karéta

London ka Paris Kalayan Karéta

Rotterdam ka Paris Kalayan Karéta

Brussel ka Paris Kalayan Karéta

 

7. Tips Kumaha Bobo Dina Train: Jaga Milik Anjeun Aman

Dompét atanapi kantong alit dina taktak anjeun sareng handapeun lapisan mangrupikeun cara anu paling saé pikeun ngajaga milik anjeun aman. Pastikeun aya cukup kamar pikeun paspor anjeun, dompét, hapé, sareng gadget sanés anu anjeun rencanakeun dibawa.

Ku cara kieu anjeun bakal tiasa ngagaduhan perjalanan karéta anu saé sareng gratis, daripada bobo ku hiji panon kabuka.

Milan ka Venice Kalayan Train

Florence ka Venice Kalayan Train

Bologna ka Venice Kalayan Train

Treviso ka Venice Kalayan Train

 

Tips Kumaha Bobo dina Train: Jaga Milik Anjeun Aman

 

8. Buku Tempat Di Tengah Karéta

Tempat anu pangsaéna pikeun impian anu saé nyaéta langsung di tengah karéta. Alesan pikeun ieu nyaéta anu tengahna cukup jauh tina lawang sagala, bisi aya eureun di jalan. Salaku tambahan, anjeun bakal aman sareng disada jauh ti kamar mandi sareng aroma naon waé.

Sanajan, lamun anjeun iinditan dina karéta bobo, éta paling dipikaresep anjeun moal nyanghareupan tantangan naon. Ieu kusabab kanyataan, nu karéta saré nyaéta karéta A-B, kalayan henteu lirén sapanjang jalan, sahingga, teu aya gangguan.

Milan ka Roma Kalayan Karéta

Florence ka Roma Kalayan Karéta

Pisa ka Roma Kalayan Karéta

Napoli ka Roma Kalayan Karéta

 

Buku Tempat Di Tengah Karéta

 

9. Pasang Telepon Anjeun Jauh

Ayeuna sakabeh dunya dina telepon sélulér anjeun. jeung aplikasi sareng kaulinan sajajalan, tantangan pangbadagna nyaéta kaluar sareng nyimpen telepon anjeun. Ieu sesah pisan nalika anjeun dina perjalanan jarak jauh, dina karéta, kalayan teu kamana waé.

Sanajan, salah sahiji tip luhur kami pikeun bobo dina karéta nyaéta nempatkeun telepon anjeun dina kantong, atanapi bahkan dina modeu hiber.

Milan ka Napoli Kalayan Karéta

Florence ka Naples Kalayan Karéta

Venice ka Naples Kalayan Karéta

Pisa ka Naples Kalayan Karéta

 

10. Tips Kumaha Bobo Dina Train: Bawa Bahan Maca

Henteu aya anu netepkeun akal tibatan carita anu saé, tur éta pisan anu anjeun peryogikeun kanggo bobo anu hébat dina karéta. Mawa majalah karesep anjeun, atanapi buku dina a lalampahan karéta mangrupikeun salah sahiji tip anu pangsaéna pikeun bobo dina karéta.

Nalika anjeun maca pikiran anjeun ngumbara ka rohangan anu sanés, setting, sareng hariwang sadidinten ngaleungit. Bacaan anu hadé mangrupikeun latihan rélaxasi anu hadé, taking your mind off any meticulous details. For an hour or two, anjeun kumalayang, sareng anu cekap pikeun ngajantenkeun anjeun bobo sareng ngalamun jauh.

Amsterdam ka Bruges Kalayan Karéta

Brussel ka Bruges Kalayan Karéta

Antwerp ka Bruges Kalayan Karéta

Ghent ka Bruges Kalayan Karéta

 

Bawa Bahan Maca

 

Ieuh di Simpen A Train, kami bakal senang ngabantosan anjeun ngarencanakeun perjalanan karéta anu henteu hilap, kalayan korsi anu pangsaéna sareng harga anu pangsaéna pikeun saré dina karéta anu éndah.

 

 

Naha anjeun badé ngalebetkeun tulisan blog kami "10 Tips Kumaha Bobo Dina Train" kana situs anjeun? Anjeun boh bisa nyokot poto urang jeung téks jeung méré kiridit us jeung link ka pos blog ieu. Atawa klik di dieu: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftips-how-sleep-on-train%2F%3Flang%3Dsu Nyawang- (Ngagulung ka handap saeutik ningali Code Lebetkeun)

© Copyright 2021 - Simpen A Train, Amsterdam, Walanda
Ulah ninggalkeun tanpa hadir - Meunangkeun Kupon jeung Warta !