(Dimutakhirkeun Pamungkas Dina: 27/09/2020)

Taya masalah panjang perjalanan - jadi deui sabtu minggu a pantai getaway atanapi perjalanan Himalaya tilu-minggu - anjeun kedah ngarangkep kantong tina ukuran naon waé, sareng anjeun bakal hoyong terang kumaha ngatur, dina blog ieu kami bakal fokus kana koper leungeun anjeun. Aya pisan mertimbangkeun nalika nangtukeun naon mawa: jinis tur panjang lalampahan anjeun, rancana perjalanan Anjeun, hawa na, ukuran tina bagasi Anjeun, jeung sagala wates beurat ditumpukeun ku anjeun modeu transportasi. Tur kalawan jadi sababaraha faktor di pamaénan, ieu téh gampang pikeun overpack atawa dina pak, utamana lamun geus waited dugi ka menit panungtungan. ulah overpacking, digging ngaliwatan tas anjeun sarta inconveniences séjén nalika kosan karéta anjeun kalayan ieu 10 tips tentang kumaha carana pikeun ngatur bagasi leungeun anjeun.

 

Kumaha ngatur Hand anjeun bagasi Tip 1: Tetep Dokumén Travel anjeun misahkeun

This is one of the most important things to consider when you are deciding how to organize your hand luggage. Tetep dokumén lalampahan anjeun misahkeun. Henteu ngan ieu hiji hal merenah pikeun ngalakukeun tapi ogé hal aman ngalakukeun. Nempatkeun éta dina kantong saeutik nu Gampang piceun tina bagasi leungeun anjeun. Cara nu teu boga keur ngagali iraha anjeun peryogi paspor Anjeun, tiket atawa duit.

Brussel ka Amsterdam Kareta

London nepi Amsterdam Kareta

Berlin ka Amsterdam Kareta

Paris ka Amsterdam Kareta

How To Organize Your Hand Luggage and Travel Documents

 

Ngatur Hand anjeun bagasi Tip 2: Jieun A Daptar Packing

paspor? Cék. sikat huntu? Cék. Sunscreen? Pikeun karapihan pikiran nu geus meunang kabutuhan poko katutup, nyieun sorangan Daptar pariksa perjalanan sababaraha dinten sateuacan pikagumbiraeun tina perjalanan netepkeun!

Amsterdam ka Paris Kareta

London ka Paris Kareta

Rotterdam ka Paris Kareta

Brussel ka Paris Kareta

List of How To Organize Your Hand Luggage

 

Ngatur Hand anjeun bagasi Tip 3: ulah aya noda

Aya nanaon beuki bangor ti nyokot jadi loba waktu pikeun milih naon baju Anjeun bade nyandak mung pikeun manggihan anjeun malah teu bisa ngagunakeun éta! Pernah gaduh masalah ieu deui. firstly Anjeun kudu salawasna pastikeun baju warna lampu anjeun anu dipak jero kaluar, jeung Bréh, tahan pikeun midang pancuran hotél disposable and use them to cover the base of your shoes.

Cologne kana Kareta Mainz

Frankfurt kana Kareta Mainz

Berlin kana Kareta Mainz

Brussel kana Kareta Mainz

Avoid Clothing with Stains

 

tip 4: Roll Jeung vakum Pack

Pikeun nyimpen spasi jeung ngeureunkeun creasing, gulung baju anjeun tinimbang tilepan aranjeunna, lajeng nempatkeun eta dina kantong komprési vakum. Ngagunakeun tas ieu, nempatkeun baju anjeun dina, ngégél tas, lajeng squeeze hawa kaluar. Ieu bakal ninggalkeun maneh jeung kavling nu leuwih spasi dina koper Anjeun and will prevent creases.

Zurich ka Kareta Chur

Jenéwa kana Kareta Chur

Milan ka Kareta Tirano

Bergamo kana Kareta Tirano

Roll And Vacuum Pack

 

tip 5: Kasalametan bagasi

Konci tas anjeun sarta tetep dikonci. Dicokot sareng anjeun mun anjeun migunakeun restroom nu. Mun ieu teu mungkin jeung anjeun keur iinditan nyalira, mawa sadaya item berharga sareng anjeun. Pernah ninggalkeun kaméra, duit, dokumén éléktronika atawa perjalanan unguarded.

Tetep kompartemen Anjeun dikonci bari maneh bobo, upami mungkin. Ulah dipercanten strangers. Malah hiji ogé diasah urang asing bisa ngahurungkeun kaluar janten maling hiji. Mun anjeun saré di kompartemen kalayan travelers anjeun teu nyaho, pastikeun bobo di luhureun sabuk duit anjeun ku kituna anjeun bakal aya bewara lamun batur nyoba nyandak eta ti anjeun.
Organize Your Hand Luggage in Safety

tip 6: Paké batu Packing

” Aya teu pira nu ngajadikeun kuring ngarasa kawas hiji manusa diatur saloba ngabagi kaduh abdi kana batu warna-disandi. Éta jadi éndah uninga persis dimana sagalana anjeun dibawa téh pas Anjeun Bahékeun berkas koper Anjeun. tambah, you can very easily move your packing cubes into the drawers of your hotel dresser and instantly be done unpacking and ready to go.- Richelle Szypulski, Editor Mitra senior

Luksemburg kana Kareta Brussel

Antwerp kana Kareta Brussel

Amsterdam kana Kareta Brussel

Paris keur Kareta Brussel

Organize Your Hand Luggage in Packing Cubes

tip 7: Ukuran Watesan Pikeun Hand bagasi

Sarupa planes, loba karéta mibanda pantangan dina jumlah sarta ukuran tas nu aya diwenangkeun pikeun ngalaksanakeun on. Sacara umum, Anjeun bakal tiasa nyandak kana sakabéh bagasi Anjeun, tapi pamawa karéta Anjeun bisa merlukeun anjeun pariksa kaleuwihan bagasi anjeun dina acara eta ngaleuwihan mawa kana ukuran atanapi beurat larangan. Kanggo sabagéan ageung karéta, Anjeun bisa mawa kana dua karung kana dewan karéta nu, salami unggal kantong henteu ngaleuwihan 50 lbs atanapi anu leuwih badag batan 28 X 22 X 14 inci. Item leutik sarta pribadi kayaning alat médis sarta nginum obat, bantal, blankets, coolers, na dompet atawa kantong kirang ti 12 X 12 X 12 inci moal diitung nuju mawa kana wates koper.

 

tip 8: Gadget Dina Hand bagasi

Kumaha anjeun biasana ngatur sakabéh éléktronika Anjeun, kabel, jalma bit fiddly nu nyandak nu umur keur ngagali kaluar dina kaamanan? Barang eta di kawas sesa urang? sumur, upami anjeun hoyong pikeun ngatur bagasi leungeun anjeun lajeng meunang diri a stash tina tas ziplock. pangecas telepon, carjer kaméra, adapters, headphone - nyandak kantong plastik tambahan (leuwih sarua anjeun bakal ngagunakeun for leungeun bagasi cair) jeung dipake ku maranehna pikeun nyimpen barang listrik, hal keur ngarep lalampahan (kenop imah, tikét parkir, jeung kenop mobil), nginum obat jeung asesoris leupas séjén.

Venice kana Kareta Bologna

Florence kana Kareta Bologna

Roma pikeun Kareta Bologna

Milan ka Kareta Bologna

Gadgets In Hand Luggage

 

tip 9: Kumaha Ka Pek Buku. Ulah!

Naha éta téh nu loba saabna novél roman, thrilling sci-fi, atawa dog eared pituduh perjalanan, ngundeur éta saméméh lalampahan anjeun. Komo lamun di imah anjeun aya hiji kertas til kuring maot nurun, simpen dina spasi tur beurat pikeun bagasi leungeun anjeun tur ulah cacah dina wifi luncat deui kana carita ti korsi pantai sampurna diposisikan Anjeun, ngan saukur mastikeun eta dina hiji tahan cai katutupan alat.

Berlin kana Kareta Rostock

Hamburg kana Kareta Rostock

Schwerin kana Kareta Rostock

Wismar kana Kareta Rostock

kindle

 

tip 10: Iklas Ieu Sadaya Out

Kami super pabalatak. Kuring ngaku eta. sarta disorganized! Tapi naon ngabantuan kuring keur meunang sirah kuring lempeng sanajan I pak di menit pisan panungtungan, nyaeta abdi nyandak waktos iklas sagalana kaluar méméh item wae mana kana kantong kuring. Ngagolongkeun hal babarengan dina ranjang abdi ngabantuan kuring ningali gancang barang naon ulah tarik beurat maranéhanana. Hiji pasangan calana anu ngan bisa dipaké kalawan hiji luhureun, atanapi anu merlukeun sapatu kuring ieu teu acan perencanaan pak? Deui dina laci éta, anjeung angkat! Seeing everything clearly before I start also helps me fit things into my bag in a logical way. Kanggo abdi, ieu hartina dimimitian ku barang bulkiest kuring, lajeng céri picking item lightweight mun keun kana sela sabudeureun éta pikeun ngabentuk lapisan base sturdy ngawangun nepi ti.

Düsseldorf kana Kareta Munich

Dresden kana Kareta Munich

Nuremberg kana Kareta Munich

Bonn kana Kareta Munich

jeans, shoes, watch and more

 

Gaduh tips ieu mantuan Anjeun angka kaluar kumaha carana ngatur bagasi leungeun anjeun? Urang bakal cinta uninga! Buku tiket karéta liwat Simpen A Train sarta snap nyokot tina bagasi leungeun anjeun sanggeus ngagunakeun tips ieu!

 

 

Ulah anjeun hoyong pikeun embed urang post blog “10 Tips Kumaha ngatur bagasi Hand anjeun” onto situs anjeun? anjeun bisa boh motrét téks urang na ngan masihan kami kiridit kalawan tumbu ka pos blog ieu. Atawa klik di dieu: https://embed.ly/code?url=https://www.saveatrain.com/blog/tips-organize-hand-luggage/- (Ngagulung ka handap saeutik ningali Code Lebetkeun)