(Paling Keri Dianyari On: 02/09/2019)

Sapa sing ora seneng kanggo nyimpen dhuwit nalika bisa? Traveling bisa dadi larang, nanging tuku tiket Sepur karo Simpen A Train lan planning karo bantuan kita, sampeyan bisa nggawa mudhun biaya. Nyimpen dhuwit nalika lelungan karo iki 10 tips vacation sabanjuré lan dompet bakal matur nuwun.

 

tip 1: Buku Kamar Karo Wine Lan A Microwave Utawa Area Kitchen

Drink Cafe inside your hotel room to Save Money While Traveling


Senajan sawetara wong bisa uga ora kaya cook nalika ing vacation, mangan mung siji meal dina ing 'ngarep' bisa nylametaké panjenengan ember. Apa ora seneng Duwe tuwung saka warung madhep panggonan anyar tanpa ragad layanan kamar edan? Luwih mangan-in kanggo sarapan lan nedha awan lan banjur splurge ing nedha bengi apik. A gelombang mikro lan kulkas uga bakal mbiyantu kanggo reheating leftovers!

Paris kanggo Lille Trains

Roma kanggo Trains Milan

Hamburg kanggo Berlin Trains

Geneva to Paris Trains

 

tip 2: Sadurunge sampeyan Book, dadi Weruh Of The Lokasi Of Where Sampeyan Apa Tetep

Before you book, be aware of the location of where you’re staying

Transportasi bisa nambah munggah cepet, supaya sampeyan bisa uga pengin tetep ing tengah. Booking panggonan sing adoh bisa koyone luwih murah nanging sampeyan bakal secara harfiah mbayar mengko. saenipun, Book nang endi wae sampeyan bisa lumaku ing endi-endi saka. Ora mung bisa kanggo ndeleng saka Kutha sampeyan ing, nanging sing bakal uga nyimpen dhuwit nalika lelungan.

Florence kanggo Trains Levanto

Florence kanggo Trains La Spezia

Roma kanggo Trains La Spezia

Roma kanggo Trains Levanto

 

tip 3: Goleki City Tourism Cards Kanggo Simpen Money Nalika Traveling

Gumantung ing kertu, sampeyan bisa gain gratis kanggo wisata manca ndhuwur, discounts ing restoran lan kopi, skip-the-line opsi ing sibuk wisata, transportasi umum free, lan malah guidebooks free. Gumantung ing itinerary, iku uga worth dhuwit.

Salzburg kanggo Trains Vienna

Munich kanggo Trains Vienna

Graz to Trains Vienna

Prague kanggo Trains Vienna

 

tip 4: Aja Njaluk Best Kamar

Don’t get the best room to Save Money While Traveling

Carane akeh wektu sing pancene arep nglampahi nang kamar? Bakal mung bisa turu ana? Kowe kudu kamar karo ndeleng apik utawa dadi akeh papan ekstra? Bakal nggunakake fasilitas, kayata blumbang utawa kamar fitness? Ayo dadi jujur, liburan kang ora bab njupuk Pas! Dadi Book kamar pinter lan nyimpen dhuwit nalika lelungan.

Brussels kanggo Trains Rotterdam

Antwerp kanggo Trains Rotterdam

Berlin kanggo Trains Rotterdam

Paris kanggo Trains Rotterdam

 

tip 5: Nglampahi More Time In Kurang Places Lan Sampeyan bakal Simpen Money Nalika Traveling

hammock lifestyle on the beach

We LOVE travel alon. bener, liyane kanthi ... kita padha tresna travel migunani. Tinimbang racing saka siji mburi negara liya, utawa tearing liwat 6 negara ing 6 minggu, njaluk ngerti wilayah sampeyan ing, uga. Njupuk Sepur cara paling apik kanggo nindakake iki, sing duwe wektu kanggo njupuk ing sedaya lan pemandangan sing lunga dening. Kejabi kabungahan njupuk gampang, janji banget akeh penerbangan, lelungan bis, lan driving long jarak bisa tenan mangan menyang budget. Dadi alon mudhun, njupuk liyane ing, and discover all the cool free stuff.

Bremen to Trains Nürnberg

Leipzig kanggo Trains Nürnberg

Hanover kanggo Trains Nürnberg

Hamburg kanggo Trains Nürnberg

 

tip 6: Follow On Social Media

Social Media Buttons

Nyimpen dhuwit nalika lelungan kanthi "Dikarepake" lelungan favorit ing Facebook lan "tindakake" wong-wong mau ing twitter. Iku njupuk luwih umum kanggo perusahaan travel dipedhot tawaran panas langsung liwat saluran media sosial sing.

Munich kanggo Trains Basel

Zurich kanggo Trains Basel

Bern kanggo Trains Basel

Geneva to Trains Basel

 

tip 7: Deals newsletter

Njaluk langganan sawetara buletin sing gawé dhaftar tawaran saiki kasedhiya ing net kanggo maksud apa wektu wektu tartamtu. Kene pilihanipun kita saiki kanggo buletin kanggo nyimpen dhuwit nalika lelungan:

  • Zoo Travel - Langganan Newsletter FREE saben minggu saka Top sing 20 tawaran - edisi kanggo negara.
  • Deal Base - Mlebu munggah kanggo ana tandha hasil free. Padha duwe tawaran karo dodolan unadvertised lan nawakake ora golek ngendi wae liya.

Basel kanggo Zurich Trains

Basel kanggo Trains Geneva

Lyon kanggo Trains St Moritz

Zurich kanggo Trains Zermatt

 

tip 8: Rent Lan Apartment

Airbnb is a good way to Save money while traveling

Apartemen bom kanggo kulawargané utawa sing looking kanggo papan urip ekstra lan pawon supaya sampeyan bisa nyimpen ing pangan. Airbnb punika a good way to get low-cost vacation rentals and sublets from locals in 180 negara.

Paris kanggo Trains Reims

Paris kanggo Trains Nancy

Metz kanggo Paris Trains

Nancy kanggo Paris Trains

 

tip 9: Travel In Low Season

Travel in low season and pin where you want to go

Yen sampeyan duwe kemewahan kang bisa kanggo supaya travel sibuk mangsa, direbut! Prices mlumpat munggah banget sak preian sekolah. Lan iku ora mung ing panas sampeyan kudu supaya - ora lali sing Paskah, natal lan-term setengah loro preian uga kamungkinan kanggo dadi luwih larang. Traveling saking mangsa bakal tegese karcis sepur murah lan tujuan sing luwih longgar - kahanan Win-Win kanggo nyimpen dhuwit nalika lelungan!

Dijon to Provence Trains

Paris kanggo Provence Trains

Lyon kanggo Provence Trains

Marseilles kanggo Provence Trains

 

Pungkasan: Karthik Out Free WI-FI Kanggo nyimpen Money Nalika Traveling

Golek free WI-FI Ing perpustakaan lan kafe, supaya sampeyan ora Pethel data. Lan yen sampeyan Phoning ngarep kanggo mangerteni yen isih udan ana, ora lali kanggo nggunakake layanan free kayata Skype utawa Google!

Cologne to Trains Bonn

Bonn kanggo Trains Koblenz

Koblenz kanggo Trains Bingen

Bingen kanggo Trains Frankfurt

 

Apa Ingsun Bantuan Simpen Money Nalika Traveling?

Ayo kita ngerti yen kita mbantu sampeyan nyimpen dhuwit nalika lelungan karo iki 10 tips. We ngene tresna ngerti! Ing sawetoro wektu, riko Simpen A Train kanggo njaluk tawaran apik ing karcis sepur. Ora Fees Hidden, ora fuss! Travel mung Train!

 

Apa sampeyan siap karo iki 10 tips kanggo nyimpen dhuwit nalika lelungan? Book karcis sepur Panjenengan saiki lan supaya dhewe bakal kesapu adoh dening kaendahan travel!

 

 

Aja pengin nampilaké kirim blog kita “10 Tips Kanggo nyimpen Money Nalika Traveling” dhateng situs? sampeyan bisa salah siji njupuk foto lan teks kita lan mung menehi kita kredit karo link kanggo kirim blog iki. Utawa klik kene: https://embed.ly/code?url=https://www.saveatrain.com/blog/tips-save-money-traveling/- (Gulung mudhun sethitik kanggo ndeleng Embed Code)