(Last Updated On: 02/09/2019)

Anu teu resep nyimpen duit lamun mungkin? iinditan tiasa mahal, tapi ku meuli tikét karéta anjeun kalawan Simpen A Train na perencanaan kalawan pitulung urang, Anjeun bisa mawa ka handap biaya. Nyimpen duit bari iinditan jeung ieu 10 tips on pakansi salajengna anjeun sarta dompét anjeun bakal hatur nuhun.

 

tip 1: Buku A Room With A Kulkas Jeung A gelombang mikro Atawa Area Dapur

Drink Cafe inside your hotel room to Save Money While Traveling


Sanajan sababaraha urang bisa henteu resep masak bari on pere, dahar ngan hiji hidangan sapoé di 'asal' bisa nyalametkeun anjeun ember. Naha henteu ngarasakeun gaduh cangkir kopi nyanghareup a tujuan anyar tanpa fee jasa kamar gélo? Rada tuang-di for sarapan jeung dahar beurang lajeng splurge dina dinner fancy. Hiji gelombang mikro sarta fridge ogé bakal mantuan pikeun reheating koret!

Paris keur Lille Kareta

Roma pikeun Kareta Milan

Hamburg ka Berlin Kareta

Jenéwa jeung Paris Kareta

 

tip 2: Sateuacan Anjeun Book, aya Sadar lokasi Dimana Anjeun Dupi tinggal

Before you book, be aware of the location of where you’re staying

Transportasi bisa nambahan nepi gancang, jadi Anjeun meureun hoyong cicing dina lokasi puseur. tumpur tempat éta jauh bisa sigana langkung mirah tapi anjeun gé sacara harfiah mayar engke. Ideally, buku wae anjeun bisa leumpang madhab tina. Henteu ngan baris anjeun meunang ningali leuwih ti kotana anjeun dina, Tapi anjeun gé ogé nyimpen duit bari iinditan.

Florence kana Kareta Levanto

Florence kana Kareta La Spezia

Roma pikeun Kareta La Spezia

Roma pikeun Kareta Levanto

 

tip 3: Tingali Pikeun Kota Wisata Kartu nyimpen duit bari iinditan

Gumantung kana kartu nu, anjeun bisa mangtaun Éntri bébas atraksi nganjang luhur, diskon di réstoran jeung warung, skip deui-garis pilihan dina sibuk atraksi, angkot gratis, komo guidebooks bébas. Gumantung kana Anjeun rancana perjalanan, eta bisa jadi patut duit.

Salzburg kana Kareta Wina

Munich ka Kareta Wina

Graz kana Kareta Wina

Iraha ka Kareta Wina

 

tip 4: Ulah Cokot The Best Room

Don’t get the best room to Save Money While Traveling

Sabaraha waktos anjeun bener bade méakkeun jero kamar anjeun? Dupi anjeun ngan bisa saré aya? Anjeun peryogi kamar ku view alus atanapi jadi loba spasi tambahan? Dupi anjeun nganggo amenities, kayaning pool atanapi kamar kabugaran? Hayu urang jujur, libur urang mah teu langkung sia pas! Ku kituna buku kamar anjeun pinter jeung nyimpen duit bari iinditan.

Brussel kana Kareta Rotterdam

Antwerp kana Kareta Rotterdam

Berlin kana Kareta Rotterdam

Paris keur Kareta Rotterdam

 

tip 5: Méakkeun More Time Dina pangsaeutikna Tempat Jeung Anjeun Badé Simpen Duit bari iinditan

hammock lifestyle on the beach

Urang LOVE perjalanan slow. saleresna, langkung akurat ... urang cinta perjalanan bermakna. Gantina balap ti hiji tungtung hiji nagara ka sejen, atanapi tearing ngaliwatan 6 nagara di 6 minggu, dibere nyaho wewengkon anjeun dina, sumur. Nyandak karéta a nyaeta cara pangalusna keur ngalakukeun ieu, anjeun gaduh waktu nyandak di sakabeh situs jeung adegan anjeun buka ku. Di sagigireun kabagjaan nyokot eta gampang, kalakuan loba teuing penerbangan, perjalanan beus, sarta nyetir jarak panjang bisa sih tuang kana anggaran Anjeun. Jadi ngalambatkeun turun, nyandak deui dina, and discover all the cool free stuff.

Bremen kana Kareta Nuremberg

Leipzig kana Kareta Nuremberg

Hanover jeung Kareta Nuremberg

Hamburg kana Kareta Nuremberg

 

tip 6: Tuturkeun Dina Media Sosial

Social Media Buttons

Nyimpen duit bari iinditan ku "Liking" situs perjalanan favorit anjeun dina Facebook sarta "tuturkeun" aranjeunna dina twitter. Hayu urang meunang leuwih umum for jeung sya perjalanan rék dipegatkeun poéna panas langsung ngaliwatan saluran média sosial maranéhanana.

Munich ka Kareta Basel

Zurich ka Kareta Basel

Bern kana Kareta Basel

Jenéwa kana Kareta Basel

 

tip 7: poéna newsletter

Meunangkeun ngalanggan kana sababaraha buletin anu ngahasilkeun daptar poéna ayeuna aya di net pikeun sagala jaman waktu tinangtu. Di dieu pilihan urang ayeuna keur buletin nyimpen duit bari iinditan:

  • Smithsonian Travel - Ngalanggan ka newsletter FREE mingguan of Top maranéhna 20 poéna - edisi pikeun nagara béda.
  • deal Base - Asup up for aya ngabejaan deal bébas. Aranjeunna mibanda poéna kalawan jualan unadvertised sarta nawarkeun maneh moal neangan mana nu sejenna.

Basel ka Zurich Kareta

Basel kana Kareta Jenéwa

Lyon kana Kareta St Moritz

Zurich ka Kareta Zermatt

 

tip 8: Nyéwa Hiji susun

Airbnb is a good way to Save money while traveling

Apartemen nu bom pikeun kulawarga atawa pamadegan pilari spasi hirup tambahan jeung dapur a sangkan anjeun bisa nyimpen on kadaharan. Airbnb mangrupa a good way to get low-cost vacation rentals and sublets from locals in 180 nagara.

Paris keur Kareta Reims

Paris Nancy Kareta

Metz ka Paris Kareta

Nancy ka Paris Kareta

 

tip 9: Travel Dina Low Usum

Travel in low season and pin where you want to go

Lamun boga méwah keur bisa ulah aya perjalanan puncak usum, grab eta! Harga luncat nepi considerably salila libur sakola. Tur éta henteu ngan dina usum panas Anjeun kedah ulah aya - ulah poho yén Paskah, poe natal na-istilah satengah dua libur oge gampang jadi leuwih awis. Iinditan kaluar usum bakal hartosna tiket karéta langkung mirah jeung maksud kirang sibuk - kaayaan win-win nyimpen duit bari iinditan!

Dijon mun Provence Kareta

Paris keur Provence Kareta

Lyon mun Provence Kareta

Marseille mun Provence Kareta

 

Panungtung: Neangan Out Free Wi-Fi Pikeun Simpen Duit bari iinditan

Manggihan bébas Wi-Fi Dina pustaka jeung kafe, sangkan anjeun teu palu data anjeun. Jeung lamun anjeun keur phoning home pikeun manggihan lamun ayeuna teh masih hujan aya, ulah poho ngagunakeun jasa bébas kayaning Skype atanapi Google!

Cologne kana Kareta Bonn

Bonn kana Kareta Koblenz

Koblenz kana Kareta Bingen

Bingen kana Kareta Frankfurt

 

Naha Urang Mantuan Simpen Duit bari iinditan?

Hayu urang terang lamun urang mantuan Anjeun nyimpen duit bari iinditan jeung ieu 10 tips. Urang kukituna cinta uninga! Samentawis waktos, nganjang Simpen A Train mun meunang nguruskeun pangalusna dina tiket karéta. Taya waragad Hidden, euweuh fuss! Travel ngan Train!

 

Anjeun siap kalawan ieu 10 tips nyimpen duit bari iinditan? buku tiket karéta Anjeun kiwari sarta ngantep diri jadi disapu jauh ku kaéndahan perjalanan!

 

 

Ulah anjeun hoyong pikeun embed urang post blog “10 Tips Kanggo Simpen Duit bari iinditan” onto situs anjeun? anjeun bisa boh motrét téks urang na ngan masihan kami kiridit kalawan tumbu ka pos blog ieu. Atawa klik di dieu: https://embed.ly/code?url=https://www.saveatrain.com/blog/tips-save-money-traveling/- (Ngagulung ka handap saeutik ningali Code Lebetkeun)