(Paling Keri Dianyari On: 02/06/2020)

Tetep awak nalika lelungan tanpa ragu. Panganan nggodha mesthi ditawakake. Iki digabungake karo istirahat ing rutin latihan sing asring ndadékaké karusakan fitness. Dadi, kepiye carane tetep pas nalika lelungan? Ora kaya sing dipikirake. Cukup tancep sawetara aturan sing gampang, olahraga sawetara kekuwatan, lan sampeyan bakal bisa mulih ing kesehatan sing padha sing diwiwiti ing preinan sampeyan.

 

Lumaku Kaya Sampeyan Bisa Tetep Cocog

Senajan nggunakake transportasi umum bisa uga kaya rencana paling gampang, nyoba mlaku tinimbang. Jarak cendhak banget kanggo wong sing ora pas, sanajan luwih sampeyan lakoni, luwih fitness sampeyan nalika lelungan bakal tambah. A long brisk walk can make all the difference when staying in shape while traveling for those who are already quite fit. Consider getting off your bus or taxi a few blocks before so that you can walk the rest. Sepur sing, mesthi, uga cara sing apik kanggo ngubengi ora mung saka negara menyang negara, nanging kutha menyang kutha lan malah ing kutha-kutha. Langsung sepur sampeyan mandheg sawetara, and take in the sites and sounds of your holiday destination to maximize your ability to stay in shape while traveling.

Tiket Milan menyang Roma

Tiket Florence menyang Roma

Tiket Pisa menyang Roma

Tiket tiket Napoli menyang Roma

 

staying in shape while traveling a bike

 

Paket Bahan sing Tepat

Yen sampeyan ngrancang supaya tetep apik nalika lelungan, banjur siyap terus mlaku, utawa hiking, utawa malah muter sampeyan kudu yakin manawa sampeyan duwe peralatan sing cocog. Tetep wonten ing pikiran nalika sampeyan ngemas. Yen sampeyan kudu milih antarane pasangan sepatu liyane utawa sepasang celonone, paket sneakers. Ora bakal ana sing luwih ala tinimbang entuk tujuan sing apik, sadhar yen sampeyan HENTI pengin duwe pacaran, lan ora bisa amarga sampeyan wis ninggalake peralatan sing pas ing omah. Tangi awal lan golek jog minangka salah sawijining cara sing paling apik. Sadurunge wong liya wis turu, donya iku sepi lan ayu. Sampeyan ora bisa nindakake iki ing jins lan sepatu bot.

Tiket Zurich To Bern

Tiket Geneva To Bern

Karcis Interlaken To Bern

Tiket Zurich menyang Hamburg

 

Disisihaké 15 Menit Kanggo Tetep Ing Bentuk nalika Wisata

Tetep awake nalika lelungan yaiku babagan latihan. Sampeyan ora bisa ngarep-arep njaga massa otot lan fitness nalika lelungan yen sampeyan mangan akeh panganan, ngombe pirang-pirang ombenan, lan ora nindakake latihan. Sampeyan mung butuh 15 menit saben esuk kanggo entuk latihan mini. Yen sampeyan ana ing wilayah alami kayata pantai, metu sadurunge dadi rame banget, lan nindakake latihan yoga utawa kekuatan ing pasir. Kardio bisa digayuh kanthi roto, hiking, utawa nglangi. YouTube duwe akeh video sing apik banget kanthi ide sing cendhak, latian adhedhasar liburan kanggo njaga lan ningkatake fitness nalika lelungan. Coba aja overindulge ing wayah sore, amarga iki bakal mengaruhi latihan esuk lan pungkasane sampeyan tetep apik nalika lagi lelungan.

Tiket Brussel menyang Bruges

Tiket Antwerp menyang Bruges

Tiket Brussels menyang Wina

Tiket Ghent menyang Bruges

 

 

Tetep Ing Shape Nalika Lelungan Kanthi Mangan kanthi Sehat

Éca, croissants buttery lan barang liyane bisa uga ngelingake sampeyan saka konco counter, nanging mesthi apike kanggo njaga kekarepan sing entheng. Mangan ngruwat, kabeh cara, nanging aja marani kapal. Entuk sawetara woh kanggo sarapan, lan salad kanggo nedha awan kanggo mbantu sampeyan tetep apik nalika lelungan. Kanthi mangkono sampeyan wis njaga kalori sethithik supaya bisa nyiyapake nedha bengi.

Karcis Amsterdam menyang London

Tiket ing Paris menyang London

Tiket tiket tiket kanggo Berlin menyang London

Tiket Brussel menyang London

 

eat well to stay in shape while traveling

 

Tetep Ana Bentuk nalika Wisata By Taking The Stairs

Yen sampeyan tetep ing hotel sing akeh lantai, sampeyan duwe kesempatan sing sampurna! Tinimbang njupuk lift, njupuk tangga! Owah-owahan pakulinan sing gampang iki bakal entuk akeh cardio menyang saben dinane, lan nyiyapake sampeyan kanggo lelungan sing luwih sehat lan sehat. Yen sampeyan ora duwe undhak-undhakan utawa mung siji pesawat, golek sawetara ing wilayah sampeyan langsung lan mbukak nganti sawetara kaping mbantu tetep tetep nalika lelungan.

Karcis Dusseldorf kanggo Munich

Karcis Dresden menyang Munich

Karcis Paris kanggo Munich

Tiket Bonn kanggo Munich

 

use the stairs to stay in shape while traveling

 

Nunggang Bike Kanggo Tetep Ing Bentuk Nalika Wisata

Ing cara sing padha kita nyaranake sampeyan mlaku tinimbang njupuk bis, coba nyewa sepedha tinimbang nangkep angkutan. Akeh negara bakal duwe sepedaan kasedhiya kanggo nyewa. Entuk sepur sing cedhak karo tujuan sampeyan, banjur njupuk kulo mancal ing dalan. Yen sampeyan pengin bali, mung siklus bali menyang stasiun Sepur lan ninggalke mancal sampeyan ing ngendi sampeyan nemokake, apik kanggo tetep wujud nalika lelungan!

Tiket Frankfurt menyang Berlin

Tiket Copenhagen menyang Berlin

Tiket tiket Tiket ing Hanover menyang Berlin

Tiket Hamburg menyang Berlin

 

Priksa Kegiatan Lokal Lan Tetep Ing Bentuk Nalika Wisata

Akeh negara duwe tujuan lokal sing dirancang ing kutha-kutha kasebut. Yoga utawa calisthenics ing taman utawa undhak-undhakan teratur asring kasedhiya. Melu kegiatan kasebut supaya tetep wujud nalika lelungan. CrossFit minangka kedadeyan liyane ing saindenging jagad sing nambah fitness, saengga sawetara wektu metu saka jadwal kanggo melu kelas, ing njero ruangan utawa njaba. Your local guide or concierge should be able to point you in the right direction for these.

Karcis Amsterdam menyang Paris

Tiket London menyang Paris

Tiket tiket Rotterdam menyang Paris

Tiket Brussels menyang Paris

 

nature hiking

 

Gunakake Stasiun Sepur lan Bandara Minangka Trek Lumampah

Kasenengan kaya lelungan ing kereta api yaiku, ora ana kesempatan sing akeh kanggo olahraga nalika sampeyan lagi obah. Kajaba iku kanggo pesawat. Nalika sampeyan lagi nunggu pesawat utawa sepur, njupuk kesempatan kanggo masang sawetara kuping lan njupuk dalan sing rapi ing sekitar terminal kanggo ngewangi tetep nalika lagi lelungan. Priksa manawa koper sampeyan wis aman dhisik, Nanging! Tindakake gaweyan karo wong sing dipercaya. Nalika sampeyan mlaku, masang sawetara lunges menyang stroll. Sampeyan bisa uga katon lucu, nanging awak bakal matur nuwun mengko. Tetep wujud nalika lelungan melu njupuk kabeh kesempatan sing menehi awake dhewe. Book tiket karéta online ing kene saiki, lan menehi wektu luwih akeh kanggo nggunakake produktif kanggo Tetep ing wangun!

Tiket Milan nganti Venice

Tiket kanggo Padua nganti Venice

Tiket Bologna menyang Venice

Tiket Roma nganti tiket Venice

 

Use Train Stations And Airports As Walking Tracks

 

Paket band Fitness Kanggo Tetep Bentuk nalika Wisata

Pita olahraga ringan, gampang digawa lan cara sing apik kanggo tetep motong nalika lelungan. Sampeyan bisa nyiyapake ruangane, lan nggawe sirkuit mini gim ing papan sing paling trep. Entuk wektu saben dina kanggo nindakake babak utawa lima sirkuit sampeyan, lan sampeyan ora kepenak banget kanggo mangan kabeh jajanan sing enak.

Tiket Salzburg menyang Wina

Karcis Munich menyang Wina

Tiket Graz menyang Wina

Tiket Prague kanggo Wina

 

equipment to staying in shape while traveling

 

Limit Your Alcohol

Duwe koktail ing blumbang, utawa bir es ing pub mesthi apik. Overdoing it will result in a drop in your fitness. Not just because of the sugar but also the lack of motivation the next day. Duwe omben ganjil yen sampeyan pengin, nanging coba tetep kanthi minimal. Elinga koktail manis karo gula banget kalori, kaya bir lan uga anggur putih. Nggarap wong-wong mau kanggo mbantu tetep gaya nalika lelungan bakal nggawe latihan sing direncanakake.

Tiket Nuremberg menyang Prague

Karcis Munich menyang Prague

Karcis Berlin nganti Prague

Karcis Wina menyang Prague

 

Limit Your Alcohol while traveling

 

Lelungan seneng banget ing paling kasus. Bisa, Nanging, ganggu banget marang regimen fitness. Tetep wujud nalika lelungan kalebu saka program mangan sing sehat lan entuk latihan kaya apa wae. Aja lali mbatesi omben-omben sing arum. Pilih Simpen A Train, kita seneng mbantu sampeyan supaya bisa nyenengake perjalanan sampeyan!

 

 

Aja pengin nampilaké kirim blog kita “10 Tips Tetep Ing Bentuk nalika Wisata” dhateng situs? Sampeyan salah siji bisa njupuk foto lan teks kita lan maringi kita kredit karo link kanggo kirim blog iki. Utawa klik kene: https://embed.ly/code?url = https://www.saveatrain.com/blog/tips-staying-shape-traveling/ - (Gulung mudhun sethitik kanggo ndeleng Embed Code)