(Dimutakhirkeun Pamungkas Dina: 02/06/2020)

Tetep bentukna nalika ngalambrang tanpa ragu tangtangan. Dahareun ngagoda sok ditawaran. Ieu digabungkeun sareng istirahat dina rutin latihan rutin anjeun anu sering nyéépkeun karéta kabugaran. Janten kumaha salah tetep tetep pas dina perjalanan? Henteu sakumaha sesah anjeun pikir. Ngan lengket sababaraha aturan basajan, laksana sababaraha kakuatan, tur anjeun bakal tiasa uih ka bumi dina kasihatan anu hébat anu ngamimitian mimiti liburan anjeun.

 

Leutik Salaku Sadérék Salaku Bisa Cicing

sanajan ngagunakeun angkutan umum bisa disada kawas rencana anu paling gampang, cobi leumpang sabalikna. Jarak pondok anu hadé pikeun jalma anu henteu lumayan pantes, sanajan beuki ge eusina, beuki kabugaran anjeun nalika iinditan bakal ningkat. A long brisk walk can make all the difference when staying in shape while traveling for those who are already quite fit. Consider getting off your bus or taxi a few blocks before so that you can walk the rest. Kareta nyaéta, tangtosna, ogé jalan anu saé pikeun ngurilingan henteu ngan ukur ti hiji nagara ka nagara, tapi kota ka kota komo di kota-kota. Jleng karéta anjeun sababaraha eureun mimiti mimiti, and take in the sites and sounds of your holiday destination to maximize your ability to stay in shape while traveling.

Tiket Milan ka Roma

Tiket Florence ka Roma

Tiket pisa ka Roma

Tiket pikeun Naples ka Roma

 

staying in shape while traveling a bike

 

Pek barang anu leres

Upami anjeun merencanakeun tetep dina bentuk bari ngarambat teras siap pikeun ngajalankeun, atanapi naék, atawa bahkan balap anjeun kedah pastikeun yén anjeun gaduh pakakas anu leres. Terus di pikiran ieu nalika anjeun kemasan. Upami anjeun kedah milih antara sapasang sapatu pinter atanapi sapasang sneakers, pek sneakers. Teu aya anu langkung goréng tibatan nuju ka tujuan anu indah, merealisasikan yén anjeun HAYANG hoyong ngaji, sareng moal tiasa kusabab anjeun ningalkeun gear katuhu di bumi. Bangun subuh sareng jog pikeun salah sahiji jog mangrupikeun jalan anu pangsaéna. Sateuacan sadayana jalma éta kaluar tina ranjang, dunya tenang sareng geulis. Anjeun teu tiasa ngalakukeun ieu dina jeans sareng sapatu sanaos.

Tiket Zurich To Bern

Tiket Geneva To Bern

Tikét Interlaken To Bern

Tiket Zurich ka Hamburg

 

Célok 15 Menit Pikeun Tetep Dina Bentuk Nalika Wisata

Tinggal di bentuk bari iinditan téh sadayana ngeunaan latihan. Anjeun teu cant nyangka ngajaga massa otot sareng kabugaran anjeun bari iinditan upami anjeun tuang tuangeun, nginum inuman anu seueur, sareng ulah ngalakukeun latihan. Anjeun ngan peryogi 15 menit unggal énjing pikeun kéngingkeun latihan mini. Lamun anjeun aya di daérah alam sapertos pantai, angkat kaluar samemeh sibuk teuing, sareng ngalakukeun latihan yoga atanapi kakuatan dina pasir. Cardio tiasa dihontal kalayan ngajalankeun, leumpang, atanapi ngojay anu kasar. YouTube ngagaduhan seueur video anu saé pikeun ideu pondok, latihan dumasar liburan pikeun ngajaga sareng ningkatkeun kabugaran nalika iinditan. Coba ulah overindulge dina soré ogé, sakumaha ieu bakal mangaruhan latihan énjing anjeun sareng pamustunganana kumaha ogé anjeun tetep cicing nalika iinditan.

Tiket Brussel ka Bruges

Tiket Antwerp ka Bruges

Brussel ka tikét Wina

Ghent ka tikét Bruges

 

 

Cicing Dina Bentuk Nalika Wisata Ku Dahar Ngalamut

Ngeunah, croissants buttery sareng kaseueuran sanésna tiasa ngilo kana anjeun ti tukangeun konter gelas, tapi salawasna ideu pikeun ngajaga jumlah tenaga kerja moderat. Dahar raos, ku sadayana hartosna, tapi ulah overboard. Kéngingkeun sababaraha buah kanggo sarapan, sareng salad pikeun tuang siang pikeun ngabantosan anjeun tetep dina bentuk nalika iinditan. Ku cara kieu anjeun tetep ngajaga kalori anjeun cekap dugi ka indulge sakedik.

Tiket tikét Amsterdam ka London

Tiket Paris ka London

Tiket pikeun London ka London

Brussel ka tikét London

 

eat well to stay in shape while traveling

 

Tetep Dina Bentuk Nalika Wisata By Taking The Stairs

Upami anjeun tetep di hotél anu seueur lantai, anjeun gaduh kasempetan anu sampurna! Gantina nyandak lift, nyandak tangga! Parantos kabiasaan sederhana ieu bakal kéngingkeun seueur kardio kana unggal dinten anjeun, sareng nyetél anjeun kanggo perjalanan anu langkung séhat sareng fitter. Upami anjeun henteu ngagaduhan tangga atanapi ngan hiji hiber, mendakan anu aya di daérah anjeun langsung sareng ngajalankeun teras turun ka aranjeunna sababaraha kali ngabantosan dina tetep bentukna nalika iinditan.

Tiket Dusseldorf ka Munich

Tiket Dresden ka Munich

Tikét ka Munich

Tikét Bonn ka Munich

 

use the stairs to stay in shape while traveling

 

Numpak Sapédah Pikeun cicing di Bentuk Nalika Wisata

Dina cara anu sami anu kami ngusulkeun yén anjeun milarian henteu nyandak beus, cobi nyewa sapédah tinimbang nangkut angkutan. Seueur nagara anu ngagaduhan bikes sayogi kanggo nyewa. Nyumputkeun karéta ka caket dieu tujuan anjeun, teras nyandak sapédah numpak sesa jalan. Nalika badé uih deui, kantun siklus deui ka setasion kereta api sareng tinggalkeun sapédah anjeun dimana anjeun mendakanana, hébat cicing dina bentukna bari iinditan!

Tiket Frankfurt ka Berlin

Tiket Copenhagen ka Berlin

Tiket tiket Tiketangan ka Hanover ka Berlin

Tiket Hamburg ka Berlin

 

Pariksa Kegiatan Lokal Sareng Dina Bentuk Nalika Wisata

Seueur nagara gaduh usaha lokal anu rencanana di kota-kota. Yoga atanapi calisthenics di taman atanapi hikes dikelompokeun sering sayogi. Miluan kagiatan ieu pikeun tetep bentukna nalika iinditan. CrossFit mangrupikeun fenomena anu sanés dunya anu ningkatkeun kabugaran, janten sawaréh waktos kaluar tina jadwal anjeun pikeun ngiringan kelas, boh di jero atanapi di luar. Your local guide or concierge should be able to point you in the right direction for these.

Tiket tikét Amsterdam ka Paris

Tiket London ka Paris

Tiket Rotterdam ka Paris

Brussel ka tikét Paris

 

nature hiking

 

Anggo Stasion Karéta sareng Bandara Salaku Jalan Berjalan

Seueur-senang sapertos ngalayang dina karéta, teu aya kasempetan anu seueur pikeun latihan nalika anjeun ogé gerak. Sarua kanggo kapal terbang. Nalika anjeun ngantosan penerbangan anjeun atanapi karéta, nyokot kasempetan pikeun nyolok sababaraha earphone sareng nyandak stroller-brés ngurilingan terminal pikeun ngabantosan tetep di wangun bari iinditan. Pastikeun yén koper anjeun aman heula, kumaha oge! Salawasna ngantepkeun bantosan anjeun sareng batur anu dipercaya. Anjeun leumpang, ngalebetkeun sababaraha lunges kana stroll. Anjeun katingalina lucu, tapi awak anjeun bakal hatur nuhun engké. Tetep bentukna bari ngalambrang ngalangkungan nyandak unggal kasempetan anu nampilkeun dirina. Buku tikét karéta anjeun online di dieu ayeuna, sareng masihan diri waktos tambahan pikeun produktif pikeun Tetep dina bentukna!

Tikét Milan ka Venice

Padua ka Tiket Venice

Tiket Bologna ka Venice

Roma ka tikét Venice

 

Use Train Stations And Airports As Walking Tracks

 

Bungkus Pita Kabugaran Anjeun Pikeun cicing Dina Bentuk Nalika Wisata

Pita latihan anu ringan, gampang dibawa sareng cara anu hébat pikeun tetep motong bari iinditan. Anjeun tiasa nyetél aranjeunna di kamar anjeun, sareng ngadamel sirkuit mini gim dina rohangan anu paling merenah. Candak waktos unggal dintenna pikeun ngalakukeun buleud atanapi lima sirkuit anjeun, sareng anjeun moal kaseueut ngeunaan tuang sadaya pastri anu enak.

Tiket Salzburg ka Wina

Tiket Munich ka Wina

Tiket Graz ka Wina

Iraha ka tikét Wina

 

equipment to staying in shape while traveling

 

Limit Your Alcohol

Ngagaduhan éta cocoo ku kolam renang, atanapi bir tiris dina pub sok saé. Overdoing it will result in a drop in your fitness. Not just because of the sugar but also the lack of motivation the next day. Gaduh inuman anu ganjil upami anjeun badé, tapi coba tetepkeun sahenteuna. Émut, séhat manis anu kaldu pisan kalori, sakumaha na bir komo anggur bodas. Makarya aranjeunna pikeun ngabantosan tetep dina bentuk nalika iinditan bakal damel latihan anjeun rencanana anu langkung susah.

Tiket tiket Nuremberg ka Iraha

Tiket Munich ka Prague

Tiket ka Prague Berlin

Tiket ka Wina

 

Limit Your Alcohol while traveling

 

Wisata mangrupikeun seueur senang di hal-hal. Éta tiasa, kumaha oge, janten pisan kaganggu kana rezim kabugaran. Tinggal di wangun bari ngarambat diwangun tina nempel kana program dahar anu séhat sareng dina latihan sakumaha loba tiasa dilaksanakeun. Entong hilap ngawates inuman anu ngandung alkohol. Pilih Simpen A Train, urang bakal resep ngabantosan anjeun pikeun mikaresep lalampahan anjeun!

 

 

Ulah anjeun hoyong pikeun embed urang post blog “10 Tip Tetep Dina Bentuk Nalika Wisata” onto situs anjeun? Anjeun boh bisa motrét atawa téks kami sareng masihan kami kiridit sareng link ka pos blog ieu. Atawa klik di dieu: HTTPS://embed.ly/code?url = HTTPS://www.saveatrain.com/blog/tips-staying-shape-traveling/ - (Ngagulung ka handap saeutik ningali Code Lebetkeun)