Waktos Maca: 5 menit(Dimutakhirkeun Pamungkas Dina: 22/01/2021)

Tradisional sareng modéren, tenang sareng hectic, Cina mangrupikeun nagara anu paling narik pikeun dijelajah, khususna ku karéta. Ngarencanakeun perjalanan ka Cina tiasa lumayan luar biasa, janten kami parantos kumpul 10 tips tentang kumaha cara indit ka Cina nganggo karéta.

Ti mimiti bungkus dugi ka mesen tiket karéta, ieu 10 tips pikeun ngarambat ka Cina nganggo karéta, bakal milah kabingungan, sareng mastikeun pangumbaraan anu paling epik.

 

1. Tip Pikeun Kumaha Wisata Cina Ku Karéta: Do Your Research

Di Cina, anjeun bakal mendakan aya 2 jenis karéta: Kacepetan gancang sareng karéta tradisional. Penting pisan pikeun ngalakukeun panilitian sateuacanna, ngartos naon anu paling cocog pikeun anjeun anggaran perjalanan, jenis perjalanan, waktu, sareng tingkat kanyamanan. Penting pisan upami anjeun iinditan sareng murangkalih.

Karéta Cina - Karéta gancang-gancang jumlahna G., D, atanapi C, ngajalankeun dina kecepatan luhur tina 350 km / h. dilengkepan korsi bisnis / VIP atanapi kelas munggaran.

Karéta tradisional judulna dina L, K anu populér, sareng nawiskeun korsi anu sesah, bobo susah atanapi lemes, sareng bobo lemes. Iinditan di 160 km h aranjeunna langkung mirah.

 

2. Tip Pikeun Kumaha Wisata Cina Ku Karéta: Pesen Kelas Karéta Anu Leres

Karéta di Cina ngagaduhan opat kelas: Korsi sesah, korsi lemes, hésé bobo, saré lemes.

Korsi sesah: Éta mangrupikeun kelas karéta anu paling murah, sareng biasana aya 5 korsi per jajar. janten, lamun anjeun iinditan dina anggaran, ieu mangrupikeun pilihan anu paling populér, tapi anggap yén éta ogé pilihan anu paling umum di kalangan urang Cina. kituna, anjeun panginten tiasa rame sareng rame lalampahan karéta.

Bobo lemes: rada lemes sareng tingkat tikét karéta langkung luhur, tapi langkung raoseun.

Hard bobo: 6 tempat saré, sareng teu aya panto kanggo privasi atanapi isolasi tina kompartemen anu sanés.

Bobo lemes: kelas karéta pangsaéna dina karéta Cina, sareng dianjurkeun pisan pikeun perjalanan jarak jauh karéta éta. Éta pilihan anu paling mahal, tapi anjeun bakal dina kabin anu terasing, ti 4 saré, sareng nganggo sockets kakuatan pribadi. Upami anjeun pasangan anu ngumbara, maka deluxe bakal sampurna pikeun anjeun.

 

Tip Pikeun Kumaha Wisata Cina Ku Karéta: Pesen Kelas Karéta Anu Leres

 

3. Anjog ka Stasion Kereta Sateuacanna

Stasiun karéta pangsibukna di Cina mangrupikeun panggedena, kiruh, sareng bakal kalebet prosedur sinar-x koper. kituna, anjeun kedah sumping sahenteuna 40 menit sateuacan waktos angkat karéta anjeun. Jalan dieu, anjeun bakal gaduh waktos cekap pikeun kontrol paspor, cék kaamanan, sareng mendakan platform karéta.

 

How does China's train station looks like

 

4. Pék Snacks Sareng Inuman

Dahareun sareng inuman dina kapal tiasa langkung mahal, tibatan nalika ngagaleuh di kota. janten, langkung saé anjeun nyiapkeun sateuacanna, sareng mésér tuangeun sareng inuman sateuacanna, sareng henteu mésér jajanan anu mahal teuing tina troli dahareun dina karéta. Buah seger, sandwiches, komo KFC mangrupikeun jajanan anu saé pikeun perjalanan karéta anjeun di Cina karéta-speed tinggi.

 

Pék Snacks Sareng Inuman nalika ngumbara nganggo Train di china

 

5. Tip Pikeun Kumaha Wisata Cina Ku Karéta: Pék Kantong Toiletis Anjeun Saé

Fasilitas dina karéta api-gancang sareng peluru di Cina cukup modern. Anjeun panginten tiasa mendakan jamban atanapi kamar mandi modéren dina unggal karéta. Sanajan, langkung saé anjeun ngepak kertas wc anjeun nyalira, sabab ieu condong béak super-gancang dina karéta gancang éta. Salaku tambahan, henteu sadayana karéta gaduh kabin pancuran, jadi pek usap-usap baseuh bisi waé, tetep seger, sareng tangtosna perjalanan botol sampo sareng sabun.

 

Kumaha Pakét Kantong Toiletér Anjeun Saé Pikeun Ngumbara Cina Ku Karéta:

 

6. Ngagem Lapisan

Ngagem lapisan sok mangrupakeun ide anu saé pikeun perjalanan karéta, sabab anjeun teu tiasa sedeng AC dina karéta. oge, upami anjeun ngabagi kabin anjeun, anjeun moal ruang ganti anu ditunjuk, sareng ngagem lapisan hartosna anjeun bakal siap luang, bobo karéta saré, sareng panumpang naon waé, lalaki atanapi awéwé, ngabagi kabin karéta sareng anjeun.

 

 

7. pak Lampu

Ngagem lapisan ngalatih ngalalana di tip Cina ngarahkeun urang kana tip penting deui pikeun ngepak lampu. Sangu koper dina karéta di Cina diwatesan ku 20 kg per panumpang. Sedengkeun jarang aya cek di kapal, rohangan koper dina karéta di Cina cukup had, janten anjeun langkung saé bungkus lampu, sareng jaga koper anjeun caket ka anjeun, atanapi upami rohangan ngijinkeun, dina kabin karéta, tibatan neundeun lorong karéta.

Upami anjeun iinditan nalika Liburan Cina, maka siap pikeun karéta anu ramé. kituna, anjeun bakal hoyong ransel anjeun caket sareng katingali diantawis sadayana koper.

 

Pek Lampu dina perjalanan karéta anjeun di Cina

 

8. Mésér Tiket karéta Online

Anjeun tiasa mésér tikét karéta di stasiun karéta, ti agénsi perjalanan, sareng ngalangkungan hotél anjeun.

Anjeun bakal kéngingkeun harga anu paling saé nalika anjeun mésér tikét karéta anjeun di Cina, online. Save A Train bakal senang ngabantosan anjeun milari tikét anu cocog pikeun perjalanan karéta anjeun ngalangkungan Cina, dina harga anu pangsaéna. Sumawona, anjeun bakal langkung gampang pikeun buku tikét karéta anjeun dina platform anu nyarios basa Inggris, dibandingkeun sareng wawakil Cina di stasiun karéta, hotel, atanapi agénsi perjalanan.

 

Buy China Train Tickets Online and don't wait in line

 

9. Bawa Earplugs

Kacuali anjeun ngarencanakeun ngarambat kelas 1, anjeun pasti kedah nyangking kuping. Karéta gancang-gancang di Cina kasohor pisan di kalangan penduduk lokal, sareng karéta tradisional panginten janten sibuk pisan. janten, upami anjeun gaduh perjalanan panjang ngalangkungan Cina, pék kupingkeun pikeun perjalanan anu aman sareng aman.

 

Earplugs kedah pikeun perjalanan perjalanan karéta

 

10. Tip Kumaha Wisata Cina Ku Karéta: Pesen Tiket Karéta Anjeun Sateuacanna

Tiket karéta gancang di Cina condong béak gancang. kituna, anjeun kedah mésér tikét karéta anjeun sahenteuna sabulan sateuacanna. Tiket payu ti mimiti 30 dinten sateuacan tanggal angkat. Nyingkah booking tikét sareng perencanaan perjalanan ka menit terakhir nyaéta kasalahan perjalanan ulah, khususna di Cina.

 

cakrawala kota cina

 

Perjalanan karéta mangrupikeun cara anu saé pikeun ngamimitian perjalanan anu ramah lingkungan ngalangkungan padesaan Cina, kota, sareng pandangan. di dieu di Simpen A Train, kami bakal senang ngabantosan anjeun ngarencanakeun liburan ka Cina nganggo karéta.

 

 

Naha anjeun badé ngalebetkeun tulisan blog kami "10 Tips Kumaha Wisata Cina Ku Train" kana situs anjeun? Anjeun boh bisa nyokot poto urang jeung téks jeung méré kiridit us jeung link ka pos blog ieu. Atawa klik di dieu: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftips-travel-china-train%2F%3Flang%3Dsu Nyawang- (Ngagulung ka handap saeutik ningali Code Lebetkeun)