(Paling Keri Dianyari On: 29/05/2020)

Dadi meteng minangka salah sawijining wektu sing paling nyenengake. Punapa makaten, Nanging, teka karo watesan tartamtu. Utamane yen sampeyan rencana kanggo lelungan nalika meteng. Nggawe lan mbangun bayi mbatesi jinis transportasi sing bisa digunakake kanggo ngubengi, utamane nalika lelungan nalika ngandhut internasional. Siji-sijine ora bisa mabur lan akeh jinis lelungan liyane nalika ngandut yen ana sawetara wulan, utawa yen sampeyan ngalami komplikasi. Mesthi kalebu kabeh iki ing rencana lelungan meteng. Cara sing gampang banget kanggo tekan tujuan sampeyan nalika lagi lelungan liwat Sepur. Perusahaan sepur asring ngrampungake wanita ngandhut, nggawe minangka salah sawijining cara transportasi sing paling populer nalika sampeyan lagi lelungan nalika meteng.

  • Train Transport punika Travel Eco-Friendly Way Kanggo, Utamane Nalika Tngasor Nalika Ngandhang. Artikel iki ditulis kanggo ngajari babagan Travel Train dening Simpen A Train, Situs Web Tiket Sepur Paling murah Ing Donya.

Sadurunge Wiwiti

Sadurunge miwiti miwiti lelungan karo bocah cilik sampeyan, njupuk sawetara wektu kanggo nyiyapake awak sajrone lelungan nalika meteng. Coba tindakake kanthi akeh sing bisa, iki bakal mesthekake yen awakmu paling apik pasir nganti rigor wisata. Lelungan nalika meteng bisa mbuwang luwih akeh sampeyan. Laku mulet, lan nguatake inti lan sikil sampeyan. Turu ing kompartemen sing lelungan asring banget cramping tinimbang sing digunakake kanggo sampeyan, lan sampeyan bisa uga mbutuhake keluwesan ekstra supaya nyaman nalika lelungan nalika meteng.

Amsterdam menyang London

Paris nganti London

Berlin nganti London

Brussels kanggo London

 

Lelungan Nalika Tips Hamil 1: Priksa Karo Dokter Sampeyan

Sadurunge sampeyan miwiti lelungan nalika meteng, priksa karo dokumen sampeyan sing sejatine wis diresiki. Aja manawa kanggo nerangake manawa sampeyan lagi lelungan nalika meteng dening Sepur lan dudu kanthi hawa, kayane kamungkinan bakal duwe prabédan gedhe ing asil. Kandhutan kanthi risiko dhuwur lan sing telat nalika trimester kaping telune bisa ditolak nalika lagi lelungan nalika meteng, saengga luwih becik dibuwang sadurunge supaya kuciwa. Sawise sampeyan wis cetha kabeh, buku sampeyan tiket Sepur online.

Amsterdam kanggo Paris

London kanggo Paris

Rotterdam ke Paris

Brussels kanggo Paris

 

Doctor check

 

Tngasor Nalika Ngandhang tip 2: Rencana kanthi ati-ati

Kita kabeh ngerti manawa acara kayata pahargyan lan pesta ora mesthi dadi wektu sing cocog, especially if you are planning on traveling while pregnant. Yen bisa, Nanging, coba priksa manawa lelungan bertepatan karo bagean sing paling nyaman nalika meteng. Trimester pertama asring plagged karo mual, kurang napsu lan umume krasa ala, kang warta ala kanggo lelungan nalika meteng. Trimester katelu yaiku nalika sampeyan rumangsa seneng kaya paus, lan ngadeg kanggo wektu apa wae, kaki sampeyan pengin tiba. Tambah ankles sing bengkak, kurang turu, lan siklus gerakan bayi sing terus berkembang dadi sampeyan lan bisa uga duwe lelungan ora kepenak yen lelungan nalika meteng. Trimester kaloro biasane dadi wektu sing paling apik kanggo entuk perjalanan. Sampeyan durung gedhe, lan umume kasus, mual wis sumunar. Lelungan nalika meteng mesthi ditindakake kanthi becik yen sampeyan ora nggunakake wektu kanggo pengin dibuwang, utawa ngapusi!

Milan nganti Roma

Florence kanggo Roma

Pisa menyang Roma

Naples menyang Roma

 

 

Lelungan Nalika Tips Hamil 3: Nggawa Bantal dhewe

Entuk kepenak nalika lelungan nalika meteng ora gampang. Babagan iki bener banget yen ana mengko nalika kandhutan. Priksa manawa kanggo nggawe bantal favorit sampeyan kanggo lelungan. Nduwe bantal dhewe ora mung bakal njamin luwih kepenak nalika lelungan nalika meteng, nanging uga bakal menehi pangerten kanggo mbantu sampeyan ora dirasakake. Lelungan nalika meteng bisa nggawe pungkur, gulu, lan kabeh bagean sampeyan lara banget. Ayo dadi ngadhepi, babar pisan ora ana sing ngepenakke nalika meteng, dadi mesthi nyoba kanggo gawe samubarang gampang nalika sampeyan lagi lelungan nalika meteng.

Milan nganti Venice

Padua nganti Venice

Bologna nganti Venice

Roma nganti Venice

 

Bring your own pillow when Traveling while pregnant

 

Tngasor Nalika Ngandhang tip 4: Tansah Tabel Wektu Sampeyan

Lelungan nalika meteng asring teka-teki akeh telat. Sampeyan ora tau ngerti kepiye koyo nalika esuk perjalanan sampeyan, utawa yen awak sampeyan butuh butuh wektu nalika lelungan nalika ngandut. Kabeh luwih stres, lan siji asring bisa telat. Tarik meja tabel sadurunge lelungan sepur sampeyan, lan dadi manawa kanggo nambah wektu luwih akeh. Tujuan supaya cukup awal telat kayata lalu lintas utawa apa wae ora bakal nyebabake sampeyan kudu cepet-cepet nalika lelungan nalika meteng. manawa, lungguh ing nunggu sepur sampeyan bisa uga dadi nyeri, nanging tanpa wates tinimbang luwih cepet, nalika lagi meteng, kanggo nyekel.

Salzburg nganti Wina

Munich nganti Wina

Graz menyang Wina

Prague menyang Wina

 

Lelungan Nalika Tips Hamil 5: Aja ngendelake panganan

Kabeh jinis bisa nyuda weteng nalika meteng. Ora kanggo ngerteni manawa ana dhaptar suwene lengen prekara sing ora dikepengini. Nggawa panganan sampeyan dhewe minangka bagean saka rencana perjalanan sampeyan bakal negate paling akeh masalah kasebut nalika lelungan nalika meteng. Yen wis mangan dhahar dhewe, sampeyan ngerti persis apa sing ana, lan persis apa sing bakal dikarepake. Priksa manawa sampeyan ngemot ing kothak sing luwih adhem utawa sawetara terisolasi liyane supaya tetep adhem utawa anget nalika lelungan nalika meteng.

Nuremberg menyang Prague

Munich ke Prague

Berlin nganti Prague

Wina menyang Prague

 

Food to eat while pregnant

 

Tngasor Nalika Ngandhang tip 6: Telung Priksa Pangobatan Sampeyan

Rasa lemut kasebut nalika sampeyan ngerti yen sampeyan wis nate obat sing penting yaiku sing ora ana sing pengin dialami, luwih-luwih nalika lelungan nalika meteng. Nalika sampeyan ngarepake, sampeyan bisa uga beda-beda pangobatan kanggo saben dinten. Iki bisa uga ora langsung pop mburi ing ngarep sampeyan nalika ngemas sajrone lelungan. Priksa manawa ora mung priksa manawa sampeyan duwe obat luwih saka cukup kanggo lelungan nalika meteng nanging njaluk wong liya mriksa uga kanggo sampeyan..

Frankfurt ke Berlin

Leipzig ke Berlin

Hanover ke Berlin

Hamburg ke Berlin

 

Lelungan Nalika Ngandheg tip 7: Aja Angkat Koper sampeyan!

Iki asring ora bisa dilalekake nalika mikir babagan lelungan nalika meteng. Dadi asring kita mung nggawa koper utawa tas kanggo ngrampungake lan ora rampung. Koper abot, saengga ngangkat nalika meteng yaiku no! Ajak wong liya kanggo menehi tangan yen sampeyan bisa, Yen ora, bandha pengawal kanggo mbantu sampeyan nalika lelungan.

Brussels kanggo Amsterdam Trains

London menyang Amsterdam Trains

Berlin kanggo Amsterdam Trains

Paris kanggo Amsterdam Trains

 

Traveling while pregnant

 

Tngasor Nalika Ngandhang tip 8: Aja Wisata Dhewe

Malah yen sampeyan rencana kanggo lelungan dhewe, coba dasien karo mitra kerja utawa kanca sing kudu lunga menyang papan sing padha. Lelungan nalika meteng piyambak mbuwang sampeyan kanthi risiko gedhe banget. Sampeyan ora ngerti yen ana sing salah, dadi sampeyan butuh pasuryan sing ramah karo sampeyan kanggo mbantu sampeyan metu. Nalika panentu rencana lelungan sampeyan, coba kalebu paling ora siji wong liya sing dipercaya kanggo lelungan karo sampeyan.

Munich kanggo Zurich Trains

Berlin kanggo Zurich Trains

Basel kanggo Zurich Trains

Wina kanggo Zurich Trains

 

Lelungan Nalika Ngandheg tip 9: Nggawa Sawetara Musik

Titik kabeh disiapake nalika sampeyan lagi lelungan nalika meteng yaiku nyuda stres. Tekanan bisa nyebabake kabeh efek sing ora dikarepake lan ora sehat ing awak sampeyan. Mesthi nggawa sawetara musik kanthi ril. Pop ing headphone sampeyan, lan mung lungguhan lan santai nalika sampeyan tekan tujuan. Elinga ambegan.

Luksemburg Trains Brussels

Antwerp kanggo Trains Brussels

Amsterdam kanggo Trains Brussels

Paris kanggo Trains Brussels

 

Bring Some Music and Headphones

 

tip 10: Book Tiket ing Munggah

Priksa manawa ora mung menehi tiket karcis online kanggo lelungan nalika meteng, nanging sampeyan uga entuk karcis sepur paling murah kanthi Simpen A Train. Mesthekake yen sampeyan duwe katenangan kanthi gegayutan kanggo njaluk tiket sing paling apik, tindakake kanthi luwih dhisik supaya bisa, entuk karéta sing bener penting kanggo entuk pengalaman sing apik nalika lelungan nalika meteng.

Dusseldorf to Trains Munich

Dresden to Trains Munich

Nuremberg menyang Sepur Munich

Bonn kanggo Trains Munich

 

Dadi meteng minangka pengalaman sing apik banget lan kadhangkala medeni. ing Simpen A Train kita seneng mbantu sampeyan supaya bisa nyenengake perjalanan sampeyan, jangka ahead, lan ngindhari bencana sing potensial. Tnyerbu nalika meteng nganggo sepur iku pengalaman sing apik banget, lan iku ora bakal ganti amarga sampeyan ngarepake bayi!

 

 

Aja pengin nampilaké kirim blog kita “10 Tips Kanggo Perjalanan Nalika Ngandheg” dhateng situs? Sampeyan salah siji bisa njupuk foto lan teks kita lan maringi kita kredit karo link kanggo kirim blog iki. Utawa klik kene: https://embed.ly/code?url = https://www.saveatrain.com/blog/tips-traveling-pregnant/ - (Gulung mudhun sethitik kanggo ndeleng Embed Code)