(Dimutakhirkeun Pamungkas Dina: 29/05/2020)

Ngabantosan mangrupikeun salah sahiji waktos anu pangageoh dina kahirupan anjeun. Éta henteu, kumaha oge, datang sareng larangan anu tangtu. Utamana upami anjeun merencanakeun perjalanan nalika hamil. Mawa sareng ngawangun orok watesan jenis angkutan anu anjeun tiasa nganggo pikeun dikurilingan, khususna nalika angkat nalika hamil internasional. Hiji henteu tiasa mabur sareng seueur deui bentuk perjalanan anu nalika reuneuh nalika dina sasih sababaraha bulan, atanapi upami anjeun ngalaman komplikasi. Pastikeun kalebet sadayana ieu dina rencana perjalanan kakandungan anjeun. Cara anu gampang pisan pikeun ka tujuan anjeun nalika iinditan nalika reuneuh via karéta. Perusahaan kereta api sering ngabantuan awéwé hamil, ngajadikeun éta salah sahiji alat angkutan anu pang populerna nalika anjeun angkat bari hamil.

  • Karéta Angkutan Dupi The Travel Eco-Friendly Jalan Ka, Utamana Nalika Tnarajang Nalika Hamil. artikel ieu ditulis ngadidik ngeunaan Travel Train ku Simpen A Train, Situs wéb Tiket Paling Murah Di dunya.

Sateuacan Anjeun Mimitian

Sateuacan anjeun ngamimitian ngamimitian perjalanan anjeun sareng salah sahiji budak anjeun, nyandak sababaraha waktos pikeun nyiapkeun awak anjeun pikeun iinditan nalika hamil. Coba ngalakukeun latihan salaku loba anu anjeun tiasa, ieu bakal mastikeun yén awak anjeun dina bentuk anu pangsaéna ka pasir dugi ka rigor perjalanan. Wisata nalika hamil tiasa nyandak seueur kaluar anjeun. Prakték manjang, jeung nguatkeun inti sareng suku anjeun. Saré dina kompartemen anu iinditan sering langkung garing ti anjeun biasa, sareng anjeun panginten kalenturan tambahan pikeun janten teu nyaman nalika iinditan nalika kakandungan.

Amsterdam ka London

Paris ka London

Berlin ka London

Brussel ka London

 

Wisata Nalika Tip Hamil 1: Pariksa Ku Dokter Anjeun

Sateuacan anjeun ngalaksanakeun perjalanan bari reuneuh, parios nganggo dokumén anjeun anu saleresna parantos diberesihanana. Pastikeun ngajelaskeun yén anjeun angkat nalika hamil ku karéta sanes ku hawa, sakumaha anu dipikaresep éta bakal gaduh bédana ageung dina hasilna. Kakandungan anu résiko tinggi sareng jalma-jalma anu telat dina trimester katilu na bakal ditolak aksés aksés nalika reuneuh, ku kituna éta paling saé pikeun diberesihkeun sateuacanna pikeun nyegah kuciwa. Sakali anjeun ngagaduhan-jelas, bukuna anjeun tikét karéta online.

Amsterdam ka Paris

London ka Paris

Rotterdam ka Paris

Brussel ka Paris

 

Doctor check

 

Tnarajang Nalika Hamil tip 2: Rencanana Sacara saksama

Urang sadayana terang yén acara sapertos pernikahan sareng pesta henteu sering murag kana waktuna waktos anu sampurna, especially if you are planning on traveling while pregnant. Dimana mungkin, kumaha oge, coba pastikeun yén perjalanan anjeun bertepatan sareng bagian anu paling teu pikaresepeun ku kakandungan anjeun. Trimester anu munggaran sering kaserang ku seueul, kurangna napsu sareng umumna karaos raoseun, anu warta goréng pikeun iinditan nalika hamil. Trimester anu katilu nyaéta nalika anjeun mimiti ngaraos siga lauk paus, sareng ngadeg pikeun tiap waktos waktos kaki anjeun hoyong turun. Tambihkeun ankle anu ngabareuhan, kurangna saré, sareng siklus gerakan orok anu kantos ngembang kana éta sareng anjeun tiasa gaduh perjalanan anu teu pikaresepeun upami iinditan nalika hamil. Trimester kadua biasana nyaéta wayah pangsaéna pikeun ngumbara perjalanan anjeun. Anjeun henteu ageung kénéh, sareng paling hal, seueul parantos mundur. Wisata nalika hamil sok dilakukeun upami anjeun henteu nyéépkeun sadayana waktos hoyong buang, atanapi ngagolér!

Milan ka Roma

Florence ka Roma

Pisa ka Roma

Naples ka Roma

 

 

Wisata Nalika Tip Hamil 3: Bawa bantal Anjeun sorangan

Kéngingkeun nyaman nalika anjeun angkat nalika hamil henteu gampang. Ieu hususna leres upami rada laun dina kakandungan. Pastikeun pikeun nyusahkeun bantal karesep anjeun sorangan pikeun perjalanan. Gaduhan bantal nyalira henteu ngan ukur ngajamin langkung kanyamanan nalika iinditan nalika kakandungan, tapi ogé bakal masihan anjeun perasaan akrab pikeun ngabantosan anjeun kurang stres. Wisata nalika hamil tiasa ngadamel deui anjeun, beuheung, sareng lumayan seueur saban bagéan kuring. Hayu urang mukaan, lumayan pisan nanaon tiasa stres nalika hamil, janten sok cobi nyieun barang gampang-gancang nalika anjeun angkat bari hamil.

Milan ka Venice

Padua ka Venice

Bologna ka Venice

Roma ka Venice

 

Bring your own pillow when Traveling while pregnant

 

Tnarajang Nalika Hamil tip 4: Tetep Pikeun Méja Waktos Anjeun

Wisata bari hamil sering sumping sareng seueur telat anu teu disangka-sangka. Anjeun henteu kantos terang kumaha badé karaos dina subuh perjalanan anjeun, atanapi upami awak anjeun badé peryogi waktos kaluar nalika iinditan nalika reuneuh. Sadayana langkung stres, sareng hiji sering parantos telat. Tarikkeun méja waktos sateuacan pelayaran karéta anjeun, sareng pastikeun pikeun nambihan sakumaha anu langkung waktos langkung. Aim janten cukup awal éta telat sapertos macét atawa naon waé anu moal bakal ngabalukarkeun anjeun kudu buru-buru nalika angkat nalika reuneuh. yakin, diuk di antosan ngantosan karéta anjeun tiasa janten nyeri, tapi éta leresna langkung saé tibatan rurusuhan, bari reuneuh, pikeun nyekel.

Salzburg ka Wina

Munich ka Wina

Graz ka Wina

Iraha ka Wina

 

Wisata Nalika Tip Hamil 5: Ulah Percanten kana Kadaharan Makan

Sagala jinis hal tiasa ngalaan peurih anjeun nalika anjeun hamil. Henteu kéngingkeun yén aya daptar salami panangan anjeun tina barang anu henteu sakuduna didahar. Bawa kadaharan anjeun nyalira sareng anjeun salaku bagian tina rencana perjalanan anjeun bakal negate kalolobaan masalah éta nalika iinditan nalika hamil. Nalika anjeun ngeposkeun tuangeun anjeun nyalira, anjeun terang persis naon anu aya dina éta, sareng kahayang anu nyangka. Pastikeun pikeun ngabungkus aranjeunna dina kotak anu langkung cooler atanapi sababaraha bungkus insulated anu sanésna tetep tiis atanapi haneut nalika iinditan nalika hamil.

Nuremberg ka Iraha

Munich ka Iraha

Berlin ka Iraha

Wina ka Iraha

 

Food to eat while pregnant

 

Tnarajang Nalika Hamil tip 6: Tripel Pariksa Pangobatan Anjeun

Perasaan anu tilelep nalika anjeun sadar yén anjeun parantos ngantepkeun pangobatan anu penting mangrupikeun hiji hal anu teu diarepkeun ku urang, khususna lamun angkat nalika hamil. Nalika anjeun ngarepkeun, anjeun meureun dina pangobatan béda pikeun kahirupan sapopoe. Ieu tiasa henteu langsung pop ka payuneun pikiran anjeun nalika pakét kanggo iinditan bari hamil. Pastikeun henteu ngan ukur panyawat triple yén anjeun gaduh langkung ti cukup pangobatan pikeun iinditan nalika hamil tapi kéngingkeun batur pikeun mariksa ogé pikeun anjeun ogé.

Frankfurt ka Berlin

Leipzig ka Berlin

Hanover ka Berlin

Hamburg ka Berlin

 

Wisata bari Hamil tip 7: Entong Angkat Koper anjeun!

Ieu sering henteu kéngingkeun nalika mikirkeun dina perjalanan bari reuneuh. Sangkan sering urang ngan nyandak koper atanapi kantong ngan saukur kanggo salse sareng teu jalan. Koper aya beurat, janten angkat bari hamil mangrupikeun no-no! Kéngingkeun batur sanés anu masihan panangan upami tiasa, lamun kitu bandéra penjaga pikeun ngabantosan anjeun nalika iinditan nalika hamil.

Brussel ka Amsterdam Kareta

London nepi Amsterdam Kareta

Berlin ka Amsterdam Kareta

Paris ka Amsterdam Kareta

 

Traveling while pregnant

 

Tnarajang Nalika Hamil tip 8: Entong Travel Nyalira

Bahkan upami anjeun badé ngarencanakeun perjalanan ku nyalira, coba dasi deui sareng ko-kerja atanapi réréncangan anu kedah angkat ka tempat anu sami. Wisata bari hamil sorangan ngalaan anjeun ka résiko anu ageung. Anjeun henteu pernah terang upami aya anu lepat, janten anjeun kedah muka ramah aya sareng anjeun pikeun ngabantosan anjeun kaluar. Nalika mutuskeun dina rencana perjalanan anjeun, cobi ngalebetkeun sahanteuna hiji jalma anu dipercaya pikeun ngarambat sareng anjeun.

Munich ka Zurich Kareta

Berlin ka Zurich Kareta

Basel ka Zurich Kareta

Wina ka Zurich Kareta

 

Wisata bari Hamil tip 9: Bawa Sababaraha Musik

Intina ngalangkungan anu disiapkeun nalika anjeun angkat bari hamil nyaéta ngirangan setrés. Strésna tiasa nyababkeun sagala jinis épék anu henteu pikaresepeun sareng teu damang dina awak anjeun. Pastikeun mawa musik sareng anjeun dina karéta. Pop dina headphone anjeun, sareng ngan calik deui sareng bersantai nalika anjeun ka tujuan. Émut ngambekan.

Luksemburg kana Kareta Brussel

Antwerp kana Kareta Brussel

Amsterdam kana Kareta Brussel

Paris keur Kareta Brussel

 

Bring Some Music and Headphones

 

tip 10: Buku Tiket anjeun Maju

Pastikeun yén anjeun henteu ngan ukur kéngingkeun tikét anjeun online kanggo ngarambat nalika reuneuh, tapi anjeun ogé kéngingkeun tiket karéta paling murah sareng Simpen A Train. Mastikeun yén anjeun gaduh perdamaian pikiran ngeunaan kéngingkeun tiket pangsaéna, ngalakukeun eta jauh sateuacanna sabisa, kéngingkeun tiket karéta anu leres penting pikeun ngagaduhan pangalaman anu saé nalika iinditan nalika reuneuh.

Düsseldorf kana Kareta Munich

Dresden kana Kareta Munich

Nuremberg kana Kareta Munich

Bonn kana Kareta Munich

 

Nu reuneuh mangrupikeun pangalaman anu pikaresepeun sareng kadang pikasieuneun. di Simpen A Train urang bakal resep ngabantosan anjeun pikeun mikaresep lalampahan anjeun, rencanana payun, sareng ngahindarkeun pitakon anu mungkin. Trajapati bari reuneuh ku karéta mangrupikeun pangalaman anu saé, sareng anu henteu kedah robih sabab anjeun ngarepkeun orok!

 

 

Ulah anjeun hoyong pikeun embed urang post blog “10 Tips Kanggo Ngumbara Nalika Hamil” onto situs anjeun? Anjeun boh bisa motrét atawa téks kami sareng masihan kami kiridit sareng link ka pos blog ieu. Atawa klik di dieu: HTTPS://embed.ly/code?url = HTTPS://www.saveatrain.com/blog/tips-traveling-pregnant/ - (Ngagulung ka handap saeutik ningali Code Lebetkeun)