(Last Updated On: 18/09/2019)

Ieu Tips Top keur iinditan jeung pets Anjeun kedah ngabantu betah kahariwang anjeun. Kusabab hayu urang nyanghareupan eta, iinditan jeung pets anjeun stres! Tapi naon leuwih stres, teh pamikiran ninggalkeun sato anjeun di imah atawa di lembaga anu ngurus batur. Jelas salah euweuh Sigana sanggeus aranjeunna cara anjeun ngalakukeun! bener?

Aya sababaraha pilihan pikeun naon nu kudu sawaktos Anjeun keur iinditan jauh ti imah. hotél anjing, Ngiring caretaker atawa mindahkeun beungbeurat, albeit hiji lucu, mun sobat anjeun anu dipimilik ku pilihan. Ieu nu paling umum anu jalma Resort ka. Sanajan, kadang euweuh pilihan séjén jeung anjeun kudu indit kalawan piaraan Anjeun. Bari eta tiasa rada prosedur susah, Simpen A Train boga sababaraha tips luhur anu bakal nulungan urang bari Anjeun iinditan jeung pets!

 

piaraan Tips 1: Bawa saréat!

dog playing with his toy

Iinditan ka tempat can anyar jeung meureun bakal stres pikeun piaraan Anjeun. Sangkan mastikeun yén anjeunna tetep sakumaha santai sabisa mangrupakeun konci ka lalampahan nyaman for everyone aub. Bawa nya Toys biasa, blankets jeung item nu sejen nu bisa nyieun anjing Anjeun atawa ucing teu nyaman. Éta maranéhna tenang jeung teu ngalakukeun nanaon salah? Pastikeun Anjeun ganjaran aranjeunna sangkan iinditan jeung pets langkung nyaman di mangsa nu bakal datang.

Amsterdam ka Paris Kareta

London ka Paris Kareta

Rotterdam ka Paris Kareta

Brussel ka Paris Kareta

 

piaraan Tips 2: tapi Henteu oge loba Ngaruwat…

groom before traveling with your pets

Kuring ngarasa kawas ieu téh atra, tapi keur bade Jampe eta kaluar pikeun anjeun atoh! Ulah mere eta hiji hidangan beurat atawa ngantep éta inuman teuing cai ambéh piaraan anjeun moal boga pangjurung pikeun nulungan sorangan dina titik kikuk! (Simkuring teu ngingetkeun yén iinditan jeung pets Anjeun tiasa tricky!)

Florence ka Roma Kareta

Naples ka Roma Kareta

Florence kana Kareta Pisa

Roma pikeun Venice Kareta

 

piaraan Tips 3: latihan

running and traveling with your pets

Naha anjeun resep atawa henteu, ieu Tips Top keur iinditan jeung pets anjeun hartina anjeun gonna geus ngalakukeun sababaraha bentuk latihan! Ngan sateuacan Anjeun iinditan, dicokot pikeun sababaraha latihan vigorous! Kusabab tina walk tambahan-lila atawa hiji playtime sengit kalayan sobat mengembang tercinta Anjeun, anjeunna atanapi manehna bisa jadi ngan teuing capé salempang ngeunaan hal. lamun geus ngagaduhan ucing nu teu jadi gemar keur dicokot keur ngaji, coba mun merangsang aranjeunna di jero. Toys Jieun-shift bisa datang dina wangun mops lebu contona! Percanten ka abdi… Kuring boga pangalaman di iinditan jeung pets!

Berlin kana Kareta Potsdam

Berlin ka Hamburg Kareta

Frankfurt ka Berlin Kareta

Berlin kana Kareta Munich

 

piaraan Tips 4: Syarat Kedubes Panalungtikan

dog pawn

Nagara béda gaduh syarat béda. Loba nagara merlukeun perioda quarantine, jadi lamun hayang méakkeun waktu iinditan jeung pets Anjeun, pastikeun Anjeun ganda-pariksa ieu! Kalolobaan nagara merlukeun nembak pikeun rabies, bordetella (batuk kennel), sarta parvo. Nelepon hiji Kadutaan na ngalakukeun panalungtikan Anjeun online ningali naon sarat nagara anu, tur pastikeun gaduh paperwork Anjeun gunana lamun nyebrang wates.

Anjeun tiasa panalungtikan ngeunaan iinditan jeung pets jeung sarat nagara di PetTravel.com.

Brussel kana Kareta Antwerp

Amsterdam kana Kareta Antwerp

Lille jeung Kareta Antwerp

Paris keur Kareta Antwerp

 

5. Meunang A bijil Kaséhatan

Vet checking on a dog

sertipikat Kaséhatan diwajibkeun ku Airlines, otoritas wates, hotél, puseur piaraan-perawatan, jeung nu lianna nalika iinditan jeung pets Anjeun. Dina loba kasus, lamun iinditan jeung pets anjeun kedah meunang Akte kaséhatan Anjeun dina 10 poé mimiti lalampahan anjeun. Panalungtikan sarat husus ngeunaan rancana perjalanan Anjeun sateuacan ngadatangan vet nu, ngarah bisa ngawengku sagalana diperlukeun dina bijil.

Brussel ka Amsterdam Kareta

London nepi Amsterdam Kareta

Berlin ka Amsterdam Kareta

Paris ka Amsterdam Kareta

 

6. Tetep Hiji Salin Electronic Of piaraan urang anjeun bijil Kaséhatan

loba hotél, operator perjalanan, ingon-ingon puseur perawatan, Airlines, jeung adat istiadat jeung agénsi imigrasi merlukeun rékaman dicitak tina sertipikat Pangajaran sarta Palatihan Atikan piaraan Anjeun. Gantina percetakan kaluar reams sahiji salinan pikeun unggal conto mungkin, nyitak kaluar sababaraha hiji jeung tetep hiji salinan éléktronik nalika iinditan jeung pets.

Myscha Theriault is a best-selling author and internationally-syndicated travel columnist who travels full-time with her science journalist husband and giant Labrador retriever. Kalawan salinan éléktronik nya gunana, manehna Éta salawasna siap pikeun ngahasilkeun sertipikat kaséhatan anjing dirina urang salaku diperlukeun.

“Puseur printer bisnis hotel urang ngidinan kuring pikeun nyitak salinan PDF tina rékaman shot Labrador urang urang salaku diperlukeun, contona iraha kami kudu buku hiji soré ti daycare keur dirina tina jalan nu. Eta ngajaga kertas clutter handap poé ka poé, sedengkeun sésana disiapkeun keur-menit panungtungan parobahan jadwal urang.”

Reggio Emilia mun madang Kareta

Genoa mun madang Kareta

Sestri Levante ka Roma Kareta

Parma mun madang Kareta

 

7. Panalungtikan Lokal Vets

Ngan bisi hal kajadian di jalan, anjeun teu hoyong jadi scrambling pikeun manggihan hiji vet reputable. Ngarékam informasi kontak pikeun sababaraha vets di wewengkon nu nuju ngadatangan sateuacan Anjeun iinditan jeung pets.

Genoa mun Venice Kareta

Bekasi mun Venice Kareta

Parma mun Venice Kareta

La Spezia mun Venice Kareta

 

Simkuring miharep ieu Tips Top keur iinditan jeung pets anjeun geus ngagampangkeun saraf Anjeun bit! Hayu urang terang lamun anjeun ngagaduhan tips luhur séjén babagi kalawan Simpen A Train jeung masarakat urang. Urang kukituna cinta ka ngadangu ti anjeun!

 

 

Ulah anjeun hoyong pikeun embed urang post blog “Tips Top Pikeun iinditan Jeung Pets anjeun” onto situs anjeun? anjeun bisa boh motrét téks urang na ngan masihan kami kiridit kalawan tumbu ka pos blog ieu. Atawa klik di dieu: https://embed.ly/code?url=https://www.saveatrain.com/blog/tips-traveling-with-your-pets/- (Ngagulung ka handap saeutik ningali Code Lebetkeun)