(Paling Keri Dianyari On: 31/08/2019)

Peaceful lan nyenengake. Ana rong tembung sing arang krungu tuwane nggunakake nalika relaying sing lelungan liburan crita karo bocah. dadi, kita wis mutusaké kanggo menehi Tips kanggo lelungan kanthi Sepur karo dicekel bocah ing Eropah.

Ana namung bab sepur sing calms anak ing cara sing online utawa travel mobil ora. (We wrote kabèh blog ing apa travel Sepur luwih cepet lan Luwih saka Driving yen perlu liyane mestekake). Padha dadi kanggo wong diwasa banget! tabel Family, maringaken mujur nengen, kamar kanggo lumaku watara, fasilitas cafe, wektu kanggo chatting lan nyekel munggah, kabungahan joys, ora Watesan gawan. Arep dening alur aman, nyaman lan terjangkau nalika ngrancang ing advance. Mulang anak joys saka travel Sepur saka siji umur awal lan padha bakal ngowahi umur. Ing sawetoro wektu, kene Tips kanggo lelungan kanthi Sepur karo dicekel bocah ing Eropah.

 

Tips kanggo lelungan kanthi Sepur karo dicekel bocah ing Eropah: Nggawa Activities kanggo Occupy ing Kids

Listening to Music is among the Tips for traveling by train with kids

 

Nalika nunggang sepur iku fun ing dhewe lan looking njaba bisa tetep dicekel bocah nglipur kanggo jam, kita uga suggest nggawa sawetara aktivitas banget. Book ing advance lan ngamanake jog jendhela karo meja sing ngijini sampeyan kanggo nyebar buku maringi warno lan cemilan!

Sawetara aktivitas Sepur dianjurake kalebu:

  • tablet: Similar to pesawat, tablet bisa dadi dalan gedhe kanggo pass wektu. A akèh sepur ing Eropah tawaran Wi-Fi free, nanging layanan ora tansah dijamin, supaya priksa manawa sampeyan film download lan game ing ngarep. On paling sepur, meh saben jog siji wis stopkontak supaya electronics Panjenengan daya, nanging ngisi wong ing ngarep preduli – lan nggawa headphone!
  • buku Coloring: Coloring buku lan crayons sing favorit ana prakara apa umur.
  • Games: Yen sampeyan bisa njupuk kursi karo meja, ana kathah papan kanggo muter SIM utawa game travel liyane. Boten kados travel online, sampeyan ora kudu padha sumelang ing bab kerusuhan, supaya Pick game favorit kulawarga lan pindhah play. Iki bisa dadi kesempatan sampurna kanggo bener rampung game saka Monopoly!
  • Play Toys: Gumantung ing umur lan kapentingan anak kang, nggawa sawetara montor matchbox utawa figurines liyane (mikir Polly Kantong). Anakku pretends meja racetrack nalika putri mranata munggah dolls sethitik surak ing.

 

Paris kanggo Lille Trains

Roma kanggo Trains Milan

Hamburg kanggo Berlin Trains

Geneva to Paris Trains

 

Tips kanggo lelungan kanthi Sepur karo dicekel bocah ing Eropah: Aja nimbang kanggo penumpang liyane

Akèh-akèhé saka wong bakal banget pangerten yen sampeyan duwe bayi nangis utawa Toddler upset sing njupuk wektu kanggo Padhang mudhun. ora planning ahead lan ngeculke Panjenengan sethitik siji delve menyang omahe amarga lack of planning uga ora akeh disenengi. hiburan Plan sing ora intrusive utawa kamungkinan kanggo narik bantahan. Aku ora pengin kudu nulis Tips kanggo lelungan kanthi Sepur karo dicekel bocah ing Eropah, sing ora kagungan Paduka…mung Bobodoran!

Florence kanggo Trains Levanto

Florence kanggo Trains La Spezia

Roma kanggo Trains La Spezia

Roma kanggo Trains Levanto

 

Tips kanggo lelungan kanthi Sepur karo dicekel bocah ing Eropah: Traveling sewengi?

Tansah nyoba kanggo Book kamar ing sleeper Sepur. Njupuk sepur sewengi iku apik tenan, lan turu iku biasane gedhe amarga nggerok alam Sepur. Iku uga supaya macem arep turu lan tangi ing negara liyane. Sleeping kompartemen beda-beda dening negara nanging yen sampeyan mung telung lan ora pengin enggo bareng liyo karo sampeyan sampeyan bakal mbokmenawa kudu budget tuku amben ekstra kanggo njaga turu kamar pribadi.

Salzburg kanggo Trains Vienna

Munich kanggo Trains Vienna

Graz to Trains Vienna

Prague kanggo Trains Vienna

 

Tips kanggo lelungan kanthi Sepur karo dicekel bocah ing Eropah: Allow dhewe kathah wektu nalika njupuk mati

All the family should read Tips for traveling by train with kids

 

Paling sepur mung bakal mungkasi kanggo saperangan saka menit maksimum ing saben stasiun, supaya watara limang menit sadurunge teka sampeyan kudu packing iku munggah, rousing dicekel bocah turu, panggolekan ing jaket lan nggawa tas mati beting nduwur sirah. iki tingkat organisasi menehi akèh katentreman atine utamané yen sampeyan duwe akèh dicekel bocah utawa akèh bagasi. Yen platform punika sibuk, mesthekake tas lunga mati pisanan metu saka cara saka lawang, banjur nggawa bocah mudhun bubar kanggo nyegah wong njupuk ilang.

Brussels kanggo Trains Rotterdam

Antwerp kanggo Trains Rotterdam

Berlin kanggo Trains Rotterdam

Paris kanggo Trains Rotterdam

 

Tips kanggo lelungan kanthi Sepur karo dicekel bocah ing Eropah: Nggawa kereto Panjenengan On Board

Kids Stroller On Board A Train

 

Alasan liyane nggunakake sepur-sepur tinimbang travel online iku sing bisa tali dicekel bocah hak menyang kereto lan muter tengen dhateng Sepur, without the headache of having to dismantle and then reassemble the stroller. You can sometimes even park your stroller in the snack area or other open places on the train (kayata area diakses anggere ora dikuwasani dening wong ing kursi rodha), kang mbiyantu gratis sing bakal turu ing kereto sing. Iki kauntungan ageng liwat travel pesawat minangka nggoleki njupuk bocah turu ing Sepur akeh luwih gampang.

Bremen to Trains Nürnberg

Leipzig kanggo Trains Nürnberg

Hanover kanggo Trains Nürnberg

Hamburg kanggo Trains Nürnberg

 

Tips kanggo lelungan kanthi Sepur karo dicekel bocah ing Eropah: teka About 30 menit awal

Salah sijine keuntungan utama lelungan numpak sepur karo dicekel bocah ing Eropah utawa ngendi wae liya ing donya kanggo sing prakara. Apa kanggo menehi dhewe wektu kanggo teka! Boten kados travel online, sampeyan ora perlu kanggo teka ing stasiun adoh banget ahead wektu. Yen lelungan karo anak, kita suggest tekan bab 30 menit awal kanggo njaluk dhewe dumunung, Mungkin sing sethitik sadurungé yen titik jedhing lan cemilan ngilangi ana ing agenda. Biasane, proses asrama ora miwiti nganti 10 menit sadurunge departure ing paling, nanging sampeyan ora pengin scramble lan golek dhewe mlaku liwat stasiun sibuk.

Munich kanggo Trains Basel

Zurich kanggo Trains Basel

Bern kanggo Trains Basel

Geneva to Trains Basel

 

cemilan Pack!

Mbok menawa tip paling penting kabeh. Kernel Snacks! A akèh saka rute jarak dawa Fitur-full service montor dining karo kathah pangan-loropaken bocah – mikir roti panggang French, keju panggang, meatballs karo penne. On rute cendhek, Kréta kagungan cemilan bar aturan sandwiches, bagel, Kripik, lan cemilan liyane. Sampeyan bisa uga pengin Paket sawetara dicekel bocah cemilan favorit preduli sanadyan! Traveling karo bayi? Nggawa bayi pangan utawa rumus lan takon Staff pangan-layanan kanggo anget iku kanggo sampeyan. Sampeyan bisa nggawe leladen kanggo mobil dining sakcepete sawise asrama. Minangka tansah nalika lelungan karo anak, sampeyan kudu tansah nggawa cemilan lan omben-omben, ing ngono sampeyan ora bisa njaluk leladen utawa garis cemilan nemtokaken kanggo mati mung nalika dicekel bocah ngumumke sing lagi kaliren.

 

Siap wani trip Sepur karo bocah saiki sing lagi sikep Tips kita kanggo lelungan kanthi Sepur karo dicekel bocah? Great! Book karcis karo Simpen A Train, musuhan-free!

 

 

Aja pengin nampilaké kirim blog kita dhateng situs? sampeyan bisa salah siji njupuk foto lan teks kita lan mung menehi kita kredit karo link kanggo kirim blog iki. Utawa klik kene: https://embed.ly/code?url=https://www.saveatrain.com/blog/tips-travelingy-train-kids-europe/- (Gulung mudhun sethitik kanggo ndeleng Embed Code)