(Last Updated On: 31/08/2019)

Damai tur nikmat. Dua kecap nu jarang ngadangu kolotna ngagunakeun nalika relaying maranéhna travel geus lebaran carita kalawan kids. janten, kami geus mutuskeun pikeun masihan anjeun Tips keur iinditan ku karéta kalawan kids di Éropa.

Aya ngan hal ngeunaan karéta nu calms barudak di jalan nu hawa atawa perjalanan mobil henteu. (Simkuring nulis sacara gembleng blog on naha nya lalampahan karéta hadé Quickest jeung Leuwih hade tinimbang nyetir lamun butuh leuwih ngayakinkeun). Sarua mana for geus dewasa teuing! tabél kulawarga, ngalirkeun landscapes, kamar leumpang sabudeureun, fasilitas warnet, waktos ngobrol na nyekel up na, kabagjaan joys, euweuh larangan bagasi. Bade ku rail geus aman, nyaman jeung affordable nalika rencanana sateuacanna. Ngajar barudak anjeun anu joys tina perjalanan karéta ti hiji umur dini sarta aranjeunna bakal Islam hirupna. Samentawis waktos, didieu aya Tips keur iinditan ku karéta kalawan kids di Éropa.

 

Tips kanggo iinditan ku karéta kalawan kids di Éropa: Bawa Kagiatan pikeun nempatan Kids

Listening to Music is among the Tips for traveling by train with kids

 

Bari tunggang karéta hiji senang sorangan sarta pilari luar bisa tetep kids entertained keur jam, urang ogé nyarankeun bringing sababaraha kagiatan teuing. Buku sateuacanna sarta ngamankeun hiji korsi jandela ku méja nu ngidinan Anjeun pikeun nyebarkeun buku ngawarnaan sarta snacks!

Sababaraha kagiatan karéta dianjurkeun ngawengku:

  • tablet: Sarupa jeung hiji pesawat, tablet a tiasa cara hébat maot waktu. A loba karéta di Éropa tawaran Wi-Fi bébas, Tapi jasa henteu salawasna dijamin, jadi pastikeun Anjeun pilem download tur kaulinan di imah. Dina paling karéta, ampir unggal korsi tunggal boga hiji outlet tetep éléktronika anjeun boga muatan, tapi ngecas aranjeunna di imah paduli – jeung mawa headphone!
  • buku ngawarnaan: ngawarnaan buku sarta crayons anu paporit euweuh urusan naon umur.
  • kaulinan: Lamun bisa grab korsi jeung méja, aya nyatu spasi maén kartu atawa game perjalanan séjén. Teu kawas lalampahan hawa, anjeun teu kudu salempang ngeunaan kaayaan nu teu tenang, sangkan nyokot kaulinan favorit kulawarga anjeun sarta balik muter. Ieu bisa jadi kasempetan sampurna sabenerna rengse kaulinan tina Monopoli!
  • maén Toys: Gumantung kana umur jeung kapentingan anak anjeun, mawa sababaraha mobil Matchbox atanapi figurines séjén (pikir Polly kantong). putra abdi pretends tabél téh liliwatan balapan hiji bari putri abdi susunan up boneka saeutik nya surak aranjeunna dina.

 

Paris keur Lille Kareta

Roma pikeun Kareta Milan

Hamburg ka Berlin Kareta

Jenéwa jeung Paris Kareta

 

Tips kanggo iinditan ku karéta kalawan kids di Éropa: Janten considerate ka panumpang séjén

Lolobana jalma bakal pisan pamahaman lamun boga orok nangis atawa hiji balita kesel anu butuh waktu keur tenang. teu rarancang payun na letting Anjeun saeutik salah delve kana boredom alatan kurangna tata teu meunang salaku loba simpati. hiburan rencana nu teu intrusive atawa gampang narik alesan. Urang teu hayang kudu nulis Tips keur iinditan ku karéta kalawan kids di Éropa, yen ulah milik anjeun…ngan bercanda!

Florence kana Kareta Levanto

Florence kana Kareta La Spezia

Roma pikeun Kareta La Spezia

Roma pikeun Kareta Levanto

 

Tips kanggo iinditan ku karéta kalawan kids di Éropa: iinditan sapeuting?

Salawasna coba buku hiji kompartemen dina sleeper karéta. Nyandak karéta sapeuting téh Heboh, jeung sare biasana hébat alatan goyang alami karéta nu. Ieu ogé jadi seru bade bobo jeung bangun up di nagara sejen. Saré compartments rupa-rupa ku nagara tapi lamun anjeun ngan tilu jeung teu hayang a babagi muhrim sareng anjeun lajeng Anjeun gé sigana mah perlu anggaran mésér hiji ranjang tambahan tetep saré kompartemen swasta Anjeun.

Salzburg kana Kareta Wina

Munich ka Kareta Wina

Graz kana Kareta Wina

Iraha ka Kareta Wina

 

Tips kanggo iinditan ku karéta kalawan kids di Éropa: Ngawenangkeun yourselves nyatu waktu nalika meunang kaluar

All the family should read Tips for traveling by train with kids

 

Paling karéta ngan bakal eureun pikeun sababaraha menit maksimum dina unggal stasiun, jadi sabudeureun lima menit sateuacan anjeun anjog anjeun kedah paking hal up, rousing kids sare, putting on jas jeung bringing tas kaluar rak overhead. Tingkat Ieu organisasi méré loba karapihan pikiran utamana lamun geus loba budak atawa loba koper. Mun platform nu sibuk, mastikeun tas Anjeun buka kaluar heula kaluar ti jalan ti lawang, lajeng mawa budak ka handap afterward pikeun nyegah saha lalaki leungit.

Brussel kana Kareta Rotterdam

Antwerp kana Kareta Rotterdam

Berlin kana Kareta Rotterdam

Paris keur Kareta Rotterdam

 

Tips kanggo iinditan ku karéta kalawan kids di Éropa: Bawa kareta anjeun Dina Board

Kids Stroller On Board A Train

 

Alesan sejen migunakeun kareta tinimbang perjalanan hawa nyaeta nu bisa tali kids Anjeun katuhu kana kareta jeung gulung aranjeunna katuhu onto karéta nu, without the headache of having to dismantle and then reassemble the stroller. You can sometimes even park your stroller in the snack area or other open places on the train (sapertos aréa diaksés salami eta teu dikawasaan ku batur di korsi kikiping), nu mantuan pikeun kids ngora anu bakal bobo di kareta maranéhna. Ieu kaunggulan badag leuwih perjalanan pesawat sakumaha kuring ditéang lalaki nak ka bobo dina karéta a loba gampang.

Bremen kana Kareta Nuremberg

Leipzig kana Kareta Nuremberg

Hanover jeung Kareta Nuremberg

Hamburg kana Kareta Nuremberg

 

Tips kanggo iinditan ku karéta kalawan kids di Éropa: anjog Ngeunaan 30 menit Awal

Salah sahiji kauntungan utama iinditan ku karéta kalawan kids di Éropa atawa mana wae di dunya pikeun masalah nu. Nyaéta méré diri waktos ka anjog! Teu kawas lalampahan hawa, Anjeun teu kedah sumping di stasiun karéta jauh teuing dihareupeun waktos. Nalika iinditan jeung kids, kami nyarankeun anjog ngeunaan 30 menit mimiti meunang diri situated, meureun saeutik saméméhna lamun titik mandi jeung snack ngarecah aya di agenda nu. ilaharna, prosés kosan moal ngamimitian dugi 10 menit saméméh miang di paling, tapi anjeun teu hoyong scramble sarta manggihan diri ngajalankeun ngaliwatan stasiun sibuk.

Munich ka Kareta Basel

Zurich ka Kareta Basel

Bern kana Kareta Basel

Jenéwa kana Kareta Basel

 

snacks pak!

Jigana ujung pangpentingna sadaya. snacks! A loba nu ruteu jarak jauh Fitur-layanan pinuh mobil makan jeung nyatu dahareun ramah-nak – pikir roti bakar Perancis, kéju grilled, meatballs kalawan penne. Dina ruteu pondok, karéta gaduh snack bar maturan sandwiches, bagels, chip, sarta snacks séjén. Anjeun meureun hoyong pak sababaraha kids Anjeun snacks favorit paduli sanajan! Iinditan jeung orok? Bawa dahareun orok atawa rumus jeung nanya staf dahareun-jasa ka haneut deui pikeun anjeun. Anjeun tiasa nyieun reservations keur mobil dining teu lila sanggeus kosan. Salaku salawasna lamun iinditan jeung kids, Anjeun kudu salawasna nyangking snacks jeung inuman, bisi moal bisa meunang ngumpulkeun atawa bar snack megatkeun Cicing turun ngan lamun kids Anjeun ngembarkeun nu sipatna sarimi.

 

Siap macul lalampahan karéta jeung kids ayeuna nu nuju angkatan kalawan Tips kami keur iinditan ku karéta kalawan kids? gede! Buku tiket anjeun kalawan Simpen A Train, repot-gratis!

 

 

Ulah rék Lebetkeun pos blog urang onto situs anjeun? anjeun bisa boh motrét téks urang na ngan masihan kami kiridit kalawan tumbu ka pos blog ieu. Atawa klik di dieu: https://embed.ly/code?url=https://www.saveatrain.com/blog/tips-travelingy-train-kids-europe/- (Ngagulung ka handap saeutik ningali Code Lebetkeun)