(Paling Keri Dianyari On: 14/08/2020)

Yen sampeyan lagi pemikiran carane njaluk Tomorrowland dening Sepur, banjur katon ora luwih. Buku karcis sepur kanggo Tomorrowland ing advance karo kita! Yen sampeyan lagi inge saka wong bejo duwe karcis kanggo Tomorrowland taun, priksa manawa sampeyan ora ninggalake rincian lelungan menyang menit pungkasan!

 

Nalika iku Tomorrowland?

Iku bakal ora dawa nganti Festival trobosan mati, so make sure you’re prepared with Tomorrowland by Train tickets. Tomorrowland njupuk Panggonan ing loro akhir minggu kanggo 2018. Iku loro pungkasan akhir minggu ing Juli: 20-22nd lan 27th- 29th. Gathering ing, kang acara wis festival kanggo Campers ing Dreamville, njupuk Panggonan ing 19 Juli lan banjur 26 Juli kanggo akhir minggu 2.

 

Tomorrowland dening Train arena njero ruangan

 

Akses kanggo Tomorrowland dening Train:

Akses riyaya mung bisa yen sampeyan duwe Tomorrowland Gelang sah ing jeneng.

Brussels kanggo Boom Trains

Antwerp kanggo Boom Trains

Liège kanggo Boom Trains

Charleroi kanggo Boom Trains

 

Priksa-In:

Dina Jumat & ana, mriksa-in mbukak nganti 22h00. Akses bakal rek sawise wektu iki.
Ana mriksa-in nutup ing 21h00. Akses bakal rek sawise wektu iki.

Tomorrowland is without question the best music festival in the world. More countries are at Tomorrowland than at the Olympics. Iku saestu pengalaman unik lan cara sampurna kanggo aran disambungake. Saben taun iku mundak akeh malah luwih gedhe, supaya ora njaluk kepunjulen karo wong akeh dening kang unprepared, get to Tomorrowland by Train.

Luksemburg Trains Brussels

Antwerp kanggo Trains Brussels

Amsterdam kanggo Trains Brussels

Paris kanggo Trains Brussels

 

Cara Get To Tomorrowland By Train:

Tomorrowland njupuk Panggonan ing papan rekreasi, de Schorre, in Boom. The town of Boom is situated in Belgium, antarane Antwerp & Brussels. kutha cilik iki ngowahi bentuk menyang pemandangan party. Biasane kutha sing tentrem padha nampilake panji Tomorrowland ing windows sing sak Festival.

Utama paling stasiun kanggo njaluk bantuan kanggo Tomorrowland dening Train iku kanggo njaluk menyang Antwerp Central. Sawise sampeyan kene sampeyan lagi arep njaluk Sepur liyane kanggo Boom.

Get off at Boom station and take the free bus shuttle to Tomorrowland / DreamVille. Sawise saben dina Festival, three extra wengi sepur bakal mbukak kanggo Central Station Langkawi.
NEW: on weekdays, ana saiki 2 sepur saben jam antarane Antwerp-Central lan Boom. Dinten Setu lan Minggu: 1 Sepur saben jam.

Rotterdam kanggo Boom Trains

Paris kanggo Boom Trains

Maastricht kanggo Boom Trains

Amsterdam kanggo Boom Trains

 

Apa Tomorrowland Kaya?

Saiki kita wis diwenehi rincian becik ing Tomorrowland dening Train, iku wektu kanggo sisih fun! Yen iku pisanan arep Tomorrowland, sampeyan mbokmenawa lagi pemikiran apa arep dadi kaya. Tomorrowland temtunipun worth Galaxy sing wis digawe sak iku. Tomorrowland wis milih paling Festival music EDM undisputed ing donya kanggo sawetara taun mlaku. Tamu ing paling sapisan ing umur siji wis dadi kudu kanggo maksud apa penggemar music, goer party utawa penggemar Festival. Tomorrowland 2018 is shaping up to be the greatest in the festival’s history. It has a truly astounding number of fantastic international artists set to light up the 16 orane tumrap sekolah luar biasa.

Brussels kanggo Trains Antwerp

Amsterdam kanggo Trains Antwerp

Lille kanggo Trains Antwerp

Paris kanggo Trains Antwerp

 

 

Kejabi gadhah antrian luar biasa, nglumpukake koyone wis panginten kang kabeh, kalebu lockers sampeyan bisa ngrekrut, panggonan kanggo ngisi telpon lan malah itungan dhewe disebut Mutiara. Sampeyan kudu opsi beda kanggo Gelang karo Mutiara ndhuwur-up: You can add Pearls online at your akun Tomorrowland, ing tab 'Gelang Kula’ sadurunge Festival karo kertu kredit (VISA, MasterCard), Bancontact, Sofortüberweisung or iDeal. This really becomes a place where you can leave all your worries behind!

 

Disaranake sampeyan tindakake Tomorrowland ing Facebook njaluk nganyari ing antrian lan Festival ing umum, lan sampeyan uga bisa tindakake Simpen A Train Twitter

 

For any karcis sepur Eropah, lan utamané kanggo Tomorrowland dening Train saka kabeh saka Eropah, mung Ketik situs Simpen A Train lan seneng kulo Sepur Panjenengan.

 

Aja pengin nampilaké kirim blog kita dhateng situs, banjur klik kene: http://embed.ly/code?url=https://www.saveatrain.com/blog/tomorrowland-by-train/- (Gulung mudhun kanggo ndeleng Embed Code)