(Dimutakhirkeun Pamungkas Dina: 05/12/2019)

Lamun nuju wondering cara dibere Tomorrowland ku karéta, lajeng neuteup euweuh salajengna. Buku tiket karéta anjeun ka Tomorrowland sateuacanna kalawan kami! Mun anjeun dinae sahiji jalma untung mun boga tiket keur Tomorrowland taun, Pastikeun anjeun teu ninggalkeun rinci finer ka menit panungtungan, kayaning perjalanan Anjeun! 

 

Nalika geus Tomorrowland?

Eta moal bisa panjang nepi ka pestipal najong kaluar, so make sure you’re prepared with Tomorrowland by Train tickets.Tomorrowland ieu nyokot tempat di dua weekends pikeun 2018. Ieu nu panungtungan dua tuntung minggu dina bulan Juli: 20-22nd jeung 27- 29th. ngumpul dina, nu kajadian pre-festival pikeun campers di Dreamville, lumangsung dina 19 Juli lajeng 26th Juli keur sabtu minggu 2.

 

Tomorrowland ku Train arena indoor

 

Aksés Pikeun Tomorrowland ku Train:

Aksés ka festival ieu ngan mungkin lamun boga Tomorrowland pinggel valid didaptarkeun dina ngaran anjeun.

Brussel mun booming Kareta

Antwerp mun booming Kareta

Liege mun booming Kareta

Charleroi mun booming Kareta

 

Cék in:

Dinten Jumaah & Septu, pariksa-di kabuka dugi 22h00. Aksés bakal nampik sanggeus waktos.
Dina Minggu dipariksa-di nutup di 21h00. Aksés bakal nampik sanggeus waktos.

Tomorrowland is without question the best music festival in the world. More countries are at Tomorrowland than at the Olympics. Ieu sabenerna mangrupa pangalaman unik jeung cara sampurna ngarasa disambungkeun. Unggal taun tumuwuh malah leuwih gede, sangkan ulah meunang overwhelmed jeung panongton ku mahluk unprepared, get to Tomorrowland by Train.

Luksemburg kana Kareta Brussel

Antwerp kana Kareta Brussel

Amsterdam kana Kareta Brussel

Paris keur Kareta Brussel

 

Kumaha Ka Cokot Pikeun Tomorrowland Ku Train:

Tomorrowland lumangsung di aréa rekreasi, de Schorre, in Boom. The town of Boom is situated in Bélgia, antara Antwerp & Brussel.  kota leutik ieu transforms kana adegan pihak. Biasana mangrupa kota sepi aranjeunna mintonkeun umbul Tomorrowland on jandéla maranéhanana salila festival.

Utama pangalusna setasion nepi ka Tomorrowland ku Train téh nepi ka Antwerp Tengah. Sakali anjeun didieu nu nuju bade hayang meunang karéta séjén pikeun booming.

Get off at Boom station and take the free bus shuttle to Tomorrowland / DreamVille. Sanggeus unggal dinten festival, three extra wengi karéta baris ngajalankeun mun Tengah Station Antwerp.
NEW: dina weekdays, aya ayeuna 2 karéta per jam antara Antwerp-Tengah sarta Gludug. Dina Saptu jeung Minggu: 1 karéta per jam.

Rotterdam ka booming Kareta

Paris keur booming Kareta

Maastricht mun booming Kareta

Amsterdam mun booming Kareta

 

Naon Dupi Tomorrowland Kawas?

Ayeuna eta kami geus dibikeun Anjeun sacara rinci finer on Tomorrowland ku Train, éta waktu keur bagian senang! Lamun éta mimitina waktos Anjeun bade Tomorrowland, Anjeun meureun nuju wondering naon eta nu keur jalan jadi kawas. Tomorrowland pasti patut hype anu geus dijieun di sabudeureun eta. Tomorrowland geus milih anu greatest festival musik nyah undisputed di dunya pikeun sababaraha taun ngajalankeun. Ngadatangan sahenteuna sakali dina hirupna hiji urang geus jadi must pikeun sagala kipas musik, goer pihak atanapi enthusiast festival. Tomorrowland 2018 is shaping up to be the greatest in the festival’s history. It has a truly astounding number of fantastic international artists set to light up the 16 hambalan luar biasa.

Brussel kana Kareta Antwerp

Amsterdam kana Kareta Antwerp

Lille jeung Kareta Antwerp

Paris keur Kareta Antwerp

 

 

Di sagigireun ngabogaan hiji lineup luar biasa, éta panitia sigana geus panginten sagalana, kaasup loker anjeun tiasa nyewa, tempat keur ngecas telepon anjeun sarta malah mata uang sorangan disebut mutiara. Anjeun boga pilihan nu beda mun pinggel anjeun kalawan mutiara luhur-up: You can add Pearls online at yourAkun Tomorrowland, dina tab ka 'pinggel abdi’ méméh festival jeung kartu kiridit Anjeun (pisa, MasterCard), Bancontact, Sofortüberweisung or iDeal. This really becomes a place where you can leave all your worries behind!

 

Kami ngarékoméndasikeun yén Anjeun turutan Tomorrowland on Facebook mun meunang apdet dina lineup jeung festival sacara umum, anjeun ogé tiasa nuturkeun Simpen A Train Twitter

 

For anytiket karéta Éropa, sarta hususna keur Tomorrowland ku Train ti sakuliah Éropah, just Enter Save A Train website and enjoy your train ride.

 

Ulah rék Lebetkeun pos blog urang onto situs anjeun, lajeng klik di dieu: http://embed.ly/code?url=https://www.saveatrain.com/blog/tomorrowland-by-train/– (Gulung ka handap pikeun ningali Code Lebetkeun)