(Paling Keri Dianyari On: 24/04/2020)

Traveling dening Sepur bisa dadi salah siji saka cara sing paling sayah lan nyenengake kanggo njaluk watara. Sampeyan kudu ngerti carane nggawe paling metu saka lelampahan lan dadi pinter. Kang uga diatur lan ngerti apa apa dadi cara dawa menyang nggawe trip Sepur sing nyorot ing liburan utawa ngulandara. Njupuk dipikir ing Top iki 10 Tips gampang kanggo Train Riding Smart. Disiapake kanggo lelampahan sabanjuré.

 

Top 10 Tips gampang kanggo Train Riding Smart – TIP ONE: Tuku Ticket Panjenengan Advance

Top 1 Top 10 Tips gampang kanggo Train Riding Smart, Priksa manawa kanggo rencana trip lan tuku karcis sepur ing advance kanggo priksa manawa sampeyan njaluk ing sepur sampeyan pengin. Aja manawa kanggo takon bab apa istimewa utawa discounts sing bisa uga wis kasedhiya kanggo sampeyan. Sapa sing ora tresna nyimpen sawetara awis! Sampeyan bakal bisa kanggo nyimpen dicokot dhuwit nglampahi ing bagéan saka trip.

Milan kanggo Naples Trains

Florence kanggo Naples Trains

Bari kanggo Naples Trains

Roma kanggo Naples Trains

 

Train Station Woman - Top 10 Tips gampang kanggo Train Riding Smart
Wong wadon ing Station Train

TIP TWO: Langkawi Luggage Panjenengan

The Tips Gampang paling apik kanggo Train iku Panjenengan ora tansah kudu mriksa tas lan yen lagi ukuran cukup sampeyan uga bisa milih kanggo nyimpen ing rak ndhuwur jog utawa wedge mau menyang ing papan telu antarane bali-kanggo-bali kursi. Kanthi cara iki sampeyan duwe tas cedhak kapan wae.

Messina kanggo Trains Palermo

Syracuse to Trains Palermo

Sisilia kanggo Trains Palermo

Catania kanggo Trains Palermo

 

TIP THREE: Dadi Smart Kanthi Bags Panjenengan

We are ora matur sing saben kréta kagungan maling siap kanggo pounce ing kasempatan pisanan padha njaluk, nanging rodo dadi ing sisih aman. Waspada nalika nerangake tas. Nyimpen kaweruh tinimbang ing mburi mobil Sepur. Yen sampeyan duwe tas ransel sampeyan uga bisa clip nyudo menyang rak gawan dadi aman ekstra.

Milan kanggo Trains Turin

Lake Como kanggo Trains Turin

Genoa to Trains Turin

Parma kanggo Trains Turin

 

 

TIP FOUR: Golek Seat Panjenengan

Yen digunakake Tips Gampang kita sadurungé travel Train lan duwe dilindhungi undhang-undhang lenggahan sing kabeh diurutake. Sampeyan bisa nyambung terus kanggo panggonan. Yen ora, sami-sami ngaku sembarang jog unreserved. Yen ana ora akeh kasedhiya iki, mriksa tags leladen dikirim ing ndhuwur kursi utawa lawang kamar. Label nuduhake babagan lelampahan sing jog wis dipesen kanggo. Padha uga nuduhake yen sampeyan njupuk mati sadurunge pemilik malah nemu ing sampeyan bebas njupuk kursi sing.

Milan to Langkawi Trains

Padua kanggo Venice Trains

Bologna to Langkawi Trains

Roma kanggo Venice Trains

 

TIP limang: Gunakake Train Wektu wisely

Njupuk kesempatan kanggo nggunakake wektu ngginakaken ing trip Sepur kanggo njaluk dhewe diatur. Sampeyan bisa jangka kanggo tujuan sabanjuré. Gunakake wektu iki kanggo maca nyata Panjenengan, mriksa directions kanggo tujuan sabanjuré. Go liwat foto, ngatur Panjenengan tas ransel, cèk pindho sambungan utawa ngrampungake sembarang tugas liyane sing kudu nalika sampeyan duwe wektu. Yen lelampahan maneh iki uga kesempatan becik kanggo njupuk ing sawetara saka pandelengan.

Bandara Lyon menyang Nice kanthi Sepur

Paris kanggo Nice Trains

Avignon to Nice Trains

Marseilles kanggo Nice Trains

 

 

TIP SIX: Pake Bathrooms On Train Ing

Kanggo nyimpen loro wektu lan dhuwit nyoba lan nggunakake Tips Gampang iki kanggo Train lan nggunakake jedhing ing Sepur minangka gantos kanggo nggunakake gedhe-gedhe ing stasiun. Sepur jedhing biasane dumunung ing mburi mobil lan asring akeh resik saka jedhing ing stasiun, uga kang free.

Milan kanggo Roma Trains

Florence kanggo Roma Trains

Venice kanggo Roma Trains

Naples kanggo Roma Trains

 

Girls Train njupuk foto - Top 10 Tips gampang kanggo Train Riding Smart

TIP SEVEN: Talk to Locals and Other Travelers

tip 7 metu saka Top kita 10 Tips gampang kanggo Train Riding Smart, Apa cara sing luwih apik kanggo mangerteni kutha utawa negara saka dening ngomong kanggo sawetara menehi warga, utawa lelungan liyane sing uga wis kanggo panggonan sing arep? Padha bakal bisa kanggo pitutur marang kowe in lan rusak saka panggonan lan maringi pitutur sampeyan ing apa apa lan apa ora apa. Coba bejat es dening takon pitakonan, aturan soko manis utawa nuduhake saking kutha Panjenengan.

Milan kanggo Trains Levanto

Milan kanggo Trains La Spezia

Siena kanggo Trains La Spezia

Siena kanggo Trains Levanto

 

TIP EIGHT: Paket Snack a

Traveling karya luwe lan sampeyan bisa uga pengin Paket soko kanggo cemilan ing nalika iku ing Sepur. Sampeyan bisa Simpenan munggah ing panganan favorit ing supermarket lokal utawa Deli utawa ngunjungi anggur rong sadurunge mlumpat ing Sepur; paling stasiun sepur kudu paling sethithik siji iki. ing pangan ana ing sepur asring empuk lan luwih larang kajaba sing mbayar kanggo lenggahan-kelas kapisan.

Zurich kanggo Trains Innsbruck

Salzburg kanggo Trains Innsbruck

Wina kanggo Trains Innsbruck

Cologne to Trains Innsbruck

 

TIP NINE: Ngerti Where To Get Off

Ngerti kang stasiun iku salah siji saka Tips Gampang penting kanggo lelungan Train. Nalika teka ing kutha sing bisa mungkasi ing sawetara stasiun suburban karo pratandha nuduhake jeneng panggonan lan jeneng saka tetanggan, nanging ora mlumpat mati nganti tekan stasiun tengah. Sampeyan bisa tansah takon fellow penumpang utawa mriksa nyata kanggo bantuan luwih.

Hamburg Kopenhagen Trains

Hanover kanggo Copenhagen Trains

Berlin to Langkawi Trains

 

TIP TEN: Tansah Eling Local Train toto coro

Njupuk cathetan penumpang carane liyane ing mobil Sepur sing tumindak. Yen lagi sepi, dadi manawa kanggo tindakake miturut. Nonton metu kanggo pratandha sing bisa nunjukaké sing lungguh ing mobil sepi ditetepake ngendi wong teka kanggo turu utawa karya. Ora ketompo ngendi sing lungguh, nyoba ora kanggo dadi wong loudest ing sacedhake. Ati manawa ora ngaso kaki ing jog tengen saka sampeyan banget, kajaba sampeyan duwe sepatune mati.

Yen elinga Top iki 10 Tips gampang kanggo Train Riding Smart kita njamin a trip super lan pengalaman gedhe sakabèhé. Sampeyan bisa uga malah ketemu sawetara warga anyar lan nggawe sawetara kanca anyar! Apa bisa nalika nerangake travel training. Sawise sampeyan wis nguwasani iki, banjur nimbang Bernina Express lan liyane!

 

– Yen disenengi kirim kita ing Top 10 Tips gampang kanggo Train Riding Smart, aran gratis kanggo enggo bareng, kita tak tombol kanggo nuduhake mung ngisor post blog iki.

 

Siap njupuk Sepur kulo? Book jog lan ora mbayar biaya pesenan ing – www.saveatrain.com

 

Aja pengin nampilaké kirim blog kita ing situs, banjur klik kene: https://embed.ly/code?url=https://www.saveatrain.com/blog/top-10-easy-tips-for-train-riding-smart/ - (Gulung mudhun kanggo ndeleng Embed Code)