(Dimutakhirkeun Pamungkas Dina: 24/04/2020)

Iinditan ku karéta tiasa salah sahiji cara paling reureuh tur nikmat mun meunang sabudeureun. Nu peryogi kauninga kumaha sangkan pangalusna kaluar tina lalampahan anjeun tur jadi pinter. Keur ogé diatur sarta nyaho naon naon mana cara lila nuju nyieun lalampahan karéta anjeun hiji nyorot tina libur Anjeun atanapi petualangan. Candak katingal di Top ieu 10 Tips gampang pikeun Train Saté Smart. Jadi disiapkeun pikeun lalampahan anjeun salajengna.

 

puncak 10 Tips gampang pikeun Train Saté Smart – tip salah: Beuli tiket anjeun sateuacanna

puncak 1 tina Top 10 Tips gampang pikeun Train Saté Smart, Pastikeun rencana lalampahan anjeun sarta meuli tiket karéta Anjeun sateuacanna mun pastikeun anjeun meunang dina karéta rék. Pastikeun nanya ngeunaan widang naon waé specials atawa diskon nu bisa jadi aya ka anjeun. Anu teu bogoh ka nyimpen sababaraha tunai! Anjeun bakal tiasa simpen saeutik duit méakkeun on bagian séjén lalampahan anjeun.

Milan ka Naples Kareta

Florence mun Naples Kareta

Bari jeung Naples Kareta

Roma pikeun Naples Kareta

 

Karéta Station Woman - puncak 10 Tips gampang pikeun Train Saté Smart
Hiji awéwé di stasion kareta

tip dua: Stow bagasi anjeun

The Tips Mudah pangalusna pikeun Train éta Anjeun teu salawasna kudu pariksa Anjeun tas di na lamun maranehna tina hiji ukuran lumrah Anjeun ogé bisa milih pikeun nyimpen aranjeunna dina rak luhureun korsi atawa ngaganjel kana spasi triangular antara balik-to-deui korsi. Ku cara ieu Anjeun kudu tas Anjeun nutup ka anjeun sepanjang waktos.

Messina kana Kareta Palermo

Syracuse kana Kareta Palermo

Sisilia jeung Kareta Palermo

Catania kana Kareta Palermo

 

tip tilu: Janten Smart Jeung Tas anjeun

Simkuring teu nyebutkeun yen unggal karéta ngabogaan maling siap pounce dina kasempetan munggaran maranéhna meunang, tapi rada aya dina samping aman. Waspada lamun datang ka kantong anjeun. Nyimpen éta wawasan tinimbang di ahir mobil karéta. Upami Anjeun gaduh ransel a Anjeun ogé bisa klip Straps anjeun kana rak bagasi janten aman tambahan.

Milan ka Kareta bekasi

Lake Como kana Kareta bekasi

Genoa kana Kareta bekasi

Parma kana Kareta bekasi

 

 

tip opat: Manggihan Seat anjeun

Lamun dipake Tips Mudah kami saméméhna keur perjalanan Train sarta boga ditangtayungan korsi a anjeun sadaya dumasar. Anjeun tiasa buka lempeng ka tempat anjeun. Mun teu, anjeun wilujeng sumping ngaku sagala korsi unreserved. Mun aya nu teu loba ngeunaan sadia ieu, pariksa tag ngumpulkeun dipasang luhureun korsi atawa lawang kompartemen. Tag mintonkeun manteng tina lalampahan anu korsi ieu dipesen keur. Éta ogé némbongkeun lamun lalaki kaluar méméh boga malah meunang on anjeun bébas nyandak korsi nu.

Milan ka Venice Kareta

Padua mun Venice Kareta

Bologna mun Venice Kareta

Roma pikeun Venice Kareta

 

tip lima: Paké Train Time bijaksana

Candak kasempetan pikeun nganggo waktos spent dina lalampahan karéta meunang diri dikelompokeun. Anjeun tiasa rencanana pikeun tujuan anjeun salajengna. Paké waktu ieu maca buku panduan wisata Anjeun, pariksa arah ka tujuan Anjeun salajengna. Ngaliwat poto Anjeun, ngatur Anjeun rangsel, ganda-pariksa sambungan anjeun atanapi ngalengkepan sagala pancén lianna nu peryogi bari anjeun gaduh waktu nu. Mun lalampahan anjeun panjang ieu ogé kasempetan nice nyandak di sababaraha tempat wisata.

Bandara Lyon ka Bagus ku Karéta

Paris ka nice Kareta

Avignon ka nice Kareta

Marseille ka nice Kareta

 

 

tip genep: Paké The mandi Dina Train The

Pikeun nyimpen duanana waktu jeung duit coba sarta ngagunakeun Tips Mudah ieu Train tur nganggo mandi dina karéta nu sabalikna ngagunakeun leuwih di stasion. The karéta jamban téh biasana ayana di tungtung mobil sarta mindeng teuing cleaner batan jamban di stasion, kitu ogé keur bébas.

Milan ka Roma Kareta

Florence ka Roma Kareta

Venice ka Roma Kareta

Naples ka Roma Kareta

 

Girls karéta nyandak poto - puncak 10 Tips gampang pikeun Train Saté Smart

tip tujuh: Talk to Locals and Other Travelers

tip 7 kaluar tina Top urang 10 Tips gampang pikeun Train Saté Smart, Naon cara hadé pikeun ngalenyepan hiji kota atawa nagara ti ku diajak ngobrol sababaraha na locals, atanapi travelers séjén anu bisa geus ka tempat nu Anjeun bade? Aranjeunna bakal tiasa ngabejaan Anjeun dina in jeung beluk ti anjeun tujuan jeung mamatahan anjeun dina naon nu kudu na naon teu ngalakukeun. Coba megatkeun és ku nanyakeun sual a, maturan hal amis atawa némbongkeun ti kampung halaman Anjeun.

Milan ka Kareta Levanto

Milan ka Kareta La Spezia

Siena kana Kareta La Spezia

Siena kana Kareta Levanto

 

tip dalapan: Pek jajan

Iinditan téh karya lapar tur Anjeun meureun hoyong pak hal mun snack kana nalika anjeun dina karéta nu. Anjeun tiasa stock nepi kana pangan favorit anjeun dina hiji supermarket lokal atawa Deli atawa nganjang ka anggur gudang di jero taneuh sateuacan Anjeun ngaluncat on karéta nu; paling stasiun karéta mibanda sahanteuna hiji tina ieu. The dahareun ditawarkeun dina karéta nyaeta mindeng hambar tur leuwih mahal iwal anjeun Mayar pikeun korsi-kelas munggaran.

Zurich ka Kareta Innsbruck

Salzburg kana Kareta Innsbruck

Wina ka Kareta Innsbruck

Cologne kana Kareta Innsbruck

 

tip salapan: Nyaho Dimana turun

Terang nu stasiun mangrupa salah sahiji Tips Mudah penting pisan pikeun perjalanan Train. Lamun anjeun anjog di hiji kota anjeun bisa eureun di sababaraha stasion suburban kalawan tanda némbongkeun ngaran tujuan anjeun jeung nami lingkungan nu, tapi ulah ngaluncat kaluar dugi ka ngahontal stasiun central. Anjeun salawasna bisa menta sasama panumpang atawa pariksa buku panduan wisata anjeun pitulung salajengna.

Hamburg ka kopenhagen Kareta

Hanover jeung kopenhagen Kareta

Berlin ka kopenhagen Kareta

 

tip TEN: Salawasna Inget Lokal Train tata titi

Candak catetan tina panumpang kumaha sejenna dina mobil karéta Anjeun keur akting. Mun aranjeunna sepi, pastikeun nuturkeun jas. Lalajo kaluar pikeun tanda yén bisa nunjukkeun yén anjeun diuk dina mobil sepi ditunjuk mana urang datang ka bobo atawa pagawean. Perkara teu dimana anjeun linggih, coba teu jadi baé loudest di sakuriling. Jadi pasti teu beristirahat kaki anjeun dina korsi nu meuntas ti anjeun teuing, kecuali anjeun gaduh sapatu anjeun kaluar.

Lamun apal Top ieu 10 Tips gampang pikeun Train Saté Smart kami ngajamin maneh lalampahan super na hiji pangalaman hébat sakabéh. Anjeun malah bisa papanggih sababaraha locals anyar jeung nyieun sababaraha babaturan anyar! Nanaon geus mungkin lamun datang ka perjalanan latihan. Sanggeus anjeun mastered ieu, lajeng mertimbangkeun Bernina Express sarta beuki!

 

– Lamun resep pos kami on Top 10 Tips gampang pikeun Train Saté Smart, ngarasa Luncat ka ngabagikeunana, urang ngagaduhan tombol pikeun babagi ngan handap pos blog ieu.

 

Siap cokot numpak karéta? Buku korsi anjeun sarta ulah mayar sagala waragad booking di – www.saveatrain.com

 

Ulah rék Lebetkeun pos blog urang dina situs anjeun, lajeng klik di dieu: https://embed.ly/code?url=https://www.saveatrain.com/blog/top-10-easy-tips-for-train-riding-smart/ - (Gulung ka handap pikeun ningali Code Lebetkeun)