(Paling Keri Dianyari On: 06/12/2019)

Apa sampeyan wis nikah taun, utawa isih ing fase awal saka sesambetan, saben saperangan bisa entuk manfaat saka wektu kualitas ngginakaken bebarengan. Iku utamané becik kanggo gawe gaweyan kanggo Valentine Day. Traveling dening Sepur cara sampurna kanggo miwiti romantis lan bulan madu plesiran karo siji tresna. Nelpon quietly liwat deso utawa liwat gunung. Langkawi nengsemake kepungkur, kutha-kutha kuna utawa bebarengan gisik saka ès lake. Kene ndhuwur 5 paling romantis Sepur laku ing Eropah. Saben nawakake soko khusus kanggo Valentine Day.

 

London kanggo Venice is our First Romantic Train Journeys

Venice, Italy

 

iki lelampahan Sepur bakal nggawa sampeyan lan siji tresna liwat gembur deso. Sampeyan bakal muter liwat gunung nyengsemaken Swiss lan Austria. Sabanjure, sampeyan bakal nemu sesawangan paling ayu saka Verona sepur sadurunge pungkasanipun tekan pinggiring Venetian Grand Canal.

 

Paris kanggo Nice, France

Provence, France Romantic Train Journeys

 

Talking the train through France you’ll be exposed to the famous color and light of the country. Saka kothak Lavender kain kanggo Cote d'Azur biru Waters. Marvel ing cara kang suryo srengenge Golden Cirêbon mbaptis iku kabeh, sampeyan lagi ing kanggo nambani. Miwiti ing kutha paling romantis kabeh, Paris, lelampahan alur bakal pass coastlines cupang saka pesisir serem. Sampeyan uga bakal weruh desa picturesque lan kembang lan kothak Lavender Provence.

Lyon kanggo Nice Trains

Paris kanggo Nice Trains

Avignon to Nice Trains

Marseilles kanggo Nice Trains

 

Florence kanggo Roma, Italia

Rome, Italy

 

NGALAMI ewu taun budaya lan loro mutiara Italia apik, kabeh ing siji ngulandara romantis. Waca mahakarya lan delicacies Tuscan Florence. uga, ngunjungi Permata makutha saka Roma, Vatikan. Apa bisa dadi luwih apik?

You and your loved one can travel by train between two wonderful cities as the magnificent Italian countryside unfolds past your carriage window. Iki mesthi salah siji sing paling laku Sepur romantis ing Eropah.

Milan kanggo Roma Trains

Florence kanggo Roma Trains

Venice kanggo Roma Trains

Naples kanggo Roma Trains

 

Levanto kanggo La Spezia – ndhuwur 5 paling romantis Sepur laku ing Eropah

Cinque Terre, Italy Romantic Train Journeys

 

Iki bagean sethitik saka railway serves limang Italia Riviera villages of the Cinque Terre ing fashion serem. Sepur trip kurang saka jam saben cara, supaya njupuk Sepur siji cara. Banjur sampeyan bisa nglampahi dina hiking sange tilase desa-nyambungake bali menyang ngendi sampeyan miwiti. iki lelampahan Sepur punika saestu biasa karo sing saka Segara Ligurian, desa pastel, anggur Land uga kothak sregep.

Milan kanggo Trains Levanto

Milan kanggo Trains La Spezia

Siena kanggo Trains La Spezia

Siena kanggo Trains Levanto

 

Zurich kanggo Innsbruck

Innsbruck, Austria Romantic Train Journeys

 

Miwiti lelampahan Sepur romantis ing Zurich. Dolan maring Bahnhofstrasse, salah siji sing paling lurung-lurung shopping atraktif ing donya, lan tuku kenang-kenangan sing. Marvel ing karya ngremenaken saka Van Gogh lan Monet ing akeh-tresna Kunsthaus seni gallery. Ana iku dadi luwih kanggo pasangan apa ing Zurich sadurunge snuggling menyang apik Sepur kulo kanggo Innsbruck. Travel sadawane bank-bank Lake Zurich menyang apik banget sesawangan Alpine. Sampeyan uga bakal nembus Meadows gunung nggantheng lan wawasan apik. Apa bisa dadi luwih romantis?

Zurich kanggo Trains Innsbruck

Salzburg kanggo Trains Innsbruck

Wina kanggo Trains Innsbruck

Cologne to Trains Innsbruck

 

Mikir njupuk lelampahan Sepur romantis karo siji tresna? menyang Simpen A Train kanggo mriksa metu kabeh rego karcis kita eksklusif lan miwiti planning ngulandara sabanjuré!

 

Aja pengin nampilaké kirim blog kita dhateng situs, banjur klik kene: http://embed.ly/code?url=https://www.saveatrain.com/blog/top-5-romantic-train-journeys-europe/- (Gulung mudhun kanggo ndeleng Embed Code)