(Last Updated On: 15/09/2019)

Naha anjeun geus nikah pikeun taun, atanapi kénéh dina fase awal hubungan hiji, unggal sababaraha tiasa nyandak kauntungan tina waktos kualitas spent babarengan. Ieu hususna nice nyieun upaya keur Poé Valentine. Iinditan ku karéta nyaeta jalan sampurna dimimitian hiji romantis tur bulan madu getaway kalawan hiji anjeun dipikacinta. Ngagancangkeun quietly ngaliwatan padesaan atawa leuwih gunung. Plawangan menawan kaliwat, kota kuna atawa sapanjang shores of a glasial dano. Di dieu nu puncak 5 paling romantis karéta journeys di Éropa. Unggal nawarkeun hal husus keur Poé Valentine.

 

London ka Venice is our First Romantic Train Journeys

Venice, Italy

 

ieu lalampahan karéta bakal mawa anjeun jeung anjeun dipikacinta salah ngaliwatan subur padesaan. Satuluyna anjeun gé gulung kaliwat gunung impressive of Switzerland na Austria. Teras, Anjeun gé ngalaman tetempoan paling geulis of Verona ku rail sateuacan Anjeun tungtungna ngahontal tepi ka Venetian Grand Terusan.

 

Paris pikeun Alus, Perancis

Provence, France Romantic Train Journeys

 

Talking the train through France you’ll be exposed to the famous color and light of the country. Ti sawah lavender ungu ka Basisir d'Azur cai biru. Marvel di jalan nu éta cahya panonpoé emas magically immerses eta sadayana, anjeun di pikeun saréat. Dimimitian di kota paling romantis sadaya, Paris, lalampahan rail anjeun bakal maot coastlines cupang of pantai dramatis. Anjeun oge bakal ningali desa picturesque na sunflower jeung Widang lavender of Provence.

Lyon ka nice Kareta

Paris ka nice Kareta

Avignon ka nice Kareta

Marseille ka nice Kareta

 

Florence mun Roma, Itali

Rome, Italy

 

Ngalaman rébuan taun budaya sareng dua gems Italia iconic, sadayana dina hiji petualangan romantis. Ningali masterpieces na delicacies Semenanjung of Florence. oge, nganjang ka permata makuta Roma, Vatikan. Naon bisa jadi hadé?

You and your loved one can travel by train between two wonderful cities as the magnificent Italian countryside unfolds past your carriage window. Ieu pasti nyaéta salah sahiji anu pang journeys karéta romantis di Éropa.

Milan ka Roma Kareta

Florence ka Roma Kareta

Venice ka Roma Kareta

Naples ka Roma Kareta

 

Levanto mun La Spezia – puncak 5 paling romantis karéta journeys di Éropa

Cinque Terre, Italy Romantic Train Journeys

 

Ieu bagian saeutik tina kareta api ngagaduhan lima Italia desa Riviera tina Cinque Terre dina fashion dramatis. The karéta lalampahan nyaeta kirang ti sajam unggal jalan, kitu nyandak karéta hiji jalan. Teras Anjeun tiasa méakkeun dinten hiking endah trails désa-nyambungkeun deui dimana anjeun ngamimitian. ieu lalampahan karéta sabenerna spektakuler jeung pintonan Laut Ligurian, desa pastel, kebon anggur terraced kitu ogé sawah vibrant.

Milan ka Kareta Levanto

Milan ka Kareta La Spezia

Siena kana Kareta La Spezia

Siena kana Kareta Levanto

 

Zurich jeung Innsbruck

Innsbruck, Austria Romantic Train Journeys

 

Dimimitian lalampahan karéta romantis anjeun dina Zurich. mangga buka Bahnhofstrasse, salah sahiji anu pang jalan balanja pikaresepeun di dunya, jeung meuli memento a. Marvel dina karya noteworthy of Van Gogh na Monet di loba-dipikacinta Kunsthaus seni galeri. Aya pisan pikeun pasangan pikeun ngalakukeun di Zurich saméméh snuggling kana endah karéta numpak mun Innsbruck. Ngarambat sapanjang tepi Lake Zurich arah luar biasa tetempoan alpine. Anjeun oge bakal nembus jukut gunung anca sarta vistas éndah. Naon bisa jadi leuwih romantis?

Zurich ka Kareta Innsbruck

Salzburg kana Kareta Innsbruck

Wina ka Kareta Innsbruck

Cologne kana Kareta Innsbruck

 

Mikiran nyokot lalampahan karéta layeut jeung anjeun dipikacinta salah? buka Simpen A Train mariksa kaluar kabeh ongkosna ekslusif kami tur mimitian perencanaan petualangan Anjeun salajengna!

 

Ulah rék Lebetkeun pos blog urang onto situs anjeun, lajeng klik di dieu: http://embed.ly/code?url=https://www.saveatrain.com/blog/top-5-romantic-train-journeys-europe/- (Gulung ka handap pikeun ningali Code Lebetkeun)