(Paling Keri Dianyari On: 07/06/2020)

panggonan kang luwih apik kang kanggo seneng pizza saka negara sing nemokke iku, tengen? katresnan Italia, tresna, tresna éca cilik nguripake-meal! Ora pizza wonder ing Italia sing nguripake menyang wangun murni seni, lan pungkasanipun UNESCO-disetujoni!

Roaming watara Italia, sampeyan bakal nemokake pizzerias kabuka ing abad kaping-18, nanging uga sing gedhe-gedhe anyar, karo pendekatan sakabehe seger kanggo manggang. Ana atusan varieties saka opsi basa, toppings, ukuran, lan roso. Sejatine, sampeyan ora bisa skip gadhah pizza ing paling sapisan sak riko iki ayu Tengah negara… nggih? Good. Malah yen sampeyan ora penggemar pizza, koki Italia bakal njaluk sampeyan kanggo ngganti pikiran

dhaftar kita bakal menehi restoran ndhuwur-kedudukan Roma, Milan, Florence, Naples, lan Verona. Kene ndhuwur 8 pizza ing Italia.

CATETAN: Aja lali kanggo download kabeh apps travel super migunani sadurunge sampeyan miwiti lelampahan.

 

  1. Da Vittorio ing Trastevere, Roma: Pizza karo Twist Adventurous

Ing Pick iki pizza Ing Italia, sampeyan bisa njupuk bagéyan ing Sampling ing "Tre Colori Pizza." Telung úa pedhes beda gawe abang, putih lan pizza ijo, kaya Italia flag. Coba ora supaya mrico jalapeno, pedhes Sicilian sosis, lan tangy keju putih ngobong tutuk. Yen sampeyan rampung kabèh pizza in 10 menit utawa kurang menang hadiah. Saliyane aturan iki, sampeyan uga ora bisa ngombe luwih saka 16 ons banyu utawa bir. juara nemu meal free, a t-shirt lan foto sing dikirim ing tembok of fame. lan, apa mengkono yen ora nggawe? Sampeyan bisa tansah nyoba maneh, supaya elinga Panggonan iki nalika sampeyan lelungan menyang Roma.

Milan kanggo Roma Trains

Florence kanggo Roma Trains

Salerno kanggo Roma Trains

Naples kanggo Roma Trains

 

lunch is served

 

  1. Pizzeria Da Attilio, Naples: Bener Kind of Pizza

Ayo dadi miwiti crita kita bab pizza Italia karo sawetara kerja. akeh Italia nimbang Margherita mung jenis bener pizza. Namung sawetara úa seger lan krasan kudu gawe sajian apik, ketoke. Lan nalika nerangake Da Attilio kang Margherita, lagi tengen. keuangan krasan, sauce tomat seger, lenga zaitun, lan mozzarella seger kabeh sing perlu. Yen tutuk wis mbanyoni sing maca iki, Da Attilio punika Panggonan kanggo sampeyan. Aja manawa kanggo mriksa metu nalika Njelajah kutha Napoli.

Milan kanggo Naples Trains

Florence kanggo Naples Trains

Bari kanggo Naples Trains

Roma kanggo Naples Trains

 

https://www.youtube.com/watch?v=QyWLTQxuc

 

  1. roso, Verona: The Art of Making Doe

Sapore iku panggonan ngendi sampeyan bisa nemokake sawetara sing paling ombèr saka keuangan kualitas ing mung siji restaurant. Renato Bosco, mastermind Pick iki pizza Ing Italia Panggonan, dianggep salah siji saka Italia kang nggawe roti paling ahli. Awit sampeyan bisa nemokake kathah kang béda-béda saka pizza kene, iku bakal dadi gedhe kanggo takon kanggo menu degustation. Sampeyan uga dianjurake kanggo takon bab opsi basa beda sadurunge nggawe kaputusan Final. Vegans biasane tresna tawaran Sapore kang awit iku wis turah mbrawah saka pizza sing cocog préferènsi.

Milan kanggo Trains Verona

Roma kanggo Trains Verona

Florence kanggo Trains Verona

Venice kanggo Trains Verona

 

Veggie pizza in Verona

 

  1. pizzeria Brandi, Naples: Antarane Best pizza Italia Wiwit abad 18

Pizzeria Brandi kabaripun tanggung jawab kanggo coining tembung Pizza Margherita. Padha njupuk jeneng iki kanggo ngurmati ratuning saka jeneng padha. mesthi, pizza karo úa padha anane sadurunge, nanging moniker iki digawe iku apik ing pizza Semesta. Pizzeria Brandi awale 1870 nalika dilakokno miturut jeneng Pizzeria di Pietro. Ing tradisi lan crita konco Panggonan iki wis digawe iku misuwur antarane Italia lan turis. Sing kok akeh isih ngumpulake kene luwe kanggo irisan saka bungahaken ratu-jenenge.

Rimini kanggo Naples Trains

Siena kanggo Naples Trains

Venice kanggo Naples Trains

Pisa to Naples Trains

 

  1. The Gourmet Taverna, Milan: A Modern Gourmet Pizza

A dicokot larang kanggo panggonan pizza, nanging interior lan lokasi apa mbecikake Bill amba. pancet, pizza éca banget. pizzeria Iki kanggo sing gedhe-gedhe sing mikir ing njawi kothak. úa Extravagant bakal tantangan kanggo nyoba soko anyar lan Srengenge katon padhang, kaya pizza karo ara utawa karo laut. maneh, menu degustation iku pilihan gedhe kene, awit iku ora gampang kanggo mutusaké apa Pick. tambahan, kados paling pizza liyane ing Italia, siji iki pancene gampang kanggo Digest.

Rimini kanggo Trains Milan

Roma kanggo Trains Milan

Turin kanggo Trains Milan

Venice kanggo Trains Milan

 

friends eating together in italy

 

  1. il Trapizzino, Roma: Soko Little Beda

Il Trapizzino punika surprise nyata kanggo maksud apa pizza pacangan. Mbedakake kanggo pizza liyane ing Italia, pizza kene katon liyane kaya sandwiches segitiga. Sawetara nelpon diiseni pizza. Nang iki diiseni protelon sampeyan bisa nemokake úa kaya pitik steamed, eggplant lan gurita abang. keuangan banget cahya, sing ngijini sampeyan kanggo mangan loro utawa telung bagéyan. iki cilik, Panggonan mulyo ing donyaning Testaccio tansah dikempalken karo wong. Dadi sing luwih apik nggawe leladen ing paling sawetara jam ing advance.

Trieste Roma Trains

Siena kanggo Roma Trains

La Spezia kanggo Roma Trains

Pisa to Roma Trains

 

  1. pizza AM, Milan: A Place Where You Can Eat in the Cue Pizzas In Italy

Iki salah siji saka pizza paling misuwur ing Italia lan iku ing Milan. Mangkono, ora kaget yen sampeyan ndeleng baris saka wong nunggu njaba toko. Pertondho ingkang biasa ing Pizza AM. Wiwit padha ora arep nang endi wae liya, nduweni bakal kurban irisan-irisan pizza cilik nalika sampeyan lagi nunggu. Sampeyan bisa njaluk kaca putih Italia anggur banget. Padha duwe menu cilik, karo mung 3 jinis pizza. Hey, aja padha sumelang – iku kabeh apik, supaya ora aran kaya sing ilang metu ing kabeh.

Genoa to Trains Milan

Trieste Trains Milan

Perugia kanggo Trains Milan

Lecce kanggo Trains Milan

 

veggie pizza in milan

 

  1. Symbiosis Organic Pizza, Florence: A Sehat Njupuk ing pizza Ing Italia

Ing ngono sampeyan are looking for a lem free-pizza in Italy, Symbiosis ing Organic Florence iku jeneng sampeyan kudu ngelingi. Ana uga sawetara opsi vegan, nanging sakabèhé, saben pizza raos sange! Kabeh wis digawe saka bahan-bahan organik, nggawe pizza iki dicokot sehat saka liyane. keuangan banget nglukis, kang bisa uga sawise raos wong kang. nanging – saben wong bakal tresna Isi sugih kang tantangan sampeyan mangan kabeh pizza! Yen sampeyan ora bisa mangan iku kabeh, Paket apa kiwa lan disimpen kanggo sesuk. Iku isih rasa éca.

Salerno kanggo Florence Trains

Lecce kanggo Florence Trains

Bari kanggo Roma Trains

Genoa to Florence Trains

 

 

Supaya ana sing duwe. Punika pilihan kita saka pizza ndhuwur ing Italia. Dadi akeh restoran kanggo ngunjungi, lan akèh variasi beda kanggo rasa! Nanging, iki mung saran. Sampeyan mesthi bisa nemokake akeh panggonan liyane karo pizza sing sedhep ing saindenging Italia dhewe. Yen sampeyan perlu apa-apa panentu kang cara punika paling apik kanggo lelungan Italia, ngunjungi kita ing www.saveatrain.com. Kita bakal dadi luwih seneng kanggo! Paket Sepur Panjenengan lelungan wis trip esensial, menehi kita telpon, lan supaya ngulandara wiwiti!

 

Aja pengin nampilaké kirim blog kita dhateng situs, sampeyan bisa salah siji njupuk foto lan teks kita lan mung menehi kita kredit karo link(www.saveatrain.com) kanggo kirim blog iki, utawa klik kene: https://embed.ly/code?url=https://www.saveatrain.com/blog/top-8-pizzas-italy/ - (Gulung mudhun kanggo ndeleng Embed Code)