Waktos Maca: 6 menit(Dimutakhirkeun Pamungkas Dina: 07/06/2020)

tempat hadé nu ngarasakeun pizza ti nagara nu nimukeun eta, bener? cinta Italians, bogoh, cinta nikmat kieu snack-ngancik-hidangan! Taya pizzas heran di Italia anu robah jadi formulir murni seni, tur mangrupakeun tungtungna UNESCO-disatujuan!

Roaming sabudeureun Italia, anjeun nimu pizzerias dibuka dina abad ka-18 tapi oge leuwih anyar, kalawan pendekatan sagemblengna seger mun baking. Aya ratusan variétas tina pilihan basa, toppings, ukuran, jeung rasa. dasarna, anjeun teu bisa ngaliwatan ngabogaan pizza sahenteuna sakali dina mangsa datangna anjeun ka ieu geulis Tengah nagara… Oké? alus. Malah lamun henteu mangrupa kipas pizza, chefs Italia bakal meunang anjeun robah pikiran anjeun

Daptar urang bakal mere Anjeun réstoran luhur-kiyeu Roma, Milan, Florence, Naples, sarta Verona. Di dieu luhur 8 pizzas di Italia.

CATETAN: Ulah hilap ka ngundeur sakabeh aplikasi perjalanan nu super mangpaat sateuacan Anjeun lalampahan anjeun.

 

  1. Da Vittorio di Trastevere, Roma: Pizza kalawan pulas Dongeng

Di pick ieu Pizzas Dina Italia, anjeun bisa nyokot bagian dina sampling nu "Tre Colori Pizza." Tilu bahan lada béda ngadamel pikeun beureum, bodas sarta pizza héjo, kawas nu Italia bandera. Coba teu ngantep peppers jalapeno, lada Sicilian sosis, sarta tangy kéju bodas ngaduruk sungut anjeun. Lamun salse sakabeh pizza di 10 menit atawa kirang anjeun meunang nobel kira. Salian aturan ieu, Anjeun ogé teu bisa inuman leuwih ti 16 ons cai atawa bir. Tien Juara meunang tepung na gratis, a t-shirt na poto dipasang dina dinding Kinérja. jeung, naon kajadian lamun teu nyieun? Anjeun salawasna bisa cobaan deui, sangkan apal tempat ieu mun anjeun perjalanan ka Roma.

Milan ka Roma Kareta

Florence ka Roma Kareta

Salerno ka Roma Kareta

Naples ka Roma Kareta

 

lunch is served

 

  1. Pizzeria Da Attilio, Naples: The True jenis Pizza

Hayu urang mimitian cariosan ngeunaan pizzas di Italia jeung sababaraha dasar. loba Italians nimbangkeun Margherita hijina Jenis leres tina pizza. Ngan sababaraha bahan seger jeung homemade kedah ngadamel pikeun piring éndah, katingalina. Sarta lamun datang ka Da Attilio urang Margherita, aranjeunna katuhu. adonan homemade, saos tomat seger, minyak zaitun, sarta mozzarella tawar téh sadayana nu peryogi. Lamun sungut anjeun watering sakumaha anjeun maca ieu, Da Attilio teh tempat pikeun anjeun. Pastikeun pikeun pariksa deui kaluar bari Ngalanglang Kota Naples.

Milan ka Naples Kareta

Florence mun Naples Kareta

Bari jeung Naples Kareta

Roma pikeun Naples Kareta

 

HTTPS://www.youtube.com/watch?v=QyWLTQxuc

 

  1. rasa, Verona: The Art of Nyieun Doe

Sapore mangrupakeun tempat dimana anjeun tiasa manggihan rentang broadest adonan kualitas luhur di ngan hiji réstoran. Renato Bosco, dalang ti pick ieu Pizzas Dina Italia tempat, dianggap salah sahiji Italia urang pembuatan roti pangalusna ahli. Kusabab anjeun tiasa manggihan nyatu gaya béda tina pizzas dieu, eta bakal hébat nanya pikeun menu degustation. Hal ieu ogé disarankeun pikeun inquire ngeunaan pilihan base béda saméméh anjeun nyieun kaputusan final. Vegans biasana cinta tawaran Sapore urang saprak eta boga kelimpahan pizzas nu cocog préferénsina.

Milan ka Kareta Verona

Roma pikeun Kareta Verona

Florence kana Kareta Verona

Venice kana Kareta Verona

 

Veggie pizza in Verona

 

  1. Pizzeria Brandi, Naples: Diantara Best Pizzas di Italia Saprak Abad ka-18

Pizzeria Brandi nyaeta dikabarkan jawab coining istilah Pizza Margherita. Éta nyandak ngaran ieu ngahargaan ratu nu ngaranna sarua. Tangtosna, nu pizza jeung bahan anu sarua aya saméméh, tapi moniker ieu dijieun iconic di pizza semesta. Pizzeria Brandi balik deui ka 1870 nalika eta dijalankeun dina nami Pizzeria di Pietro. Tradisi jeung carita tukangeun tempat ieu geus dijieun populer di kalangan Italians na wisatawan. Éta pisan sababna naha panongton masih ngumpulkeun dieu lapar pikeun nyiksikan tina hiji delight ratu-ngaranna.

Rimini mun Naples Kareta

Siena mun Naples Kareta

Venice mun Naples Kareta

Pisa pikeun Naples Kareta

 

  1. La Taverna gourmet, Milan: A modern gourmet Pizza

A bit mahal pikeun tempat pizza, tapi interior sarta lokasi do menerkeun a bil badag. Mangkaning, pizza teh nyaeta nikmat teuing. pizzeria Ieu keur leuwih anu pikir luar kotak. bahan boros bakal tangtangan anjeun coba hal anyar jeung rongkah, kawas pizza sareng figs atawa kalayan seafood. deui, ménu degustation mangrupakeun pilihan hébat dieu, saprak teu gampang mutuskeun naon nyokot. Sajaba, kawas paling pizzas lianna di Italia, salah ieu téh bener gampang dicerna.

Rimini kana Kareta Milan

Roma pikeun Kareta Milan

Bekasi kana Kareta Milan

Venice kana Kareta Milan

 

friends eating together in italy

 

  1. Il Trapizzino, Roma: Hal Little Béda

Il Trapizzino nyaeta kejutan nyata pikeun sagala pizza lover. Kontras jeung pizzas lianna di Italia, pizzas dieu kasampak leuwih kawas sandwiches triangular. Sababaraha nelepon aranjeunna boneka pizzas. Jero ieu boneka triangles anjeun tiasa manggihan bahan kawas hayam steamed, térong sarta gurita beureum. adonan pisan lampu, nu ngidinan Anjeun pikeun ngahakan dua atawa tilu lembar. ieu leutik, tempat cozy di lingkungan tina Testaccio sok dipak kalawan jalma. Sahingga leuwih hadé nyieun ngumpulkeun anu sahenteuna sababaraha jam sateuacanna.

Trieste jeung Roma Kareta

Siena ka Roma Kareta

La Spezia ka Roma Kareta

Pisa pikeun Roma Kareta

 

  1. pizza AM, Milan: A Place Where You Can Eat in the Cue Pizzas In Italy

Ieu salah sahiji Pizzas pangalusna-dipikawanoh Dina Italia sarta eta aya dina Milan. kituna, ulah heran lamun ningali hiji garis urang ngantosan di luar toko. Cues mangrupakeun hiji hal nu biasa di Pizza AM. Kusabab aranjeunna teu rék balik tempat sejenna, Pamilik baris nawarkeun Anjeun keureut pizza leutik bari nu nuju ngantosan. Anjeun tiasa meunang sagelas bodas Italia inuman anggur oge. Aranjeunna boga menu leutik, kalayan ukur 3 rupa pizza. Hei, anjeun salempang – aranjeunna sadayana éndah, jadi maneh moal ngarasa kawas anjeun leungit kaluar pisan.

Genoa kana Kareta Milan

Trieste jeung Kareta Milan

Perugia kana Kareta Milan

Lecce kana Kareta Milan

 

veggie pizza in milan

 

  1. Simbiosis organik Pizza, Florence: A Sehat Candak on Pizzas Dina Italia

Bisi nu Anjeun keur pilari a gluten bébas-Pizzas di Italia, Simbiosis di organik Florence nyaeta nami Anjeun kudu inget. Aya ogé sababaraha pilihan vegan, tapi sakabéh, unggal pizza raos endah! Sagalana dijieun tina bahan organik, nyieun pizza ieu saeutik healthier ti batur. adonan pisan kandel, nu bisa jadi sanggeus rasa dulur urang. tapi – dulur moal bogoh keusikan euyeub nu tantangan maneh dahar hiji sakabéh pizza! Lamun anjeun teu bisa dahar eta sadayana, pak naon ditinggalkeun na simpen eta for jeung isukan. Ieu masih bakal secukupnya nikmat.

Salerno mun madang Kareta

Lecce mun madang Kareta

Bari ka Roma Kareta

Genoa mun madang Kareta

 

 

Ku kituna aya nu gaduh eta. Ieu pilihan urang teh pizzas luhur di Itali. Ku kituna loba réstoran nganjang, na jadi loba variasi béda secukupnya! Sanajan, ieu nya ukur saran. Anjeun pasti bisa manggihan loba langkung tempat kalayan pizza goréng di sabudeureun Itali maneh sorangan. Lamun perlu sagala pitulung mutuskeun nu cara teh pangalusna keur iinditan mun Italia, didatangan kami di www.saveatrain.com. Urang bakal leuwih ti senang pikeun mantuan! Pek karéta Anjeun ngarambat pre-lalampahan kabutuhan poko, masihan urang keur nelepon, sarta ngantep petualangan di ngawitan!

 

Ulah rék Lebetkeun pos blog urang onto situs anjeun, anjeun bisa boh motrét téks urang na ngan masihan kami kiridit kalayan link(www.saveatrain.com) mun pos blog ieu, atawa anjeun klik di dieu: https://embed.ly/code?url=https://www.saveatrain.com/blog/top-8-pizzas-italy/ - (Gulung ka handap pikeun ningali Code Lebetkeun)