Waktos Maca: 4 menit
(Dimutakhirkeun Pamungkas Dina: 05/03/2021)

Iinditan mana sok endah tur urang ngalakukeun eta pikeun manggihan dayeuh geulis, sajarah nagara atanapi budaya pisan béda ti ours. Sanajan, anjeun teu kudu balik jauh ti imah ka manggihan tempat geulis. Aya hiji karéta Éropa sababaraha tur ku pesona unik nu undoubtedly pantas tempat dina daptar kahayang traveler urang urang. ti jieun kaduyung kota Éropa pikeun gede jeung sajarah euyeub tur pangaruh budaya, nyandak waktos pikeun manggihan nu dayeuh nganjang.

 

Di dieu aya sababaraha karéta Éropa tur anjeun teu kudu sono:

San Sebastian

Urang balik ka darat warmer saeutik, husus, ka wilayah geulis ti Basque Nagara. Di dieu urang manggihan naon ibukota Éropa kadua budaya éta di 2016: San Sebastian. kota ieu geulis ayana di basisir kalér salawasna tops tangga lagu dunya keur na tawaran gastronomic jeung anak lincah nightlife. Di sisi anu sanésna, surfing, pihak na atmosfir santai téh hal nu bakal tumiba asih. Geus ilahar manggihan kajadian ngeunaan seni, musik, sarta tari dina sakabéh juru kota. kituna, it is one of the greatest in Spanyol sarta bagian tina Éropa karéta tur urang nganjang sarta méakkeun poé Ngajalajah tempat na pangalusna sarta rengse sore ku dinner nikmat na cocktails ku laut.

Anjeun tiasa meunang kalawan Éropa Train Tours ka san Sebastian

Leipzig

Dina manah Jérman, ngeunaan sajam ti Berlin, aya kota sejen nu teu kudu sono. Leipzig ieu beuki munculna salaku alternatif paling modern jeung giat anu mana MODAL. Sugan éta kusabab na sajarah illustrious, numbu ka ngaran kawas Bach sarta Wagner; atawa, meureun, pikeun spasi héjo badag na, henteu acan ngawasa ku leungeun spekulatif. Ogé bisa jadi pikeun jiwa sepi na, mana seni tur musik anu rongkah. Sajauh endah manan Éropa karéta tur buka, salah ieu téh pasti patut eta.

Bremen kana Kareta Leipzig

Berlin kana Kareta Leipzig

Hanover jeung Kareta Leipzig

Hamburg kana Kareta Leipzig

 

Jawa barat Rhine Railway Éropa Train Tours, Jérman

For everyone anu mikanyaah subur, knockout kageulisan, istana, sarta Panonpoé Tilelep bathed kebon anggur, manteng endah ieu sapanjang Walungan Rhine mangrupa tempat pikeun anjeun kudu indit. The karéta numpak antara kota Jerman Cologne na Mainz hiji anjeun gé apal salamina tur kantos. Na landscapes gambar-sampurna bakal ninggalkeun maneh hoshosan! romantics leres anu percanten ka tuntung senang jeung mantra fairytale bakal adore nu istana menawan peeking ngaliwatan kebon anggur héjo. The kareta West Rhine geus dipikawanoh di sakuliah dunya salaku bagian ti "Romantic Rhine" lalampahan, jadi lamun saena batur anjeun bogoh mawa sapanjang, bet kitu. Anjeun bakal boga hiji waktos unforgettable, sami sareng seueur anu sanés anu parantos ngadamel jalur karéta api West West mangrupikeun bagian tina wisata karéta Éropana.

Cologne kana Kareta Mainz

Frankfurt kana Kareta Mainz

Berlin kana Kareta Mainz

Brussel kana Kareta Mainz

 

Lyon, The French European Train Tours

Lyon anu éndah mangrupikeun kota panggedéna katilu di Perancis sarta leres puseur dinamis nagara. Ieu pasti aya langkung liveable jeung tujuan santai ti ibukota, maturan hiburan di unggal pojok. Lyon boga eta sadayana: museum, réstoran, boutiques, jeung toko aslina, ogé salaku angka nu gede ngarupakeun bar jeung klub. Eta oge universitas vibrant kota, ogé patut datangna on Éropa karéta tur Anjeun. wangunan geulis nyanghareup Walungan Rhône, gede taman, sarta hiji lingkungan boasting rupa pangaruh budaya Perancis - naon teu cinta?

Brussel kana Kareta Lyon

Paris keur Kareta Lyon

Marseilles ka Lyon Highspeed Train

Amsterdam ka Lyon Highspeed Train

 

[HTTPS://www.youtube.comwatch?= Nu mozmhlEKk0E

 

Toscana

Taya karéta Éropa tur anu lengkep tanpa tunggang ngaliwatan landscapes picturesque Toscana. Wewengkon ieu di Italia nawaran sentral wisata breathtaking jeung nyadiakeun rada sababaraha titik minat nu pancen kedah didatangan. Ti seni Renaissance paling iconic of Michelangelo na Botticelli mun karya finest ibu Alam urang di Apennines, Toscana téh megah. A wisata karéta well-rencanana bisa nyandak nu sapanjang basisir Tyrrhenian Laut, atawa ngantep nu katingali kebon anggur famed tina Chianti.

Milan ka Kareta Chianti Castellina

Florence kana Kareta Chianti Castellina

Naples kana Kareta Chianti Castellina

Roma pikeun Kareta Chianti Castellina

 

Simpen A Train mantuan Anjeun buku karéta ka tujuan anjeun dina 3 menit, di ongkos cheapest tur lega tina waragad booking obnoxious!

 

Ulah rék Lebetkeun pos blog urang dina situs anjeun, lajeng klik di dieu: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftop-european-train-tours%2F%3Flang%3Dsu - (Gulung ka handap pikeun ningali Code Lebetkeun)