(Paling Keri Dianyari On: 03/01/2020)

Langkawi kombinasi gaib kuna lan modern gegandhengan karo lokal lan global, gamblang lan kemewahan. It’s safe to say that with all these eclectic options, boten wonten kasempatan ngene bosen. Makane iku angel kanggo kita mung ing jeneng Top 5 iku apa ing riko cendhak kanggo Luxembourg. nanging, kita bakal menehi iku Go!

 

1. History, Art & Budaya

kutha iki apik banget nawakake gabungan nyenengake saka Sajarah, budaya, seni lan alam mujur nengen. Kanthi akeh saka European Union kantor lan departemen tuan rumah in Langkawi, ana perspektif multikultural nyata kanggo kutha iki.

Kanthi akeh pameran lan musium, kedaton lan bètèng-bètèng, Luxembourg nggabungke lan macem-macem luar biasa panggonan budaya menarik. Ing budaya lan seni saka Luxembourg sing bayangan bener saka sawijining populasi, warna lan multikultural. Luxembourg uga bangga saka sawijining aktivitas donya unik budaya werna-werna saka gambar lan tradhisi kanggo nuduhake lan pameran. Supaya iku luwih gampang kanggo sampeyan nemokake seni lan budaya ing Luxembourg, Luxembourg for Tourism digawe Luxembourg Card: free akses kanggo luwih saka 60 panggonan budaya ing Luksemburg lan Greater Region.

Minangka bagéan saka Top 5 iku apa ing riko cendhak kanggo Luxembourg, temtunipun kudu ngunjungi LCity Museum etzebuerg. museum manggon ing papat bangunan sajarah. Pameran permanen "Ing Luxembourg Story" nggambaraké sajarah luwih saka ewu taun saka ibukutha Kadipaten Grand. Sabanjure kanggo akeh obyek asli, pameran presents pangembangan kutha nggunakake seri model kutha. Pameran sementara sing dianakaké ajeg ing tingkat loro liyane museum. Bakal manawa kanggo mriksa metu apa lagi nalika visit!

Antwerp kanggo Trains Luxembourg

Brussels kanggo Trains Luxembourg

Metz kanggo Trains Luxembourg

Paris kanggo Trains Luxembourg

 

2. Bock Casemates – Casemates du Bock

visit the wall when you do a short visit to Luxembourg

Casemates du Bock cukup gampang diakses ngisor mantan kraton, Montee de Clausen. The Bock Casemates punika 17 kilometer trowongan dawa, pisanan ngukir ing parang dening Spanyol antarane 1737 lan 1746. The casemates dikenal kanggo sajarah wigati ing Luxembourg, kang papan perlindungan kanggo luwih saka 35,000 warga lan ewu prajurit sak Perang Donya I lan Perang Donya II. Dumadi saka peranganing atmosfer lan stairways rock nyengsemaken, trowongan sajarah saka Casemates punika Situs Warisan Donya UNESCO. Daya sing cellphones lan Paket tas sing. Iki kudu-ndeleng ing Top Panjenengan 5 iku apa ing riko cendhak kanggo Luxembourg!

Cologne to Trains Luxembourg

Frankfurt kanggo Trains Luxembourg

Amsterdam kanggo Trains Luxembourg

Rotterdam kanggo Trains Luxembourg

 

3. Warisan agama ing Luxembourg

Quirinus chapel is a must on a short visit to Luxembourg

Sing interested ing paninggalan agama kudu ngunjungi kapel Quirinus. A ziarah kapel gothic di bangun ing 1355 lan sebagéyan tatahan ing parang. Ing sawijining, ana mulanipun kuil asih which the Romans later worshiped as an early Christian sanctuary. A sumber rock piroklastik kene. Wong ascribed daya ngruwat ono gunane kanggo banyu ing cilik saka ailments mripat.

Wiwit abad kaping-11, Situs wis kasucèkaké Saint Quirin lan saka awal 13, Layanan padha dianakaké ing rong guwa saka kapel.

Kaji kapel Gothic iki di bangun ing 1355, nalika gendheng lan lonceng-menara cilik padha ditambahake bubar, ing pungkasan abad ka-19.

Gereja St Michael kang dadi gereja paling tuwa ing Luxembourg kutha lan dirusak lan direkonstruksi kaping pirang-pirang abad kepungkur. Saint Michel’s Church is one of the oldest religious buildings in Luxembourg. Bangunan kang Sajarah awale 1987 nalika Count saka Luxembourg di bangun sawijining kapel alit ing latar kraton kang. Gereja saiki nggabungke teras Romawi karo unsur struktural Gotik lan paesan interior Baroque. Kabar lengkung-lengkung nuding ing Nave ing. Gedhe windows kaca patri. A sawetara patung agama. And the huge Assumption of the Virgin painting mounted upon the Baroque altar.

 

 

4. Palais Grand-Ducal ing riko cendhak kanggo Luxembourg

yen arsitektur punika bab, banjur Palais Grand-Ducal perlu kanggo dadi bagéan saka Top 5 iku apa ing riko cendhak kanggo Luxembourg. Minangka panggonan asli Grand Duke lan kulawarga kraton, Ducal Palace Grand in Langkawi Piece biasa arsitektur, dibangun ing abad 16 sak Flemish Renaissance. desain interior istana kang katon dadi kombinasi kepileh saka macem-macem gaya. A interplay alus antarane romantis lan gaya abad tengah-gothic, lan designs cahya industri dening German industri Desainer – Ingo Maurer.

 

5. Ing Chocolate House in Langkawi

Chocolate house in Luxembourg

Ing Chocolate House in Luxembourg dikenal kanggo coklat sawijining mesthi. Nanging liyane nyokot manis lan macem-macem roti, sampeyan uga bisa seneng pai gurih lan roti lapis. Nalika Teras kebak, you can always sit inside on the ground floor or upstairs.

Ing Chocolate House dumunung ing ngarep saka Grand Ducal Palace. Dadi njupuk kursi lan seneng Hotchocspoon a. Kita manawa sampeyan bakal nggawe Chocolate House ajang favorit. lan ora iso lali, pengalaman superlative, ing kabeh counts.

*Tambahan Tip:

Kanggo jumlah ekstra fun, ora kantun Summer ing Festival City. Butuh Panggonan saka mburi Juni nganti awal September. Sak iki wektu sampeyan bisa seneng konser free, pasar, pameran lan olahraga acara ing saindhenging kutha.

 

Catch a train to Luxembourg using SaveATrain! Ing cepet lan paling gampang Panggonan kanggo Book petualangan sak Eropa.

 

 

Aja pengin nampilaké kirim blog kita dhateng situs, sampeyan bisa salah siji njupuk foto lan teks kita lan mung menehi kita kredit karo link kanggo kirim blog iki, utawa klik kene: https://embed.ly/code?url=https://www.saveatrain.com/blog/top-things-short-visit-luxembourg/- (Gulung mudhun sethitik kanggo ndeleng Embed Code)