(Last Updated On: 18/10/2019)

Luksemburg Kota mangrupa gabungan gaib tina kuno jeung modérn gandeng ku lokal jeung global, kesederhanaan jeung kamewahan. Ieu aman disebutkeun yen kalawan sagala pilihan eclectic ieu, aya euweuh kasempetan nu kukituna bosen. Éta naha ieu hésé pikeun kami pikeun mung ngaran puncak 5 hal pikeun ngalakukeun dina datangna pondok mun Luksemburg. tapi, kami gé masihan eta lebet a!

 

1. Sajarah, seni & kabudayaan

kota denok Ieu nawiskeun hiji adun intriguing tina sajarah, kabudayaan, seni tur alam landscapes. Kalawan loba ti kantor Uni Éropa jeung departemén hosted di Luxemburg Kota, aya hiji sudut pandang multikultural nyata kota ieu.

Kalawan sababaraha paméran sarta museum, istana sarta benteng, Luksemburg ngagabungkeun hiji rupa luar biasa tina tempat budaya metot. Budaya jeung seni tina Luksemburg mangrupa cerminan leres populasi na, rupa-rupa sarta multikultural. Luksemburg meureun bangga kagiatan na di sakuliah dunya unik budaya varying ti seni jeung tradisi keur nempokeun sarta festival. Dina raraga nyieun gampang pikeun anjeun pikeun manggihan seni budaya di Luxembourg, Luksemburg pikeun Pariwisata nyiptakeun Luksemburg Card: aksés bébas leuwih ti 60 tempat budaya di Luxemburg jeung Greater Region.

Salaku bagian tina Top 5 hal pikeun ngalakukeun dina datangna pondok mun Luksemburg, Anjeun pasti kudu didatangan teh LKota Museum etzebuerg. musium ieu housed dina opat wangunan bersejarah. Pameran permanén "The Luksemburg Story" illustrates sajarah leuwih ti sarébu-taun ibukota Grand Kadipaten. Gigireun loba objék aslina, pameran presents ngembangkeun kota ngagunakeun runtuyan model urban. paméran samentara anu rutin diayakeun dina dua tingkat séjén musium. Jadi pastikeun yén anjeun marios kaluar naon aranjeunna nalika anjeun didatangan!

Antwerp kana Kareta Luksemburg

Brussel kana Kareta Luksemburg

MetZ kana Kareta Luksemburg

Paris keur Kareta Luksemburg

 

2. Bock Casemates - Casemates du Bock

visit the wall when you do a short visit to Luxembourg

Casemates du Bock nu rada gampang diakses handapeun urut benteng, Montee de Clausen. The Bock Casemates mangrupakeun 17 kilometer torowongan panjang, mimitina ukiran kaluar tina batu éta ku Spanyol antawis 1737 jeung 1746. The casemates anu dipikawanoh pikeun pentingna sajarah taun Luksemburg, keur panyumputan pikeun leuwih ti 35,000 locals sarta rébuan prajurit salila WWI na WWII. Diwangun ku passages atmosfir sarta stairways batu impressive, éta torowongan bersejarah ngeunaan Casemates mangrupakeun Situs Warisan Dunya UNESCO. Ngecas pamadegan cellphones na pak kantong anu. Ieu kudu-tingali on Top Anjeun 5 hal pikeun ngalakukeun dina datangna pondok mun Luksemburg!

Cologne kana Kareta Luksemburg

Frankfurt kana Kareta Luksemburg

Amsterdam kana Kareta Luksemburg

Rotterdam ka Kareta Luksemburg

 

3. Warisan agama di Luxembourg

Quirinus chapel is a must on a short visit to Luxembourg

Maranéhanana resep warisan kaagamaan kudu didatangan teh chapel Quirinus. A jarah chapel Gothic erected di 1355 sarta sabagean hewn dina batu nu. Dina situs na, aya mimitina mangrupa kuil kafir nu bangsa Romawi engké disembah salaku hiji sanctuary Christian mimiti. Hiji sumber batu surges dieu. Jalma ascribed hiji kakuatan curing mangpaat pikeun cai na bisi di ailments panon.

Saprak abad 11, situs nu geus consecrated ka Saint Quirin sarta ti mimiti 13th nu, jasa anu diayakeun di dua guha of chapel nu.

Haji chapel Gothic ieu erected di 1355, bari hateup jeung bel-munara leutik anu ditambahkeun afterward, di ahir abad ka-19.

Garéja St Michael urang teh garéja pangkolotna di Luxembourg kota jeung ancur sarta rekonstruksi sababaraha kali leuwih abad kaliwat. Garéja Saint Michel urang téh salah sahiji wangunan kaagamaan pangkolotna di Luxembourg. Wangunan urang sajarah balik deui ka 1987 nalika Nyumput di Nu Luksemburg erected a chapel leutik dina grounds puri na. Gereja hadir ngagabungkeun adul Romanesque mibanda elemen struktural Gothic jeung hiasan interior Baroque. Perhatikeun arches nunjuk dina nave nu. Badag jandéla kaca patri. Sajumlah patung agama. And the huge Assumption of the Virgin painting mounted upon the Baroque altar.

 

 

4. Palais Grand-Ducal dina datangna pondok mun Luksemburg

upami gawena undagi mangrupa hal anjeun, lajeng Palais Grand-Ducal perlu janten bagian tina Top 5 hal pikeun ngalakukeun dina datangna pondok mun Luksemburg. Salaku tinggal aslina ti Grand Adipati jeung kulawarga karajaan, Ducal Istana Grand di Luxemburg Kota nyaeta salembar spektakuler arsitektur, diwangun dina abad ka-16 salila Flemish Renaissance. Desain interior karaton urang nembongan jadi hiji kombinasi exquisite tina rupa-rupa gaya. A interplay hipu antara layeut jeung gaya abad pertengahan-Gothic, sarta desain lampu industri ku Jerman desainer industri – Ingo Maurer.

 

5. The Coklat House di Luxemburg Kota

Chocolate house in Luxembourg

The Coklat House dipikanyaho pikeun coklat na tangtu. Tapi di sagigireun bites amis sarta rupa-rupa muih, Anjeun ogé bisa ngarasakeun pies gurih maranéhanana sarta salads. Lamun teras pinuh, you can always sit inside on the ground floor or upstairs.

The Coklat House ieu situated di hareup Grand Ducal karaton. Jadi butuh korsi anjeun sarta ngarasakeun Hotchocspoon a. Kami yakin anjeun bakal nyieun Coklat House tempat favorit anjeun. hiji unforgettable, pangalaman superlative, on sagala diitung.

*tambahan Tip:

Pikeun jumlah tambahan tina senang, teu luput usum panas dina Festival Kota. Ieu lumangsung ti tungtung Juni nepi ka awal September. Mangsa ieu Anjeun bisa ngarasakeun bebas konser, pasar, paméran jeung acara olahraga di sakuliah kota teh.

 

Catch a train to Luxembourg using SaveATrain! The quickest na panggampangna tempat buku petualangan anjeun sabudeureun Éropa.

 

 

Ulah rék Lebetkeun pos blog urang onto situs anjeun, anjeun bisa boh motrét téks urang na ngan masihan kami kiridit kalawan tumbu ka pos blog ieu, atawa anjeun klik di dieu: https://embed.ly/code?url=https://www.saveatrain.com/blog/top-things-short-visit-luxembourg/- (Ngagulung ka handap saeutik ningali Code Lebetkeun)