(Last Updated On: 02/11/2019)

Iinditan sabudeureun Éropa ku rail mangrupakeun tradisi longstanding anu teu bade tandang puguh a – Ieu téh mangrupa panggancangna, paling eco-friendly jeung pang éfisiénna cara pindah ti tempat pikeun nempatkeun. Sanajan Sistim tikét kareta kami nyokot nyeri nu kaluar tina pangatur karéta ngumbara, loba tata jeung préparasi nu sesa. Pikeun mantuan rencana éta lalampahan sampurna sabudeureun Éropa, didieu aya tips luhur urang pikeun ngarambat Éropa ku karéta di 2019.

 

Plan your route when you Ngarambat Éropa ku Train

Ka Éropa ngarambat ku karéta di 2019 hal anu penting pikeun mertimbangkeun perencanaan kaluar jalur anjeun sarta sabaraha kali anjeun moal méakkeun dina unggal tujuan. upami Amsterdam, Berlin, London, Milan, Paris, jeung Venice aya dina daptar must-See mutlak Anjeun, angka kaluar jalur paling wijaksana sangkan ieu lumangsung. Jieun daptar tempat rék ningali na jalan nu kasarna bisa peta kaluar lalampahan anjeun. Mutuskeun dina kaping anjeun sarta sabaraha dinten anjeun bakal méakkeun di unggal tempat pikeun ngarengsekeun Anjeun rancana perjalanan jalur.

Milan ka Kareta Lake Como

Bekasi kana Kareta Lake Como

Padua kana Kareta Lake Como

Venice kana Kareta Lake Como

 

Ulah coba mun pak rancana perjalanan Anjeun sareng loba teuing maksud

One of the worst things you can do when you Travel Europe by Train is to try and fit in too much. Aya kacenderungan alam coba mun jeung jam saloba kota jeung nagara-gancang kana lalampahan anjeun, kumaha oge, euweuh titik dina ngalakukeun perjalanan lamun teu bade ngalaman unggal tujuan leres! paking teuing loba maksud kana rancana perjalanan Anjeun tiasa ongkosna mahal tur bisa ngaktipkeun libur anjeun kana Blur di hotél dipariksa-in jeung pariksa-beluk.

Ieu leuwih penting nyandak waktos Anjeun terasrasakeun unggal eureun ka fullest ti coba mun jeung cocog teuing di. Anjeun bakal simpen dina kandaraan na mangtaun langkung waktu ngajajah maksud Anjeun.

Brussel kana Kareta Bruges

Antwerp kana Kareta Bruges

Halle dua Kareta Bruges

Ghent kana Kareta Bruges

 

Pariksa mata uang éta

Nalika perencanaan jalur anjeun ka Lalampahan Éropa ku Train, pastikeun pikeun pariksa currencies nagara rencana pikeun didatangan. Henteu unggal nagara dina Eropa ngagunakeun Euro. Malah sababaraha anggota Uni Éropa, kayaning Bulgaria na Kroasia, masih ngagunakeun mata uang sorangan nu husus pikeun nagara maranéhanana. Pariksa daptar ieu Euro jeung nagara non-Euro.

Frankfurt kana Kareta Iraha

Munich ka Kareta Iraha

Berlin kana Kareta Iraha

Wina ka Kareta Iraha

 

akomodasi buku sateuacanna

Padahal kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun buku hotél sarta hostels anjeun mindahkeun tina tempat ka tempat, kami nyarankeun Anjeun coba pangalusna anjeun pikeun moal anjog mana kalayan henteu akomodasi aman. Coba buku Anjeun hostels/hotél sateuacanna kanggo hiji pangheulana tilu kota, utamana pikeun dayeuh populér salila usum tinggi kawas Berlin sareng Iraha. acara, sapertos festival di kota, ogé boga pangaruh dina kasadiaan. Teu gaduh salempang ngeunaan akomodasi hartina anjeun bisa méakkeun waktu anjeun ngalakonan hal leuwih berharga, kawas sightseeing, mingling sarta ngarasakeun waktu bébas Anjeun!

Frankfurt kana Kareta Cologne

Brussel kana Kareta Cologne

Wina ka Kareta Cologne

Hanover jeung Kareta Cologne

 

Sapeuting saloba mungkin – Ngarambat Éropa ku Train

Lamun ukur rencana on belanja ngan hiji poé di hiji kota, coba mun meunang aya ku wengi karéta. Anjeun teu hoyong jadi belanja waktos Anjeun salila poé iinditan Ku nyokot karéta wengi, Anjeun tiasa nyimpen duit on akomodasi tur bisa mibanda leuwih waktos ngajajah tujuan anjeun. Nalika booking sapeuting Anjeun tikét karéta pastikeun pikeun pariksa sabaraha lila waktu nu diperlukeun nepi ka meunang ti hiji tempat ka nu sejen.

 

Ngobrol jalma sapanjang Éropah Travel anjeun ku Train

Pastikeun ngobrol jeung locals atawa panumpang séjén on Anjeun lalampahan karéta. Inpo anu maranéhanana baris méré Anjeun tiasa langkung berharga ti nanaon anjeun nimu dina pituduh perjalanan. Ku diajak ngobrol batur, Anjeun bisa jadi disarankan dina tempat pangalusna dahar, mun balik menari, gems disumputkeun, gede tempat sightseeing jeung Cara panggampangna pikeun meunang sabudeureun.

 

Anjeun perencanaan pikeun Lalampahan Éropa ku Train di 2019? Ngamimitian ku cara tetep nepi ka tanggal jeung pangalusna tikét karéta nawarkeun on kami Facebook jeung Twitter Kaca atanapi didatangan kami Simpen A Train online keur ongkosna karéta unbeatable sakuliah Éropah

 

Ulah rék Lebetkeun pos blog urang onto situs anjeun, lajeng klik di dieu: http://embed.ly/code?url=https://www.saveatrain.com/blog/top-tips-travel-europe-train-2018/ - (Gulung ka handap pikeun ningali Code Lebetkeun)