(Paling Keri Dianyari On: 23/10/2019)

Italy is one of the most popular countries in Europe to visit because of the variety of tujuan ing sawijining wates. Northern Italia iku sawijining hotspot premier nalika nerangake budaya Italia, karo dadi luwih kanggo lelungan kanggo ndeleng lan apa. Apa Sampling anggur nggoleki lan dining ing Masakan kelas donya utawa njajahi kuna kedaton lan gréja, wilayah iki nawakake pengalaman unik sing bakal tresna. Ana kathah tujuan kanggo njelajah ing Italia Lor, supaya yen sampeyan duwe minggu utawa loro nglampahi ing Italia, sampeyan bound kanggo golek sawetara panggonan kanggo captivate sampeyan. Kene saperangan saka saran kanggo panggonan kanggo ngunjungi nalika touring Italia Lor dening Sepur.

 

Begin your Touring Northern Italy By Train ing Milan

Mulai riko kanggo Italia Lor ing Milan, ibukutha fashion donya. Kutha iki kebak arsitektur Renaissance nggumunke, cathedrals luar biasa lan karya-kelas donya seni. Pengunjung uga bisa njupuk dina trip menyang lakes Italia lan Kidul Alps wilayah saka metropolitan iki apik. Milan uga ngarep kanggo Milan Central, lan dianggep dadi salah siji saka Eropah paling ayu stasiun sepur. Iki panggonan kang sampurna kanggo miwiti demo saka Italia Lor.

Turin kanggo Trains Milan

La Spezia kanggo Trains Milan

Parma kanggo Trains Milan

Salerno kanggo Trains Milan

 

Touring Italia Lor By Train

 

Train to Venice

Sepur lelampahan saka Milan kanggo Venice iku biasane rong setengah jam, with plenty of sesawangan Sepur lelungan bisa ngujo saka jendhela kreta Panjenengan. Saka wayahe sampeyan ninggalake stasiun sepur ing Venice, sampeyan bisa nyekel sak klebatan saka gedhe Grand Canal, ngendi saben jinis watercraft bisa katon sailing dening. Venice wis arupi 118 pulo disambungake dening kreteg lan kapisah dening kanal. kutha iki apik banget misuwur kanthi kaendahanipun, arsitektur, artworks lan lurung-lurung cobblestone. Wisatawan ora bisa bantuan nanging tiba ing katresnan karo wilayah enchanted iki. Touring Italia Lor dening Sepur ora lengkap tanpa neng Venice.

Genoa to Langkawi Trains

Turin to Langkawi Trains

Parma kanggo Venice Trains

La Spezia kanggo Venice Trains

 

 

Florence

Florence, kutha Renaissance misuwur, dumunung mung telung jam numpak sepur saka Venesia. Sawise tekan panggonan iki, meh saben situs utama ing nyawang kadohan saka stasiun Sepur. Minangka ibukutha regione Toscana, Florence pamer pangan apik tenan lan anggur, bebarengan karo musium-kelas donya. Dolan maring pandelengan apik, kalebu stately Ponte Vecchio uga dikenal minangka 'Bridge Lawas, ing inggil Florence Duomo lan reca Michaelangelo Dawud.

Reggio Emilia kanggo Florence Trains

Genoa to Florence Trains

Sestri Levante kanggo Roma Trains

Parma kanggo Florence Trains

 

Touring Italia Lor By Train

 

Cinque Terra – Touring Italia Lor By Train

Priksa Cinque Terra mandeg final – wilayah nggumunke iki mung sawetara jam numpak sepur saka Florence. Cinque Terra ora musium utawa kacathet sajarah Camping nanging bagean striking ing Riviera Italia sing wis ngiwa untouched. Sawise dina touring Northern Italia dening Sepur, iki panggonan kang sampurna kanggo seneng Italia alam malang. Pesisir gumuk iku dicampur perengan rock lan anggur cantik karo limang ayu lan remot kampung nelayan.

Reggio Emilia kanggo Trains Levanto

Genoa to Trains Levanto

Sestri Levante kanggo Trains Levanto

Parma kanggo Trains Levanto

 

Touring Italia Lor By Train

 

Ing kutha-kutha sing mung disambungake dening Ferry, hiking dalan lan saka garis Sepur mesthi. Explore perengan lan pesisir lan ngisi bensin ing salah siji saka nggantheng kafe kelebu ing headlands Rocky madhep pelabuhan. wilayah idyllic Iki saestu ambegan-njupuk – Panggonan sampurna kanggo maneh energize-. Saka kene sampeyan bisa njupuk Sepur bali kanggo Milan ngendi sampeyan bisa miwiti ngarep lelampahan.

 

Apa sampeyan demo Italia Lor dening Sepur? Let us know the favorite places that you have visited by tweeting us at @SaveATrain! we are also active on all social channels, deloken Saveatrain

 

Aja pengin nampilaké kirim blog kita dhateng situs, banjur klik kene: http://embed.ly/code?url=https://www.saveatrain.com/blog/touring-northern-italy-by-train/(Gulung mudhun kanggo ndeleng Embed Code)