(Last Updated On: 03/09/2019)

Italy is one of the most popular countries in Europe to visit because of the variety of maksud dina na wates. Northern Italy mangrupakeun hotspot Premier lamun datang ka budaya Italia, kalawan pisan pikeun travelers ningali na ngalakukeun. Naha sampling anggur rupa jeung dining on asakan-kelas dunya atanapi Ngalanglang kuna istana jeung gereja, wewengkon ieu nawaran pangalaman unik nu bakal bogoh ka. Aya nyatu maksud ngajajah di Northern Italy, jadi lamun boga minggu atawa dua méakkeun di Italia, Anjeun dijilid pikeun manggihan sababaraha tempat keur captivate Anjeun. Di dieu sababaraha saran pikeun tempat pikeun didatangan nalika touring Northern Italy ku karéta.

 

Begin your Touring Northern Italy By Train di Milan

Dimimitian datangna anjeun ka Northern Italy di Milan, ibukota fashion tina dunya. Kota pinuh arsitektur Renaissance stunning, cathedrals luar biasa tur karya-kelas dunya seni. Datang ogé bisa nyandak hiji dinten lalampahan ka situ Italia jeung Kidul Alps Wewengkon ti metropolitan ieu fabulous. Milan oge imah Milan Tengah, sarta dianggap salah sahiji Éropa paling geulis stasiun karéta. Ieu teh tempat sampurna dimimitian wisata anjeun Northern Italy.

Bekasi kana Kareta Milan

La Spezia kana Kareta Milan

Parma kana Kareta Milan

Salerno kana Kareta Milan

 

Touring Northern Italy Ku Train

 

Train to Venice

The karéta lalampahan ti Milan ka Venice ilaharna dua satengah jam, with plenty of tetempoan karéta travelers tiasa admire tina jandela kenop Anjeun. Ti momen anjeun ninggalkeun Stasion kareta di Venice, anjeun bisa nyekel hiji glimpse tina hébat Grand Terusan, dimana unggal jenis ti watercraft bisa ditempo sailing ku. Venice diwangun ku 118 pulo dihubungkeun ku sasak sarta dipisahkeun ku kanal. kota megah ieu renowned keur salon deui nya, gawena undagi, artworks na jalan cobblestone. Traveler moal bisa ngabantu tapi murag asih jeung wilayah dihapunten ieu. Touring Northern Italy ku karéta teu lengkep tanpa datangna ka Venice.

Genoa mun Venice Kareta

Bekasi mun Venice Kareta

Parma mun Venice Kareta

La Spezia mun Venice Kareta

 

 

Florence

Florence, Kota Renaissance kawentar, ieu lokasina ngan tilu jam ku karéta ti Venice. Sakali anjeun ngahontal tujuan ieu, ampir unggal situs utama nyaéta dina jarak leumpang ti stasiun karéta. As the capital of the Tuscany region, Florence boasts dahareun endah tur inuman anggur, sareng museum-kelas dunya. Didatangan wisata iconic, kaasup nu stately Ponte Vecchio ogé dipikawanoh salaku 'Sasak Old', nu towering madang Duomo sarta patung Michelangelo urang Daud.

Reggio Emilia mun madang Kareta

Genoa mun madang Kareta

Sestri Levante ka Roma Kareta

Parma mun madang Kareta

 

Touring Northern Italy Ku Train

 

Cinque Terra – Touring Northern Italy Ku Train

Jieun Cinque Terra eureun final Anjeun – Wewengkon stunning ieu ngan sababaraha jam ku karéta ti Florence. Cinque Terra boga museum atawa kasohor aya sajarahna situs tapi mangrupakeun bagian keuna tina Italia Riviera nu geus ditinggalkeun kacekel. Sanggeus poé touring Northern Italia ku karéta, ieu tempat sampurna ngarasakeun Italia urang alam pamandangan. The basisir papasiran mangrupakeun campuran cliffs batu na kebon anggur geulis jeung lima geulis tur jauh desa fishing.

Reggio Emilia kana Kareta Levanto

Genoa kana Kareta Levanto

Sestri Levante kana Kareta Levanto

Parma kana Kareta Levanto

 

Touring Northern Italy Ku Train

 

Kota anu ngan dihubungkeun ku ferry, hiking jalur na tina garis karéta Tangtu. Ngajajah cliffs na pantai sarta ngeusian bengsin di salah sahiji anca kafe bertengger di headlands taringgul nyanghareup palabuhan. Wewengkon idyllic Ieu sabenerna napas-nyokot – tempat sampurna deui energize-. Ti dieu bisa nyandak karéta hiji deui Milan mana anjeun bisa dimimitian home lalampahan anjeun.

 

Anjeun tour Northern Italy ku karéta? Let us know the favorite places that you have visited by tweeting us at @SaveATrain! kami oge aktif dina sagala saluran sosial, parios Saveatrain

 

Ulah rék Lebetkeun pos blog urang onto situs anjeun, saterusna klik di dieu: http://embed.ly/code?url=https://www.saveatrain.com/blog/touring-northern-italy-by-train/(Gulung ka handap pikeun ningali Code Lebetkeun)