Wacan Maca: 6 menit(Paling Keri Dianyari On: 24/04/2020)

Kanggo lelungan sing kelakon dadi kasengsem olahraga, touring Inggris kanggo pertandhingan Liga Premier bisa dadi khusus pengalaman. Nalika sawetara tim munggah lan tiba saka Liga saben mangsa, tegesipun tau persis padha kaping pindho ing saurutan, iku tansah bener sing iku nyebar metu kabeh liwat Inggris lan Wales. Iki bener ndadekake Liga Premier Urut saka itinerary alam iki sing bisa uga pengin njelajah negara. Melu-melu kutha paling penting, sawetara saka tampilan paling hasrat lokal budaya, lan sawetara stadion saestu luar biasa. Plus, nitih saka siji kutha kanggo sabanjure bisa menehi glimpses cantik deso Inggris misuwur!

Temen-temen iki jenis demo bisa dirancang ing kabeh jinis cara, diwenehi sing Liga Premier kasusun saka 20 tim saben mangsa. Iki soko saka sampel sanadyan, saka rute beda sampeyan bisa njupuk lan cities, stadion, lan tim sampeyan bisa ndeleng.

 

 

London to Langkawi

Iku sing paling apik kanggo miwiti Urut saka trip in London kanggo loro alasan. First, iku ngendi sampeyan paling kamungkinan kanggo fly menyang tho. lan liya, iku ngarep kanggo klub-klub Liga, tegesipun panggonan iku becik kanggo miwiti lan mburi lelampahan kanggo daur ulang becik watara Britain. Sampeyan bisa miwiti karo klub-klub, nanging aku nyaranake ningali Chelsea ing Stamford Bridge. Tutupéng banget, karo siji peringkat saka stadion Liga kasebut 140 taun sajarah lan karakter minangka unsur sing tetep dadi antarane paling. Lan tim meh tansah competitive (lan kudu ing 2018 uga).

saka London, siji rute logis kanggo miwiti karo iku kidul menyang Brighton. Iku kulo banget cepet sing ends ing salah siji saka pantai kutha paling Inggris kang ing Brighton. stasiun London Victoria, Station Bridge London, lan London St. Pancras stasiun kabeh duwe nitih langsung sing njupuk kira-kira jam.

Trains Amsterdam Kanggo London

Paris kanggo London Trains

Berlin kanggo London Trains

Brussels kanggo London Trains

 

Brighton kanggo Cardiff

Sawise di Brighton, sampeyan bisa babagan sikil dening mlaku-mlaku mubeng sawetara wilayah tenan khusus. plabuhan kutha kang misuwur (lan thanks nglipur Highly atmosfer sing padha-kaya sawijining), lan ana kopi lawas sawetara lan kecamatan restaurant worth Njelajah. Football-wicaksana, sampeyan bakal tumuju kanggo Stadium Falmer, kang siji saka sing gedhe-gedhe anyar ing liga. Brighton & Hove Albion ora powerhouse ing pesawat ndhuwur bal-balan Inggris, nanging pembuangan bisa dadi hasrat lan cocog iku cara gedhe kanggo nglampahi afternoon utawa sore ing anget pantai kutha ing Autumn.

 

Lille menyang London Sepur Eurostar

Lyon menyang London Eurostar Train

Rotterdam menyang London Eurostar Train

Antwerp menyang London Sepur Eurostar

 

sawise Brighton, sampeyan bakal kudu miwiti ngubengi munggah menyang ing sisih kulon, lan ana area sawetara opsi. Sampeyan bisa lelampahan kanggo Bournemouth utawa Southampton ing Southwest, kanggo Kayata, minangka loro kutha duwe tim Liga. Nanging amarga bal-balan luwih munggah lor (lan kalebet kutha alit, biso dibantah), iku paling apik kanggo miwiti obah lor uga. Aku nyaranake judhul kanggo Cardiff, Wales. Sepur saka stasiun Brighton kanggo Cardiff Tengah bisa mbukak saka bab papat kanggo papat-lan-a-setengah jam, karo saka siji kanggo telung owahan. kréta ing rute iki mbukak liyane utawa kurang kabeh dina.

 

Cardiff kanggo Liverpool

ing Cardiff, sampeyan bakal bisa mirsani Cardiff City ing Stadion Cardiff City, kang ajang nyedhaki intim kanggo tingkat iki. Lan yen sampeyan kelakon kanggo wektu trip kanggo ndeleng pertandhingan saingan marang Swansea City, sampeyan bakal ing kanggo nambani nyata. Iki wekasanipun ngirim dadi mandeg nyedhaki cepet Nanging en route pinuju kutha bal-balan ageng adoh ing sisih lor. telu- kanggo papat jam Sepur saka Cardiff Tengah Liverpool jeruk Street punika sandi rujukan. Iku nyedhaki biasa lan langsung rute, biasane mung siji utawa loro owahan, lan njupuk sing tengen menyang jantung bal-balan Inggris. Ora kanggo sebutno Sepur njupuk sampeyan nengen ing Langkawi, area alam nggantheng sing atraksi wisata lan saka dhewe.

London kanggo Trains Brussels

London kanggo Paris Trains

London kanggo Trains Lyon

London menyang Amsterdam Trains

 

Liverpool kanggo Newcastle

ing Liverpool, sampeyan bisa uga pengin nyetel aside sawetara wektu kanggo njelajah, minangka iku pancene kutha asli lan apik. Nanging bal-balan isih atraksi utama. Anfield, ngendi Liverpool main, dikenal dadi antarane paling stadion Liga, lan akeh pracaya iki bisa dadi taun kanggo tim kanggo ngranggeh kamulyan Liga lan dijupuk juara a. Sing mung kanggo wong stadion, wis dikenal kanggo energi, kudu buzzing kanggo taun sabanjuré utawa supaya, lan uga bisa nggawe kanggo pengalaman bal-balan paling apik ing kabeh UK.

saka iki titik, ana sawetara opsi. Yen wektu iku winates, iku uga apik kanggo njupuk lelampahan cendhak banget kanggo Manchester sadurunge judhul menyang London. Yen ana wektu, Nanging, Aku nyaranake arep liwat Manchester lan ing sisih lor, apa sing arep kira-kira kulo telung jam saka Liverpool jeruk Street kanggo Newcastle. Sampeyan bisa njaluk langsung kulo, lan nalika iki katon kaya babagan paling dawa kabèh outline iki ing peta, iku pancene ora trip ala.

 

Newcastle kanggo Manchester

St. James 'Park in Langkawi bisa dadi stadion nicest ing liga, malah yen ora bisa cukup cocog Sajarah saka panggonan kaya Anfield. Iku ayu, single teka, lan siji kono bisa cukup sing dicokot saka passion. Pancen, ahead saka bukaan Liga anyar, diprakirakaké Newcastle bisa upset Tottenham Hotspur amarga saka anyar-mangsa Buzz ing Bhd lan passion lan yakin sing bisa teka saka akeh iki. upset sing durung teka dadi, nanging iki isih Panggonan inspirasi kanggo nonton olahraga kanggo alasan padha ngutip. Sing ndadekake detour banget pantes.

Sasampunipun pertandhingan cepet ing Newcastle, sampeyan bisa nyekel Sepur bali kanggo Manchester, bisa ing dina banget padha yen jadwal dianggo metu. Newcastle Station Central kanggo Manchester Victoria kudu dadi loro-lan-a-setengah trip jam tanpa luwih saka siji owah-owahan.

 

Manchester kanggo London

Ana macem-macem opsi ing Manchester, minangka loro tim paling penting ing Liga kang – Manchester City lan Manchester United – nelpon ngarep kutha. Yen sampeyan lagi utamané menyang bal-balan lan sampeyan lagi ora nggunakake telpon minangka liya menyang itinerary apik, sampeyan kudu nyoba kanggo nyekel loro tim ing salah siji Go, yen sampeyan ngijini. Yen, sampeyan bisa uga loncat karo muter awak duwit receh. Man Utd. Kang Old Trafford punika a sajarah stadion lan siji karo fans luar biasa; Stadium Man City Bangkok luwih negara-saka-saka-gambar, lan City wis tim luwih saka pungkasan.

Sawise sampeyan wis ing Manchester iku Gamelan, loro-lan-a-setengah utawa telung jam Sepur numpak bali kanggo London saka Manchester Victoria utawa Manchester Piccadilly. Ing titik, trip Lebokake a! Sanadyan sampeyan bisa uga pengin nggunakake wektu isih ing London kanggo ndeleng salah siji saka klub kowé padha ora weruh ing awal lelampahan. kaya kasebut, ana sawetara opsi apik.

 

Apa sampeyan siap kanggo njelajah travel Train lan seneng bal-balan? website paling apik kanggo Supaya Trains karcis iku Simpen A Train

 

Aja pengin nampilaké kirim blog kita dhateng situs, banjur klik kene: http://embed.ly/code?url=https://www.saveatrain.com/blog/touring-the-english-premier-league-by-train/- (Gulung mudhun kanggo ndeleng Embed Code)