Waktos Maca: 6 menit(Dimutakhirkeun Pamungkas Dina: 25/12/2020)

Pikeun travelers anu lumangsung janten museurkeun olahraga, touring Inggris pikeun patandingan Premier League tiasa janten husus pangalaman. Bari sababaraha tim naek ka na turun tina liga tiap musim, hartina éta pernah persis sarua dua kali dina urutan, éta salawasna leres yen ayeuna teh nyebarkeun kaluar sakuliah Inggris jeung Wales. Ieu sabenerna ngajadikeun Liga Utama a nurun tina rancana perjalanan alam keur kieu anu bisa hayang ngajajah nagara. Ieu ngawengku kota pang menonjol, sababaraha mintonkeun paling gairah tina lokal kabudayaan, sareng sababaraha saleresna stadion luar biasa. tambah, nu rides ti hiji kota ka hareup tiasa masihan anjeun glimpses geulis ti padesaan Britania kawentar!

Truthfully jenis ieu wisata bisa dirancang dina sagala jinis cara, nunjukkeun yen Liga Utama diwangun ku 20 tim per usum. Ieu hal tina sampel sanajan, tina ruteu béda bisa nyandak jeung kota, stadion, jeung tim anjeun tiasa ningali.

 

 

London nepi Brighton

Hadé Éta pikeun ngamimitian nurun ieu lalampahan di London pikeun dua alesan. kahiji, éta tempat anjeun paling gampang ngapung kana atoh. jeung kadua, éta imah sababaraha klub Premier League, hartina téh mangrupa tempat nice dimimitian na tungtung lalampahan anjeun pikeun loop nice sabudeureun Britania. Anjeun bisa mimitian ku sababaraha klub, Tapi Abdi nyarankeun ningali Chelsea di Stamford Bridge. tempat nu geus alus teuing, kalawan hiji ranking di stadion Premier League citing 140 taun sajarah jeung aksara salaku unsur nu tetep di antara pangalusna. Jeung tim ampir salawasna kalapa (sarta kudu 2018 ogé).

ti London, hiji jalur logis mimitian ku mangrupa kidul arah Brighton. Téh mangrupa numpak gancang pisan yén ends di salah sahiji kota pantai pangalusna Inggris di Brighton. stasiun London Victoria, Stasion Sasak London, tur London St. Pancras stasiun sadayana gaduh rides langsung nu nyandak kasarna sajam.

Kareta Amsterdam Pikeun London

Paris ka London Kareta

Berlin ka London Kareta

Brussel ka London Kareta

 

Brighton mun Cardiff

Sakali di Brighton, anjeun bisa manteng suku anjeun ku leumpang sabudeureun sawatara wewengkon bener husus. darmaga kota téh kawentar (jeung hatur nuhun kacida entertaining ka atmosfir adil-kawas na), tur aya hiji warung heubeul sababaraha jeung distrik réstoran patut Ngalanglang. Football saarah, Anjeun bakal jadi dipingpin ka Stadion Falmer, nu salah sahiji leuwih anyar di liga nu. Brighton & Hove Albion sanes a powerhouse dina hiber luhureun bal Inggris, tapi fans na tiasa gairah jeung cocok hiji cara hébat méakkeun hiji soré atawa malem dina haneut basisir kota di gugur.

 

Lille ka London Eurostar Train

Lyon ka London Eurostar Train

Rotterdam ka London Eurostar Train

Antwerp ka London Karéta Eurostar

 

saatos Brighton, Anjeun gé kudu mimitian circling nepi ka arah kulon, tur aya aréa sababaraha pilihan. Anjeun bisa lalampahan ka Bournemouth atanapi Southampton di Kulon, contona, sakumaha duanana kota mibanda tim Premier League. Tapi lantaran bal téh leuwih hadé nepi kalér (na jadi aya kota, arguably), éta pangalusna pikeun ngamimitian pindah kalér ogé. Ku kituna Abdi nyarankeun pos ka Cardiff, Wales. Karéta ti stasiun Brighton mun Cardiff Tengah tiasa ngajalankeun ti ngeunaan opat keur opat-na-a-satengah jam, kalawan mana ti hiji nepi ka tilu parobahan. kareta on jalur ieu ngajalankeun leuwih atawa kirang sadayana dinten.

 

Cardiff jeung Liverpool

dina Cardiff, Anjeun bakal jadi ningali Cardiff Kota di Stadion Cardiff Kota, nu mangrupakeun tempat anu cukup intim pikeun tingkat ieu. Tur upami Anjeun salah lumangsung waktuna lalampahan anjeun ningali hiji patandingan sihungan ngalawan Swansea Kota, Anjeun bakal di pikeun nyata saréat. Ieu pamustunganana kudu eureun cukup rusuh kumaha en route ka kota bal badag leuwih tebih kalér. tilu- opat-jam karéta ti Cardiff Tengah mun Liverpool Jeruk Nipis Street mangrupa rekomendasi kuring. Téh mangrupa cukup biasa na lugas rute, ilaharna mibanda ngan hiji atawa dua parobahan, sarta mawa anjeun ka katuhu kana haté maén bal Inggris. Teu nyebut karéta nyokot anjeun katuhu sapanjang Cotswolds, wewengkon alam anca éta hiji objek wisata di na téa.

London keur Kareta Brussel

London ka Paris Kareta

London keur Kareta Lyon

London nepi Amsterdam Kareta

 

Liverpool ka Newcastle

dina Liverpool, Anjeun bisa rék sisihkan sababaraha waktu ngajajah, sakumaha eta sih hiji kota otentik sarta éndah. Tapi bal masih atraksi utama. Anfield, dimana Liverpool muterkeun, geus dipikawanoh janten diantawis pangalusna stadion Premier League, sarta loba percanten ieu bisa jadi taun pikeun tim anu meunangkeun deui kamulyaan Premier League jeung néwak kajawaraan a. Éta ngan disebutkeun yen stadion, geus dipikawanoh pikeun énergi na, kudu buzzing keur taun saterusna kapayun, sarta ogé bisa nyieun keur pangalaman bal pangalusna di sakabéh Inggris.

ti ieu titik, aya sababaraha pilihan. Mun waktos Anjeun ngan bisa laksana, eta bisa jadi pangalusna nyandak perjalanan pisan pondok mun Manchester saméméh pos deui London. Mun aya waktu, kumaha oge, Abdi nyarankeun bade kaliwat Manchester jeung ka kaler, on naon kudu kasarna naek tilu jam ti Liverpool Jeruk Nipis Street mun Newcastle. Anjeun bisa meunangkeun langsung numpak, sarta bari kieu Sigana mah nu manteng pangpanjangna tina sakabeh outline ieu dina peta, éta bener teu lalampahan goréng.

 

Newcastle ka Manchester

st. James 'Park di Newcastle meureun stadion nicest di liga nu, malah mun eta teu tiasa rada cocog sajarah hiji tempat kawas Anfield. Téh mangrupa geulis, tunggal sumping, sarta salah sahiji tempat aya tiasa rada saeutik markisa. Leres pisan, dihareupeun hiji opener liga panganyarna, eta ieu ngusulkeun Newcastle bisa ngaganggu Tottenham Hotspur lantaran ti nu anyar-musim buzz on Tyneside sarta markisa na kapercayaan nu bisa datangna tina riungan ieu. kesel nu teu datangna janten, Tapi ieu téh masih mangrupa tempat mereun lalajo olahraga pikeun alesan sarua dicutat. Nu ngajadikeun hiji jalan muter pisan pantes.

Sanggeus cocok rusuh di Newcastle, anjeun bisa nyekel karéta deui ka Manchester, bisa jadi on dinten pisan sarua lamun scheduling nu gawéna kaluar. Newcastle Stasion sentral mun Manchester Victoria kudu dua-na-a-satengah lalampahan jam tanpa leuwih ti hiji robah.

 

Manchester ka London

Aya sababaraha pilihan di Manchester, sakumaha dua tim pang menonjol di liga urang – Manchester Kota tur Manchester United – nelepon imah kota. Mun anjeun utamana kana bal na nu nuju teu make telepon minangka sarana ka rancana perjalanan alus, Anjeun kudu nyobaan nyekel duanana tim dina hiji lebet, lamun jadwal nu ngamungkinkeun. sabalikna, Anjeun meureun kitu oge flip koin a. Lalaki Utd. Urang Old Trafford anu a bersejarah stadion na salah kalayan fans luar biasa; Stadion lalaki Kota urang Etihad téh beuki kaayaan-of-nu-seni, jeung Kota geus tim hadé telat.

Sakali Anjeun geus rengse di Manchester téh mangrupa lemes, dua-na-a-satengah atanapi tilu-jam karéta numpak deui London ti Manchester Victoria atawa Manchester Piccadilly. Dina titik nu, perjalanan téh bungkus hiji! Padahal Anjeun meureun hoyong nganggo waktos Anjeun sésana di London ningali salah sahiji klub maneh teu ningali dina awal perjalanan. sakumaha didadarkeun di, aya sababaraha pilihan alus.

 

Anjeun siap ngajajah perjalanan Train terasrasakeun sababaraha soccer? website pangalusna pikeun Urutan karéta tiket nya Simpen A Train

 

Ulah rék Lebetkeun pos blog urang onto situs anjeun, lajeng klik di dieu: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftouring-the-english-premier-league-by-train%2F%0A- (Gulung ka handap pikeun ningali Code Lebetkeun)