Wacan Maca: 5 menit(Paling Keri Dianyari On: 24/10/2020)

Plancongan nganggo sepur minangka pengalaman sing apik banget sing nawakake puluhan hadiah. Sepur nggawa sampeyan luwih cedhak karo lanskap: sampeyan ora bakal weruh wedhus sing ngangon wedhus utawa ambegan ing aroma kembang tulip saka kursi tengah Airbus. Sepur bisa nggawa sampeyan menyang njaba lan setor sampeyan ing tengah kutha ing wektu cendhak. Sampeyan bisa nggedhekake lan santai lan ngobrol saka a jarak sing kepenak karo kanca-kanca liyane sing nunggang sepur. Sawetara bakal ujar manawa lelungan sepur minangka hadiahe dhewe amarga saben-saben numpak sepur, kita ngrewangi industri penting lan tradhisi sing apik. Nanging dina iki kita saiki arep ngobrol babagan hadiah liyane - sing bisa mbantu sampeyan njupuk maneh nitih sepur lan ndeleng jagad sing luwih jembar utawa kepiye nggawe petualangan sepur dadi luwih ramah anggaran. Iki minangka jinis hadiah sing diterbitake dening perusahaan kertu kredit lelungan. Lan nglumpukake bisa dadi strategi cerdas kanggo mbiayai preinan sing sampeyan idham-idhamake.

 

1. Cara Nggawe Petualangan Sepur Luwih Apike Anggaran: Kertu Kredit Plancongan Beda

Wong biasane nyimpen kertu kredit tradisional ing dompet amarga sawetara alasan. Kadhangkala kita nggawa kertu kredit kanthi gampang supaya ora duwe akeh dhuwit ing kanthong - praktik sing bisa mbebayani, khususe nalika lelungan. Kertu kredit uga mbantu kita mbayar tuku sing ora bisa dibayar kabeh sekaligus, dadi barang sing dibutuhke utawa sing paling apik. Praktik pisanan kasebut minangka cara sing apik kanggo nggunakake kredit lelungan. Nyatane, cara paling apik kanggo entuk hadiah saka kertu kredit lelungan yaiku nggunakake asring, khusus kanggo tuku gedhe. Nanging praktik nomer loro bisa uga mbebayani nalika nggunakake kertu kredit lelungan. Apa? amarga, nalika ing suku bunga rata-rata sing dikenani industri kertu kredit minangka sakabehe — lan sampeyan bisa nemokake akeh sing dikenani biaya - yaiku 14.52%, sawetara kertu kredit lelungan ngisi munggah 25%. Lan akeh sing mbayar biaya taunan sing akeh banget. Nindakake saldo dhuwur ing kertu kredit lelungan bakal nambah biaya kapentingan sampeyan kanthi cepet. Dadi, aturan pisanan nggunakake kertu kredit lelungan yaiku ora ngisi luwih akeh tinimbang sampeyan bisa mbayar ing siklus tagihan.

Rega Sepur Munich nganti Salzburg

Wina kanggo Sepur ing Salzburg

Rega Sepur Graz nganti Salzburg

Rega Sepur Linz nganti Salzburg

 

2. Mupangate Nggunakake Kertu Kredit Plancongan

Perusahaan kertu kredit plancongan kepengin duwe usaha. Dheweke saingan karo perusahaan liyane kanggo entuk. Nawakake program hadiah sing unik lan kuat minangka cara utama mbedakake ing pasar lan narik kawigaten para pelanggan.

Perks mbukak gamut. Sawetara perusahaan menehi hadiah sampeyan kanthi miles flyer sing asring. Dadi, sampeyan minangka wong New York sing ngrancang tur ngicipi Bordeaux, pérangan pisanan saka perjalanan sampeyan bisa uga mangkat menyang Paris — sing bisa dadi biaya paling gedhe kanggo plancong. (Iku kajaba sampeyan ngicipi sawetara vintages sing langka banget!) Miles flyer sing sampeyan entuk bisa tuku tiket maskapai kasebut kanggo sampeyan. Sawetara perusahaan kertu kredit lelungan kalebu tiket pendamping taunan minangka bagean saka struktur pahala, supaya sampeyan bisa nggawa kanca ngulandara. Perusahaan liyane nawakake hadiah sing bisa nggawe penerbangan sampeyan luwih nyenengake, saka upgrade kelas siji nganti akses eksklusif menyang ruang tunggu maskapai ing bandara ing saindenging jagad. Diskon ing hotel lan restoran uga kalebu struktur hadiah kertu kredit lelungan.

Rega Sepur Paris nganti Marseilles

Marseille nganti Regi Sepur Paris

Rega Sepur London nganti Paris

Marseille nganti Rego Sepur Clermont Ferrand

 

 

3. Cara Nggawe Petualangan Sepur Luwih Apike Anggaran: Pilihan Sing Dipilih Kanggo Kita

Sing paling fleksibel sampeyan bisa entuk dhuwit bali saka tuku. ing kertu kredit lelungan paling apik mbayar 2% bali kabeh tuku. Sawetara nambah persentase cashback nganti 6% ing kategori pilih, kalebu pesawat, mangan, lan tuku hotel. Yen sampeyan nggunakake kertu kredit lelungan kanthi rutin — sanajan kanggo mbayar barang saben dinane kayata bahan bakar lan gas — hadiah awis bisa ditambah kanthi cepet lan digunakake kanggo ngimbangi biaya lelungan sing disenengi, kalebu pass sepur sabanjure. Nanging sepisan maneh, luwih becik nggunakake kertu kredit lelungan kanthi cara iki yen sampeyan siyap mbayar saldo saben wulan.

Basel nganti Rega Sepur Interlaken

Rega Sepur Jenewa nganti Zermatt

Bern nganti Sepur Zermatt

Rega Sepur Lucerne nganti Zermatt

 

4. Tips Kanggo Milih Kertu Kredit Plancongan

Kertu kredit lelungan asring nggunakake sawetara sistem titik kanggo ngetung hadiah sing sampeyan entuk lan sistem iki cenderung rumit. Saliyane, sawetara kertu nemtokke syarat tuku minimal sadurunge bisa entuk nilai. Tuladhane, sampeyan bisa uga kudu nggawe $1000 utawa luwih saka tuku sajrone telung wulan sadurunge sampeyan entuk dhuwit. Nyelehake tiket maskapai ing kertu kredit lelungan minangka cara sing gampang kanggo nyukupi minimal. Nanging sampeyan uga bisa nemokake kanthi nggunakake kertu sawetara wulan kanggo mbayar biaya saben dinane. Priksa manawa sampeyan kudu nglacak tuku supaya sampeyan wis siyap saben wulan kanggo nggayuh tujuan mbuwang.

Paling apik sampeyan mbandhingake saben kertu sing dianggep apel karo apel. Sampeyan bisa uga pengin nggawe spreadsheet kanggo nggawe manawa sampeyan njupuk kabeh fitur ing saben kertu lan nindakake perbandingan sing padha. Priksa manawa kalebu APR kapentingan, syarat tuku minimal, persentasi cashback, lan biaya taunan biaya kertu sampeyan ing pitungan.

Wina menyang Budapest Rega Sepur

Rega Sepur Prague menyang Budapest

Rega Sepur Munich nganti Budapest

Rega Sepur Graz nganti Budapest

 

Train Adventure Even More Budget Friendly

 

5. Cara Nggawe Petualangan Sepur Luwih Apike Anggaran: Siji Rekomendasi Pungkasan

Wanderlust bisa dadi dorongan sing ora bisa dibendung. Minangka ahli lelungan, disaranake sampeyan nggunakake kredit kanthi tanggung jawab. uga, kita njaluk sampeyan nimbang tanggung jawab sampeyan menyang planet iki. Nggawe pilihan lelungan sing duweni pengaruh lingkungan sing sithik, kayata lelungan kanthi Sepur tinimbang nganggo mobil kanggo nggoleki tujuan sabanjure, minangka salah sawijining cara kanggo lelungan nalika netepi prinsip kesinambungan.

Rega Sepur Offenburg nganti Freiburg

Rega Sepur Stuttgart nganti Freiburg

Rega Sepur Leipzig nganti Freiburg

Rega Sepur Nuremberg menyang Freiburg

 

Punika ing Simpen A Train, we will be happy to help you plan your vacation in Europe by train.

 

 

Apa sampeyan pengin masang postingan blog "Cara Nggawe Petualangan Sepur Luwih Apike Anggaran Budget" menyang situs sampeyan? Sampeyan salah siji bisa njupuk foto lan teks kita lan maringi kita kredit karo link kanggo kirim blog iki. Utawa klik kene: https://embed.ly/code?url =Https://www.saveatrain.com/blog/train-adventure-budget-friendly/ Nyawang- (Gulung mudhun sethitik kanggo ndeleng Embed Code)