Waktos Maca: 5 menit(Dimutakhirkeun Pamungkas Dina: 24/10/2020)

Iinditan nganggo karéta mangrupikeun pangalaman anu pikaresepeun anu nawiskeun puluhan hadiah. Karéta ngadeukeutkeun anjeun ka bentang: anjeun moal ningali ingon-ingon domba ngangon atanapi ngarenghap dina aroma kebon tulip tina korsi tengah Airbus. Karéta tiasa angkat anjeun ka luar kota jeung neundeun anjeun di tengah kota dina waktos anu lami. Anjeun tiasa manteng sareng bersantai sareng ngobrol ti a jarak nyaman sareng sasama wisatawan nalika anjeun naek karéta. Sababaraha bakal nyarios yén perjalanan karéta mangrupikeun imbalan nyalira sabab unggal-unggal naék karéta, urang ngabantosan industri vital sareng tradisi anu hirup. Tapi dinten ieu urang didieu nyarioskeun jinis hadiah anu sanés-anu tiasa ngabantosan anjeun nyandak langkung numpak karéta sareng ningali jajaran dunya anu langkung lega atanapi kumaha ngadamel petualangan karéta bahkan langkung ramah-anggaran. Aranjeunna mangrupikeun jenis hadiah anu dikaluarkeun ku perusahaan kartu kiridit perjalanan. Sareng ngumpulkeun aranjeunna tiasa janten strategi pinter pikeun pembiayaan liburan anu anjeun pikahoyong.

 

1. Kumaha Cara Ngadamel Petualangan Karéta bahkan Langkung Ramah Anggaran: Kartu Kiridit Wisata Anu Béda

Jalma biasana nyimpen kartu kiridit tradisional dina dompétna kusabab sababaraha alesan. Kadang-kadang urang nyandak kartu kiridit kantun nyingkahan seueur artos dina kantong urang - prakték anu tiasa picilakaeun, khususna nalika urang ngumbara. Kartu kiridit ogé ngabantuan kami mayar pameseran anu kami henteu sanggup mayar sadayana sakaligus, janten kabutuhan atanapi saé-saé. Éta prakték munggaran mangrupikeun cara anu sampurna pikeun ngagunakeun kiridit perjalanan. Kanyataanna, cara anu pangsaéna pikeun kéngingkeun hadiah tina kartu kiridit perjalanan anjeun nyaéta ngagunakeun éta sering, hususna pikeun pameseran ageung. Tapi prakték anu kadua tiasa bahaya nalika nganggo kartu kiridit perjalanan. kunaon? margi, sedengkeun anu tingkat bunga rata-rata ditagih ku industri kartu kiridit sakabéhna — sareng anjeun tiasa mendakan seueur anu ngirangan langkung alit-nya 14.52%, sababaraha kartu kiridit perjalanan ngecas ka luhur 25%. Sareng seueur ngecas biaya taunan anu lumayan di luhur éta. Ngalaksanakeun kasaimbangan tinggi dina kartu kiridit perjalanan bakal nambahan biaya bunga anjeun dina waktos anu lami. Janten aturan mimiti ngagunakeun kartu kiridit perjalanan tong pernah ngeusi batre langkung seueur tibatan anjeun sanggup mayar dina hiji siklus tagihan.

Munich ka Salzburg Harga karéta

Wina ka Salzburg Harga Karéta

Harga Karéta Graz ka Salzburg

Harga Karéta Linz ka Salzburg

 

2. Mangpaat Nganggo Kartu Kredit Wisata

Perusahaan kartu kiridit perjalanan hoyong pisan gaduh bisnis anjeun. Aranjeunna bersaing sareng perusahaan sanés pikeun ngasilkeun. Nawarkeun program hadiah anu unik sareng kuat nyaéta jalan utama aranjeunna ngabédakeun diri di pasar sareng narik pelanggan.

Perks ngajalankeun gamut. Sababaraha perusahaan ngahargaan anjeun ku mil flyer anu sering. Hayu urang sebutkeun yén anjeun jalma New York ngarencanakeun wisata anu raos tina Bordeaux, bagian mimiti perjalanan anjeun sigana hiber ka Paris-anu sigana mangrupikeun biaya tunggal anu panglobana pikeun perjalanan anjeun. (Éta kajaba anjeun ngaraosan sababaraha vintages anu langka pisan!) Mil flyer sering anjeun kéngingkeun tiasa mésér tikét maskapai éta pikeun anjeun. Sababaraha perusahaan kartu kiridit perjalanan kalebet tikét pendamping taunan salaku bagian tina struktur hadiahna, ku kituna anjeun tiasa nyandak sobat babarengan dina petualangan. Perusahaan sanés nawiskeun hadiah anu tiasa ngajantenkeun hiber anjeun langkung pikaresepeun, ti mimiti-kelas pamutahiran dugi ka aksés éksklusif pikeun lounge maskapai di bandara di dunya. Diskon di hotél sareng réstoran ogé aya kana struktur pahala kartu kiridit perjalanan.

Paris ka Marseilles Harga Karéta

Marseilles ka Paris Harga Train

Harga Train London ka Paris

Marseilles ka Clermont Ferrand Harga Train

 

 

3. Kumaha Cara Ngadamel Petualangan Karéta bahkan Langkung Ramah Anggaran: Pilihan Kami tina Perks

Perk anu paling fleksibel anu anjeun tiasa hasilkeun nyaéta cashback dina pameseran anjeun. The kartu kiridit perjalanan pangsaéna mayar 2% balik deui kana sadayana pameseran anjeun. Sababaraha ningkatkeun persentase cashback na dugi 6% dina kategori pilih, kaasup pesawat udara, tuangeun, sareng mésér hotél. Upami anjeun nganggo kartu kiridit perjalanan rutin - bahkan kanggo mayar barang sadidinten sapertos bahan kadaharan sareng bénsin — hadiah tunai tiasa nambihan gancang sareng dianggo ngimbangan biaya perjalanan anu anjeun pikahoyong, kaasup pas karéta anjeun salajengna. Tapi sakali deui, éta ngan ukur asup akal pikeun ngagunakeun kartu kiridit perjalanan anjeun ku cara kieu upami anjeun siap mayar kasaimbangan anjeun unggal bulan.

Basel dugi ka Harga Kereta Interlaken

Harga Jenéwa ka Zermatt Train

Bern ka Zermatt Harga Train

Harga Karéta Lucerne ka Zermatt

 

4. Tips Pikeun Milih Kartu Kredit Wisata

Kartu kiridit perjalanan sering ngagunakeun sababaraha jenis sistem titik pikeun ngitung hadiah anu anjeun hasilkeun sareng sistem ieu condong rumit. Salaku tambahan, sababaraha kartu maksakeun sarat mésér minimum sateuacan anjeun tiasa kéngingkeun poin naon waé. Salaku conto, anjeun panginten diperyogikeun ngadamel $1000 atanapi langkung dina ngagaleuh waktos tilu bulan sateuacan anjeun mimiti kéngingkeun poin. Nempatkeun tikét maskapai dina kartu kiridit perjalanan anjeun mangrupikeun cara anu gampang pikeun minuhan minimumna. Tapi anjeun ogé tiasa nyumponan éta nganggo kartu anjeun sababaraha bulan kanggo mayar biaya sadidinten. Ngan pastikeun pikeun ngalacak pameseran anjeun pikeun mastikeun yén anjeun aya di jalan unggal bulan pikeun ngahontal tujuan pengeluaran anjeun.

Pangalusna anjeun pikeun ngabandingkeun unggal kartu anu anjeun tempo kana apel sareng apel. Anjeun panginten hoyong nyiptakeun spreadsheet pikeun tujuan ieu pikeun mastikeun yén anjeun néwak sadaya fitur unggal kartu sareng ngalakukeun perbandingan anu adil. Pastikeun kalebet APR minat, syarat mésér minimum, perséntase cashback, sareng biaya taunan biaya kartu anjeun dina itungan anjeun.

Wina dugi ka Harga Kereta Budapest

Iraha ka Budapest Harga Train

Munich ka Budapest Harga Train

Harga Graz kana Budapest Train

 

Train Adventure Even More Budget Friendly

 

5. Kumaha Cara Ngadamel Petualangan Karéta bahkan Langkung Ramah Anggaran: Hiji Saran Terakhir

Wanderlust tiasa janten pangjurung anu teu tiasa ditahan. Salaku ahli perjalanan, urang ngadesek anjeun nganggo kiridit sacara tanggung jawab. oge, kami naroskeun ka anjeun pikeun nimbangkeun tanggung jawab anjeun ka planét. Ngalakukeun pilihan perjalanan anu ngagaduhan pangaruh lingkungan anu handap, sapertos iinditan ku karéta tibatan ku mobil ngajajah tujuan anjeun salajengna, mangrupikeun salah sahiji cara pikeun ngumbara bari leres kana prinsip-prinsip kelestarian.

Harga Karéta Offenburg ka Freiburg

Stuttgart ka Harga Karéta Freiburg

Leipzig ka Freiburg Harga Train

Harga Train Nuremberg ka Freiburg

 

di dieu di Simpen A Train, we will be happy to help you plan your vacation in Europe by train.

 

 

Naha anjeun badé ngalebetkeun tulisan blog kami "Kumaha Cara Ngadamel Petualangan Karéta bahkan Langkung Friendly Anggaran" kana situs anjeun? Anjeun boh bisa nyokot poto urang jeung téks jeung méré kiridit us jeung link ka pos blog ieu. Atawa klik di dieu: HTTPS://embed.ly/code?url =Https://www.saveatrain.com/blog/train-adventure-budget-friendly/ Nyawang- (Ngagulung ka handap saeutik ningali Code Lebetkeun)