(Dimutakhirkeun Pamungkas Dina: 27/12/2019)

The frustrations jeung unsur waktu-wasting of bandara dipariksa-di antrian sarta jams lalulintas nu sagala teuing ogé dipikawanoh jeung travelers bisnis. Paduli naha Anjeun bade dina pondok lalampahan bisnis ku karéta atawa a panjang hiji anu bakal nyandak sababaraha jam atawa poé, perjalanan karéta Usaha nyaeta mindeng langkung mirah tur gancang ti bentuk sejen dina perjalanan. tapi speed na kos teu hijina kaunggulan lalampahan rail. Tempo sadaya kaunggulan di handap.

 

Awéwé mesem bari lakukeun Travel Train Usaha

Simpen Duit:

Panalungtikan mangka yén pang populerna -Patali bisnis Metoda perjalanan téh ku karéta, ngalawan perjalanan hawa jeung nyewa mobil. ngalatihperjalanan bisnis nyaeta modeu panggancangna angkutan pikeun leuwih satengah tina journeys (sakali hawa dipariksa-di na kadatangan kali dicandak kana akun) jeung waragad ampir kalima ti harga tina ngapung sarta katilu nyetir ka tujuan Anjeun.

travelers bisnis sarta pembeli perjalanan perusahaan boga kasempetan pikeun motong biaya malah salajengna jeung tiket buku dina cara nu ngajadikeun perjalanan sakumaha merenah sakumaha mungkin keur panumpang nu. nyobaan tiket karéta online booking jeung SaveATrain jeung tata sateuacanna mangrupa cara pangalusna keur meunang poéna endah!

Rimini kana Kareta Milan

Roma pikeun Kareta Milan

Bekasi kana Kareta Milan

Venice kana Kareta Milan

 

Maksimalkeun pungsi Time anjeun Nalika Travel Train Usaha:

Basa maneh perjalanan ku karéta anjeun bakal boga pilihan buku a méja korsi sateuacanna nu ngandung harti yén anjeun bisa tetep gawe bari anjeun iinditan, maximizing waktos Anjeun kaluar ti kantor!

Brussel ka Paris Kareta

London ka Paris Kareta

Marseille ka Paris Kareta

Amsterdam ka Paris Kareta

 

Nepi:

Pariksa panganyarna Anjeun inpo lalampahan online atawa ngadaptar pikeun bewara SMS. Anjeun bakal dibere beja naon Nepi atanapi masalah en route saméméh ninggalkeun pikeun setasion.

Salerno mun madang Kareta

Lecce mun madang Kareta

Bari ka Roma Kareta

Genoa mun madang Kareta

 

Karéta Usaha Travel Lounges:

Sababaraha stasion karéta nawiskeun lounges kelas bisnis mana konsumén prioritas tiasa bersantai sarta aksés wifi jeung gawe spasi. Sesampainya pikeun lalampahan anjeun bit mimiti? Ngamangpaatkeun spasi maranéhanana meunang sababaraha karya dipigawe bari maneh antosan.

Cologne ka Amsterdam Kareta

London nepi Amsterdam Kareta

Berlin ka Amsterdam Kareta

Paris ka Amsterdam Kareta

 

 

WIFI:

Train travel can offer many facility-based advantages for itstravelers bisnis. Hiji conto ieu bisa ngawengku di-stasiun sarta dina karéta Wi-Fi. Ieu nyandak panumpang tetep disambungkeun bari di pindah. Hal nu teu mungkin lamun iinditan ku mobil.

Schiphol ka London Kareta

Rotterdam ka London Kareta

Paris ka London Kareta

Brussel ka London Kareta

 

Salah sahiji cara anu pangalusna pikeun mimitian katuhu perjalanan bisnis karéta anjeun ku meuli tiket karéta Anjeun online ngagunakeunSimpen-A-Train !

 

Ulah rék Lebetkeun pos blog urang dina situs anjeun, lajeng klik di dieu: http://embed.ly/code?url=https://www.saveatrain.com/blog/train-business-travel/ – (Gulung ka handap pikeun ningali Code Lebetkeun)