Order A Train Ticket SAIKI

Tiket Sepur Eurostar Murah lan Harga Wisata

Ing kene sampeyan bisa nemokake kabeh informasi babagan Tiket karéta Eurostar murah lan Rega travel Eurostar lan mupangat.

 

Topik:1. Eurostar dening Highlight Sepur
2. Babagan Eurostar3. Top Paling Ndhuwur Kanggo Entuk Tiket Sepur Eurostar Murah
4. Pira rego tiket Eurostar5. Napa iku luwih apik kanggo njupuk sepur Eurostar, lan ora lelungan nganggo kapal terbang
6. Apa bedane antara Standard, Premier Premier lan Premier Business ing Eurostar7. Apa lengganan Eurostar
8. Suwene sadurunge budhal teka9. Apa jadwal sepur Eurostar
10. Stasiun endi sing dilayani dening Eurostar11. FAQ Eurostar

 

Eurostar dening Highlight Sepur

  • Perusahaan Eurostar diluncurake tanggal 14 Nopember 1994
  • Salah sawijining kereta api paling cepet ing Eropa yaiku Eurostar, Kacepetan sing entuk Eurostar yaiku 320km saben jam
  • Terowong Channel Eurostar yaiku 50.45 km dawa utawa 31.5 mil. Sing padha karo 169 Eiffel Towers ditumpuk ing ndhuwur saben liyane
  • 2h15 wektu lelungan antarane Paris lan London kanthi numpak Eurostar
  • Nalika lelungan karo Eurostar saka Inggris menyang Eropa, sampeyan entuk 1 jam bali ing wektu
  • Nyebrang Channel Tunnel njupuk 35 menit

 

Babagan Eurostar

Sepur kanthi kacepetan Eurostar minangka layanan sing nyambungake Eropa Kulon menyang London lan Kent ing Inggris, Sambungan saka Eropa yaiku Paris lan Lille ing Prancis, Brussels, lan Antwerp ing Belgium, Rotterdam lan Amsterdam ing Walanda. uga, sampeyan bisa kanthi Sepur saka London menyang Disneyland Paris (Stasiun Kereta Api Marne La Vallee) lan uga tujuan musiman ing Prancis Kayata Marseilles lan Moutier ing Alpen Prancis. Kabeh sepur Eurostar nyabrang Channel Inggris liwat Terowongan Channel.

ing Layanan sepur Eurostar sepur mlaku munggah nganti 320 km jam ing garis sepur kanthi kacepetan dhuwur. Wiwit Eurostar wiwit operasi ing 1994, baris anyar wis dibangun ing Belgia lan Inggris kanggo nyuda kaping perjalanan ing antarane tujuan Eurostar. Proyèk Channel Link Tunnel rong tahap rampung ing tanggal 14 Nopember 2007, nalika terminal London Eurostar ditransfer saka Waterloo International menyang London St Pancras International stasiun Sepur.

 

Eurostar train

menyang Simpen Halaman Utama Sepur utawa gunakake widget iki kanggo nelusuri karcis sepur kanggo Eurostar

Simpen App Sepur iPhone

Simpen App Sepur Android

 

Simpen A Train

Asal

panggonan

Tanggal budhal

Tanggal Tanggal (Opsional)

Diwasa (26-59):

Muda (0-25):

Senior (60+):


 

Top Paling Ndhuwur Kanggo Entuk Tiket Sepur Eurostar Murah

Panggil 1: Book tiket Eurostar luwih dhisik sing bisa

Karcis sepur Eurostar kasedhiya antarane 3 wulan kanggo 6 wulan sadurunge budhal sepur. Booking karéta awal luwih dhisik priksa manawa sampeyan entuk tiket sing paling murah lan tiket karéta Eurostar sing paling murah diwatesi. Rega karcis sepur Eurostar regane munggah dadi regane nalika lagi cedhak dina plancongan, saengga supados ngirit dhuwit tuku tiket tiket, supaya bisa luwih dhisik.

Panggil 2: Lelungan kanthi Eurostar ing wektu sing paling dhuwur

Eurostar, rega tiket luwih murah sajrone jam sing paling dhuwur, ing wiwitan minggu lan ing wayah awan. Tengah rute sepur minggu (Selasa, Rebo lan Kamis) asring nawakake rega sing paling murah. Kanggo rega paling, aja nganti njupuk Eurostar ing wayah esuk lan sore awal sajrone minggu (amarga akeh lelungan bisnis), uga aja nganti nitih Eurostar nitih dina Jumuah lan Minggu (sarujuk kanggo akhir minggu akhir minggu), sajrone preinan umum lan uga nalika preinan sekolah rega skyrocket Eurostar.

Panggil 3: Pesenan tiket kanggo Eurostar nalika yakin jadwal perjalanan

Layanan sepur Eurostar dikarepake kanthi dhuwur lan saiki, mung perusahaan ril Eurostar mung nerbitake sepur ing terowongan Channel Inggris, mula ora ana kompetisi. Eurostar minangka siji-sijine operator sepur ing rute antara Inggris lan Eropa Kulon wis nyetel sawetara watesan tiket sepur. Mung Business Premier Tipe tiket karéta bisa diijolke, karcis sepur liyane ora bisa ijol utawa dibalekake, nanging ana forum ing internet sing bisa adol tangan karcis sepur. dadi, Simpen Rekomendasi Sepur kanggo Lelungan Eurostar yaiku Book nalika sampeyan yakin manawa jadwal perjalanan sampeyan.

Panggil 4: Tuku karcis Eurostar ing Simpen A Train

Simpen A Train duwe penawaran tiket kereta api paling gedhe ing Eropa lan ing saindenging jagad, lan amarga saka kekuwatan kita, kita nemokake karcis Eurostar sing paling murah. Kita nyambung menyang akeh operator lan sumber kereta api lan algoritma teknologi menehi sampeyan tiket tiket Eurostar sing paling murah lan kadhangkala kanthi kombinasi operator sepur liyane menyang tujuan liyane. Uga bisa nemokake alternatif kanggo Eurostar.

 

Tiket karéta Amsterdam To London

Tiket karéta Paris kanggo London

Tiket karéta ing London nganti London

Tiket karéta Brussels menyang London

 

Pira rego tiket Eurostar?

Rega tiket bisa diwiwiti kanthi rega 35 ing wektu promosi nanging bisa nganti € 310 ing menit pungkasan. Rega Eurostar gumantung saka kelas sing sampeyan pilih. Iki tabel ringkesan rega rata-rata saben kelas kanggo London-Paris / London-Brussel / Lelungan London-Amsterdam:

Tiket siji-arahPerjalanan bunder
Standar35 € – 190 €68 € – 380 €
Standard Premier96 € – 290 €190 € – 490 €
Business Premier310 €600 €

 

London menyang Brussel kanthi Sepur

London menyang Paris kanthi sepur

Lille menyang London kanthi kereta api

London menyang Amsterdam kanthi kereta api

 

Napa iku luwih apik kanggo njupuk sepur Eurostar, lan ora lelungan nganggo Airplane?

1) Kauntungan saka lelungan Eurostar yaiku sampeyan langsung lan teka ing tengah kutha ing endi wae kutha sing dituju, iki soko sing unik banget kanggo sepur, dadi yen sampeyan olahraga perjalanan saka Paris, Brussels, Amsterdam, Rotterdam, Antwerp, Lille utawa London iki minangka mupangat utama kanggo Eurostar. Nalika nerangake Reregan Eurostar, biasane beda-beda gumantung. Sawetara promosi ngidini sampeyan entuk tiket murah Eurostar. Nanging ing dina terakhir sadurunge budhal, rega dadi luwih dhuwur. Yen seneng mlaku lancar, Eurostar kanggo sampeyan!

2) Plancongan nganggo pesawat duwe prosedur keamanan bandara, lan tegese sampeyan kudu paling ora 2 jam sadurunge sampeyan wis dijadwal, karo Eurostar sampeyan kudu adil 1 jam ing advance. uga, sampeyan kudu mangkat menyang bandara saka pusat kutha. Dadi yen sampeyan ngitung wektu lelungan, Eurostar mesthi menang ing total wektu lelungan.

3) Kadhangkala rega sepur luwih dhuwur tinimbang kapal terbang kanthi regane pas tiket, nanging perbandingan kudu kalebu, sepira regane sampeyan kanggo njupuk cara transportasi menyang bandara, saliyane ing sawetara kasus, sampeyan uga entuk ganti wektu lelungan kanthi Eurostar, lan pungkasan karo Eurostar sampeyan ora duwe biaya bagasi.

4) Kapal terbang minangka salah sawijining sebab kanggo polusi planet sing luwih dhuwur, ing level perbandingan, sepur sing luwih ramah lingkungan, lan yen sampeyan mbandhingake pesawat kanggo nglatih perjalanan, lelungan sepur yaiku 20x kurang polusi karbon tinimbang pesawat.

easyjet vs eurostar

 

Tiket Luxembourg To London

Tiket Antwerp menyang London

Tiket Rotterdam menyang London

Tiket Lyon menyang London

 

Apa bedane antara Standard, Standard Premier, lan Premier Business ing Eurostar?

Sepur Eurostar duwe sawetara layanan kelas sing dibangun kanggo anggaran apa wae, lan jinis lelungan apa wae, apa sampeyan lelungan bisnis utawa luang utawa loro 🙂

Tiket Eurostar standar:

ing Tiket Eurostar Standard paling murah kabeh rego sing kasedhiya. Paling apik kanggo menehi tiket tiket Sepur iki luwih dhisik, amarga karcis standar regane – dheweke adol cepet. Lelungan sing duwe tiket standar bisa njupuk 2 koper + 1 nggawa bagasi gratis. Penumpang ing Standard Eurostar Tiket uga bisa milih WiFi gratis lan pilihan kursi. Tiket standar umume ora dibalekake.

Tiket Eurostar Premier Premier:

Kelas tiket iki luwih larang tinimbang jinis tiket Standard Eurostar, ing Tiket tiket Premier nawakake layanan tambahan. Saliyane kaluwihan tiket Standard sing kita tulis ing ndhuwur, Karcis Premier Premier nawakake kursi sing luwih apik karo ruang kelas liyane, majalah lan koran pilihan sing akeh diwenehake gratis, lan sampeyan bakal entuk jajanan lan omben ing Eurostar. Tiket Premier standar bisa diowahi kanthi biaya sing cocog karo tujuan sampeyan.

Tiket Eurostar Premier Bisnis:

ing Tiket tiket Eurostar Business Premier para panuku bisa ngrasakake kabeh keuntungan sing kita tulis ing ndhuwur, nanging uga, penumpang Eurostar Business Premier bakal entuk manfaat 3 tas koper ora 2, menu panas sing dirancang dening koki Raymond Blanc sing misuwur, Penumpang ing Business Premier bisa seneng ruangan sadurunge numpak sepur ing dalan menyang London utawa saka London, Kajaba iku, khusus mriksa-in 10 menit lan layanan leladen taksi mung kanggo dheweke. paling Jahwéh, tiket jinis Train Premier Premier Eurostar iki ngidini lelungan fleksibel: sampeyan bisa ngowahi lan mbatalake perjalanan, sadurunge budhal utawa nganti 60 dina sawise sampeyan mangkat, kabeh ora mbayar ragad.

 

Apa lengganan Eurostar?

Ora, lan ing nalisir, Eurostar mung didhukung dening tiket menyang titik lan ora didhukung dening sembarang lelungan, nanging yen sampeyan mlaku-mlaku kanthi akeh Eurostar sampeyan bisa melu Eurostar Club, iki minangka program kesetiaan sing nawakake sampeyan nglumpukake titik lelungan sepur supaya sampeyan bisa ngijolake titik kasebut menyang tiket utawa diskon. Sampeyan entuk 1 tunjuk kanggo saben £ 1 sing wis digunakake lan nilai kasebut menehi sampeyan hak istimewa:

– saka 200 poin: Sampeyan entuk karcis Eurostar kanthi rega sing suda.

– Yen sampeyan njaluk 500 poin: sampeyan bisa entuk 1 upgrade layanan sepur.

– Lan yen sampeyan wis tekan 1,000 poin: sampeyan bisa nebus 1,000 nunjuk menyang trip babak Eurostar nganti London saka ngendi wae ing Eropa Kulon.

 

Suwene sadurunge budhal teka?

Kanggo entuk Eurostar sampeyan lan pas kanthi tepat, Railway nyaranake sampeyan tekan paling ora 1 jam sadurunge sepur Eurostar sampeyan budhal. Kita ing Simpen A Sepur wiwit lelungan akeh ing sepur Eurostar manawa cukup wektu lan yen antrian ing kontrol paspor ora suwe, sampeyan uga bisa seneng toko lan entuk barang-barang sing sampeyan butuhake trip Sepur dadi lancar sabisa.

 

London nganti Sepur Marseilles

London nganti Sepur Moutiers

The Hague kanggo London Trains

London nganti Sepur Boris Saint Maurice

 

Apa jadwal tiket Eurostar?

Iki minangka pitakonan angel lan siji sing bisa mangsuli Simpen A Train kanthi wektu nyata, menyang kaca ngarep lan ketik asal lan tujuane, lan sampeyan bisa nemokake sing paling akurat Jadwal sepur Eurostar ana, Ana sepur saka 7 esuk menyang 9 ing wayah sore menyang rute Eurostar lan ing rute sing paling akeh dikuwasani kayata Paris nganti London utawa London menyang Paris, sampeyan duwe sepur Eurostar sing mlaku saben jam setengah jam, sampeyan mung kudu milih karcis Eurostar sing pas sing kepenak kanggo jadwal perjalanan sampeyan.

 

Tiket tiket sepur ing London menyang Antwerp

Tiket ing Sepur Rotterdam menyang London

Disneyland Marne-la-Vallee menyang tiket karéta London

Tiket tiket ing London menyang Lille

 

Stasiun endi sing dilayani dening Eurostar?

Stasiun sepur Paris kanggo Eurostar dijenengi Paris Gare du Nord, stasiun sepur dumunung ing distrik 10 saka Paris, yaiku +-30 menit mlaku saka Katedral Notre Dame. Kanggo njupuk Eurostar, sampeyan kudu mlebu stasiun lan munggah 1 lantai ing Gare du Nord nggunakake eskalator sing ana ing tengah-tengah stasiun.

Ing Disneyland Paris, Eurostar teka ing stasiun kasebut Marne La Vallee Chessy, sing mapan 5 menit mlaku saka Disneyland Resort lan Disneyland Hotels. Ana fasilitas lemari kiwa ing stasiun lan sampeyan bisa seneng taman kasebut tanpa kuwatir karo kargo larang regane.

Ing London, Saiki Eurostar sepur budhal lan teka Stasiun Internasional St Pancras, dumunung ing sisih lor pusat kutha London. sadurunge 2007, Sepur Eurostar biyen teka ing Waterloo Station ing London.

ing Brussels Midi-Zuid (Brussels South) stasiun ana ing tengah Brussels, nanging priksa manawa sampeyan ngerti manawa sampeyan butuh Brussels Midi-Zuid lan ora Stasiun Pusat Brussels, Stasiun sepur Brussels Midi-Zuid 22 platform sepur, lan kantor tiket Eurostar mapan ing platform 8. Tiket Sepur Eurostar ngidini sampeyan lelungan kanthi bebas ing antarane Brussels Midi Zuid lan Brussels Central.

Amsterdam Centraal (Station Central Amsterdam) mapan ing pusat kutha Amsterdam ing sisih tengen kali, nalika sampeyan ninggalake stasiun sepur, sampeyan ndeleng Amsterdam Main Street kebak obyek wisata kayata Madame Tussauds lan ora saka ing kono uga distrik lampu Abang. Kaya ing akeh stasiun sepur gedhe ing Eropa, sampeyan duwe depot koper sing mbukak awal lan nutup pungkasan yen sampeyan pengin ngunjungi 1 dina utawa sadurunge sampeyan bisa mlebu ing hotel sampeyan.

Ing Lille, sampeyan duwe 2 stasiun sepur sing ora adoh saka saben liyane, nanging sampeyan kudu eling Terminal Eurostar ing Lille, punika Lille Eropah lan ora Lille Flandres, nanging sanajan sampeyan gampang nggawe kesalahan, stasiun sepur yaiku 5 menit loro saka saben liyane.

Stasiun Pusat Antwerp ngendi sampeyan numpak Eurostar ing Antwerp kutha paling gedhe nomer 2 ing Belgium, Yen sampeyan budhal saka Antwerp, disaranake sampeyan bener-bener teka ing stasiun sepur luwih dawa tinimbang sing disaranake 1 jam sadurunge mangkat amarga iki stasiun sepur wis menang penghargaan kanggo dekorasi lan arsitektur lan nduweni 5 jubin lan apik banget kanggo navigasi ing njero.

Nalika lelungan saka lan menyang Rotterdam, sampeyan bakal nggunakake Stasiun Pusat Rotterdam utawa ing jeneng dutch Central Rotterdam, stasiun sepur iki dibangun kaya ing blanja cilik saka njero ruangan, saengga sampeyan bisa nyenengake blanja sadurunge lan sawise Lelungan Eurostar.

 

FAQ Eurostar

Apa sing kudu dakkirim ing Eurostar?

Nggawa sampeyan menyang trip Eurostar penting, nanging ing ndhuwur sampeyan kudu priksa manawa sampeyan duwe dokumen perjalanan Eurostar karo sampeyan, liyane kudu duwe paspor sing valid lan mesthi apik duwe asuransi travel.

Perusahaan apa sing diduweni Eurostar?

Perusahaan sing duwe Eurostar, dijenengi ora kaget Eurostar International Limited, 55% diduweni dening SNCF, 30% CDPQ Kanada, 10% Federasi Hermes lan sisane kalebu rute Belgia, SNCB.

Eurostar FAQ ing ngendi Aku bisa melu Eurostar?

Loro saka Paris, London, Amsterdam lan Brussel, Rotterdam, lan Lille, Eurostar uga nggarap garis mangsan. Sajrone periode musim panas, antarane Juli lan September, sawetara sepur Eurostar langsung menyang Avignon lan Marseilles, nalika ana ing wulan mangsa, antarane Desember lan April, Sepur Eurostar bisa langsung menyang wilayah ski ing Alps kayata Moutiers utawa Bourg St Maurice sing dadi kutha utama sing arep budhal menyang Resor Ski kayata La Plange, Milih sing gedhe-gedhe, Tignes lan Val Thorens.

Apa prosedur boarding kanggo Eurostar?

Nalika tekan stasiun sepur lan wilayah sing wis ditemtokake, sampeyan mindhai tiket Eurostar, Saiki wong luwih seneng nggunakake kode QR, nanging sampeyan uga bisa duwe salinan hard tiket Sepur sampeyan karo sampeyan lan pindai, banjur sampeyan kudu ngliwati mriksa keamanan (sing luwih cepet tinimbang ing bandara), pindhah menyang kontrol passport lan nyabrang tapel wates lan banjur mlaku menyang kereta api lan kanthi cara sampeyan duwe sawetara toko utawa ruang istirahat Eurostar, ing video ing ngisor iki, sampeyan bisa ndeleng kabeh proses nalika sampeyan tekan stasiun sepur nganti sampeyan numpak sepur Eurostar.

https://www.youtube.com/watch?v = Jtx0k4Jw7f4

Apa layanan ing Eurostar?

Ana papan ing sepur Eurostar sing darmabakti kanggo omben-omben lan panganan ringan ing kereta api Eurostar, Menu kasebut kalebu roti lapis, Kripik coklat, cemilan, bar coklat, warung, coklat panas utawa teh. Sampeyan banjur bisa mangan lan ngombe ing mobil rel restoran iki utawa njupuk apa sing sampeyan tuku bali menyang jog sampeyan. Sampeyan bisa nggunakake slot daya ing jejere kursi ing Eurostar.

Kepiye cara menyang London St. Pancras International njupuk sepur Eurostar?

Kayata kabeh kabutuhan transportasi ing London, nggunakake London ing lemah kanggo tekan Stasion Internasional St Pancras minangka cara paling gampang. Enem garis lemah sing beda tekan Stasiun Cross Cross lan saka kono sampeyan bisa mlaku kanthi mlaku menyang St Pancras International mung sawetara menit. London St Pancras International uga sawetara menit saka stasiun sepur Euston yen sampeyan teka saka sisih kidul London.

Apa bisa njupuk sepur Eurostar ing antarane London lan Amsterdam?

Wiwit April 2018, matur nuwun kanggo Eurostar, sampeyan bisa lelungan antarane London lan Amsterdam babagan 3-4 jam, lan ora perlu ngganti sepur ing Brussel sanajan sawetara sepur Eurostar saka London menyang Amsterdam, ora mandheg ing Brussels, nanging gumantung karo tiket Eurostar sing sampeyan tuku.

FAQ Eurostar sing Paling Disuwun – Apa aku kudu Book kursi luwih awal ing Eurostar?

Yen sampeyan tuku tiket sepur Eurostar, jog bakal diparengake kanthi otomatis nalika sampeyan nggawe leladen. Lan yen ana kursi gratis yen sampeyan numpak sepur, sampeyan diijini ngalih ing papan sing beda.

Apa Internet WiFi ing Eurostar?

Sampeyan bisa nyenengake Internet WiFi gratis ing kabeh sepur Eurostar lan kabeh kelas lelungan nalika sampeyan tuku tiket Eurostar luwih dhisik.

 

Yen sampeyan tekan adoh iki, sampeyan ngerti kabeh sing sampeyan kudu ngerti babagan sepur Eurostar lan siap tuku tiket sepur Eurostar sampeyan SaveATrain.com

 

Kita duwe Tiket Sepur kanggo operator sepur iki:

DSB Denmark

Dhasar DSB

Thalys railway

Thalys

eurostar logo

Eurostar

sncb belgium

SNCB Belgium

intercity trains

Sepur Intercity

SJ Sweden Trains

SJ Swedia

NS International Cross border trains

NS Internasional Walanda

OBB Austria logo

OBB Austria

TGV Lyria france to switzerland trains

SNCF TGV Lyria

France national SNCF Trains

SNCF Ouigo

NSB VY Norway

NSB Vy Norwegia

Switzerland Sbb railway

SBB Swiss

CFL Luxembourg local trains

CFL Luxembourg

Thello Italy <> France cross border railway

deepens

Deutsche Bahn ICE high-speed trains

Deutsche Bahn ICE Jerman

European night trains by city night line

Trains wengi

Germany Deutschebahn

Deutsche Bahn Jerman

Czech Republic official Mav railway operator

Mav Czech

TGV France Highspeed trains

SNCF TGV

Trenitalia is Italy's official railway operator

Trenitalia

 

 

Apa sampeyan pengin nampilake kaca iki menyang situs sampeyan? Klik kene: http://embed.ly/code?url=https://www.saveatrain.com/blog/train-eurostar/ - (Gulung mudhun kanggo ndeleng Embed Code), Utawa sampeyan bisa langsung link ing kaca iki.

© Copyright 2020 - Simpen A Train, Amsterdam, Walanda
Aja ninggal tanpa saiki - Njaluk Kupon lan News !