Urutan A Train tiket AYEUNA

Tikét Karéta Eurostar Murah sareng Harga Perjalanan

Di dieu anjeun tiasa mendakan sadaya inpormasi ngeunaan Tikét karéta Eurostar mirah jeung Harga perjalanan Eurostar tur mangpaat.

 

jejer:1. Eurostar ku Sorotan Train
2. Ngeunaan Eurostar3. Wawasan Top Pikeun Meunang Tiket Sepur Eurostar Murah
4. Sabaraha harga tikét Eurostar?5. Naha éta langkung saé pikeun ngalatih Eurostar, sareng henteu ngarambat ku kapal terbang
6. Naon anu bédana antara Standar, Premier Premier jeung Premier Business di Eurostar7. Naha aya langganan Eurostar
8. Sakumaha lami sateuacan angkat9. Naon jadwal karéta Eurostar
10. Stasion mana anu dilayanan ku Eurostar11. FAQ Eurostar

 

Eurostar ku Sorotan Train

  • Perusahaan Eurostar diluncurkeun tanggal 14 Nopémber 1994
  • Salah sahiji karéta panggancangna di Éropa nyaéta Eurostar, Laju anu dituju ku Eurostar nyaéta 320km sajam
  • Terowong Channel Eurostar nyaéta 50.45 km panjang atanapi 31.5 mil. Éta sarua jeung 169 Eiffel Towers ditumpuk di luhur silih
  • 2h15 waktos perjalanan antara Paris sareng London dina pesawat Eurostar
  • Nalika angkat sareng Eurostar ti Inggris ka Éropa, anjeun ngagaduhan 1 jam deui dina waktosna
  • Pameuntasan saluran terowong Channel cokot 35 menit

 

Ngeunaan Eurostar

Karéta laju anu gancang dina Eurostar nyaéta layanan anu nyambungkeun Kulon Éropa ka London sareng Kent di Inggris, Sambungan ti Éropa nyaéta Paris sareng Lille di Perancis, Brussel, sareng Antwerp di Bélgia, Rotterdam sareng Amsterdam di Walanda. oge, anjeun tiasa kéngingkeun karéta ti London ka Disneyland Paris (Stasiun Kereta Api Marne La Vallee) jeung deuih tujuan musiman di Prancis sapertos Marseilles sareng Moutiers di Alps Perancis. Sadaya karéta Eurostar nyebrang Saluran Inggris ngalangkungan Channel Tunnel.

The Jasa karéta Eurostar karéta api anu ngarambat di 320 km sajam dina jalur karéta gancang. Kusabab Eurostar mimiti operasi di 1994, jalur anyar parantos diwangun di Bélgia sareng Inggris pikeun ngirangan waktos perjalanan antara tujuan Eurostar. Proyék Channel Tunnel Rail Link dua tahap réngsé dina kaping 14 Nopémber 2007, nalika terminal London Eurostar ditransfer ti Waterloo International ka London St Pancras Internasional setasion kereta api.

 

Eurostar train

buka Simpen Halaman Utama Karéta atanapi nganggo widget ieu kanggo milarian karéta tikét pikeun Eurostar

Simpen A App Train Train iPhone

Simpen A Train Android App

 

Simpen A Train

Asal

tujuan

Titilar Tanggal

Tanggal Deui (Goréng)

Sawawa (26-59):

Nonoman (0-25):

Senior (60+):


 

Wawasan Top Pikeun Meunang Tiket Sepur Eurostar Murah

jumlah 1: Buku tikét Eurostar anjeun sateuacanna sakedik-langkungna anjeun

Tikét karéta Eurostar sayogi antara 3 bulan ka 6 sasih payun na miang karéta. Tapak karéta awal sateuacanna pastikeun anjeun kéngingkeun tiket anu paling murah sareng tiket karéta Eurostar paling murah pisan terbatas. Harga tiket karéta Eurostar pareng naek harga nalika anjeun caket kana dinten perjalanan, janten dina raraga ngahémat artos anu ngagaleuh tikét karéta anjeun, mesen anu langkung seueur sateuacanna.

jumlah 2: Perjalanan ku Eurostar dina jangka waktu anu jauh

Eurostar, harga tikét langkung mirah salami jam-puncak, dina ngamimitian saminggu sareng waktos beurang. Tengah perjalanan karéta (Salasa, Rebo sareng Kemis) sering nawiskeun harga anu paling murah. Pikeun harga pangsaéna, teu nyandak Eurostar di isuk-isuk sareng awal magrib salami saminggu (kusabab seueur wisatawan bisnis), ogé nyingkahan nyandak Eurostar nunggang dinten Jumaah sareng Minggu (nguntungkeun pikeun getaways sabtu minggu), salila liburan umum sareng ogé nalika liburan sakola harga rokét Eurostar.

jumlah 3: Mesen tikét anjeun pikeun Eurostar nalika anjeun yakin dina jadwal perjalanan

Jasa karéta Eurostar aya dina paménta anu tinggi sareng ayeuna, ngan perusahaan rel Eurostar ngoperasikeun karéta dina torowongan Inggris Channel sahingga teu aya kompetisi. Eurostar mangrupikeun hiji-hijina operator karéta dina rute antara Inggris sareng Éropa Kulon parantos nyetél sababaraha larangan tiket karéta. Ngan Bisnis Premier Jenis tikét karéta tiasa disilihtukeurkeun, tikét karéta sanésna teu tiasa ditukeurkeun atanapi dibalikkeun, tapi aya forum dina internet anu anjeun tiasa ngajual tikét karéta tangan anjeun di sisi kadua. janten, Simpen Saran Karéta pikeun Perjalanan Eurostar nyaéta buku nalika anjeun yakin dina jadwal perjalanan anjeun.

jumlah 4: Mésér tikét Eurostar anjeun dina Simpen A Train

Simpen A Train ngagaduhan tempat tiket karéta panggedéna di Éropa sareng dunya, sareng kusabab kakuatan urang, kami mendakan tiket Eurostar anu paling murah. Kami nyambung ka seueur operator karéta sareng sumber sareng algoritma téknologi kami masihan anjeun tiket paling murah Eurostar anu paling murah sareng sakapeung kombinasi kombinasi operator karéta sanés ka tujuan anu sanés.. Urang ogé bisa milari alternatif pikeun Eurostar.

 

Tiket karéta Amsterdam Pikeun London

Tiket karéta Paris ka London

Tiket karéta ka London

Brussel ka tikét karéta London

 

Sabaraha harga tikét Eurostar??

Harga tikét tiasa ngamimitian dina € 35 dina waktos promosi tapi tiasa ngahontal € 310 dina menit pamungkas. Harga Eurostar gumantung kana kelas anu anjeun pilih. Ieu tabel ringkesan harga rata-rata pikeun kelas kanggo London-Paris / London-Brussel / Perjalanan London-Amsterdam:

Tikét hiji arahNgurilingan
Standar35 € – 190 €68 € – 380 €
baku Premier96 € – 290 €190 € – 490 €
bisnis Premier310 €600 €

 

London ka Brussel ku karéta

London ka Paris ku karéta

Lille ka London ku karéta

London ka Amsterdam ku karéta

 

Naha éta langkung saé pikeun ngalatih Eurostar, sareng henteu ngarambat ku pesawat?

1) Kauntungan tina perjalanan Eurostar nyaéta anjeun balik sareng sumping langsung di pusat kota di mana waé kota anu anjeun angkat, ieu mangrupikeun hal anu unik pisan pikeun karéta, janten upami anjeun ngalatih perjalanan ti Paris, Brussel, Amsterdam, Rotterdam, Antwerp, Lille atanapi London ieu mangrupikeun kauntungan anu ageung pikeun Eurostar. Lamun datang ka Bedah Eurostar, éta biasana béda-béda. Sababaraha promosi ngamungkinkeun anjeun kéngingkeun tikét murah Eurostar. Tapi salami dinten terakhir sateuacan pamitan, harga beuki luhur. Upami anjeun resep perjalanan anu lancar, Eurostar kanggo anjeun!

2) Wisata ku kapal terbang ngagaduhan prosedur kaamanan bandara, jeung éta hartosna anjeun kedah sahenteuna 2 jam sateuacan angkat anjeun dijadwalkeun, kalayan Eurostar anjeun kedah janten adil 1 jam sateuacanna. oge, anjeun kedah pasuliwer ka bandara ti pusat kota. Janten upami anjeun cacah sadayana waktos perjalanan, Eurostar sok menang dina waktos perjalanan.

3) Kadang harga karéta langkung luhur ti kapal terbang dina ajang tikét harga, tapi babandingan kedah dilebetkeun, kumaha biaya kanggo anjeun pikeun nyandak cara transportasi ka bandara, sajaba ti sababaraha kasus anjeun ogé ngagaduhan waktos luang iraha iinditan ku Eurostar, sareng pamungkas kalayan Eurostar anjeun teu ngagaduhan waragad koper.

4) Kapal terbang mangrupikeun alesan pikeun polusi anu langkung saé planét urang, dina tingkat ngabandingkeun, karéta nu langkung seueur ramah lingkungan, sareng upami anjeun ngabandingkeun kapal terbang pikeun ngalatih perjalanan, perjalanan karéta 20x kirang polutan karbon ti kapal terbang anu aya.

easyjet vs eurostar

 

Tikét Luxembourg To London

Tiket Antwerp ka London

Tiket Rotterdam ka London

Tiket Lyon ka London

 

Naon anu bédana antara Standar, baku Premier, sareng Premier Premier di Eurostar?

Karéta Eurostar ngagaduhan sababaraha jasa kelas anu bakal diwangun pikeun anggaran naon, sareng jinis naon waé anu palancong, naha anjeun pangumbara bisnis atanapi rineh atanapi duanana 🙂

Tikét Eurostar baku:

The Tikét Eurostar Standard nyaéta paling murah sadaya ongkosna anu sayogi. Hadé pisan pikeun masihan tikét karéta sateuacanna, kusabab tikét standar harga murah – aranjeunna ngajual gancang. Wisatawan anu ngagaduhan tikét standar tiasa nyandak 2 koper + 1 koper koper gratis. Penumpang dina Tiket Eurostar Standard ogé tiasa ngaraos WiFi gratis sareng Pilihan korsi. Tiket standar lolobana henteu tiasa mayar deui.

Tiket Eurostar standar Premier:

Kelas tikét ieu langkung mahal batan jinis tikét standar Eurostar, éta Tikét Premier standar nawiskeun jasa tambahan. Salian kaunggulan tikét standar anu urang tuliskeun di luhur, Tiket Premier Premier nawiskeun korsi anu langkung saé kalayan langkung sanés, pilihan rupa majalah sareng koran dirumuskeun gratis, sareng anjeun kersa nyayogikeun tuangeun anu ringan sareng inuman kana Eurostar. Tiket Premier standar tiasa dimodifikasi sareng biaya gumantung kana tujuan anjeun.

Tiket Premier Eurostar:

The Tikét Premier Bisnis Eurostar pembeli tiasa nikmati sagala kaunggulan anu urang tulis di luhur tapi ogé, panumpang Eurostar Business Premier bakal nyandak kauntungan tina 3 kantong koper tibatan 2, menu panas méwah anu dirancang ku koki anu kawéntar Raymond Blanc, Panumpang Pausahaan Premier tiasa nikmati ruang santai sateuacan ngantosan karéta dina perjalanan ka London atanapi ti London, tambahan ogé tempat pariksa khusus 10 menit sareng jasa pesenan taksi ngan ukur pikeun aranjeunna. paling importantly, jenis ieu tikét Premier Train Eurostar Usaha ngamungkinkeun perjalanan anu fleksibel: anjeun tiasa ngarobih sareng ngabolaykeun perjalanan anjeun, sateuacan miang atanapi angkat ka 60 dinten saatosna angkat, sadayana tanpa biaya tambahan.

 

Naha aya langganan Eurostar?

teu, jeung sabalikna, Eurostar ngan dirojong ku titik ka titik jeung henteu didukung ku mana waé perjalanan, tapi upami anjeun ngarambat pisan ku Eurostar anjeun tiasa gabung Eurostar Club, ieu mangrupikeun program kasatiaan anu nawiskeun anjeun pikeun ngumpulkeun titik perjalanan karéta ku kituna anjeun tiasa nebus titik-titik ieu ka tiket atanapi diskon. Anjeun earn 1 titik pikeun unggal £ 1 anu anjeun anggo sareng poin ieu nampi anjeun hak istimewa:

– ti 200 poin: Anjeun kéngingkeun tikét Eurostar kalayan harga anu suda.

– Upami anjeun ka 500 poin: anjeun tiasa kéngingkeun 1 pamutahiran jasa karéta.

– Sareng upami anjeun tiasa ngahontal 1,000 poin: anjeun tiasa nebus 1,000 nunjuk ka perjalanan babak ku Eurostar ka London ti mana waé di Éropa Kulon.

 

Sakumaha lami sateuacan angkat?

Pikeun kéngingkeun Eurostar anjeun sareng janten leres dina waktosna, karéta api nyarankeun yén anjeun sumping sahenteuna 1 jam sateuacan karéta Eurostar anjeun angkat. Kami di Simpen A Train saprak urang ngumbara pisan dina karéta Eurostar yén ieu cekap cukup waktos sareng upami parantosan anu aya dina paspor kadali moal lami, anjeun ogé tiasa resep toko sareng kéngingkeun barang-barang anu anjeun peryogikeun perjalanan karéta janten lancar-gancang.

 

London ka Marseilles Karéta

London ka Kareta Moutiers

Den Haag ka London Kareta

London ka Bourg Saint Maurice Karéta

 

Naon jadwal karéta Eurostar?

Ieu mangrupikeun patarosan anu tangguh sareng salah sahiji Simpen A Train tiasa ngawaler sacara real-time, angkat halaman kami di bumi sareng ngetik dina asal na tujuan anjeun, tur anjeun tiasa mendakan anu paling akurat Jadwal karéta Eurostar nyaéta, Aya karéta ti 7 isuk-isuk ka 9 Atang ka mana-mana rute Eurostar sareng dina rute anu paling seueur dijajah sapertos Paris ka London atanapi London ka Paris, anjeun ngagaduhan karéta Eurostar ngajalankeun unggal jam satengah jam, anjeun ngan kedah milih tikét Eurostar anu leres anu teu cocog kanggo jadwal perjalanan anjeun.

 

Tikét karéta London ka Antwerp

London ka tikét karéta Rotterdam

Disneyland Marne-la-Vallee ka tikét karéta London

Tikét karéta London ka Lille

 

Stasion mana anu dilayanan ku Eurostar?

Stasion karéta Paris pikeun Eurostar dingaranan Paris Gare du Nord, stasion karéta ieu ayana di distrik 10 Paris, nyaéta +-30 menit leumpang ti Katedral Notre Dame. Pikeun nyandak Eurostar, anjeun kedah asup ka stasion sareng angkat 1 lantai di jero Gare du Nord nganggo eskalator anu aya di tengah stasion.

Di Disneyland Paris, Eurostar parantos sumping di stasion Marne La Vallee Chessy, anu tempatna 5 menit leumpang ti Disneyland Resort sareng Disneyland Hotels. Aya fasilitas panyimpen koper kénca di jero stasiun sareng anjeun tiasa angkat teras-terasan taman tanpa hariwang kargo berharga anjeun.

Di London, Ayeuna karéta Eurostar angkat sareng sumping Stasiun Internasional St Pancras, lokasina kalér pusat kota London. saencan 2007, Karéta Eurostar anu biasa sumping di Stasion Waterloo di London.

The Brussel Midi-Zuid (Brussel Kidul) stasion ieu ayana di tengah-tengah Brussel, tapi pastikeun anjeun ngarti yén anjeun peryogi Brussel Midi-Zuid sareng henteu Stasion Tengah Brussels, Stasion karéta Brussel Midi-Zuid has 22 platform karéta, sareng kantor tikét Eurostar perenahna caket platform 8. Tikét karéta Eurostar ngamungkinkeun anjeun ngarambat sacara bébas antara Brussels Midi Zuid sareng Brussels Central.

Amsterdam Centraal (Stasion Tengah Amsterdam) perenahna di pusat kota Amsterdam pas gigir walungan, pas anjeun ninggalkeun stasiun karéta, anjeun tiasa ningalikeun Amsterdam Main Street anu pinuh ku tarikan sapertos Madame Tussauds sareng henteu ti dinya ogé kabupaten Lampu Beureum. Saperti dina seueur stasiun karéta ageung di Éropa, anjeun gaduh depot bagasi anu dibuka awal sareng nutup telat upami anjeun badé kunjungan 1 beurang atanapi sateuacan anjeun tiasa lebet di hotél anjeun.

Di Lille, Anjeun gaduh 2 stasiun karéta anu teu jauh ti silih, tapi anjeun kedah émut kana Terminal Eurostar di Lille, mangrupa Lille Éropa sareng Lille Flandres, tapi sanaos anjeun nyieun gampang pikeun ngalakukeun kasalahan, stasiun karéta éta 5 menit duaan.

Stasion Tengah Antwerp nyaeta dimana anjeun numpak Eurostar di Antwerp kota panggedéna di 2 Belgia, Upami anjeun ngarambat ti Antwerp, kami nyarankeun yén anjeun leres sumping ka stasiun karéta panjang ti anu disarankeun 1 jam sateuacan angkat kusabab ieu stasiun karéta api parantos kéngingkeun panghargaan pikeun hiasan sareng arsitéktur sareng kitu 5 lantai na anu saé pisan pikeun némbalan di dinya.

Nalika angkat ti sareng Rotterdam, anjeun bakal ngagunakeun Stasion Tengah Rotterdam atanapi dina nami dutchna Rotterdam Tengah, stasiun karéta ieu diwangun sapertos toko mall leutik ti jero ka luar, janten anjeun tiasa ngaraosan balanja saé sateuacan sareng saatosna Perjalanan Eurostar.

 

FAQ Eurostar

Naon anu kuring kedah bawa sareng kuring dina Eurostar?

Bawa diri anjeun ka perjalanan Eurostar anjeun penting pisan, tapi di luhurna anjeun kudu mastikeun yén anjeun gaduh dokumen perjalanan Eurostar sareng anjeun, lain anu kedah-ngagaduhan mangrupikeun paspor anu sah sareng éta sanés saé kanggo asuransi perjalanan.

Perusahaan naon anu kagungan Eurostar?

Perusahaan anu gaduh Eurostar, dingaranan teu heran Eurostar International Limited, 55% milik SNCF, 30% CDPQ Kanada, 10% Hermes féderal sareng sésana kalebet rél Belgia, SNCB.

Eurostar FAQ dina Dimana kuring tiasa angkat sareng Eurostar?

Salian ti Paris, London, Amsterdam tur Brussel, Rotterdam, sareng Lille, Eurostar ogé ngajalankeun garis musiman. Salami periode usum panas, antara bulan Juli jeung Séptémber, sababaraha karéta Eurostar langsung kana Avignon sareng Marseilles, bari salami bulan usum, antara Désémber sareng April, Karéta Eurostar tiasa langsung ka wewengkon ski di Alps sapertos Moutiers atanapi Bourg St Maurice anu kota penting angkat ti ski Ski sapertos La Plange, Milih anu langkung, Tignes sareng Val Thorens.

Naon prosedur kosan pikeun Eurostar?

Nalika anjeun angkat ka stasiun karéta sareng wilayah anu ditunjuk, anjeun nyeken tikét Eurostar anjeun, Ayeuna masarakat langkung resep nganggo kode QR, tapi anjeun ogé tiasa gaduh salinan keras tina karéta anjeun sareng anjeun sareng scan éta, maka anjeun kudu ngaliwat cék kaamanan (anu langkung gancang ti bandara), angkat ka kontrol paspor sareng nyebrang wates teras anjeun angkat ka karéta anjeun sareng ku anjeun gaduh sababaraha toko atanapi loung Eurostar, dina video di handap ieu anjeun tiasa ningali sadayana prosés ti anjeun dugi ka stasiun karéta dugi ka kapal karéta Eurostar anjeun.

HTTPS://www.youtube.com/watch?v = Jtx0k4Jw7f4

Naon jasa dina Eurostar?

Aya tempat dina karéta Eurostar anu didédikasikeun ka inuman sareng ringan katuangan dina karéta Eurostar, Menu kaasup roti lapis, chip coklat, snacks, bar coklat, kopi, coklat panas atanapi tea. Anjeun teras tiasa tuang sareng nginum di mobil réstoran ieu atanapi nyandak naon anu anjeun mésér deui kana korsi anjeun. Anjeun tiasa nganggo slot kakuatan gigireun korsi anjeun dina karéta Eurostar.

Kumaha carana angkat ka London St. Pancras Internasional nyandak karéta Eurostar?

Saperti sareng unggal kabutuhan transportasi di London, ngagunakeun London bawah tanah ka Stasion Internasional St Pancras nyaéta jalan paling sederhana. Genep garis bawah tanah anu beda dugi ka Stasion Palang Merah sareng ti dinya anjeun tiasa leumpang kalayan leumpang ka St Pancras International ngan ukur sababaraha menit. London St Pancras International ogé ngan ukur sababaraha menit ti stasiun karéta Euston upami anjeun sumping ti kidul London.

Naha mungkin nyandak karéta Eurostar antara London sareng Amsterdam?

Kusabab April 2018, hatur nuhun ka Eurostar, anjeun tiasa ngarambat antara London sareng Amsterdam kira-kira 3-4 jam, sareng teu kedah ngarobih karéta di Brussel najan sababaraha karéta Eurostar ti London ka Amsterdam, ulah eureun di Brussel, tapi éta gumantung kana tikét Eurostar anu anjeun mésér.

Paling dipénta Eurostar FAQ – Naha kuring kedah mesen korsi sateuacanna dina Eurostar?

Sawaktos anjeun mésér tikét karéta Eurostar, korsi bakal otomatis disayogikeun ka anjeun nalika anjeun resep ngumpulkeun. Sareng upami aya korsi gratis sawaktos anjeun dina karéta, anjeun diidinan pikeun mindahkeun ka tempat anu béda.

Naha aya internét WiFi di jero Eurostar?

Anjeun tiasa ngarasakeun Internét WiFi gratis dina sadaya karéta Eurostar sareng sadaya kelas perjalanan upami anjeun mésér tikét Eurostar sateuacanna.

 

Upami anjeun dugi ka anu jauh ieu, anjeun terang sadayana anjeun kedah terang ngeunaan karéta Eurostar anjeun sareng siap mésér tikét karéta Eurostar anjeun SaveATrain.com

 

Kami ngagaduhan Tiket Train pikeun operator karéta api ieu:

DSB Denmark

Dénmark DSB

Thalys railway

Thalys

eurostar logo

Eurostar

sncb belgium

SNCB Bélgia

intercity trains

Kareta Intercity

SJ Sweden Trains

SJ Swédia

NS International Cross border trains

NS Internasional Walanda

OBB Austria logo

OBB Austria

TGV Lyria france to switzerland trains

SNCF TGV Lyria

France national SNCF Trains

SNCF Ouigo

NSB VY Norway

NSB Vy Norwégia

Switzerland Sbb railway

SBB Swiss

CFL Luxembourg local trains

CFL Luksemburg

Thello Italy <> France cross border railway

deepens

Deutsche Bahn ICE high-speed trains

Deutsche Bahn ICE Jerman

European night trains by city night line

Kareta wengi

Germany Deutschebahn

Deutsche Bahn Jérman

Czech Republic official Mav railway operator

Mav Czech

TGV France Highspeed trains

SNCF TGV

Trenitalia is Italy's official railway operator

Trenitalia

 

 

Naha anjeun badé nampilkeun halaman ieu ka situs anjeun? klik di dieu: http://embed.ly/code?url=https://www.saveatrain.com/blog/train-eurostar/ - (Gulung ka handap pikeun ningali Code Lebetkeun), Atanapi anjeun ukur tiasa numbu langsung ka halaman ieu.

© Copyright 2020 - Simpen A Train, Amsterdam, Walanda
Ulah ninggalkeun tanpa hadir - Meunangkeun Kupon jeung Warta !