Order A Train Ticket SAIKI

Tiket Sepur ICE Murah lan Harga Rute Wisata

Ing kene sampeyan bisa nemokake kabeh informasi babagan Jerman Tiket karéta ICE murah lan Harga lelungan ICE lan mupangat.

 

Topik:1. ICE dening Sorotan Sepur
2. Babagan Sepur ICE3. Top Paling Ndhuwur Kanggo Entuk Tiket Sepur ICE Murah
4. Pira rego tiket ICE5. Rute Wisata: Napa luwih becik to numpak sepur ICE, lan ora lelungan nganggo kapal terbang
6. Apa bedane Kelas Standar lan Kelas Pertama ing ICE?7. Apa ana langganan ICE
8. Suwene sadurunge budhal saka sepur ICE teka9. Apa jadwal sepur ICE
10. Stasiun endi sing dilayani dening ICE11. FAQ Sepur ICE

 

ICE dening Sorotan Sepur

  • Sepur paling cepet ing Jerman yaiku sepur ICE kanthi kecepatan 300km / jam.
  • Tdheweke dadi sepur ICE sistem sepur Jerman sing nyambungake saben kutha ing Jerman.
  • Kabeh sepur sing mlaku ing Sistem sepur Jerman, ICE kalebu ing Kategori A.
  • Sepur ICE dirancang kanggo saingan karo kapal terbang babagan kenyamanan lan wektu kanggo tujuan.
  • Rute Internasional ICE kalebu Prancis, Belgium, Denmark, Austria, Walanda, lan Swiss.

 

Babagan Sepur ICE

Intercity-Express utawa ing jeneng trabasan ICE minangka sistem dhuwur-kacepetan sepur duweke Deutsche Bahn, Panyedhiya sepur nasional Jerman. ing ICE sepur are known for luxury, kacepetan, lan kenyamanan nalika ngubungake saben kutha ing Jerman.

Kanthi kacepetan nganti 300km saben jam, lelungan kanthi sepur ICE minangka cara paling cepet kanggo lelungan antarane kutha sing adoh kaya Cologne lan Hamburg.

Rute Plancongan ICE ora winates ing Jerman. Sepur kasebut mbukak rute internasional menyang Austria, France, Belgium, Swiss, Denmark, lan Walanda.

ICE Trains in a train station

menyang Simpen Halaman Utama Sepur utawa gunakake widget iki kanggo nelusuri tiket sepur kanggo Ice Trains

Simpen App Sepur iPhone

Simpen App Sepur Android

 

Simpen A Train

Asal

panggonan

Tanggal budhal

Tanggal Tanggal (Opsional)

Diwasa (26-59):

Muda (0-25):

Senior (60+):


 

Top Paling Ndhuwur Kanggo Entuk Tiket Sepur ICE Murah

Panggil 1: Book karcis ICE luwih dhisik tinimbang sing sampeyan bisa

Yen sampeyan pengin entuk karcis ICE murah, sadurunge sampeyan tuku, sampeyan bakal luwih bisa entuk kanthi murah. ana 3 jinis tarif ICE Murah lan telung jinis tiket kasedhiya ing wektu jual dhisikan, nanging tarif sing ngirit, Rega ngirit, lan Super sparpreis bisa uga ora kasedhiya amarga dina budhal wis cedhak. Sampeyan bisa Book tiket karcis sabanjure 6 wulan sadurunge budhal.

Panggil 2: Pesen tiket sepur ICE nalika sampeyan yakin babagan itinerary

Mesthi tanggal lan budhal sampeyan bakal ngirit dhuwit kanthi biaya mbalekaken. Tingkat pengembalian dana lan pilihan kanggo bali tiket ICE sing ora digunakake gumantung karo jinis tiket sing sampeyan tuku. uga, ragad mbalekaken luwih murah kanggo tiket beya sing ngirit tinimbang tiket tiket standar. Elinga yen DB ora bakal ngasilake sampeyan kanthi tunai nalika bali tiket. Pembayaran maneh DB rampung liwat voucher DB, sing bisa digunakake kanggo mbayar layanan sing ditawakake. Sampeyan uga bisa adol Karcis sepur ICE online on internet forums if you wish to get the money back.

Panggil 3: Lelungan nganggo sepur ICE sajrone periode sing paling dhuwur

Tiket ICE luwih murah ing wektu sing paling dhuwur (Selasa, Rebo, Kemis, lan Dina Setu). Sajrone dina puncak, karcis sing murah laris banget, mung ninggalake karcis Flexpreis. Kanggo lelungan ing dina Puncak, bukak luwih dhisik kanggo entuk karcis ongkos saver. Yen ora bisa entuk karcis ongkos saver, dadi manawa kanggo lelungan antara esuk lan awal sore (amarga wisatawan bisnis) amarga tiket Flexpreis saiki bakal luwih murah. Pamungkas, aja lelungan terus umum and school holidays amarga rega tiket ICE uga bakal saya mundhak.

Panggil 4: Tuku karcis ICE ing Simpen A Train

Sampeyan bakal nemokake tawaran tiket ICE paling apik ing Eropa ing situs web, Simpen A Train. Kita duwe tawaran tiket karéta paling gedhe ing Eropa lan ing jagad. Kanthi sambungan karo operator kereta api lan kalkulus sing ora kaetung, kita nawakake sampeyan tiket tiket paling murah sing bisa ditemokake. uga, kita nemokake alternatif murah kanggo sepur liyane saka ICE.

Frankfurt to Berlin Trains

Leipzig kanggo Berlin Trains

Hanover kanggo Berlin Trains

Hamburg kanggo Berlin Trains

 

Arriving ICE Train

 

Pira rego tiket ICE?

Rega saka tiket ICE gumantung saka jinis tiket lan kelas kursi sing dikepengini. Umumé, railway Jerman is famous for its low ICE ticket prices. Ana telung jinis tiket kanggo sepur ICE - tiket standar utawa Flexpreis, karcis beya Supersaver utawa Supersparpreis, lan tarif sing ngirit utawa tiket Sparpreis ICE. Tiket tambang saver luwih murah tinimbang tiket standar, nanging karcis sing kasedhiya bisa dikurangi nalika dina budhal luwih cedhak. Rega tiket ICE gumantung saka kelas sing sampeyan pilih lan ing ngisor iki minangka tabel ringkesan rega rata-rata saben kelas:

Tiket siji-arahPerjalanan bunder
Standar17 € – 50 € 30 € – 120 €
Premium21 € – 70 € 58 € – 152 €
Bisnis40 € – 87 €80 € – 180 €

 

Dusseldorf to Trains Munich

Dresden to Trains Munich

Nuremberg menyang Sepur Munich

Bonn kanggo Trains Munich

 

Rute Wisata: Napa becike numpak sepur ICE, lan ora lelungan nganggo kapal terbang?

1) Ngindhari Tata Pra-Papan. Yen sampeyan duwe pesawat liwat 9 iki, sampeyan luwih becik dadi ing bandara paling ora 7 akibate nalika sampeyan kudu ngliwati Prosedur Pra-Boarding lan mriksa keamanan, iku meh wae wektu kowe mlebu pesawat.

Kanthi sepur ICE, sampeyan bisa teka kapan wae sadurunge budal selehake sampeyan mlebu sepur sadurunge obah. Iki bisa ditindakake amarga ora ana prosedur Pra-Boarding utawa pemeriksaan keamanan dawa. Mung nuduhake nganti stasiun, goleki Sepur sampeyan ing Indikator, lan papan!

Ing wektu lelungan total, ICE menang mabur ing Jerman kaya regane uga. Asides saka wektu mbuang ing prosedur Pra-Board, pesawat ilang luwih akeh travel time nalika komuter (saka bandara menyang lokasi sing tepat).

2) Fees bagasi. Sampeyan bisa yakin manawa sampeyan bakal mbayar tambahan kanggo koper yen lelungan ing pesawat. Nanging, Yen sampeyan lelungan nganggo ICE Trains sing mbayar biaya bagasi, sampeyan ora bakal entuk yen tuku karcis sepur ICE sing murah. Kanggo njlentrehake, karo rega ICE sing murah, sampeyan ora kudu mbayar lemari apa wae sing sampeyan lakoni. Sing nggawe ICE pilihan perjalanan sing murah lan luwih becik.

3) Sepur sing luwih gampang lingkungan. ing Sepur ICE uga luwih ramah lingkungan tinimbang pesawat, sing kontribusi polusi udara. Plancongan nganggo sepur yaiku polusi emisi karbon kurang saka 20 × tinimbang lelungan kanthi udara.

Berlin kanggo Hamburg Trains

Bremen to Hamburg Trains

Hanover kanggo Hamburg Trains

Cologne to Hamburg Trains

 

new ICE train come out of siemens factory

 

Apa bedane Kelas Standar lan Kelas Pertama ing ICE??

Boten kados sepur liyane kanthi tiket kanggo kompartemen sing beda (standar, bisnis, eksekutif, etc.) kaya ing Trenitalia, ICE Jerman rada beda. Ana rong kelas ICE sepur - kelas siji lan kelas loro. Bedane utama ing antarane kategori loro yaiku rega, keluwesan, lan layanan sing ditawakake.

Amarga babagan tiket lan kompartemen kelas ing sepur ICE, sembarang jinis tiket bisa ing kelas siji. This means that even the karcis sepur ICE sing murah, rega saver, lan Super sparpreis bisa entuk kursi kelas siji. Nanging, regane beda-beda kanggo loro kelas, kaya sing katon ing ndhuwur.

Tiket Kelas ICE Kelas Pertama:

Kelas pertama ICE nyetel standar kanggo mewah, comfort, lan layanan paling apik ing sistem sepur Jerman. Dirancang kanggo pesawat sing saingan, Sepur ICE nyedhiyakake kenyamanan kanggo lelungan jarak adoh. tambahan, kompartemen kelas siji nggawe-sepertiga sepur lan bisa dadi telung kompartemen gumantung karo sepur ICE sing dijupuk.

Kursi kompor kelas siji luwih gedhe lan disusun beda ing a 2-1 susunan tinimbang a 2-2 ing kelas loro. Lan iki mbebasake luwih akeh ruang kanggo para penumpang. Menapa malih, kursi ing kelas ICE uga ditutupi kulit palsu lan luwih gedhe tinimbang kelas loro. Minangka wong bisnis biasane nggunakake kelas siji, kasedhiya tabel tenan kanggo penumpang sing pengin kerja sawetara nalika rute.

Layanan ekstra sing mbedakake kelas siji lan kelas loro ing sepur ICE kalebu gratis, koran saben dinane, WI-FI tanpa wates gratis, lan amplifier khusus kanggo nyegah gangguan ing resepsi ponsel. Penumpang Kelas Pertama uga bisa pesen panganan saka kursine yen ora gelem menyang restoran numpak sepur.

Perkawis liyane sing diwatesi kanggo para wisatawan kelas ICE yaiku leladen jog. Kabeh karcis kanggo kelas siji, kalebu karcis ICE murah, nikmati keuntungan iki. Sampeyan ora prelu kuwatir njupuk kursi jendhela kanthi acak; sampeyan bisa milih kursi sing dikarepake nalika pesenan lan wis dilindhungi.

Rega Sepur Offenburg nganti Freiburg

Rega Sepur Stuttgart nganti Freiburg

Rega Sepur Leipzig nganti Freiburg

Rega Sepur Nuremberg menyang Freiburg

 

 

Tiket Kelas ICE Kelas II:

Kompartemen Kelas kaloro ora adoh saka Kelas Pertama sing ora kepenak. Saliyane, kursi ing kompartemen kelas loro luwih apik tinimbang kursi maskapai rata-rata. Plus, padha ergonomis, teka karo headrest, lan ditutupi nganggo kain sing nganggo pola. Iki nggawe lelungan jarak adoh sing nyaman.

Ana luwih akeh kompartemen kelas kapindho saben sepur ICE tinimbang sing ana ing Kelas Pertama. khususe, susunan kursi ing kelas loro luwih kenceng tinimbang kompartemen kelas siji. Ana papat kursi saben larik (2-2 susunan kursi), kanthi saben kursi loro nuduhake tengah tangan.

luwih, penumpang ing kelas loro duwe akses menyang sawetara layanan ing kelas siji nanging duwe watesan. Coba WI-FI kayata. Ing kelas loro, Wi-Fi ora winates kayadene penumpang kelas Pertama. Penumpang kelas loro uga ora duwe akses menyang koran saben dina kanthi gratis, dadi yen sampeyan pengin golek koran ing kelas loro, sampeyan kudu tuku siji.

Penumpang kelas loro kudu mara ing restoran yen pengin pesen. Dheweke ora bisa pesen saka kursine kaya ing kompartemen kelas ICE. uga, Tiket kelas II ICE ing tarif Flexpreis lan hemat ora nutupi reservasi kursi. Yen sampeyan pengin nginepake kursi ing kelas Kapindho, sampeyan kudu mbayar tambahan 6 €. Kajaba iku, penumpang Kelas Satu lan Kelas II duwe outlet listrik ing saben kursi.

Nuremberg menyang Sepur Bamberg

Frankfurt kanggo Trains Bamberg

Stuttgart kanggo Trains Bamberg

Dresden to Trains Bamberg

 

Apa ana kantong ICEtion?

ICE offers rail passes at cheap ICE Train prices kanggo lelungan tanpa wates ing saindenging Jerman utawa Eropa. Ana telung jinis ril sepur:

Pass Rail Jerman

Pas alur Jerman iku kanggo lelungan tanpa wates ing Jerman. uga, kanggo lelungan sing ora manggon ing Eropa, Turkey, lan Rusia. Keuntungan sawetara saka Rail Rail Jerman kalebu:

  • Sing duwe ril sepur bisa ngunjungi lokasi bonus tartamtu ing njaba Jerman (Salzburg, Venice, lan Brussels)
  • Tiket sepur ICE sing wis diskon kanggo kabeh wong sing ana ing sangisore 28 taun
  • Wisata Unlimited ing saindenging Jerman
  • Wong loro bisa ngirit akeh dhuwit kanthi nggunakake Pas Kembar nalika lelungan bebarengan
  • Fleksibilitas ngidini para pemetahehe ger Jerman lelungan ing ngendi wae

Sing duwe pass Jerman bisa milih 3 kanggo 15 dina lelungan berturut-turut sajrone setaun nalika tuku pass.

Eurail Pass

Pas Eurail ngidini non-Eropa sing manggon ing njaba Rusia, Eropah, lan Turki kanggo lelungan tanpa watesan ing saindenging Eropa. Sawetara tunjangan kalebu:

  • Voucer lan diskon kanggo wisata wisata.
  • Beda kategori sing bakal dipilih - diwasa, Senior, lan Pemuda.
  • Lelungan tanpa wates 31 negara Eropah, kalebu Turki.

InterRail Pass

InterRail pass menehi wong sing manggon ing Rusia, Turkey, utawa Eropa lelungan tanpa wates ing saindenging Eropa. Perks pass iki kalebu:

  • Discounts on Karcis sepur ICE kanggo wong enom lan tuwa.
  • Perjalanan tanpa wates menyang 33 negara ing Eropa
  • Nitih sepur gratis kanggo sing nyekel Pas sing lelungan nganti rong bocah ing ngisor 11 taun.
  • Wektu lelungan kanggo 3 dina kanggo 3 sasi saben wong.

Saben pass kasedhiya lan kudu diuripake 11 wulan tuku.

Munich kanggo Trains Salzburg

Salzburg menyang Passau

Wina kanggo Trains Salzburg

Salzburg kanggo Trains Vienna

 

Suwene sadurunge budhal saka sepur ICE teka?

Kanggo mesthekake sampeyan langsung mlebu pesawat, dumunung mudhun, and even browsing toko, sampeyan menehi saran supaya paling ora 30 menit sadurunge wektu budhal.

 

Apa jadwal sepur ICE?

Jadwal sepur ora tetep, sing nggawe angel kanggo njawab. Nanging, sampeyan bisa ngakses jadwal sepur ICE kanthi real-time ing Simpen A homepage Sepur. Input asal lan tujuan sampeyan lan entuk akses langsung menyang kabeh jadwal sepur ICE. Sepur ICE paling awal metu 6 iki, karo sepur sing ninggalake saben 30 menit menyang tujuan utama.

 

Stasiun endi sing dilayani dening ICE?

Rute internasional ICE mangkat saka sawetara stasiun internasional, ing antarane yaiku Brussels Midi Zuid (Stasiun Midi South Brussels ing basa Inggris), Arnhem Central, lan Amsterdam Central, lan akeh liyane.

Kanggo rawuh, ICE sepur tekan 11 Stasiun Jerman lan siji stasiun Swiss. uga, stasiun kedatangan utama kalebu Oberhausen, Duisburg, Dusseldorf, Cologne, Bandara Frankfurt (Bandara Utama Frankfurt), Manheim, Siegburg, lan liya-liyane.

luwih, Dusseldorf minangka kutha sing apik sing dununge ing sacedhake kali Rhine kanthi sejarah budaya lan budaya sing sugih. Ana akeh atraksi budaya lan sejarah sing penting sing bisa dideleng lan rute apik kanggo mlaku-mlaku lan area blanja sing apik. Lokasi sing sampurna kanggo a akhir minggu akhir minggu karo kanca utawa kulawarga.

Saka Amsterdam Central (Centraal ana ing basa Walanda lan tegese Station Tengah), sampeyan bisa teka ing Frankfurt, kutha sing dikenal minangka ibukutha finansial Eropa. Opo meneh, ana pesisir ayu, musium, lan restoran sing bakal dibukak.

Cologne minangka pusat seni, arsitektur, lan Sajarah sugih. Kanthi sepur ICE saka Amsterdam Centraal, sampeyan bisa teka ing Cologne kanggo nyemplungake awakmu ing kaendahan sing ana ing kutha iki.

Pancen, ana kebon botani sing apik banget, restoran sing ana ing karya supra kuliner, kebon binatang, musium, lan pub kanggo seneng. uga, yen sampeyan ora yakin stasiun apa sing kudu dipilih, algoritma kita bakal mbantu sampeyan milih.

Frankfurt kanggo Trains Heidelberg

Stuttgart kanggo Trains Heidelberg

Nuremberg menyang Sepur Heidelberg

Bonn kanggo Trains Heidelberg

 

FAQ Sepur ICE

Apa sing kudu dakkirim menyang ICE?

Loro saka dhewe? Nggawa dokumen perjalanan sampeyan, paspor sing bener, lan asuransi perjalanan ora wajib nanging dokumen iki apik kanggo kesehatan sampeyan.

Perusahaan apa sing duwe ICE?

Intercity-Express (ICE) diduweni dening panyedhiya kereta api nasional Jerman, wong Deutsche Bahn, lan DB duweke Pamrentah Federal Jerman.

Ngendi aku bisa melu ICE?

ICE utamane mlaku ngliwati kabeh kutha ing Jerman. Ana sawetara internasional ICE travel routes menyang sawetara negara sing ana ing Jerman.

Apa tata cara asrama kanggo sepur ICE??

Ora ana prosedur pesawat sing apik. Yen sampeyan tekan stasiun, mriksa papan indikator kanggo nggoleki sepur sampeyan. tambahan, sampeyan banjur bisa numpak sepur kapan wae sadurunge dijadwal budhal.

Layanan apa sing ana ing sepur ICE?

ICE Train nawakake ing transportasi nalika menu ngemot dhaharan, cemilan cahya, lan omben-omben kabeh jinis. Salajengipun, ana port pengisian daya ing jejere saben kursi, free WiFi (Unlimited ing Kelas First), lan amplifier kanggo resepsi ponsel sing ora diganggu (mung kanggo Kelas Pertama).

IQ FAQ sing Paling Disuwun – Apa aku kudu Book kursi luwih awal ing ICE?

Sampeyan ora kudu Book kursi luwih dhisik, nanging sampeyan bisa nggawe leladen kursi yen pengin. Yen sampeyan tuku tiket kelas siji, sampeyan kanthi otomatis entuk kursi sing dilindhungi undhang-undhang gratis.

Apa ana internet WiFi ing njero ICE?

Ya, ana. Ing ruang kelas kaloro, Internet WI-FI gratis nanging ora winates kaya ing Kelas Pertama.

Konstanz kanggo Trains Lindau

Memmingen kanggo Trains Lindau

Biberach kanggo Trains Lindau

Ulm kanggo Trains Lindau

 

DB ICE Train First class Seat type

 

Akhire, Yen sampeyan tekan adoh iki, sampeyan ngerti kabeh sing sampeyan kudu ngerti babagan sepur ICE lan siap tuku tiket sepur ICE SaveATrain.com.

 

Kita duwe Tiket Sepur kanggo operator sepur iki:

DSB Denmark

Dhasar DSB

Thalys railway

Thalys

eurostar logo

Eurostar

sncb belgium

SNCB Belgium

intercity trains

Sepur Intercity

SJ Sweden Trains

SJ Swedia

NS International Cross border trains

NS Internasional Walanda

OBB Austria logo

OBB Austria

TGV Lyria france to switzerland trains

SNCF TGV Lyria

France national SNCF Trains

SNCF Ouigo

NSB VY Norway

NSB Vy Norwegia

Switzerland Sbb railway

SBB Swiss

CFL Luxembourg local trains

CFL Luxembourg

Thello Italy <> France cross border railway

deepens

Deutsche Bahn ICE high-speed trains

Deutsche Bahn ICE Jerman

European night trains by city night line

Trains wengi

Germany Deutschebahn

Deutsche Bahn Jerman

Czech Republic official Mav railway operator

Mav Czech

TGV France Highspeed trains

SNCF TGV

Trenitalia is Italy's official railway operator

Trenitalia

 

 

Apa sampeyan pengin nampilake kaca iki menyang situs sampeyan? Klik kene: http://embed.ly/code?url=https://www.saveatrain.com/blog/train-ice/ - (Gulung mudhun kanggo ndeleng Embed Code), Utawa sampeyan bisa langsung link ing kaca iki.

© Copyright 2020 - Simpen A Train, Amsterdam, Walanda
Aja ninggal tanpa saiki - Njaluk Kupon lan News !