Urutan A Train tiket AYEUNA

Tikét Kareta ICE Murah sareng Harga Rute Wisata

Di dieu anjeun tiasa mendakan sadaya inpormasi ngeunaan Jérman Tikét karéta ICE murah jeung Harga perjalanan ICE tur mangpaat.

 

jejer:1. ICE ku Sorotan Train
2. Ngeunaan ICE Train3. Wawasan Top Pikeun Meunang Tiket Sepur ICE Murah
4. Sabaraha harga tikét ICE5. Jalur Wisata: Naha éta langkung saé to angkat kana karéta ICE, sareng henteu ngarambat ku kapal terbang
6. Naon bedana antara Kelas Standar sareng Kelas Mimiti dina ICE7. Naha aya langganan ICE
8. Sabaraha lami sateuacan angkatna karéta ICE dugi9. Naon jadwal karéta ICE
10. Stasion mana anu dilayanan ku ICE11. ICE Ngalatih FAQ

 

ICE ku Sorotan Train

  • Karéta paling gancang di Jérman nyaéta karéta ICE kalayan kecepatan 300km / jam.
  • Tanjeunna unggulan karéta ICE sistem karéta Jerman anu ngahubungkeun unggal kota di jero Jérman.
  • Tina sadaya karéta anu dijalankeun dina Sistem karéta Jerman, ICE milik Kategori A.
  • Karéta ICE dirancang pikeun bersaing sareng kapal terbang dina hal kanyamanan sareng waktos ka tujuan.
  • Rute internasional ICE kalebet Perancis, Bélgia, Dénmark, Austria, Walanda, sarta Swiss.

 

Ngeunaan ICE Train

Intercity-Express atanapi dina ngaran pintas na ICE mangrupikeun sistem tina karéta-speed tinggi milik Deutsche Bahn, Panyadia karéta nasional di Jerman. The Kareta ICE are known for luxury, kagancangan, sareng kanyamanan nalika aranjeunna nyambungkeun unggal kota di Jerman.

Kalayan kecepatan saluhur 300km per jam, iinditan ku karéta ICE mangrupikeun jalan panggancangna pikeun ngarambat antara kota-kota jauh sapertos Cologne sareng Hamburg.

Ruteu Wisata ICE henteu dugi ka Jérman. Karéta éta ngalir dina rute internasional ka Austria, Perancis, Bélgia, Swiss, Dénmark, sareng Walanda.

ICE Trains in a train station

buka Simpen Halaman Utama Karéta atanapi nganggo widget ieu kanggo milarian karéta tikét pikeun És Karéta

Simpen A App Train Train iPhone

Simpen A Train Android App

 

Simpen A Train

Asal

tujuan

Titilar Tanggal

Tanggal Deui (Goréng)

Sawawa (26-59):

Nonoman (0-25):

Senior (60+):


 

Wawasan Top Pikeun Meunang Tiket Sepur ICE Murah

jumlah 1: Buku tikét ICE anjeun sateuacanna sakaligus-dugi

Upami anjeun hoyong kéngingkeun tikét ICE murah, anu tadi anjeun mésér aranjeunna, beuki ageung kasempetan anjeun pikeun ngajantenkeunnana murah. Nyaéta 3 jinis ongkos ICE Murah sareng sadayana tilu jinis tikét sayogi dina waktos jual awal, tapi ongkosna ngahémat, Harga ékonomi, sareng Super sparpreis panginten henteu sayogi sabab dinten angkatna langkung caket. Anjeun tiasa bukuna tikét saver pas awal 6 bulan sateuacan pamitan.

jumlah 2: Pesen tiket karéta ICE anjeun nalika anjeun yakin kana rancana perjalanan

Pasti perjalanan anjeun sareng tanggal pamitan bakal ngahémat artos anjeun dina waragad ngabalikeun duit. Laju ngabalikeun duit sareng pilihan pikeun mulangkeun tikét ICE henteu kapake gumantung kana jinis tikét anu anjeun mésér. oge, biaya ngabalikeun duit langkung handap pikeun tikét ongkos ngahémat tibatan tikét tarif standar. Catet yén DB moal ngabalikeun duit anjeun nalika anjeun balikkeun tikét anjeun. DB ngabalikeun duit dilakukeun via voucher DB, anu tiasa anjeun anggo kanggo mayar jasa naon waé anu ditawarkeunana. Anjeun tiasa ogé ngajual anjeun Tiket karéta ICE online on internet forums if you wish to get the money back.

jumlah 3: Perjalanan ku karéta ICE salami periode puncak

Tiket ICE langkung mirah dina usum luar-puncak (Salasa, Rabu, Kemis, sareng dinten saptu). Salami dinten puncak, tiket murah payu gancang pisan, ngan ukur kéngingkeun tiket Flexpreis. Pikeun ngarambat dina dinten Puncak, bukuna sateuacanna kanggo kéngingkeun tikét tambét. Upami anjeun henteu kéngingkeun tikét ongkos saver, pastikeun ngarambat antara énjing-énjing sareng énjing-énjing (kusabab wisatawan bisnis) sabab tikét Flexpreis bakal langkung mirah harita. Anu pamungkas, nyingkahan perjalanan umum and school holidays sabab harga tikét ICE ogé bakal naék.

jumlah 4: Mésér tikét ICE anjeun dina Simpen A Train

Anjeun bakal mendakan tawaran anu pangsaéna tina tikét karéta ICE di Éropa dina halaman wéb kami, Simpen A Train. Kami ngagaduhan tawaran panggedena tikét karéta di Éropa sareng dunya. Kalayan koneksi kami ka sajumlah operator karéta sareng algoritma anu leres, kami nawiskeun anjeun tiket ICE paling murah anu anjeun kantos kantos mendakan. oge, kami mendakan alternatif anu murah pikeun karéta sanés ti ICE.

Frankfurt ka Berlin Kareta

Leipzig ka Berlin Kareta

Hanover jeung Berlin Kareta

Hamburg ka Berlin Kareta

 

Arriving ICE Train

 

Sabaraha harga tikét ICE?

Harga tikét ICE gumantung kana jinis tikét sareng kelas korsi anu anjeun pikahoyong. dina umumna, kareta api Jerman is famous for its low ICE ticket prices. Aya tilu jinis tikét pikeun karéta ICE - tikét standar atanapi Flexpreis, tikét ongkos Supersaver atanapi Supersparpreis, sareng ongkos hemat atanapi tikét Sparpreis ICE. Tikét harga anu saver langkung mirah batan tikét standar, tapi kénging tikét ngirangan nalika dinten miang langkung caket. Harga tikét ICE gumantung kana kelas anu anjeun pilih sareng didieu mangrupakeun kasimpulan tabel tina harga rata-rata per kelas:

Tikét hiji arahNgurilingan
Standar17 € – 50 € 30 € – 120 €
Premium21 € – 70 € 58 € – 152 €
bisnis40 € – 87 €80 € – 180 €

 

Düsseldorf kana Kareta Munich

Dresden kana Kareta Munich

Nuremberg kana Kareta Munich

Bonn kana Kareta Munich

 

Jalur Wisata: Naha langkung saé kana karéta ICE, sareng henteu ngarambat ku kapal terbang?

1) Hindarkeun Tatacara Pra-Boarding. Upami anjeun ngagaduhan hiber 9 Kami, anjeun langkung saé ayana di bandara sahenteuna ku 7 akibatna ku waktos anjeun kedah ngalangkungan Prosedur Pra-Pasantrén sareng cék kaamanan, éta ampir waktuna pikeun anjeun pesawat.

Kalayan karéta ICE, anjeun tiasa sumping iraha wae sateuacan angkat salami anjeun asup kana karéta sateuacan pindah. Ieu tiasa dilakukeun kusabab henteu aya prosedur Pra-Pasantrén atanapi cek kaamanan anu panjang. Ngan nunjukkeun ka stasion, nomeran karéta anjeun dina indikator, sareng dewan!

Dina total waktos perjalanan, ICE ngéléhkeun pesawat di Jerman sapertos anu di harga ogé. Asides ti waktos dibaoskeun dina prosedur Pra-Boarding, kapal terbang kaleungitan langkung umum waktos perjalanan dina mudik (ti bandara ka lokasi anu pas).

2) Waragad. Anjeun tiasa yakin yén anjeun bakal mayar tambahan kanggo koper upami anjeun dina kapal terbang. Sanajan, Upami anjeun iinditan ku ICE Trains mayar biaya koper mangrupikeun biaya tambahan anjeun moal ngahasilkeun upami anjeun ngagaleuh tikét karéta ICE mirah. Pikeun netelakeun, jeung harga ICE murah, anjeun moal kedah mayar koper anu anjeun angkat sareng. Éta ngajadikeun ICE pilihan perjalanan anu langkung mirah sareng langkung saé.

3) Kareta langkung ramah lingkungan. The Karéta ICE oge langkung ramah lingkungan tibatan kapal terbang, anu nyumbang kana polusi hawa. Iinditan nganggo karéta langkung 20 × kirang polusi émisi karbon tibatan perjalanan ku hawa.

Berlin ka Hamburg Kareta

Bremen ka Hamburg Kareta

Hanover jeung Hamburg Kareta

Cologne ka Hamburg Kareta

 

new ICE train come out of siemens factory

 

Naon bedana antara Kelas Standar sareng Kelas Mimiti dina ICE?

Teu kawas karéta anu sanés nganggo tikét kanggo kompartemen anu béda (standar, bisnis, eksekutif, jeung sajabana) sakumaha dina Trenitalia, ICE Jérman rada béda. Aya dua kelas dina unggal karéta ICE - kelas hiji sareng kelas kadua. Beda utama antara duanana kategori nyaéta harga, kalenturan, sareng jasa anu ditawarkeun.

Kusabab éta prihatin tikét sareng kompartemen kelas dina karéta ICE, naon waé jinis tikét tiasa di kelas heula. This means that even the tikét karéta ICE mirah, harga saver, sareng Super sparpreis tiasa ngagaduhan korsi kelas munggaran. Sanajan, hargana beda-beda pikeun dua kelas, sakumaha katingal di luhur.

Tikét Kelas ICE Mimiti:

Kelas ICE munggaran netepkeun standar pikeun méwah, ngarareunahan, sareng jasa anu luar biasa dina sistem karéta Jérman. Dirancang pikeun pesawat saingan, Karéta ICE nyayogikeun perjalanan pikeun jarak jauh. Sajaba, kompartemen kelas hiji nyusun ngeunaan sapertilu karéta sareng tiasa dugi ka tilu kompartemen gumantung kana karéta ICE anu dicandak.

Korsi kompartasi kelas kahiji langkung ageung sareng ditata béda dina a 2-1 susunan tinimbang a 2-2 di kelas kadua. Sareng ieu ngabébaskeun langkung seueur ruang pikeun panumpang. Sumawona, korsi di kelas ICE munggaran ogé ditutupan ku kulit palsu sareng langkung ageung tibatan kelas dua. Salaku jalma bisnis biasana ngagunakeun kelas munggaran, aya tabel anu sayogi pikeun panumpang anu badé ngalakukeun sababaraha padamelan nalika dina rute.

Jasa tambahan anu ngabédakeun kelas munggaran sareng kelas kadua dina karéta ICE kalebet gratis, koran poean, bebas WI-FI gratis, sareng amplifier khusus pikeun nyegah gangguan dina resepsi telepon sélulér. Panumpang Kelas Pertama ogé tiasa mesen tuangeunana tina korsi upami henteu hoyong angkat ka réstoran dina karéta.

Perk anu sanésna dugi ka ICE wisatawan kelas munggaran nyaéta ngumpulkeun korsi. Sadaya tikét pikeun kelas munggaran, kaasup nu tikét ICE murah, nikmati kauntungan ieu. Anjeun teu kedah hariwang ngeunaan acak kéngingkeun korsi jandela; anjeun tiasa milih korsi naon anu anjeun badé booking bari parantos ditangtayungan.

Harga Karéta Offenburg ka Freiburg

Stuttgart ka Harga Karéta Freiburg

Leipzig ka Freiburg Harga Train

Harga Train Nuremberg ka Freiburg

 

 

Tikét ICE Kelas Kadua:

Kompartemen Kelas anu kadua henteu jauh ti Kelas munggaran kanyamanan. Salaku tambahan, korsi di kompartemen kelas dua langkung saé tibatan korsi maskapai rata-rata. tambah, aranjeunna ergonomis, datang sareng santai, sareng ditutupan dina lawon anu berpola. Hal ieu ngajadikeun kanggo perjalanan jarak jauh anu pikaresepeun.

Aya deui kompartemen kelas kadua per karéta ICE tibatan kelas Pertama. khususna, susunan tempat diuk di kelas kadua rada langkung ketat tibatan kompartemen kelas munggaran. Aya opat korsi unggal barisan (2-2 susunan korsi), sareng unggal korsi dua bagian ngatur tangan tengah.

saterusna, panumpang di kelas kadua ngagaduhan aksés kana sababaraha layanan di kelas hiji tapi kalayan hadna. Candak WI-FI contona. Di kelas dua, Wi-Fi henteu terbatas sapertos kanggo panumpang kelas Pertama. Panumpang kelas dua ogé henteu ngagaduhan aksés kana koran harian haratis jadi upami anjeun hoyong kéngingkeun koran di kelas kadua, anjeun kedah mésér hiji.

Panumpang kelas kadua kedah angkat ka restoran upami aranjeunna hoyong mesen tuangeun. Aranjeunna teu tiasa mesen tina korsi sabab aya dina kompartemen kelas munggaran ICE. oge, Tiket kelas II ICE dina harga Flexpreis sareng ongkos hemat henteu sacara otomatis nutupan reservasi korsi. Upami anjeun hoyong cagar korsi di kelas Kadua, anjeun kedah mayar tambahan $ 6. Nya kitu ogé Panumpang Kelas Pertama sareng Kelas Dua gaduh outlet listrik di unggal korsi.

Nuremberg kana Kareta Bamberg

Frankfurt kana Kareta Bamberg

Stuttgart kana Kareta Bamberg

Dresden kana Kareta Bamberg

 

Naha aya langganan ICEusul?

ICE offers rail passes at cheap ICE Train prices pikeun perjalanan anu teu terbatas di Jerman atanapi Eropa. Aya tilu jinis rel rel:

Pass Rail Jerman

Pas kereta api Jerman mangrupikeun perjalanan anu teu terbatas di Jerman. oge, éta pikeun palancong anu henteu cicing di Éropa, kalkun, sareng Rusia. Sababaraha kauntungan tina Rail Jerman kalebet:

  • Anu gaduh karéta api tiasa nganjang kana lokasi bonus di luar Jerman (Salzburg, Venice, sarta Brussel)
  • Diskon tikét karéta ICE pikeun saha waé anu sahandapeun 28 taun
  • Perjalanan Unlimited di sapanjang Jerman
  • Dua urang tiasa ngahemat langkung seueur artos nganggo Pas Kembar nalika ngarambat babarengan
  • Kalenturan ngamungkinkeun para pamilik rél Jérman ngumbara ka mana waé iraha waé

Anu gaduh pas Jerman tiasa milih 3 ka 15 pérésan dinten berturut-turut dina sabulan nalika ngagaleur pass.

Eurail Pass

Pas Eurail ngamungkinkeun henteu Éropa anu cicing di luar Rusia, Eropa, sareng Turki pikeun ngarambat tanpa wates di eropa. Sababaraha tunjangan kalebet:

  • Baucer sareng diskon kanggo atraksi wisata.
  • Béda pikeun milih kategori - Dewasa, Senior, sareng Pamuda.
  • Perjalanan terbatas ngaliwat 31 nagara Éropa, kalebet Turki.

InterRail Pass

Pas InterRail masihan hibah jalma anu cicing di Rusia, kalkun, atanapi Eropa perjalanan tanpa wates di Éropa. Perks tina pas ieu kalebet:

  • Discounts on Tiket karéta ICE pikeun jalma anu leuwih ngora boh anu leuwih kolot.
  • Perjalanan terbatas ka 33 nagara-nagara di Éropa
  • Kareta api gratis kanggo Panyekel Pas anu ngarambat sareng dua budak anu sahandapeun 11 taun.
  • Periode perjalanan 3 dinten ka 3 bulan per individu.

Unggal pass sayogi sareng kedah diaktipkeun 11 sasih pameseran.

Munich ka Kareta Salzburg

Salzburg mun Passau

Wina ka Kareta Salzburg

Salzburg kana Kareta Wina

 

Sabaraha lami sateuacan angkatna karéta ICE dugi?

Pikeun mastikeun anjeun sumping dina waktos badé, tenang, and even browsing toko, anjeun disarankan pikeun sumping sahenteuna 30 menit sateuacan waktos angkat anjeun.

 

Naon jadwal karéta ICE?

Jadwal karéta henteu tetep, anu matak hésé ngajawabna. Sanajan, anjeun tiasa ngakses jadwal karéta ICE sacara real-time dina halaman simpen A Train. Masukan asal sareng tujuan anjeun sareng kéngingkeun aksés langsung ka sadaya jadwal karéta ICE. Kareta ICE pangheulana daun na 6 Kami, nganggo karéta ninggalkeun unggal 30 menit nepi ka tujuan utama.

 

Stasion mana anu dilayanan ku ICE?

Rute internasional ICE miang ti sababaraha stasiun internasional, diantarana nyaéta Brussel Midi Zuid (Stasiun Bri Midi Kidul dina basa Inggris), Arnhem Tengah, sareng Amsterdam Central, jeung loba deui.

Pikeun sumping, Kareta ICE sumping di 11 Stasion Jerman sareng hiji stasiun Swiss. oge, stasiun kadatangan utama kalebet Oberhausen, Duisburg, Düsseldorf, Cologne, Bandara Frankfurt (Bandara Utama Frankfurt), Manheim, Siegburg, jeung nu lianna.

saterusna, Dusseldorf mangrupikeun kota anu saé ayana sapanjang Rhine sareng sajarah budaya anu raos sareng raos. Aya seueur atraksi budaya sareng bersejarah anu kasohor pikeun ditingali sareng ruteu endah pikeun jalan-jalan sareng daérah balanja anu saé. Éta tempat anu sampurna pikeun a sabtu minggu getaway sareng réréncangan atanapi kulawarga.

Ti Amsterdam Tengah (Centraal aya dina basa Walanda sareng éta hartosna Stasion Pusat), anjeun tiasa sumping di Frankfurt, kota anu katelah ibukota kauangan Éropa. Naon deui, nyaéta pantai indah, museum, sareng réstoran kanggo didatangan.

Cologne mangrupikeun puseur seni, gawena undagi, jeung sajarah euyeub. Kalayan karéta ICE ti Amsterdam Centraal, anjeun tiasa sumping di Cologne pikeun neuleumkeun diri kana kageulisan anu aya di kota ieu.

Leres pisan, aya kebon botani luar biasa, réstoran kalayan rupa-rupa karya kuliner, Zoos, museum, sareng pub pikeun dinikmati. oge, upami anjeun henteu yakin naon stasiun anu rék dipilih, algoritma urang bakal ngabantosan anjeun milih.

Frankfurt kana Kareta Heidelberg

Stuttgart kana Kareta Heidelberg

Nuremberg kana Kareta Heidelberg

Bonn kana Kareta Heidelberg

 

ICE Ngalatih FAQ

Naon anu kuring bawa sareng kuring ka ICE?

Da eta diri? Bawa dokumen perjalanan anjeun, paspor anu valid, sareng asuransi perjalanan henteu wajib tapi dokumén ieu saé pikeun kaséhatan anjeun.

Naon perusahaan anu gaduh ICE?

The Intercity-Express (ICE) dipiboga ku panyadia karéta nasional nasional Jerman, anu Deutsche Bahn, sareng DB dipimilik ku Pamaréntah Féderal Jérman.

Dimana abdi tiasa angkat sareng ICE?

ICE utami ngalangkungan sadaya kota di Jerman. Aya sababaraha internasional ICE travel routes ka sababaraha nagara anu wawatesan Jerman.

Naon prosedur pasantrén pikeun karéta ICE??

Henteu aya prosedur prosedur pangsaosan mewah. Nalika anjeun sumping di stasion, pariksa papan indikator pikeun milari karéta anjeun. Sajaba, anjeun teras tiasa naek karéta iraha waé sateuacan dijadwalkeun angkat.

Naon jasa aya dina karéta ICE?

ICE Train nawiskeun di transit transit dimana ménu na ngandung tuangeun, lampu jajan, sareng inuman sadaya jinis. Saterusna, aya palabuhan ngecas gigireun unggal korsi, bébas WiFi (henteu terbatas di Kelas Mimitina), jeung amplifier pikeun panarimaan telepon sélulér anu teu diganggu (ukur pikeun Kelas Pertama).

Sering IQ Paling Dipénta – Naha kuring kedah mesen korsi sateuacanna dina ICE?

Anjeun teu kedah muka korsi sateuacanna, tapi anjeun tiasa mesen tempat korsi upami anjeun hoyong. Upami anjeun mésér tikét kelas munggaran, anjeun sacara otomatis mumpuni pikeun korsi anu disayogikeun gratis.

Naha aya internét WiFi di jero ICE?

nuhun, aya. Dina kompartemen kelas Kadua, Internét WI-FI gratis tapi henteu terbatas sapertos di Kelas Pertama.

Konstanz kana Kareta Lindau

Memmingen kana Kareta Lindau

Biberach kana Kareta Lindau

Ulm kana Kareta Lindau

 

DB ICE Train First class Seat type

 

tungtungna, Upami anjeun dugi ka anu jauh ieu, anjeun terang sagala hal anu anjeun kedah terang perkawis kareta ICE sareng siap mésér tikét karéta ICE anjeun SaveATrain.com.

 

Kami ngagaduhan Tiket Train pikeun operator karéta api ieu:

DSB Denmark

Dénmark DSB

Thalys railway

Thalys

eurostar logo

Eurostar

sncb belgium

SNCB Bélgia

intercity trains

Kareta Intercity

SJ Sweden Trains

SJ Swédia

NS International Cross border trains

NS Internasional Walanda

OBB Austria logo

OBB Austria

TGV Lyria france to switzerland trains

SNCF TGV Lyria

France national SNCF Trains

SNCF Ouigo

NSB VY Norway

NSB Vy Norwégia

Switzerland Sbb railway

SBB Swiss

CFL Luxembourg local trains

CFL Luksemburg

Thello Italy <> France cross border railway

deepens

Deutsche Bahn ICE high-speed trains

Deutsche Bahn ICE Jerman

European night trains by city night line

Kareta wengi

Germany Deutschebahn

Deutsche Bahn Jérman

Czech Republic official Mav railway operator

Mav Czech

TGV France Highspeed trains

SNCF TGV

Trenitalia is Italy's official railway operator

Trenitalia

 

 

Naha anjeun badé nampilkeun halaman ieu ka situs anjeun? klik di dieu: http://embed.ly/code?url=https://www.saveatrain.com/blog/train-ice/ - (Gulung ka handap pikeun ningali Code Lebetkeun), Atanapi anjeun ukur tiasa numbu langsung ka halaman ieu.

© Copyright 2020 - Simpen A Train, Amsterdam, Walanda
Ulah ninggalkeun tanpa hadir - Meunangkeun Kupon jeung Warta !