(Paling Keri Dianyari On: 17/10/2019)

Yen iki pisanan lelungan kanthi Sepur, ana sangsi iku bakal dadi pisanan akeh. Jujur, sapa kang diwenehi lelungan numpak sepur kasempatan tindak bener edan liwat mau! Apa? Amarga iku banget! Nalisir ing ora mligi bidang nitih, adil Tours bis utawa nitih cara-banget-tanggung jawab dening mobil, lelampahan Sepur punika aman, cepet nanging luar biasa nengsemake lan romantis. Siji bisa argue sing lelungan numpak sepur punika campuran nyata saka Virginia Woolf mindedness absen lan modern-dina kepraktisan. Ah, sampeyan bakal weruh iku dhewe wis.

Awit sampeyan wis tak tiket siap - kene sing paling 4 cara kanggo ngoptimalake lelampahan Sepur Panjenengan:

 

Tetep Away saka Laptop Panjenengan & telpon

We nyaranake supaya dibintangi ing laptop kabeh trip, sing bakal ilang metu ing dadi luwih! Kanggo ngganti, katon watara, ndeleng apa kadadosan; seneng tampilan jendela lan alam biasa njaba. Mirsani wong watara sampeyan lan mikir bab iku sampeyan ora biasane duwe wektu kanggo nindakake. Iku kesempatan sampurna kanggo detoxify mati Gadgets saben dinten lan ngisin kerumitan ayu saka Journey Train kanggo – ngendi wae.

Milan to Langkawi Trains

Padua kanggo Venice Trains

Bologna to Langkawi Trains

Roma kanggo Venice Trains

 

wadon lungguh ing kursi dheweke nalika ing lelampahan Sepur

 

Seneng Novelty saka Journey Train

Kita ora bisa njamin sampeyan bakal duwe sing Ethan Langkawi – kahanan Julie Delpy Train Journey ing kawitan Sepur kulo (Oh, teka ing, kita kabeh wis katon lan swooned liwat Sadurunge Trilogy, meneng-menengan, wus kita bakal duwe crita padha kelakon kanggo kita.) Break metu saka Nihan lan supaya pengalaman dumadi. Carane akeh pinter, exhilarating, lan obrolan fun bakal duwe? Pengalaman lan njupuk kanggo sesambungan karo wong kabudhayan beda sing koyo Fantastic! Sampeyan tau ngerti carane akeh ayu friendships sampeyan bakal mbangun, carane akeh crushes sampeyan bakal duwe utawa carane akeh narik ati kapribaden sampeyan bakal ketemu. Yen sampeyan lagi ora banget isin, dadi siji kanggo break Ès lan Dhiskusi kanggo wong-wong sing golek menarik.

Lyon kanggo Trains Geneva

Zurich kanggo Trains Geneva

Paris kanggo Trains Geneva

Bern kanggo Trains Geneva

 

Travel in Groups

Nothing beats traveling around and taking a Train Journey to your cities favorit ing Eropah karo klompok wong sing Sungkem. Ya, aku ngerti apa sing lagi mikir – Aku bakal Multitask liwat wishes wong kang, njaluk, emosi wong kang, lan tujuan wis ngrancang – lan kita lagi Luwih karo sampeyan ing sing. nanging, bab punika – yen sampeyan ngatur lan uga duwe Dhiskusi jujur ​​sadurunge kowe numpak kapal ing lelampahan iki, iku bakal dadi luwih apik saka sampeyan bisa mbayangno.

Traveling ing kelompok lan ing dina khusus ngedhunake regane Ngartekno kanggo tiket Sepur (ya, sampeyan bisa bener njaluk diskon ing tiket kanggo, ngomong, Trenitalia yen kowe ing akhir minggu). Uga menehi wong kanggo nuduhake pengalaman karo lan ndeleng iku saka perspektif wong liya. Iku, lan – njupuk tahap ing negara Eropah manca temtunipun luwih antarane wong ngerti saka mengkono iku solo… kita tengen utawa kita tengen?

Luksemburg Trains Brussels

Antwerp kanggo Trains Brussels

Amsterdam kanggo Trains Brussels

Paris kanggo Trains Brussels

 

Miwiti Train Journey Journal & njupuk Photos

Salah siji cara sing paling apik kanggo nggunakake wektu ing Sepur iku kanggo miwiti jurnal Njupuk Panjenengan pengalaman. We lagi kabeh cara banget kebungkus ing pasinaon kita, gesang kantor, masalah saben dinten sing biasane kita lali kanggo langkah metu saka sing pigura atine masalah lan ambegan kanggo liyane. Nulis jurnal bakal menehi sawetara perspektif iku, utamané nalika balik sawise nalika. Plus, iku bakal dadi memori banget saka lelampahan, lan pangeling saka iku pengin aran / mikir / pengalaman maneh.

 

seneng trip Sepur, menehi dhewe ijin kanggo ngendhokke lan ngisin kabeh babagan lelampahan Sepur Panjenengan! Paling dipercaya kanggo nyeleh kanggo buku karcis sepur wis saveatrain.com temenan, supaya – njaluk Movin '!

 

Aja pengin nampilaké kirim blog kita dhateng situs, banjur klik kene: http://embed.ly/code?url=https://www.saveatrain.com/blog/train-journey-4-tactics/- (Gulung mudhun kanggo ndeleng Embed Code)

  • Yen sampeyan pengin dadi apik kanggo kedhaftar, sampeyan bisa nuntun wong-wong mau langsung menyang kaca search, ing link iki sampeyan bakal nemokake paling populer Sepur rute kita – https://www.saveatrain.com/routes_sitemap.xml – nang sampeyan duwe pranala kita karo / en / nanging sampeyan bisa ngganti menyang / fr / utawa / de / utawa / iku / lan basa liyane