(Last Updated On: 17/10/2019)

Lamun ieu téh mimiti waktos Anjeun iinditan ku karéta, aya mamang teu dinya gé jadi kahiji loba. jujur, sakur nu dibikeun iinditan ku karéta kasempetan indit utterly gélo leuwih ti eta! kunaon? Kusabab éta megah! Sabalikna jeung teu husus pesawat rides, uncomfortable tur beus atanapi rides jalan-teuing-jawab ku mobil, lalampahan karéta téh tengtrem, gancang tapi incredibly menawan jeung romantis. Hiji bisa ngajawab yén iinditan ku karéta téh campuran nyata Virginia Woolf mindedness bolos na modern poé practicality. ah, Anjeun gé ningali eta keur diri geus.

Kusabab anjeun geus geus ngagaduhan tikét anjeun siap - dieu anu pangalusna 4 siasat kanggo meunangkeun mangpaat panggedena kaluar tina lalampahan karéta Anjeun:

 

Cicing Away ti Laptop anjeun & telepon

Urang kukituna nyarankeun Anjeun ulah staring dina laptop Anjeun sakabéh lalampahan, anjeun bakal jadi leungit kaluar on jadi loba! tibatan, kasampak di sabudeureun, tingali naon lumangsung; ngarasakeun view jandela jeung alam spektakuler di luar. Niténan jalma sabudeureun anjeun na pikir ngeunaan hal nu teu biasana boga waktu pikeun ngalakukeun. Ieu kasempetan sampurna detoxify kaluar gadget sapopoé Anjeun sarta nangkeup pajeulitna geulis tina lalampahan Train ka – di mana bae.

Milan ka Venice Kareta

Padua mun Venice Kareta

Bologna mun Venice Kareta

Roma pikeun Venice Kareta

 

awéwé linggih di korsi dirina bari dina lalampahan karéta

 

Ngarasakeun novelty tina perjalanan Train

Kami teu bisa ngajamin anjeun gé boga nu Ethan Hawke – situasi nagen Delpy Train Lalampahanna on munggaran anjeun karéta numpak (Oh, kadieu, urang sadaya geus katempo na swooned leuwih The Sateuacan trilogy, cicingeun, hoping kami gé boga kisah cinta sarua lumangsung kami.) Megatkeun kaluar tina batok anjeun sarta ngantep pangalaman lumangsung. Sabaraha calakan, exhilarating, jeung paguneman fun baris anjeun gaduh? Pangalaman jeung sia berinteraksi sareng jalma budaya béda téh rarasaan hebat! Anjeun pernah nyaho sabaraha geulis friendships anjeun gé ngawangun, sabaraha crushes anjeun gé boga atanapi sabaraha breathtaking personalities anjeun gé papanggih. Mun anjeun teu teuing isin, jadi hiji munggaran pikeun megatkeun és na ngobrol jeung jalma nu manggihan metot.

Lyon kana Kareta Jenéwa

Zurich ka Kareta Jenéwa

Paris keur Kareta Jenéwa

Bern kana Kareta Jenéwa

 

Travel di Grup

Nothing beats traveling around and taking a Train Journey to your Kota favorit di Éropa ku sakelompok jalma nu adore. nuhun, kami nyaho naon nuju anjeun mikir – Kumaha carana abdi bakal multitask ngaliwatan kahayang dulur urang, requests, watek dulur urang, jeung maksud tos rencanana – sarta kami geus rada sareng anjeun kana eta. tapi, Hal éta mangrupa – lamun ngatur ogé sarta boga hiji sawala jujur ​​samemeh naek kapal on lalampahan ieu, hal bakal leuwih hade tinimbang tiasa ngabayangkeun.

Iinditan di grup na on poé husus lowers hargana nyata keur tikét kareta (nuhun, Anjeun sabenerna bisa meunang diskon dina tikét anjeun pikeun, ngomong, Trenitalia lamun balik kana weekends). Ieu oge mere Anjeun batur babagi pangalaman kalayan tur tingal hal tina sudut pandang jalma séjén urang. Anu, jeung – lalaki diinum dina nagara Éropa asing pasti hadé diantara jalma nu nyaho ti ngalakonan eta solo… urang katuhu atanapi urang katuhu?

Luksemburg kana Kareta Brussel

Antwerp kana Kareta Brussel

Amsterdam kana Kareta Brussel

Paris keur Kareta Brussel

 

Mimitian mangrupa Train Lalampahanna Journal & Candak Poto

Salah sahiji cara anu pangalusna pikeun ngagunakeun waktos Anjeun dina karéta hiji pikeun ngamimitian jurnal a documenting Anjeun pangalaman. Arurang kabeh cara teuing dibungkus nepi di studi kami, nyawa kantor, masalah sapopoé anu biasana urang poho pikeun lengkah kaluar anu pigura pikiran masalah na ngambekan pikeun kadua. Nulis jurnal bakal masihan anjeun sababaraha pandang dina hal, utamana lamun balik ka dinya sanggeus bari. tambah, eta bakal hiji memori alus teuing tina lalampahan anjeun, sarta panginget mahluk rék ngarasa / pikir / pangalaman deui.

 

ngarasakeun Anjeun lalampahan karéta, masihan diri idin pikeun bersantai tur nangkeup sagalana ngeunaan lalampahan karéta Anjeun! Paling bisa dipercaya pikeun nempatkeun buku tiket karéta anjeun saveatrain.com pastina, janten – meunang movin '!

 

Ulah rék Lebetkeun pos blog urang onto situs anjeun, lajeng klik di dieu: http://embed.ly/code?url=https://www.saveatrain.com/blog/train-journey-4-tactics/- (Gulung ka handap pikeun ningali Code Lebetkeun)

  • Lamun hayang jadi nanaon jeung pamaké anjeun, anjeun bisa pituduh aranjeunna langsung kana kaca pilarian kami, dina link ieu anjeun bakal manggihan nu pang populerna karéta ruteu urang – https://www.saveatrain.com/routes_sitemap.xml – jero anjeun boga tumbu kami kalawan / en / tapi anjeun bisa ngarobahna ka / fr / atawa / de / atawa / eta / na basa leuwih