Urutan A Train tiket AYEUNA

Tiket Murah Karét OBB Sareng Harga Wisata

Di dieu anjeun tiasa mendakan sadaya inpormasi ngeunaan Tikét karéta OBB Murah jeung Harga perjalanan OBB tur mangpaat.

 

jejer:1. OBB ku Sorotan Sorotan
2. Ngeunaan OBB3. Wawasan Top Pikeun Meunang Tiket Sepur Murah Murah OBB
4. Sabaraha harga tikét OBB5. Jalur Wisata: Naha langkung saé nyandak karéta OBB, sareng henteu ngarambat ku kapal terbang
6. Naon anu bédana antara Standar, Kanyamanan, sareng Sparschiene dina OBB7. Naha aya langganan OBB
8. Sakumaha lami sateuacan angkat tina OBB dugi9. Naon jadwal jadwal karéta OBB
10. Stasion mana anu dilayanan ku OBB11. FAQ OBB

 

OBB ku Sorotan Sorotan

  • Kalayan laju punctualitas tinggi na 96%, OBB (kadang disebut OEBB) mangrupikeun salah sahiji operator karéta anu paling dipercaya di Éropa.
  • Unggal taun, OBB nyokot 447 juta jalma sareng 105 juta barang barang dituju ka tujuanna dina Austria sareng di Éropa.
  • OBB pohara ramah lingkungan, jeung 100% sadaya listrikna diasal tina énergi énérgi.
  • OBB mangrupikeun panyadia jasa mobilitas panggedéna di Austria.

 

Ngeunaan OBB

OBB, Railway Federal Austrian, mangrupikeun nami sanés pikeun Railway Federal Austrian. Kusabab éta diadegkeun dina 1923, OBB parantos nyayogikeun jasa mobilitas ka warga Australia salami taun ayeuna. Hiji studi anu anyar nunjukkeun yén di Éropa, OBB anu pangsaéna dina kaahlianana, réliabilitas, sareng frékuénsi.

Nawaran OBB jasa karéta api di Austria sareng ka Éropa. Kalayan tikét anu leres, you can visit all the best tempat pakansi di Éropa. Beda sareng kategori tikét sareng langganan kartu, OBB nganut kaperluan masing-masing.

OBB karéta sering di Wina – Graz, Salzburg – Wina, Linz – st. Polten, Graz - Salzburg. Anjeun ogé tiasa dugi ka nagara tatangga di Éropa nganggo karéta OBB.

Di sakuliah korporasi, 41,904 karyawan damel dina jalur karéta sareng beus (ditambah leuwih 2,000 magang) mastikeun yén sababaraha 1.3 juta panumpang aman dugi ka tujuanna unggal dinten.

 

OBB train tickets

buka Simpen Halaman Utama Karéta atanapi nganggo widget ieu kanggo milarian karéta tikét pikeun OBB

Simpen A App Train Train iPhone

Simpen A Train Android App

 

Simpen A Train

Asal

tujuan

Titilar Tanggal

Tanggal Deui (Goréng)

Sawawa (26-59):

Nonoman (0-25):

Senior (60+):


 

Wawasan Top Pikeun Meunang Tiket Sepur Murah Murah OBB

jumlah 1: Pintun tikét OBB anjeun langkung sateuacanna

Hargana Tiket karéta OBB naék nalika poé perjalanan langkung caket. Anjeun tiasa ngahemat artos ku mésér tikét karéta OBB anjeun sakumaha anu langkung pas tina dinten miang. Tiket karéta OBB sayogi sayogi 3 ka 6 sasih payun na miang karéta. Booking awal mastikeun yén anjeun kéngingkeun tiket karéta OBB paling murah. Aranjeunna ogé terbatas dina nomer, janten saatos buku anjeun, anu langkung murah pikeun anjeun. Ngiritkeun artos dina tikét karéta OBB, mésér tikét awal.

jumlah 2: Perjalanan ku OBB salami jaman kaluar-puncak

Tiket karéta OBB nyaéta langkung mirah salami periode jauh-puncak, dina awal saminggu sareng waktos beurang. Anjeun tiasa pastikeun pikeun kéngingkeun tiket karéta langkung mirah dina saminggu. Dinten Salasa, Rebo, sareng Kemis, Tiket karéta OBB mangrupikeun paling ekonomis. Kusabab volume bisnis wisatawan komuter damel di énjing sareng énjing, tikét karéta hargana langkung seueur. Éta langkung tebih kanggo ngarambat iraha waé antara énjing énjing sareng énjing. Dina akhir minggu mangrupikeun periode puncak pikeun karéta, khususna dina dinten Jumaah sareng dinten saptu. OBB train ticket prices also increase on liburan umum sareng liburan sakola.

jumlah 3: Mesen tikét anjeun pikeun OBB nalika anjeun yakin dina jadwal perjalanan

OBB karéta aya dina paménta anu luhur, sareng bersaing minimal, aranjeunna ayeuna janten pilihan paling luhur pikeun karéta di Austria. Aranjeunna tiasa mampuh nyetel larangan tikét karéta sapertos anu aranjeunna ngagaduhan anu nyaram bursa atanapi ngabalikeun duit kecuali éta mangrupikeun jinis tiket. Sanaos masih aya situs web dimana anjeun tiasa ngajual tikét anu kadua ka jalma, OBB henteu ngijinkeun penjualan tikét anu kadua. Kumaha carana ieu ngabantosan anjeun ngahémat artos? Mesen tikét anjeun ngan nalika yakin tina jadwal anjeun bakal nyalametkeun anjeun tina booking hiji tikét dua kali sabab aya anu muncul sareng anjeun moal tiasa nganggo tiket aslina.

jumlah 4: Mésér tikét OBB anjeun dina Simpen A Train

Simpen karéta api panggedéna, pangsaéna, jeung tawaran pangmayaran kanggo tiket karéta di Éropa. Hubungan kami sareng seueur operator karéta api, sumber tikét karéta, sareng kami terang kana algoritma téknologi méré kami aksés ka nganyahokeun tikét karéta murah. Kami sanés ngan ukur nawiskeun tikét karéta murah kanggo OBB waé; kami nyayogikeun hal anu sanés pikeun alternatip séjén pikeun OBB.

Tiket Salzburg ka Wina

Tiket Munich ka Wina

Tiket Graz ka Wina

Iraha ka tikét Wina

 

OBB moving train

 

Sabaraha harga tikét OBB?

Tiket OBB ngamimitian tina € 1,5 dugi ka luhur € 51 kanggo perjalanan karéta tunggal. The harga tikét karéta OBB gumantung kana naon jinis tikét anu anjeun mésér sareng nalika anjeun milih perjalanan:

 

Tikét hiji arahNgurilingan
Standar€ 1,50 – € 51€ 2,40 – 100 €
Kelas kahiji€ 1,50 – € 51€ 2,40 – 100 €

 

 

Jalur Wisata: Naha éta langkung saé nyandak karéta OBB, sareng henteu ngarambat ku kapal terbang

1) Anjeun sumping di Pusat Kota. Ieu mangrupikeun hiji kauntungan tina karéta OBB lamun dibandingkeun kapal terbang. Kareta OBB sareng sadaya karéta api perjalanan ti mana waé di kota ka pusat kota salajengna. Éta ngahémat waktos sareng biaya taksi tina bandara ka pusat kota. Kalayan eureun karéta, éta gampang pikeun angkat ka mana waé di kota anu anjeun badé angkat. Henteu masalah anu anjeun angkat, Munich, Salzburg, Linz, atanapi Cologne, pusat kota lirén kaunggulan utama karéta OBB!

2) Perjalanan nganggo kapal terbang ngabutuhkeun anjeun janten di bandara sahenteuna sababaraha jam sateuacan waktuna penerbangan anjeun. Anjeun kedah ngintalan cek kaamanan sateuacan diidinan pesawat na. Kalayan OBB karéta, anjeun ngan kedah di stasion kirang ti sajam sateuacanna. Nalika anjeun ogé mertimbangkeun waktos éta peryogi anjeun ngalangkungan ti bandara ka pusat kota, anjeun bakal nyadar yén karéta OBB langkung saé tina segi waktos perjalanan.

3) Dina permukaan, harga tikét karéta OBB sigana langkung mahal batan harga tiket hawa. Sanajan, lamun ngabandingkeun sadayana tuduhan anu kalibet, Tiket karéta OBB gaduh tawaran harga anu langkung saé. Kalayan biaya anu sanés sapertos waragad koper anu anjeun teu kedah mayar dina karéta, iinditan ku OBB nyaeta pangsaéna.

4) Kareta sacara ramah lingkungan. Dina ngabandingkeun antara karéta sareng pesawat, karéta bakal kaluar di luhur. Kapal terbang ngotoran hawa anu lega kalayan tingkat karbon anu tinggi. Kareta di ngabandingkeun masihan kaluar Karbon 20X leuwih leutik tibatan kapal terbang.

Tiket Munich ka Innsbruck

Tiket Salzburg ka Innsbruck

Oberstdorf ka tikét Innsbruck

Graz ka tikét Innsbruck

 

Naon anu bédana antara Standar, Kanyamanan, sareng Sparschiene dina OBB?

OBB ngagaduhan kelas tikét anu béda pikeun anggaran anu béda sareng jinis wisatawan: naha éta bisnis atanapi rineh. Anjeun tiasa yakin yén salah sahiji tikét ieu cocog sareng anjeun.

Tikét OBB Standar:

Tikét standar mangrupikeun tikét karéta paling fleksibel anu nawiskeun OBB. Upami anjeun gaduh perjalanan dina perhatosan pondok, anjeun kedah kéngingkeun tikét ieu. Anjeun henteu dugi ka karéta khusus, sareng anjeun diidinan milih sambungan anjeun. Tikét standar OBB sah pikeun 2 dinten teu paduli rute sareng saluran ngagaleuh. Tiket standar tiasa ditampi gratis biaya sadinten sateuacan dinten munggaran validitas. Nalika mésér tikét ieu online, aya petunjuk khusus pikeun pembayaran balik sareng validitas.

 

 

OBB Tiket kanyamanan:

Tiket OBB Komfort minangka tiket OBB biasa, sareng aranjeunna ditawarkeun pikeun sambungan via karéta wengi. The OBB Komfort ticket covers the cost of the journey, ngumpulkeun dina kategori perjalanan dipilih, sareng sarapan di kabin saré.
Teu kawas tikét standar, tikét Komfort henteu gampang fléksibel. Éta dipesen pikeun rute tinangtu sareng karéta husus. Anjeun kedah kéngingkeun tikét énggal kanggo naon waé sambungan sateuacan sareng saatos rute anu tikét ieu nyertakeun.
Pikeun mayar, Tiket Komfort Obat dikaluarkeun gratis ti dugi 15 dinten ka dinten mimiti validitas. Saatos éta 15 poe tandakan, Tiket Komfort dikembalikan dina 50% tina harga aslina.

 

 

Tikét OBB Sparschiene:

Asides tina tikét standar sareng tikét Komfort, OBB nawiskeun rangkéian tiket anu sanés dikenal salaku tikét Sparschiene. Rentang ieu murah sareng kanggo wisatawan murah. Aya dua jinis tikét Sparschiene.

tikét karéta obb

 

Naha aya langganan OBB?

Kanggo warga nagara lokal, aya dua jinis langgan, kana Vorteilscard sareng Osterreichcard. Pikeun Internationals kami nyarankeun mésér lami sateuacanna teras anjeun bakal dibere pilihan anu paling murah.

Vorteilscard klasik tiasa dipésér di: (warga satempat nampi a 45% diskon kanggo tikét tunggal standar pikeun panumpang anu mésér tikétna tina)

– Kétungan tikét OBB.

– Dina layanan palanggan OBB 05-1717

– Tina para staf dina karéta OBB sareng beus.

 

Kalayan Osterreichcard klasik, anjeun bakal nampi diskon harga booking tambahan tina 5% dina tikét tunggal standar kanggo panumpang nalika mésér tikét tina:

– Mesin vending tikét OBB dina stasiun karéta.

– Tina para staf dina karéta OBB sareng beus.

Kulawarga Vorteilscard

Panumpang umur 15 sareng langkung tiasa mésér Kulawarga Vorteilscard. Kartu ieu sah kalayan kombinasi sareng kartu idéntifikasi poto, anu kedah dilangkungan yuswa panahan. Kalayan tikét ieu, anjeun tiasa ngarambat dina sadaya karéta OBB.

Sadaya anu ngagaduhan Kulawarga Vorteilscard nikmati perks tina Vorteilscard klasik. Sajaba perks klasik, dua anu ngagaduhan kartu Kulawarga Vorteilscard ogé nampi diskon lamun ngarambat babarengan orok atanapi murangkalih. 4 barudak unggal wadah kulawarga Vorteilscard bakal nampi diskon 100% dina tikét tunggal standar.

Kartu Pemuda Austria

Nepi dugi ka dinten saatos ulang taun 26 na, panumpang tiasa mésér Jugend Osterreichcard. Anjeun tiasa ngabuktikeun umur anjeun nganggo ID poto sareng buktina umur.

Kulawarga Austriacard

Sakabéh kolotna orok sareng murangkalih anu nampi tunjangan kulawarga di Austria atanapi di tempat sanés tiasa ngagaleuh Famérie Osterreichcard. Pedahna sami sareng Osterreichcard klasik.

Osterreichcard klasik

Panumpang tiasa mésér Osterreichcard klasik. Kalayan Osterreichcard klasik, aranjeunna bakal nampi diskon na 100% on the cost of seat reservations for 1st and 2nd class. With an Osterreichcard Classic 2nd class, anjeun nampi a 50% diskon kana kelas parobihan ti kelas 2 ka kelas 1 kalayan tikét tipik tunggal.

Osterreichcard Senior

Panumpang senior Austria yuswa panumpang umur 63 sareng langkung tiasa ngagaleuh Osterreichcard Senior. Pedahna sami sareng Osterreichcard klasik.

Austria Card Husus

Jalma anu ditumpurkeun anu ngagaduhan éntri-éntri di handap dina sertipikat Australia Austria atanapi cacad cacad perang parna tiasa mésér Osterreichcard Spezial. Pedahna sami sareng Osterreichcard klasik.

Tiket Linz ka Saint Polten

Tiket Wina ka Salzburg

Tiket Saint Polten ka Wiener Neustadt

Tiket Salzburg ka Graz

 

OBB train tickets

 

Sakumaha lami sateuacan angkat tina OBB dugi?

Hese akurat kanggo saur anu kadua, tapi Simpen Train tiasa masihan nasihat yén anjeun dugi ka jam kira-kira jam saatos pamitan. Upami anjeun ngeureunkeun di paspor kadali cekap awal, anjeun tiasa balanja pikeun hal-hal anu peryogi pikeun ngadamel perjalanan karéta anjeun salaku teu mungkin.

 

Naon jadwal jadwal karéta OBB?

Anjeun tiasa milarian sacara real-time di homepage kami dina Simpen Train. Ngan ngetik dina lokasi anjeun ayeuna sareng tujuan anu dipikahoyong, sareng urang bakal nunjukkeun inpormasi anjeun.

 

Stasion mana anu dilayanan ku OBB?

Stasion Wina of OBB nyaéta Wina Hauptbahnhof (Stasion sentral Wina), anu perenahna di gigireun Sudtiroler Platz di jantung Wina.

Dina Linz, Kiwari OBB karéta angkat sareng sumping ti Stasion Tengah Linz (Stasion tengah di german sami sareng Hauptbahnhof), teu tebih ti walungan Danube.

Stasion karéta utama Salzburg (Stasion Tengah Salzburg) perenahna di tengah kota 2 panggedéna di Austria – Salzburg.

 

FAQ OBB

Dupi Sapédah Dilereskeun Di Dewan Umum OBB Karéta?

Bikes are allowed on OBB trains as long as you buy a ticket for them at the station. They cost €2 per bike.

Naha Bocah Wisata Gratis dina Karéta OBB?

nuhun, tapi ngan dugi ka umur anu tangtu. Barudak ngora ngora ti genep taun ngarambat gratis.

Dupi Pets Dibales dina Karéta OBB?

nuhun, aranjeunna salami sami nuturkeun pedoman pikeun piaraan. Babi alit kedah di lakukeun dina peti atanapi kasus anu sami.

Naon prosedur kosan pikeun OBB?

Sababaraha stasion gaduh pidangan éléktronik anu ngungkabkeun formasi karéta. saterusna, anggo ieu pariksa zona dimana nomer pelatih karéta nalika kapal karéta na sumping.

FAQ FAQ paling dipénta – Naha kuring kedah mesen korsi sateuacanna dina OBB?

anjeun tiasa boOké a abdi terangdi ti payun on domestic OBB trains for 3 Euro. anjeun bakal get a personal korsi after making a reservation.

Naha aya internét WiFi di jero OBB?

nuhun. Anjeun tiasa ngarasakeun Internét wéb gratis dina sadaya karéta OBB sareng sadaya kelas perjalanan upami anjeun mésér tikét OBB (Langkung dipikaresep dina SaveATrain.com.

 

Upami anjeun nuju maca ka éta, anjeun terang sadayana anjeun kedah terang ngeunaan karéta OBB anjeun sareng siap mésér tikét karéta OBB anjeun Simpen A Train

 

Kami ngagaduhan Tiket Train pikeun operator karéta api ieu:

DSB Denmark

Dénmark DSB

Thalys railway

Thalys

eurostar logo

Eurostar

sncb belgium

SNCB Bélgia

intercity trains

Kareta Intercity

SJ Sweden Trains

SJ Swédia

NS International Cross border trains

NS Internasional Walanda

OBB Austria logo

OBB Austria

TGV Lyria france to switzerland trains

SNCF TGV Lyria

France national SNCF Trains

SNCF Ouigo

NSB VY Norway

NSB Vy Norwégia

Switzerland Sbb railway

SBB Swiss

CFL Luxembourg local trains

CFL Luksemburg

Thello Italy <> France cross border railway

deepens

Deutsche Bahn ICE high-speed trains

Deutsche Bahn ICE Jerman

European night trains by city night line

Kareta wengi

Germany Deutschebahn

Deutsche Bahn Jérman

Czech Republic official Mav railway operator

Mav Czech

TGV France Highspeed trains

SNCF TGV

Trenitalia is Italy's official railway operator

Trenitalia

 

 

Naha anjeun badé nampilkeun halaman ieu ka situs anjeun? klik di dieu: http://embed.ly/code?url=https://www.saveatrain.com/blog/train-obb/ - (Gulung ka handap pikeun ningali Code Lebetkeun), Atanapi anjeun ukur tiasa numbu langsung ka halaman ieu.

© Copyright 2020 - Simpen A Train, Amsterdam, Walanda
Ulah ninggalkeun tanpa hadir - Meunangkeun Kupon jeung Warta !