(Last Updated On: 12/10/2019)

Polemik on ngalatih versus beus di Éropa mangrupakeun topik pernah-tungtung, dulur urang ngagaduhan pamadegan maranéhna sorangan kana. tapi, urang malah ngawangkong ngeunaan kaamanan, sarta lamun kami - éta cukup? Kasalametan transportasi kami dipilih kedah salawasna datangna munggaran, and we’re addressing it today. Biasana, jalma condong kaanggo topik ieu béda, gumantung kana karesep iinditan sorangan. saterusna, beja panganyarna urang ngadenge ngeunaan kacilakaan sabudeureun faktor dunya dina, ogé. Bari Anjeun jarang gé ngadéngé aya kacilakaan karéta wae, eta kajadian. Sagampil hancana jeung hawa, mobil, beus na lain hartina angkutan. Sanaos kitu, statistik nu jelas - resmi, karéta nu aya salah sahiji modus safest transportasi dinten ieu! Tingkat sarua kaamanan mana anu ka lalulintas hawa bari kabeh lain hartina angkutan datangna saatos.

 

Karéta téh salah sahiji safest modus Transportasi di Kabéh Nagara?

teu, henteu. Henteu sakabéh rel na karéta téh ti kualitas sarua. Lamun omongan Kami ngeunaan kaamanan perjalanan rail, urang biasana ngobrol ngeunaan eta dina konteks nagara husus. dina umumna, nyaeta lalampahan rail pisan aman, tapi tetep teu ngarugikeun mariksa kaayaan rel nagara urang sarta konektipitas lamun rék indit ku karéta.

Contona, ngan tujuh taun ka tukang US. diitung 32,367 fatalities jalan, 570 fatalities kareta, jeung 485 fatalities hawa. Di handap ieu mangrupakeun angka ngan kasar, tapi maranehna ngalakukeun cet gambar geulis atra némbongkeun yén lalampahan karéta jeung perjalanan hawa nu duanana nyata aman ti perjalanan jalan.

Lamun keur iinditan sabudeureun Éropa, pariksa kaluar ieu karéta fakta héran.

Interlaken ka Zurich Kareta

Lucerne ka Zurich Kareta

Bern ka Zurich Kareta

Jenéwa ka Zurich Kareta

 

Karéta téh salah sahiji safest modus Transportasi 1

 

Naon Nare di Aman Maksadna sahenteuna Perhubungan?

Nu kedah motor. ngaheureuykeun (moal nu aya nanaon lucu aya) dokter habitually tingal motor (i.e., nu kacilakaan akibat tunggang hiji) siga “siklus donor.” katingalina, kacilakaan ieu biasana jadi sering na fatal yén maranéhna ngahasilkeun nyatu donor organ. iinditan di sababaraha karéta panggancangna di Éropa henteu ngabalukarkeun saloba kacilakaan.

Munich ka Berlin Kareta

Frankfurt ka Berlin Kareta

Hanover jeung Berlin Kareta

Hamburg ka Berlin Kareta

 

train car bike

 

Kumaha carana abdi tiasa pastikeun nu Train Dupi Salah sahiji modus safest Perhubungan Kiwari?

Di dieu aya sababaraha sahiji alesan luhur naha karéta nu aya salah sahiji modus safest transportasi:

pangsaeutikna Kacilakaan

Lamun duanana rél karéta jeung karéta téh adequately dicokot care tina (i.e., rutin serviced, ngurusan, diganti nalika dibutuhkeun, jeung sajabana), Anjeun gé jarang kantos saksi kacilakaan naon kalayan ieu hartina transportasi. Salah sahiji alesan éta, kawas angkutan jalan, aya ukur jalan na salah hartosna perjalanan (i.e., ngalatih) handap hiji route ka tujuan akhir na. Taya kandaraan kaduga nu datang cara Anjeun, nyieun maneh leungit kontrol leuwih kabayang. Aya henteu shifts dadakan tur robah warna ka warna, na kaayaan stres sarta berpotensi bahaya sejenna. Ieu bisa jadi salah sahiji alesan kunaon transportasi ku karéta geus tetep salah sahiji modus safest transportasi jadi jauh.

Lille jeung Paris Kareta

Luksemburg ka Paris Kareta

Frankfurt ka Paris Kareta

Jenéwa jeung Paris Kareta

 

Karéta téh salah sahiji safest modus Transportasi 3

 

The Train mangrupakeun salah sahiji safest modus Transportasi kalawan Mangpaat Lingkungan

Lamun kami pikeun ngabandingkeun rail jeung jalan na angkutan udara, kami kukituna gampang demonstrate yén Train mangrupakeun salah sahiji safest modus Transportasi tapi ogé leuwih sustainable tinimbang hartosna séjén transportasi. Kumaha? Karéta teu ngahasilkeun saloba émisi CO2, sarta emisi karéta teu dileupaskeun langsung kana atmosfir luhur. tambah, karéta moal meakeun teuing tanaga atanapi spasi, na tingkat noise disebut kurang ti padika angkot séjén. Paling eco-sadar commuters milih karéta komuter salaku padika angkutan maranéhanana pilihan. Travelers sabudeureun Éropa, oge, cinta nu eco-friendliness tina karéta sapanjang kalayan laporan kaamanan maranéhna.

Amsterdam ka London Kareta

Rotterdam ka London Kareta

Paris ka London Kareta

Brussel ka London Kareta

 

Mangpaat kaséhatan

Sajaba ti abovementioned nu kauntungan lingkungan éta, dina waktos anu sasarengan, kauntungan kaséhatan urang sorangan, teu wungkul Train mangrupakeun salah sahiji safest modus Transportasi tapi tunggang karéta téh alus teuing pikeun kaséhatan urang sakabéh.

Ngeunaan karéta komuter, aranjeunna ngidinan jalma anu numpak eta:

  • Mindahkeun sabudeureun karanjang jeung leumpang dina hallways tina karéta bari on pindah. Ieu mantuan awak tetep mobile
  • Leumpang turun ka kantor atawa imahna sanggeus maranéhna ninggalkeun stasion. Ieu gede pikeun physique maranéhna
  • Candak sare waktu beurang anu di jalan ka dianggo / balik ti pagawean tanpa risking mun meunang kana kacilakaan mobil. Hiji pencegahan kaamanan penting
  • ngaraosan kagiatan luang antara titik A jeung B. Hiji cara hebat mun bersantai tur meunangkeun diri kaluar tina hiji wanda goréng

Sababaraha dinten kapengker, lamun dulur urang overworked na jumping tina korsi mobil maranéhna pikeun korsi maranéhanana di gawe sabalikna, mibanda sababaraha waktos chill di antara anu krusial. Ngabogaan kasempetan pikeun beristirahat dina karéta anjeun pasuliwer pasti salah sahiji loba alesan naha urang milih kareta.

 

Karéta téh salah sahiji safest modus émisi CO2 Transportasi

 

Diomongkeun kareta jarak jauh, maranéhna nyaéta pilihan hebat diperlukeun keur indit sabab ngawenangkeun sababaraha downtime. Lalaki ti titik A ka titik B dina 2 jam ku polos nyaeta efisien, Tapi éta aman keur kaséhatan Anjeun? Teu eta tangtangan pos blog urang “Karéta téh salah sahiji safest modus Transportasi”? Can your awak sarta pikiran ngolah robah ngadadak iklim, tekenan atmosfir sarta sagalana sejenna di antara? meh henteu. Ieu naha iinditan ku ngalatih sabudeureun Éropa témbong awak anjeun kasempetan meunang dipake kana parobahan sarta ngolah éta dina cara sehat.

Berlin kana Kareta Munich

Frankfurt kana Kareta Munich

Wina ka Kareta Munich

Stuttgart kana Kareta Munich

 

bahasi (kasalametan) kauntungan

Teu persis mangrupa kaséhatan atawa kaamanan anu kauntungan, tapi kaamanan bagasi muterkeun hiji peran geulis signifikan pikeun sabagian panumpang. Perkara teu lamun pak lampu pikeun lalampahan atanapi henteu, rék bagasi anjeun dina hiji sapotong. Paling travelers anu kolektor ti artefak mulia, figurines, dokumén, jsb. jeung maranéhna rék kenangan maranéhanana jeung aranjeunna. lebar, perjalanan hawa dipikanyaho pikeun leungit jeung ruksak bagasi nu ampir pernah kajadian mun anjeun ngarambat ku karéta. tambah, bagasi anjeun salawasna sareng anjeun, jadi teu saurang ogé bisa snatch eta dina koper ngaku. Dupi ieu alesan ngomong karéta nu aya salah sahiji modus safest transportasi? Simkuring pikir sangkan.

 

 

nyaeta lalampahan karéta moal cup dulur urang tea, tapi pasti aya salah sahiji gelas safest, tur nu paling jieun kaduyung leuwih, oge. waktos salajengna basa Anjeun rarancang tujuan pakansi, mertimbangkeun Train yén mangrupa salah sahiji safest modus Transportasi sarta ulah ragu masihan perjalanan karéta kasempetan. Ieu nyaman, éta aman, éta super menawan, sarta hiji pangalaman Anjeun gé apal salamina. Mun anjeun iinditan sabudeureun Éropa, ngahubungan kami di https://www.saveatrain.com buku tikét anjeun dina waktu kurang ti tilu menit tur mimitian ngarasakeun perjalanan anjeun aman dina rel!

 

Ulah rék Lebetkeun pos blog urang onto situs anjeun, anjeun bisa boh motrét téks urang na ngan masihan kami kiridit kalawan tumbu ka pos blog ieu, atawa anjeun klik di dieu: https://embed.ly/code?url=https://www.saveatrain.com/blog/train-safest-transportation/ - (Gulung ka handap pikeun ningali Code Lebetkeun)

  • Lamun hayang jadi nanaon jeung pamaké anjeun, anjeun bisa pituduh aranjeunna langsung kana kaca pilarian kami, dina link ieu anjeun bakal manggihan nu pang populerna karéta ruteu urang – https://www.saveatrain.com/routes_sitemap.xml – jero anjeun boga tumbu kami kalawan / en / tapi anjeun bisa ngarobahna ka / fr / atawa / de / atawa / eta / na basa leuwih